Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
žofka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 21:10
- Nahlásit

Čau ženský,tak vás zdravím z nového domečku. Všechno jsme zvládli bez problémů. Pesani,i slepý dědula si na lepší okamžitě zvykli. Práce je pořád hodně,ale všecko je v pohodě.

monika
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 07:56
- Nahlásit

žofka
Tak to ti gratuluju, že jste to tak hezky zmákli. Ono všechno zlé je k něčemu dobré a vy si ten nový domeček užijte ve zdraví.

U nás nic nového. Fanka je v pubertě a statečně zlobí, Dorka je zlatíčko, kontroluje to všechno a Lexi je takový čertík z krabičky. Je všude a nikde.

brut
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 11:05
- Nahlásit

žofka
ahojky, jsem ráda, že už máte vše za sebou a v klidu bydlíte. To víš, pejsci jsou daleko přizpůsobivější než se zdá. Před 14 dny jsme zase byli u tety, tak jsem vzpomínala, jak to s tebou je. Hlavně, že jsi v klidu jak ty tak pesani.

brut
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 11:08
- Nahlásit

monika
U nás není taky nic nového....noha se statečně rozcvičuje a Brut mi přijde maličko opatrnější, když s ním jdu sama. Je to pořád stejné potrhlo, takže se docela bavíme. Denča taky žádné změny neprodělává, jen jí čeká vytrhání zubů, takže se docela bojíme, aby to dobře zvládla. No uvidíme podle vyšetření. Ale energie a elánu má stále dost, takže doufám, že i narkozu zvládne bez problémů.

žofka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 19:53
- Nahlásit

Aby to nebylo tak jednoduché,háraly mi hned 4 feny. To byl nářez. Prvničku se nepodařilo mlaďochovi nakrýt ani jednu,ale to vůbec nevadí,mají času dost. Nakonec nakryl jen zkušenou babču,tak to pravděpodobně bude její poslední nakrytí. A taky mně to dohnalo k rozhodnutí,že si pořídím ještě jednoho pesana. Mněla jsem to v plánu,ale jestli mi ty princezny chtějí takhle hárat naráz,už kdyby tu byl,bylo by dobře. Takže začnu pokukovat,ale asi to nechám až na jaro.
Jinak dneska jsem se nachystala na první žehlení tady a jaksi z toho nic nebylo. Nemůžu najít žehličku. Někde je,ale nějak nevím kde.

brut
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 21:24
- Nahlásit

žofka
to znám, já hledám občas ještě dneska......část věcí stále zůstala v krabicích, než bude hotová ložnice a kuchyň
Taky přemýšlím nad dalším psem...teda fenkou, jsem zvědavá, jestli se mi to povede doma prosadit

žofka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 21:34
- Nahlásit

brut
Já,abych pravdu řekla přemýšlím o více psech,nakonec také proto jsme šli sem. Chci i jiné barvy než mám,takže mně teď čeká jen samé hledání. A manžel,toho se ptát ani nebudu,ten ví,že jsem šílená.

brut
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 21:38
- Nahlásit

žofka
já se stále ještě musím trochu přizpůsobovat dětem a jejich potřebám....jen začátek školy už mně stál přes 2000

žofka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 21:44
- Nahlásit

brut
Já zas novému domečku,taky jsme se pomalu sedřeli z kůže. Ty úpravy tady nás stály šílený prachy,ale stálo to za to. Jen se z toho finančního šoku musíme trochu vzpamatovat.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 10:01
- Nahlásit

žofka
nás čeká udělat střechu,,,,naštěstí jsou prý trámy v pořádku, ale stejně při té velikosti to bude šílená částka , pak už jen ta kuchyň s ložnicí a bude z nejhoršího hotovo ( samo že ještě zbývají okna a zateplit barák, jenže tohle zase až tak moc nespěchá....okna jsou docela dobrý, když se donatřou a barák má tlustý zdi)

žofka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 10:06
- Nahlásit

brut
Vchodové dveře a okna plánujen taky,o zateplení se rozhodne až po této první zimě. No a střechu do budoucna plánujem taky,ale zatím to není nutné. Koukám,že už jsme tu zbyly jen mi dvě.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 10:44
- Nahlásit

žofka
jj, monika moc nechodí, orry je na dovolený a nika nestíhá.

Mně se dneska do ničeho nechce. Leje a leje, takže i představa, že musím s Brutem na procházku ve mně vyvolává skoro děs. Naštěstí je pejsek rozumný a neblbne, když vidí, jak se opatrně ploužím ( stále máme všude okolo vrstvičku bahna, takže to pěkně klouže....a pak se po práci na silnici uklízí)

monika
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 11:13
- Nahlásit

brut
žofka
Ahojky holky, koukám, že máme skoro stejné starosti. No jo no, barák chce své. My jsme měnili okna loni, ještě nás čeká zateplení a omítky, natřít střechu, vybourat balkon, postavit terasu a děláme ještě vnitřky (elektrika,podlahy, stropy, koupelna kuchyn ...). Až mi zase někdo řekne at koupím starší barák, tak mu budu kopat do zadku z Frýdlantu až do Aše.

Jinak sem chodím, ale spíš čtu než píšu. Mám pocit, že tady není nic, k čemu bych se chtěla připojit. Ono už to tady o psech moc není a to co tady je se mi moc nezamlouvá. Každý má své a já patřím do staré gardy. Je fajn, že jste vykopaly tohle naše drbátko.

Jinak moje holky ted v tomhle počasí ven nechtějí. Vystrčí zadky, udělají co potřebujou a mažou domů.Navíc dvě z nich hárají a Fanka začne hned po nich. Po zahradě se nám špacírujou nápadníci, holky řvou zpoza okna a já jsem na Opavu. Prostě bláznivá domácnost. Jsou nevyřáděné a tak si to vynahrazujou doma. Někdy se pohne i nábytek.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 13:20
- Nahlásit

monika
taky už moc nepřispívám a spíš čtu ..... nějak nemám co bych řekla, i když se i u nás samozřejmě dějí zajímavosti a občas bych radu uvítala. Tak hledám ve starších tématech......

O baráku mi ani nemluv. Sice elektriku, stropy ( až na jeden a to ještě v chodbě, kde se bude dělat úložný prostor, až ho dovymyslím) máme hotový, děti mají pokoje v cajku, koupelna a záchod jsou taky hotový ( ještě tam přijdou dvě skříňky, jenže ty si musím nechat někde vyrobit na míru a zatím jsem nenašla šikovného truhláře, který by byl schopný zrealizovat moje představy....a nechtěl za ně majlant). Takže zbývá podlaha v obýváku, kde je zatím koberec ( moc nepraktická věc s chlupatýma zvířatama), dále kuchyňská linka se spotřebičema a nakonec ložnice se šatnou....teda jen podlaha a vymalovat+ ta šatna. No a nejdůležitější, nejpřednější a nejnutnější je střecha, která má přes 220 m2 a jde do L, takže nás čeká obr výdaj. Jak už jsem psala, okna a zateplení + fasáda zase až tak nehoří, vše je v docela slušném stavu

Jsem si nechala cvičně od kamaráda odhadnout, na kolik by vyšel takhle velký barák nově postavený a jeho cena by byla ještě vyšší než nás stál tenhle i s úpravama. Pak si říkám, že nový barák postrádá ducha a nelze v něm neustále vymýšlet další a další "koniny", jak říká celá moje rodina. Jj, občas mám pocit, že se zblázníme než bdeme bydlet přesně podle našich představ ( ovšem jak se znám, tak to nebudeme nikdy, takže snad nám blázinec nehrozí ).

Brut se v chatě naučil spát na posteli a tak dostal na chrupkání matraci, kterou mu permanentně obsazuje Denča a on chudák leží zase na dlažbě , tak jsme babče pořídili malou matračku, že jako bude spát tam a ona potvora neane, stále leze na Brutovu. By mně z ní kleplo.....

žofka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 16:25
- Nahlásit

brut
S tím novým barákem máš docela pravdu. V novém nic nevymyslíš a když jo,tak by mně manžel přerazil a do nového s psama,to jsem odmítla hned. Já sem šla taky proto abych mněla co dělat a v novém bych zase seděla na prdeli.
Holky,co by jsme dělali,kdyby jsme neměli co dělat na baráku ?

brut
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 16:32
- Nahlásit

žofka
Holky,co by jsme dělali,kdyby jsme neměli co dělat na baráku ?
budeš se divit, ale jela bych na celé prázdniny do chaty a tam makala stejně jako dřív a jako teď....... ono mít barák a ještě chatu je prd.... a taky bych jela na 14 k moři, kde bych mohla denně plavat a rehabilitovat.
Jsem ráda, že jsme ve svým, ale občas si říkám, že při našich aktivitách, je to docela velké sousto....no nic, plavat budu chodit do bazénu, do chaty místo 1x měsíčně pojedu 1x za čtvrt roku a místo práznin tam, budu dál trávit většinu času na baráku

žofka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 16:49
- Nahlásit

brut
No vidíš, a právě proto jsem chatu ani žádnou chalupu nikdy nechtěla. Byla by to akorát starost na víc.
Dneska jsem si dala za úkol umýt jedno okno,je uvnitř,takže na ně neprší,ale nějak se k tomu nemůžu pořád dokopat,teda lépe řečeno,se mi nechce. Mám toho za ten měsíc už plný brejle. Byla to fuška,dát to tady do kupy aby jsme už aspoň trochu slušně bydleli. Mám 9 oken,z toho jedno nové,takže to je v pohodě,ze starých mám umyté jen jedno. Tak si říkám,že by možná bylo lepší je zazdít.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 17:48
- Nahlásit

žofka
já chatičku zdědila, takže jsem jí měla dřív než barák
Okna mám jak prasátko, ale neřeším je, však jsi viděla velikost a mýt je budu až bude alespoň trochu pěkně....nebo je budou mýt dětičky za trest

žofka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 19:22
- Nahlásit

brut

žofka
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2007 20:39
- Nahlásit

Halóó, žijete ?

Orry
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 08:05
- Nahlásit

žofka
ahoooj

žofka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 08:41
- Nahlásit

Orry
Hurá,první ptáček

žofka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 08:42
- Nahlásit

Orry
Jak se máš,co nového ?

Orry
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 08:43
- Nahlásit

žofka

a jak je?? co noveho ve smecce?

Orry
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 08:45
- Nahlásit

žofka
Jak se máš,co nového ?

fajn, jde to

noveho nevim...dlouho jsme nepovidaly... Orry s Rockym jsou v pohode a stale neco vyvadej

žofka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 08:47
- Nahlásit

Orry
Dobrý,pohoda v novém domečku. Psi taky dobrý,jen jsme teď o víkendu zažili trošku horor nebo spíš zklamání. Rodila mi fenka,normálně v termínu a někde se stala chyba,narodily se 2 mrtví štěňata. Byly hrozně maličký. Tak jsem z toho celá špatná. Tak jsem se v novém domečku na ně těšila. Jinak je všecko v pořádku.

Orry
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 08:51
- Nahlásit

tak ti sem dam nejaka videjka na ukazku

Rocky se koupe v lavoru http://www.youtube.com/watch?v=a9-JhWltSVo

takhle si moji kluci obcas hraji http://www.youtube.com/watch?v=bcka7ZAZiLA

a Rocky zavodnik http://www.youtube.com/watch?v=rbTWI_lHuWo

žofka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 08:51
- Nahlásit

Asi před 6 týdny jsme si pořídily 3 koťata aby toho nebylo málo . Ne,bylo to kvůli myším a vyplatilo se to,máme od nich pokoj. Ale já to píšu proto,že psi na ně nebyli zvyklí a když,tak mněli jen špatné zkušenosti. Nejprv jsme si myslela,že je budu musetz vrátit,jak vyváděli a trvalo to asi měsíc,ale teď už jedna s nima spí i doma v pelechu.

Orry
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 08:52
- Nahlásit

žofka
tak to me samozrejme moc mrzi , ale hlavne ze je fenecka v pohode!!! A doufam, ze brzy prijdou dalsi stenatka

Orry
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 08:53
- Nahlásit

žofka
tak to jsem rada, ze kocicky nakonec prijali....

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání