Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
Orry
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 12:44
- Nahlásit

brut
jj na fotky je to dobry

nika00
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 13:45
- Nahlásit

brut
ja kdyz sem na wbs.cz vlozila svou prvni fotku, tak bylo o velikosti asi desetikoruny
ale da se s tim pohrat a vyhrat
fotky ze srazu z cz-psa jsem taky delala na websnadno...a zas to vypada uplne jinak...

me bavi si stim nak hrat urcite te to taky chytne

brut
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 14:12
- Nahlásit

Orry
nika00
Holky, holky, co mně to děláte....ještě mně přemluvíte, aby jsem ty stránky založila
Já ale nejsem vůbec hračička...teda v těhle věcech

Orry
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 14:27
- Nahlásit

hezky vikend holky!!!
ja jedu makat na Orlik bez pejsku ale az zitra

nika00
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 14:30
- Nahlásit

Orry
ahoooj

Orry
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 14:31
- Nahlásit

nika00
ahooooooj
uz mi padla...tak to tam prezij do tech sesti!!

nika00
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 14:31
- Nahlásit

brut
jj koukej si je zalozit

monika
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 15:20
- Nahlásit

brut
já si taky dělala sama stránky a to jsem na tohle fakt blbá. Ale chytlo mě to tak, že už jsem je dělala i známým.

nika00
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 15:21
- Nahlásit

monika
ono je to hodne chytlavy a me to chytlo hoodne a fakt me to bavi

brut
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 16:31
- Nahlásit

Jsem zpět z procházky. Co odjela Balča, tak Brut teskní. Vůbec to není ono. Chybí mu parťák na hraní. Zítra bych chtěla podniknout velký výlet, tak doufám, že vyjde počasí.

S těma stránkama mi dáváte......vážně mám strach, že je nezvládnu....na technický věci jsem antitalent
Asi jich projdu co nejvíc, okouknu a pak bych se do nich pustila

brut
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2006 17:59
- Nahlásit

Tak jste mně přesvědčily, že Brut potřebuje své stránky a já je zvládnu.
Včera večer jsem prošla neskutečné množství různých stránek na všech možných i nemožných servrech ( dokonce i placených).
Po zjištění, co všechno neumím, jsem zredukovala svůj zájem na pár z nich. Pak jsem "hluboce" bádala na velikosti stránek, možném obsahu a taky na možnostech, které mám....Děti chodily po špičkách, pak raději vůbec nevycházely ze svých pokojů, protože když neustále slyšely mé...." to vůbec nevím, co je" , " mluví to na mně nějakou divnou řečí ve zkratkách", "pojď mi vysvětlit, co to znamená" atd. , tak usoudily, že tato varianta pro ně bude bezpečnější.
Musím říct, že v pozdních nočních hodinách jsem sama sebe překvapovala výkřikama " to je tady už asi po šestý" , " tomu vůbec nerozumím" , "co jsem si to zase vymyslela" apod.
Martin přijel až pozdě večer a šel hned spát. Udělal dobře, jak ho dneska ráno přesvědčoval synáček.
Nakonec jsem dospěla k závěru, že já si připravím zhruba to, co bych na stránky ze začátku chtěla dát a synek, který je v počítačové třídě mi stránky pod mým dozorem vyrobí.
Chudák.....
Prohlásil, že bude úplně nejlepší, když je bude vytvářet sám a já mu do toho nebudu neustále mluvit ( zřejmě chtěl říct kecat, ale přece jen má slušný vychování).
Po obědě nastala chvíle, kdy jsme mohli zkusit vytvořit alespoň korpus. Jenže já stále ještě nevěděla kde. Nakonec synáček prohlásil, že bude pomáhat jen na těch nejjednodušších, protože by se jinak musel z mých otázek zbláznit. Prý si mám uvědomit, že když tomu nerozumím, tak mi těžko vysvětlí, co je MySQL atd. Složitější stránky necháme na dobu, až nám přiklepnou název chovatelské stanice ( ovšem nejdřív o něj budu muset zažádat.....no, to snad dá rozum,né...).
Takže jsme zvolili estránky, kde snad nemůžu nic zkazit....to jsem si ovšem jen myslela....a začalo velké dohadování mezi mnou a dětma o názvu.
Všechno jsem si promyslela, ale nějak jsem zapomněla na název stránek....prostě talent k pohledání.
Musím říct, že mám opravdu moc trpělivé děti ( já bych asi, být na jejich místě, zdrhla). Prokousala jsem se za vydatné pomoci základem a postupně budu přidávat jak fotky, tak povídání. Dojde i na Denynku, Balinku, Sněhulku a v neposlední řadě i na Bédu...to si děti vymínily, jinak mi odmítly pomoct.
Takže název stránek je:
www.denbru.estranky.cz
Zatím je tam jen jedna fotka a jeden odkaz na stránky. Doufám, že nebudete nic namítat, když vaše stránky přidám na naše, mezi kamarády....

monika
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2006 18:17
- Nahlásit

Gratuluju, si na dobré cestě, šoupnu si tě pak na stránky. Jen tam něco musíš přidat. Seš šikovná

U nás to probíhalo při tvorbě úplně stejně. Takže vydrž, půjde ti to pak samo. Hodně mi pomohlo "FORUM" na estránkách (je to vedle odhlášení) tam jsem našla fakt všechno a navíc jsem zjistila, že takových trotlů jako jsem já bylo v začátcích více.

brut
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2006 22:32
- Nahlásit

monika
Děkuji za povzbuzení. Mladej se dobře baví...teda bavil
Přidám..jen musím postupně, i tohle je na mně rychlý tempo

monika
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2006 18:36
- Nahlásit

brut
klídek, ten můj pubertální blbeček si dycky upšoukne na hubě když čte moji knihu hostů a nechápe co se na tom lidem líbí, když na těch stránkách nemám nic extra.
To je jenom zlost, že je nebudeme potřebovat. Mají z toho radost, když jsou rodiče neschopní.

Orry
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2006 19:11
- Nahlásit

brut
naaaaaaaaahodou bezva stranky, jsi sikulka a hned si vas zitra dame taky do pratel

jinak mi uz prisel navrh na ta tricka, jedno je pro me a druhe jsem nechala mamce k vanocum (a i to svoje si dam pod stromecek, aby to mamca nevokoukala ) obrazek najdes na tematu anubis a cert

žofka
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2006 20:08
- Nahlásit

brut
Hele,zase se tak nepodceňuj,já bych to nezvlála ani sama,ani s někým. Tak říct někomu,hele,udělej mi to a to a přijít až to bude hotový,to by mi ještě šlo,ale nic víc.

brut
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2006 20:57
- Nahlásit

Moc děkuji za chválu....korpus vytvořil synáček...dneska se tím všude chlubil, ale příspěvky už prý musím psát a vkládat já.
Už jsem snad pochopila princip, i když u několika věcí stále tápu. Doufám, že časem tomu vychytám všechny mouchy a stránky budou dobré.
Jinak synek se duševně připravuje na výrobu stránek na webu zdarma. Prohlásil, že se poradí ve škole, jak mamce natlouct do hlavy nějaké informace, zkratky atd. Jinak by se snad zbláznil

brut
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 12:57
- Nahlásit

Koukám, že opět upadáme do zapomnění......
Jinak stránky postupně doplňuju, dolaďuju...sama
Synáček marodí a odmítá se hnout z postele, takže je to na mně ( stejně si myslím, že to dělá schválně, aby mně nemusel pomáhat a vysvětlovat )

Brutovi bylo včera blbě. Zvracel několikrát, byl apatický. Dneska ráno už je ale v pohodě.
Volala jsem vetovi, abych ho objednala na očkování a tak jsem se ptala, čím to může být. No a odpověď byla....vždyť vám hárá čubina, tak se nedivte a ještě když sežere polystyrén...to víte, to zacloumá s každým.
Pane jo, já mám zkušenosti s fenkama a ne se psama, tak tahle varianta mně nenapadla. Doufám, že to nebude dělat při každým hárání, to bych asi zešílela.Už takhle jsem ho stále pozorovala.....

monika
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2006 13:15
- Nahlásit

brut
ani nevíš jak ti rozumím. Já Fanku od té pitomé nemoci pozoruju pořád. Jednou se mi zdá, že dýchá pomalu, jednou zase že moc rychle, manžel mi soustavně ukazuje gesta typu "tukání na čelo" a já jsem hotová. Jednou vstává moc pomalu, jednou se mi zdá, že plete nohama (ona fakt plete, je jak záchodový pavouk - samá tlapa a pohyby naprosto nekoordinované), jednou, že je smutná atd, atd. Prostě jsem už fakt pako.

monika
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 14:20
- Nahlásit

čerstvé foto

monika
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 14:26
- Nahlásit

brut
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2006 16:50
- Nahlásit

monika
Teda Fanynka je veliká . Mám radost z toho, jak dobře vypadá a jak prospívá. Myslím, že už si můžeš oddychnout a konečně začít odpočívat. Teď už bude holka fit

Orry
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 11:09
- Nahlásit

monika
super fotky
cekala jsem fannynku jako stenatko...a ono je to uz takovy telatko jsou krasne!!!

monika
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 11:13
- Nahlásit

Orry
ono je to přímo tele

Orry
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 11:56
- Nahlásit

monika
no a az ni bude ta krava..to bude teda neco

monika
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 12:38
- Nahlásit

Orry
i tohle jméno už nejednou měla

Orry
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 12:42
- Nahlásit

monika

žofka
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 15:51
- Nahlásit

Ahoj holky,
koukám,že je tu zase veselo.
monika
Tak nevím,máš doma krávu,tele nebo dogu ?

monika
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 19:10
- Nahlásit

žofka
no někdy mám pocit, že celé stádo vlastně všeho možného.

žofka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2006 09:12
- Nahlásit

Ahoj holky,
trochu vám tu dobrou náladu tady pokazím.
Moje nejstarší feňulka,ta s tím nemocným srdíčkem,mi dnes ráno zemřela.Vyrazilo mi to dech,protože teď v zimě jsem to vůbec nečekala. Myslela jsem,že nejméně do jara vydrží.
Ráno mě psi zbudili v obvyklou dobu,takže jsem nic netušila,štěkali jako vždycky,ale to jsem ještě nevěděla,že ona umírá a že to je štěkot na ni. nevím,co se dělo do té doby,než mmě zbudili,asi nic,asi zkolabovala,jak se zbudila,protože kdyby se něco dělo dřív,psi by mě zbudily. Když jsem vstala,zemřela asi za půl hodiny.Moje nejmilejší babča už není.

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání