| Autor |
Zpráva |
Cezar
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 10:31
- Nahlásit
Zase blbnu.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 10:38
- Nahlásit
Cezar
jasne
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 10:44
- Nahlásit
Orry
Teď jsem si přečetla na těch russlících jaké máš taky pěkné číslo, takže máš doma veselo, ono s tima mládežníkama je psina, člověk fakt někdy má co dělat, aby vydržel se nesmát, oni toho hned pak hajzlíkové ihned využijí. Na něco jsou až moc chytří rošťaci, ale aspoň máš doma veselo.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 10:52
- Nahlásit
hoky brut se furt nejak neozyva a vcera byli na te vet....
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 10:53
- Nahlásit
Cezar
to ano, to mam kdybys ho videla..jazyk az na veste, nevinna ocka..a vyraz: to je sranda, to jsem jeste nezazil...pekne se rozcilujes mnooo a pak kdyz jsem ho nakonec vykazala ze svyho pokoje pryc...tak prisla mamka a rika...to je tak hodny pejsek...on spinka jak zabitej se ani nedivim..ja spala taky jinak vcera se taky rozhodl, ze se bude koupat v misce na vodu...daval do ni cumacek a delal bubliny..pak do ni hrabnul packama..a potopa byla na svete a on mel takovou rados, ze vymyslel novou hru clovek se na nej ani nedokaze zlobit, ale s tou kytkou me stve, neb luxovani nemusim a zas mam mech na koberci
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 10:55
- Nahlásit
nika00
nestras!! urcite ma hodne prace...a pak prijde informovat optimismus!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 11:39
- Nahlásit
Orry
Tak jsem se krásně zasmála. Máš pěkné čísílko, ale oni tyhle mládežníci jsou všichni stejný, já nic já muzikant, to určitě udělal někdo jiný. Jinak s tím luxem jsem na tom stejně, takže nejsi sama.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 11:49
- Nahlásit
Cezar
to souhlasim..ale tenhle je fakt expert...nas Orry kdyz byl stendo, byl takovy hodny....a co z nej vyrostlo? Prdlous a blazen, ktery kdyz ho to chytne, tak by sezral vsechny okolo sebe!!! mnoooooo uvidime uvidime co bude z Rockyska mamka se uz ted modli
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 14:34
- Nahlásit
Lidi co je dnes s Vámi, tady ja to jak po vymření. No já už pomalu pokráčím domu, takže nashle zítra snad to bude lepší.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 18:03
- Nahlásit
Kde jstééééé??
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 19:33
- Nahlásit
ja uz jsem domka..a konecne mi jde net
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 19:43
- Nahlásit
Orry
Ahoj,já přijela domů až ve tři,zmrzlá jak rampouch. Tak jsem odpoledne polehávala. Sakra,to je zase počasí.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 20:31
- Nahlásit
žofka
jj pocasi na prd jak dopadl zubak?? ja nejspis pujdu zitra rano k doktorovi..taky se mi nechce
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2006 22:09
- Nahlásit
Orry
No,zatím nijak,byl to jen rentgen.To hlavní začne až příští týden a bude to dlouhý proces.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 08:17
- Nahlásit
Dobré ráno všem.
žofka
Koukám, že ten rentgen byl pořádný výlet. Ani se ti nedivím, že jsi přijela zmrzlá, kdyť ono také včera bylo pěkně hnusně. Nedovedu si představit takhle někam dojíždět, mi to máme v Praze přece jen vše u nosu. Já dnes také kráčím k zubaři, tak snad to bude dobré.
Nevíte někdo o Brut. Vůbec se včera tady neobjevila, tak jsem zvědavá jak to vypadá s tím pejskem její sestry. Já bych jim tak přála, aby toho pejska z toho dostali. No snad se to povede.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 09:51
- Nahlásit
ahoj holky...jak vcera hnusne??tady svitilo slunicko!! az vecer byla zima...
jinak holky, brut se neozyva...nemate s ni nekdo nejake spojeni??? to uz by tu davno musela byt..chjo, snad to bude dobry a nic se nestalo...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 12:26
- Nahlásit
holky tak pred chvili mi volala mama, ze sandynka zvraci...
volala jsem vetovi a ten pry objedna jine leky...zitra tam pro ne jdeme...myslite si ze zvraci z tech leku??(fortekor na srdicko) zacla je brat teprve vcera a ma jen pulku prasku denne...zrala to co obvykle...mela bily jogurt s granulema a dnes rano granulky s masovou kapsickou...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 12:55
- Nahlásit
nika00
prosím tě kolik je Sandynce??
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 12:58
- Nahlásit
žofka
tak to verim..mamka rika, ze zubar je jeste horsi nez rodit
ja uz jsem od doktora zpatky, z moci mi zjistil zanet..takze jsem dostala naky prasky a musim hodne pit, ale marod nejsem snad to bude ok
nika00
drzim palce!!!!!!!!!!!!!!
jinak vcera byl Rockysek jak zlaticko
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 13:46
- Nahlásit
sarax...sandy jsou 4 roky
orry..to mas zanet mocaku????no ty jejdo....tak pozor na sebe a na zviratka
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 13:54
- Nahlásit
nika00
mnoo to ja presne nevim...boli me trochu v podbrisku...ale ne moc, no a on z moci zjistil ze mam zanet, ty prasky jsou na infekci ledvin a mocovych cest...
proc davat pozor na zviratka??
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 14:12
- Nahlásit
no jen tak....proste davat pozor na sebe a na zviratka...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 14:20
- Nahlásit
nika00
jo taaaaaaak..ja myslela jako davat pozor na zviratka kdyz mam ten zanet sem se lekla
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 14:45
- Nahlásit
Ahoj holky, tak už jsem zase zpět.Postupně si přečtu, co jste napsaly, ale teď vám popíšu ve stručnosti mé poslední dva dny.
V pondělí jsem odjela se ségrou a s Bastym k vetovi, tam jsme se domluvili na druhý den na vyšetření kontrastním rentgénem a případné operaci. A protože ségra ráno musela nutně do práce, tak jsem u ní zůstala. V poledne jsme Bastyho odvezli k vetovi a on udělal klasický rentgen ( vše v naprosté pohodě, ani náznak nějaké větší artrozy nebo něčeho jiného), tak zkusil udělat kontrastní rentgen a ten bohužel vyšel dost špatně. Tak jsme se rozhodly, že ho necháme uspat. Včera okolo druhé jsme u něj obě seděly, daly jsme mu dobrůtky a pak ho vet uspal. To bylo hrozný.........
A protože jsem ségru nechtěla nechat samotnou, tak jsem u ní zůstala a vrátila se před chvílí domů.
Jinak mohu doporučit tuhle veterinu, jak přístupem, tak cenama...musím říct, že mně mile překvapili.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 15:23
- Nahlásit
co je to ten kontrastni rentgen??? to je hrozny.... ja proste tohle nikdy nedokazu....
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 15:24
- Nahlásit
brut
Ahoj,já jsem to tušila,když jsi se tu dva dny neobjevila.Co na to říct,vehnalo mě to slzy do očí.Ať se segra pustí do shánění nového psa. Tím se nejlépe odreaguje.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 15:27
- Nahlásit
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 15:29
- Nahlásit
ja to popravde taky tusila, ale taky me od toho odrazovali....ja nevim...kdyz sem byla na pauze tak sem premyslela o sandynce...a fakt bych to nezvladla...vazne ji miluju a zjistila sem, ze ne jako psa, ale jako cloveka..a to je asi spatne....chjo..to je zas tema...jeste navic mam strach z toho zvraceni....ty prasky se mi nezdaj
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 15:34
- Nahlásit
díky, pesánka scháníme, ale ségra si potřebuje udělat nějaké úpravy v bytě a tak až tak na konec května začátek června.... a jak jinak než irskýho setra.....tentokrát snad pro změnu fenku...
kontrastní rentgen se požívá většinou při problémech s páteří. To se do páteřního kanálku napíchne kontrastní látka a ta pomůže lépe zobrazit proudění míchy....dělá se to u vyhřezlých plotének.....u lidí se dělali tyto rentgeny taky, ale teď se postoupilo a dělá se magnetická rezonance.....u zvířat by se člověk ale zatím nedoplatil. Doufám, že jsem to popsala dost srozumitelně, pokud tomu ještě nerozumíš, tak písni, pokusím se zlepšit popis a vysvětlení....
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 15:38
- Nahlásit
chapu....magnetickou rez. delali my mame..takze vim....jinak basty byl setr?? ja myslela ze ten druhy pejsek byl setr..ja sem z toho naka zmatena...
|