| Autor |
Zpráva |
žofka
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2006 23:28
- Nahlásit
Jó,to je ta nevýhoda velkých psů. Ale jedna moje fena tohle taky umí. Nejdřív na židli,pak na stůl a je uklizeno.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 08:29
- Nahlásit
No ona Dorka si to ani nedovolí,ale ta mladá dacanka je ještě nevychovaná.Navíc s ní pere puberta a to je někdy fakt na zabití. No a když to futrovala Fanka tak Dora se přidala.
Naše Anetka to taky uměla. Hop na židli a na stůl. Nejlepší bylo, že já to nikomu nevěřila a soustavně jsem osočovala rodinku. Pak nám sežrala nasmažené řízky ze stolu když jsme byli všichni v obýváku a gratulovali synovi k narozeninám. To mi došlo, že to nikdo jiný nemohl být. Trapas byl, že já měla pozvanou rodinu na oběd a zbyl jenom salát. Maso bohužel ne.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 10:30
- Nahlásit
Tak u nás krade jen Brut a Balina.....Denča si to nikdy nedovolila. Ta ovšem baštila svého času jiné věci např. vánoční výzdobu ze stolu. Je ale pravda, že tam kde Brutovi a Bali stačí stounout na zadní a natáhnout krk, tak ona musí moc skákat a namáhat se, jenže tohle už je v dnešní době pro ní pasé.
Ale na druhou stranu oba velký jí vždycky něco nechají, aby neňafala a nepřišlo se na ně....
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 18:20
- Nahlásit
Tak holky,jak vám jde pečení ? Já mám napečeno. Po neděli ještě nějaké dodělávačky,ale jinak jsem v klidu.
Oblepená noha u stolu v kuchyni zdatně odolává,sem tam se štěňata pustí do izolepy,tak já pak nůžkama zastřihávám a přidávám další vrstvu. Někdy už se tomu musím smát.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 18:22
- Nahlásit
S maličkou jsme byli poprvé venku na vodítku. Vzali jsme je všechny 3,tak to nebylo tak hrozný,když viděla ty větší,jak mažou. To já jsem zvyklá,že poprvé se neudělá ani krok.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2006 13:35
- Nahlásit
Děvčata zdravím, dlouho jsem tu nebyla, ale bohužel ještě nemám doma internet. Abych vše vysvětlila, jelikož se naše vedení rozhodlo, že nebude mít žádné zaměstnance a své dceřiny společnosti si bude řídit jen představenstvo, dali nám všem výpověď a já jsem se nakonec rozhodla odejít do předčasného důchodu. Takže jsem od 1.10. v důchodu a Beníkovi se to strašně líbí. Dnes jsem přijela k ségře aby jsme dodělali cukroví, tak jsem synovci vlezla na internet aspoň abych Vás pozdravila. Doufám. že po novém roce už budu moci si postavit počítač, protože na místě, které pro něj plánuji bude teď stromeček tak pak si ihned zařídím internet a budu s Vámi zase strašně ráda komunikovat. Takže zatím všem přeji krásné vánoce a hlavně hodně zdraví v novém roce a hodně radostí s pejsky.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2006 18:39
- Nahlásit
Ahojky César, to jsem ráda, že si se ozvala. Já se do důchodu moc těším, ale ještě nějakých 30 let a taky se dočkám. Taky přeji krásné Vánoce a v novém roce pevné zdraví a kopu štěstíčka. Beníkovi ať si to s váma užívá a už se moc těšíme až budeš taky internetová.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 11:50
- Nahlásit
Cezar
jeeeeee ahoj Verko..uz jsem si rikala co je s tebou a nedavno jsem byla s klukama na prochazce kousek od vasi chatky
jinak vsem holky preju kouzelne Vanoce a krasny Novy rok!!!!!!
|
monika
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 13:34
- Nahlásit
Kráááásné Vánoce a nááááádherný každý příští rok přejí holky Elidorky
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 15:11
- Nahlásit
Ahoj holky,
tak já se taky připojuji. Přeju hezké a klidné vánoce vám i pejskům.
Mě doma jeden přibyl. Dcera jela s rodinou na dovolenou,tak je její divoká kříženka u nás. Je to tu jak v blázinci. Dospěláci už jsou zvyklí,ale šťenda jsou na mrtvici.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 18:33
- Nahlásit
Ahoj holky,zdravím v novém roce. Žijete nebo se léčíte ?
Já mám plno nových poznatků. Tak především, náš nedávno vykastrovaný dědula nakryl jednu naši háravku. Sem teda čuměla,ale byli jsme vetem upozorněni,že to trvá déle,než se to v mozku srovná,asi mu to pomalu dochází až teď,protože teď teprve si ji nevšímá.
No a pak,náš mlaďoch se pochlapil,už není panic. Sice se o to nejdřív pokoušel asi týden a nic a tím pádem prošvihl nejspíš plodný dny,ale to mně vůbec nevadí,hlavně,že dokázal,že už je chlap. Teď je po jedné háravce úplně posedlý,už nevím,kam ji mám zašít aby dal pokoj.
no a pak jsem zjistila,že nejmladší feňula(3,5 měsíců) žere po sobě a po své kamošce hovínka,jen po té jedné,po druhé ne. Nevíte proč to dělá?
No a nakonec jsem si nechala něco méně příjemného. Včera jsem myslela,že příjdu o mou,teď už nejstarší feňulu(6),obírala jsem slepici a krmila jsem všechny a ona najednou začala pofňukávat,utekla do pelechu a tak jsem s ní šla na dvůr. Nemohla dojít,padal jí zadek na sranu a napadala na nohu. Přitom furt kňučela,braly mně mdloby. Dávila se,blinkala nejdřív pěnu a pak krev. A to mně došlo,že jsem jí omylem musela dát kost a něco si poranila. Šílela jsem,ale když se vyblinkala,všechno přešlo a je v pořádku.
Takže to byla naše příhoda na nový rok.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 11:33
- Nahlásit
žofka
Ahojky, teda koukám, že se doma opravdu nenudíš. U nás je vše při starém...od čtvrtka se mrouská Sněhulka ( a to byla na tenhle týden objednaná na kastraci...takže zase odloženo, já se z ní asi zblázním).
Brut za šera občas zdrhá, bohužel, hlavně u kolejí. No a Denča je čím dál víc hluchá. Ani jí nevadily Silvestrovské půlnoční oslavy. Balinka roste jako z vody, zlobí a je strašný srab.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 11:58
- Nahlásit
brut
Se teda fakt nenudím . Prďola po háravce úplně šílí,už prořval druhou noc.
Na Silvestra moji psi v normě,štěkají,ale jde to. Zato dceřina feňula,co ji hlídáme,už od osmi nevěděla, kam se schovat. Ta má s toho vždycky trauma. Dvakrát nám skočila i do koupelny do vany a nechtěla vylíst. Druhý den,nechtěla jít vůbec ven na dvorek čůrat. Raději nečůrala vůbec až odpoledne jsme ji vzaly ven,to šla. Tak se prvního chdila venčit ven procházkou,zajímavý je,že si vsugerovala,že ty rány šly asi ze dvora. Na dvorek se vyvenčila až dneska.
Sme se teda fakt nenudili.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 14:17
- Nahlásit
Ahojky, já si to taky "užívala". Dorka se bojí a tak měla pocit, že nejlepší schovávačka bude u paničky na klíně. Což byl dost problém, bo těch jejich 52 kilo šlo nahodit dost blbě a když už se tam nějak narvala, tak se tam začala tlačit i Fanynka a to už fakt nešlo. Ven šla, ale nehla se mi od nohy. Fanynce se to zase pro změnu líbilo moc a tak skákala po okně (všechny kytky byly na zemi), vrtěla radostně ocáskem (všechno ze stolu bylo na zemi) a do toho ještě štěkala, takže jsem měla pocit, že mi bouchne palice.
brut
Jinak Balinka to rozchodí tu bázlivost. Fanynka se na výstavě v Praze bála úplně příšerně ,ale zato ted je hrdinka.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 15:20
- Nahlásit
monika
Já myslím, že moc nerozchodí...ona se bojí od malička. Možná je to způsobeno taky tím pobytem na klinice......tady u nás se bojí i umělých lvů, co má jeden chlap u baráku .
Si představuju, jak se obě holky snaží sednout k tobě na klín a mlátím se smíchy
žofka
Ta mi připomíná Bali, taky se tak bála, že nejdřív musel jít ven Brut, pak Denča, my a nakonec Balinka na vodítku a to ještě se zapřenýma tlapkama
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 15:28
- Nahlásit
brut
ahoj! vše nej do nového roku! Vám všem u vás doma popřeji hlavně zdravíčko... Kdy se zastavíš?
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 15:42
- Nahlásit
monika
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 16:42
- Nahlásit
blanulinka1
Do Prahy jedu ve čtvrtek a pak asi v úterý...teda v pondělí taky, ale to budu v Motole
Ve čtvrtek bych se chtěla zastavit u sarax než porodí, v úterý bych se mohla zastavit, ale takhle je to moc dopředu...dám ještě vědět, jsem zvědavá na mrňavku
|
monika
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 20:41
- Nahlásit
co se křeníte? Mít 110 kg na klíně je dost i na mě. Měli byste je vidět, jak se mi na ten klín skládají. Někdy to zkusí manžel sfotnout abyste měly představu.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 21:10
- Nahlásit
monika
Fakt je ta představa úžasná ....prosím, prosím, já chci fotečku
Mně k "radosti" stačí Brut a to má jen 30kg
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 22:11
- Nahlásit
prosím, já chci fotečku
Já taky.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 22:29
- Nahlásit
monika
No právě proto,že tu představu máme,tak se křeníme.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 22:36
- Nahlásit
já už nevím, co je to sukně. Kdybych si ji oblíkla, tak manžela zavřou, že mě týrá.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 09:49
- Nahlásit
monika
já už nevím, co je to sukně. Kdybych si ji oblíkla, tak manžela zavřou, že mě týrá.
tak to je u nás to samé, když jdu na kontrolu k doktorovi, tak se ze začátku všichni děsili.....dneska se jen suše zeptají, jestli náhodou nemám těch modřin míň než posledně
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 10:47
- Nahlásit
No vidíte holky,já vám pořád říkám,že není nad malý psy.
Modřiny nedělají a do bytu i do baráku se jich vejde hóóódně moc. . Onehdy jsem někde viděla fotku vlkodava s prckem co mám já. Pořídili si ho k tomu obrovi,prý,že se neměli s kým mazlit . hele a i si spolu hrajou a prcek žije
|
monika
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 13:47
- Nahlásit
žofka
jo to naše holky se včera rozhodly, že vytáhnou kočku zpod radiárotu. No fakt supr zábava. Radiátor shodily z jednoho hýku, stůl v kuchyni přestěhovaly na druhý konec, židle poshazovaly, koberec shrnuly. Oslintané bylo komplet všechno, jen kočka si tam hověla a byla naprosto v klidu.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 14:51
- Nahlásit
monika
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 17:34
- Nahlásit
monika
Co si stěžuješ,ti tvý psy bys mohla zaměstnat jako stěhováky. Mně by se při malování teda hodily a ještě by ti vycělávali. Ten můj chlap by totiž maloval nejraději tak,že by nic nestěhoval,všechno zakryl jak to leží a běží a maloval jen to,co je vidět. Příště si ty tvý hafany pozvu a nebude žádný problém se stěhováním nábytku. A ještě zaplatím,přemýšlej o tom.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 21:48
- Nahlásit
žofka
no já myslím, že by sis je pozvala jen jednou. Pak bys asi přistupila na metodu tvého manžela.
Ony dokážou spolu vymastit neuvěřitelné ptákoviny.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 22:27
- Nahlásit
žofka
Teda nevím, jestli je to dobrý nápad.... mně stačí Brut s Balinkou a mám "uklizený" barák hned. Natož doginky
monika
Přesně tak, fakt mi stačí ty dva menší
|