| Autor |
Zpráva |
nika00
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 10:59
- Nahlásit
ketrin..
no ja vam povim v patek o kolik sem chudsi....snad nebudu chudsi i o kalhoty, auto a barak
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 11:01
- Nahlásit
nika00
Ježíííš neděs se dopředu. Moje nechovná desetiletá čuba má 4/3 a je celej život naprosto v pohodě. Vylezla s náma mimo jiné na Mont Blanc až do výšky 3300 n.m. Dále už jsme nešli ani my.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 11:13
- Nahlásit
nika00
Neděs se, jak říká Ketrin, záleží na psu...
|
monika
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 13:00
- Nahlásit
Tak zatím vím, že je vše v pořádku, ale podrobnosti nemám.Ozvu se později až budu mít jasno.Jsem nervozní jak sánky v létě.
|
Míša 79
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 14:21
- Nahlásit
žofka
Ahojky, krmím Purinou, teď máme lososovou, asi nebude moc chutná. Skusim ještě kuřecí a uvidíme. Vůbec si od včera granulí nevšiml, ten mě ale rozčiluje, tak jsem mu do nich namíchala paštiku a když to sežral, tak jsem mu za odměnu dala uvařený maso, ale těď nevím jestli jsem udělala dobře!
Teď je zas nebude chtít jíst samotný, je to furt dokola.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 14:57
- Nahlásit
tak uz jsem se konecne prohrabala tema papirama a sefika odstranila z dohledu na PC
nika00
neboj, zvladnete to!!!
dneska jde Rockysek na ockovani..tak doufam, ze to bude taky ok...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 14:59
- Nahlásit
to zas bude rvat, co??hehe citlivka,.,
joooo jinak se musim pochlubit
dneska mi dorazila znamka se jmenem a mym tel.c. pro sandy objednavala sem si to na netu
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 15:03
- Nahlásit
nika00
jj brekanek
vcera me pekne zlobil..hajzlik..on uz to vazne na nas pekne zkousi pak na me ale delal takovy ty silene ukrivdeny drsticky, ze jsem mu odpustila
jeeeeee..to se mas!! Verca to ma na Ronnika taky, akorat rikala ze se to casem osoupe my nosime srdicko
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 15:05
- Nahlásit
Míša 79
Ahojky,já bych ještě den dva počkala a pak bych změnila granule. taky jsem občas něco do grnulek přidala,ale to není řešení,někde je chyba a to nejspíš v té Purině,s tou zkušenosti nemám.
Teď mi právě přišli granulky přímo od RC pro kojící maminu,ale hlavně pro štěňata na přikrmovámí,jsou přizpůsobena už pro štěnda od 14 dní. ! 550Kč ! teda i z dopravou,ale i tak je to pálka za 2Kg. Ale mě to nevadí mám na RC dospěláky už dlouhou,asi rok a pro štěňata už ho objednávám už několik let. Jsem s ním spokojená.
Tím nechci samozřejmě říct,že tím musíš krmit,jen říkám své zkušenosti. Ale jestli ještě RC nevyzkoušela,tak to zkusit můžeš.monika
Tak jo,já od rána přemýšlela a pátrala,kdo to čeká ty štěnda a čekala na zprávu,jak kdybych to čekala já. Hele buď v klidu,jak jsou pod dohledem u veta,tak je to dobrý. Ten císař je trošku škoda vzhledem k feňuli,ale když to jinak nejde,tak se nedá nic dělat. Já s císařem nemám zkušenosti. Držím palce a myslím na tebe a na feňulu.ať to zvládne.Pokud pak budeš vědět podrobnosti,proč to musel být císař,tak pak sem s nima,zajímá mě,co nastalo za komplikace.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 15:11
- Nahlásit
Náš prďola byl na očkování v pátek a ani nekvikl,já mám vždycky větší strach než on.
Jinak holky sem se pěkně vypinkala,včera jsem hledala výmluvy ať nemusím umývat okna,se mi nechtělo. Sundala jsem jen záclony a vrazila do pračky,s tím,že to udělám dneska. Jo,jenže od rána prší,já nevím jestli mám pračku zapnout nebo ne a když to začnu umývat,tak budu vypadat jak blázen. Horší je,že mi asi nic jinýho nezbyde,protože zítra ani pozítří už nestíhám a v sobotu budeme mít návštěvu,to jsem si teda naběhla.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 15:12
- Nahlásit
O jaké to známce mluvíte? Zasvěťte mě,já chci taky.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 15:13
- Nahlásit
monika
Držíme palečky, to bude v poho, dej vědět....a neklep se ........
nika00
Ty se neděs dopředu...Basty upadl!!!......snad se to postupně zlepší...... a ta tvoje holčička to ustojí, uvidíš..........mysli pozitivně a máš z půlky vyhráno
Jandula
Ketrin
Ségra říkala, že kontrastní rentgen s vyhodnocením by měl stát do 2.000,- . Pokud to bude potřeba , tak Bastyho čeká bederní páteř a kyčle.
Žofka
Tak jsem na to zvědavá....celý dopoledne vyváděl stejně jako v noci. Snažil se běhat ( spíš šoupat zadek po zemi)....Tak jsem ho neustále přidržovala a nadzvedávala, teď mi bolí nejen hlava, ale i záda.......No musím vydržet do osmi, pak mně vystřídá ségra - to se akorát vrátí z práce. Zatím žádný zlepšení nevidím, ale vet tvrdí, že by po kortikoidech mohlo nastat nečekaně ( teda spíš z večera do rána). Víš, co je nejhorší, že jinak je naprosto zdravý......tak doufám, že se nám péče vyplatí......
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 15:16
- Nahlásit
brut
Já ti věřím,že je to záhul a přeju vám ať to zlepšení přijde co nejdřív.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 15:25
- Nahlásit
žofka
tak vyper zaclony a povez je na spinava okna ..(ehh kdyby me ted slysela mamka )
nas prcek rval a to mu jen strihali drapky...mam trochu strach aby nemel na ockovani nejakou negativni reakci jak tu nekdo v diskuzich uz psal (jeho mamka to mela..otyka po ockovani!!) ale nebudu strasit
brut
hodne sil!!!!!! myslime na vas!!
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 15:27
- Nahlásit
žofka
no takova znamecka kde je napsane jmeno psa a tvoje tel.cislo, kdyby se ti treba nahodou ztratila
my jsme meli kdysi takovou ve tvaru kosticky a bylo to tam dost dobre videt, jak vyryte tak i zacernene...a az doted se mi to vubec neosoupalo, akorat ze uz mam jine tel.c. tak sem to nechala predelat...ted mame kulatou a je na ni takova pacicka a z druhe strany tam je jmeno atel.c. akorat to neni moc dobre videt..zrovna jsem psala mejla te pani co to posilala...je moc ochotna a v pripade ze se to osoupe, tak mi to predela
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 15:28
- Nahlásit
orry
jestli to nemel minule, tak se neboj
jinak žofka
ja uz mam okna umyty a zaclony vypracny...hec
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 15:32
- Nahlásit
nika00
Sakryš,tak přijď na brigádu,kolik bereš na hodinu?
Hele a k těm známečkám se dopídím jak? Můžeš mě zasvětit a dát ten kontakt? Já bych to fakt chtěla. Kolik stojí jedna ?
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 15:34
- Nahlásit
no hele ta vyraznejsi co sem mela jako prvni je od ze zveraku udelaj ti ji asi do 3 dnu a uz nevimkolik stala a takhle je objednana pres net a stala 177kc...
nadjes to na www.tagisky.cz
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 15:36
- Nahlásit
vlevo je odkaz na tagisky si znamky...tam jich najdes pozehnane..pokud by si chtela taky tu pacicku, tak to jen dlouhej obdelnik hned vpravo s nazvem : nejprodavanejsi
noooo a jinak tak 100/hod???
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 15:43
- Nahlásit
žofka
Známka s vyrytím ze zvěráku vyjde na 50-90Kč a za každé vyražené písmeno nebo číslo 5,-......teda u nás
Já nemám umytá okna ( a asi jen tak je mít nebudu, protože jak bude hezky, tak budu natírat rámy) a ani vyprané záclony....teď bych to stejně nestíhala.......po velikonocích je taky čas........
nika00
100,- na hodinu? tak za tu dobu by si ale musela stihnout všechna naše okna rozměrů 170x190cm a počet oken? jen malinko..... 6x a jedno o pár cm větší.......jo a jsou špaletový ( dvojitý).......pokud souhlasíš, klidně doraž ......za tu stovku mi to stojí!!!!!??????
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 15:44
- Nahlásit
nika00
a jakou mas barvu?? mas to napsany tim diamantem? a 177 i s postovnym joooooo?? vypada to pekne
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 15:48
- Nahlásit
nika00
Tak jo,dík za kontakt,mrknu na to až budu mít víc času.
Teď už to přestanu vokecávat a jdu na ty okna . Záclony se už bohužel perou a lepšího počasí se už dneska nedočkám.
Já se přiznám,že to jinak dělá můj muž,ale tentojrát by jsme nestíhali. Teda okna a žehlení to není zrovna moje krevní skupina
PS: Když to za hodinu zvládneš,tak to beru
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 15:51
- Nahlásit
Já to musím uvést na pravou míru,ať nevypadám jak nějaká líná panička. Ale my máme ty okna velký a vysoký stropy,tak se trochu těch vejšek bojím.Ale když to jinak nejde,zvládnu to samozřejmě i sama. Nahodím úsměv jako teď a jdu na to.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 16:01
- Nahlásit
orry ja mam cervenou
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 16:20
- Nahlásit
orry:
to mam ja:
Tagiska je vyrobena z masivní oceli. Na rubu je vysoce lesklá plocha určená k popisu diamantem, na líci je smaltovaný obrázek.
Tagisku lze vzhledem k obrázku popsat pouze z rubu. Diamant vytlačí do materiálu zadaný text. Vzniklý nápis není hluboký, ale je vždy dobře čitelný, prakticky nezničitelný a nesmazatelný ani dlouhodobým oděrem.
Dodávána se závěsným kroužkem.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 16:22
- Nahlásit
jinak platila sem 177 se vsim vsudy...a prislo mi to az pod nos do prace...
|
monika
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 17:05
- Nahlásit
holky tak je jich deset, je to půl na půl v pohlaví.jsou moc velicí a jedno mrně to tam zatarasilo.veterinář nechtěl asi nic riskovat a tak to šlo císařem.hlavně že jsou všichni v pohodě.matka se probírá a zatím má kapáka.chovatelka přikládá malé k cecíkům a masíruje a čistí mimča.no má toho určitě plné kecky.tohle vám nikdo penězi nezaplatí, tu péči a ten čas co s tím člověk má.a to ještě lidi remcají kvůli cenám psů.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 17:18
- Nahlásit
monika
tak gratulujem mamče,chovatelce a Tobě taky. Šťastnou ruku při výběru
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 17:44
- Nahlásit
monika
Gratulujeme, hlavně ať jsou zdraví!!!!!!
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 17:46 - Změnil/a: žofka
- Nahlásit
monika
Tak jsem šla od práce jen nakouknout,protože samou zvědavostí už jsem to nemohla vydržet. Tak jo,gratuluju ,já jsem si myslela,že tam bude nějaké mimčo dělat neplechu. Ten počet je krásný,to má chovatelka opravdu co dělat. Mně tedy opravdu na starost stačí ty 3.
Tak já jdu ještě chvilku gruntovat,ale okna už se blejskaj
brut
Já z úklidu na velikonoce vědu vůbec nedělám,já potřebovala okna umýt,že jsou po zimě špinavý a jelikož máme zahrádku od domu asi 2km a za chvilku už tam zase budu skoro denně,tak je vždycky umývám,než na ni z jara začnu chodit.Tak to jen na vysvětlenou,aby sis nemyslela,že jsem nějaký uklízecí jarní maniak. Ty doby už jsou dávno pryč.
Jinak už prodávají sazenice salátu a kedluben,takže už na to fakt musím vlítnout. Doma si pěstuju rajčata a papriky,no je vidět,že jaro je konečně tady.Pěstuju si i svoje venkovní kvítka,tak to tu mám vždycky přez zimu jak v zahradnictví.
|