Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
Orry
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 09:16
- Nahlásit

žofka
to je mi moc lito... drz se!! ostatni pejsci ti pomuzu prekonat smutek...

žofka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 09:26
- Nahlásit

Orry
Dík, máš pravdu,ještěže je mám. Vždycky jsem to tak chtěla,mít jich víc,aby to tolik nebolelo. Ale za to si to zase zažiju víckrát,člověk si nevybere. Vyprala jsem povlečení z pelíšku a uklidila jsem ho,ale to prázdné místo po něm,budu vidět pořád. A proto se už teď těším,až budou mé malé feňulky moct jít mezi dospěláky a pelíšek budu moct dát zpátky.

Orry
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 09:36
- Nahlásit

žofka
je to tezke...ja mam taky spoustu zvirat nejen pejsku..a oni mi pomahaji,ale kazdou ztratu z jejich řad nesu tezko...je to zivot...

pravda je takova, ze "jedinou nedokonalosti psu je, ze ziji tak kratce"

brut
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 09:58
- Nahlásit

žofka
To je mi moc líto. Orry má pravdu, ještěže máš další psíky, tak se alespoň nebudeš tolik trápit ( i když myslím, že to bude chvíli trvat). Tak všechny ostatní za nás podrbej a drž se.

žofka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 10:18
- Nahlásit

brut
Holky,díky,jdu na hřbitov a pak uteču na zahradu. Nemůžu být doma.

brut
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 10:20
- Nahlásit

žofka
No, nevím, jestli je hřbitov zrovna to pravý ořechový....
Jak ti je, co ledviny?

žofka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 11:06
- Nahlásit

brut
Myslíš to dobře,ale budou dušičky a tak jsem tam musela.
Ledviny zatím dobrý,teprve v pátek jdu na to vyšetření,tak uvidíme na co se přijde. Dneska jsem měla jít na předoperační vyšetření,ale já v tom šoku ráno zapomněla,že tam mám jít na lačno a když bylo po všem,dala jsem si kafe,sladím,takže bylo po vyšetření.Tak jsem si to s doktorkou domluvila až na pondělí.
Je mi hrozně,musím jít na tu zahradu,začínají mrazy a tak to tam musím jít zazimovat,musím si tam ale najít místo pro hrobeček,tak ani tam se moc neodreaguju.No jo no,fňukání mi nepomůže.

monika
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 12:37
- Nahlásit

žofka
to je mi líto, mě Anetka taky pořád moc chybí, ale je fakt, že holky mi tu bolest zmírňují. Je to jednou člen rodiny a člověk má spoustu vzpomínek. Já ještě ted najdu sem tam něco, co mi ji připomene, ale už se nad tím dokážu usmát a nebrečím. Pujde to, uvidíš, jen to chce čas. Banda ti pomůže a taky máš nás, mi jste pomohly hodně když mi bylo fakt zle. Máme tě rádi.

brut
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 12:58
- Nahlásit

žofka
Vidíš, na Dušičky jsem úplně zapomněla.
Tak palečky budu držet v pondělí a v pátek...pevně doufám, že budeš už v pořádku.
Vím, jak ti je, ale myslím, že s mrňouskama budeš mít dost radostí a starostí, že ti pomůžou překonat bolest.
Nám Basty taky chybí...vždycky se najde něco, co nám ho připomene.
Zrovna v neděli jsem se byla podívat v Praze v útulku. Odjížděli jsme od tomtud a najednou před náma kluk se psem. Koukám a on setřík....tak jsem vykřikla: hele, Bastík....kluk koukal a vrtěl hlavou...ne, on se jmenuje Lap
Jsem si připadala jako blázen.....

žofka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 17:46
- Nahlásit

Holky,ještěže vás mám. Přišla jsem ze zahrady až teď,vůbec se mi nechtělo domů.Nejhorší je,že jsem na zahradě zkončila,sice jsem na zazimování čekala jak na smilování,ale teď,zrovna když jsem tam byla naposledy,tak bych tam byla nejraději furt,přeci jen při práci jsem trošku zapomněla. Našla jsem pri ni pěkné místečko,tak ji ještě o víkendu zajedem na zahradu pohřbít. Manžel to ještě ani neví,že letošní poslední cesta tam bude pro nás tolik bolestná.
monika
Máš pravdu,od rána myslím na to,jak s námi byla na dovolené na Slapech. S žádným jiným psem bych si to už netroufla,všichni jsou pošuci. Ona byla nejzlatější.

Orry
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 08:39
- Nahlásit

tak holky trochu pro rozptyleni mrknete na nove fotky ve fotogalerii a agility
www.rocky.wbs.cz

žofka
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2006 08:58
- Nahlásit

Orry
Móóc pěkný,ani jsem nevěděla,že máš svoje stránky.

monika
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 22:31
- Nahlásit

žofka
jak je?

brut
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 22:41
- Nahlásit

žofka
taky se ptám, jak ti je? Co jsi se dozvěděla?

Jinak upravuju stránky, dopisuju a chystám se vložit nějaké fotečky...docela mi to baví

monika
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2006 11:20
- Nahlásit

brut
jsem ti říkala, že tě to chytne. Já mám taky nějaké nápady se stránkama, ale nemám na to ted moc času. Snad v zimě. Máš to hezké, moc.

brut
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2006 11:30
- Nahlásit

monika
Děkuji, měla jsi pravdu ...už teď vymýšlím další možnosti a rozšíření.....jen synáček to těžko vydýchává

monika
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2006 11:36
- Nahlásit

brut
to znám, já se začala učit html a css at si můžu upravit i šablony a synátor je na mrtvici.

brut
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2006 11:48
- Nahlásit

monika
Přesně tak.....asi jsou všichni stejní....teda myslím tím mužský pokolení ( on se na mně divně dívá mimo synka i chlap)
Ale stránkama se už pochlubil kamarádům....a ti mi to samo hned bonzli, takže se doma dobře bavím

žofka
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2006 10:29
- Nahlásit

Ahoj holky,
koukám,že jste tady docela stávkovaly,když jsem tu nebyla.
Tak jen hlásím příchod,jsem po operaci a od včerejška konečně doma.

brut
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2006 21:19
- Nahlásit

žofka
Hurááááá, už jsi nám tu chyběla....

žofka
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 09:11
- Nahlásit

brut

brut
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2006 22:52
- Nahlásit

žofka
Tak máme za sebou další výstavu. Tentokrát s výsledkem V2......jsem spokojená, i když vím, že vyhrál pes, který na vítězství neměl

monika
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 08:16
- Nahlásit

žofka
hurááá, si tady. Tak vyzdravuj !!!!!!!!!!!!!!!!

brut
my máme nadějná, moc hezký posudek a ještě jsme dostali pochvalu za ukázaní zubů. Fanka se trochu bála, ale pak to bylo v pohodě. Měla ji vystavovat chovatelka, ale nakonec jsem musela já a tak mám milion fotek cizích psů a Fanku jenom asi dvě co jsou jakžtakž.

Orry
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 08:18
- Nahlásit

brut
monika
gratuluju k uspechu

my jsme zase byli na takovem mini srazu jacku, fotky jsou uz na strankach...

žofka
ahooooooj, vitej zpet a preju brzke uzdraveni

brut
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 10:27
- Nahlásit

monika
Já věděla, že budete úspěšný ....... Fanynka je šikulka a ty jsi se díky výměně nestihla ani bát, viď

žofka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 16:05
- Nahlásit

Gratuluju k výstavním úspěchům.
monika
S ukazováním zubů by to projeli všichni mí psi včetně štěňat. Nevím proč,ale tohle jsem nějak nezvládla a své psy nenaučila. Ani s těmi nejmladšími mi to nejde,půlroční se cukají jak praštění a dvouměsíční se sotva do papuly dostanu a pak mě začne hned ohlodávat,takže nemám šanci v těch papulách něco zjistit.

brut
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 17:06
- Nahlásit

žofka
Děkujeme, zuby si pacholek prohlídnout nechá, ale nechce si nechat sáhnout na kulky....to podsekává zadek a sedá si.

Před 14 dny začal marodit s tlapkou, nebyl 10dní venku jinak než na vodítku a jen na chvíli, doma měl límec......první pořádný proběhnutí bylo ve čtvrtek a pak celoodpolední v pátek. V sobotu jsme zvládli výstavu bez kulhání, ale večer opět pajdal a nechce si nechat sáhnout na nohu....do toho jsme zjistili, že se mu na pysku udělal takový podivný útvar....takže se těším opět k veterináři.....tam pojedeme do 30.11. na očkování. Jsem zvědavá, jak to zvládneme to je pech

žofka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 17:47
- Nahlásit

brut
O tom zranění jsem tu někde četla. Teda vy máte ale smůlu.

monika
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2006 23:24
- Nahlásit

brut
jj, to máš pravdu, byl to takový fofr, že jsem se nestihla ani rozkoukat a byla jsem v kruhu.
žofka
no ty zuby trénoval manžel s oběma i když to Dorka nikdy nebude potřebovat. Je dobrej, pan rozhodčí jen mlasknul spokojeností.

brut
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 09:22
- Nahlásit

monika
To je ale nejlepší, vůbec jsi nestihla být nervozní a přenést to na Fanynku

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání