Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 09:53
- Nahlásit

Cezar
Tak si moje záda sama řekla, že dneska bude pokračovat odpočinkový den. Za noc jsem naspala asi tak hoďku a zbytek prohekala a probděla. Ráno musel dojít s Brutem páníček, protože jsem byla jak zbitá. Teď už je to lepší ( po několika práškách) a tak se chystám s Brutem na procházku dokuď není vedro.
Jj, já tušila, že kuchyň jen tak nevymaluju..

žofka
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 10:25
- Nahlásit

brut
Jo,jo,to jsou ti,co si nedají říct.
Holky,tak já mám za sebou další perličku. pamatujete na ten zub,co jsem si ztěžovala,že mě bolel hned po zablombování ? Tak takový zánět jste ještě neviděly. Mám rozřízlou celou pravou dáseň a v ní dren. Dobrý,ne. Včera jsem do rána vypadala,jako kdybych v puse měla velkou meruňku. Ono prý by se to nestalo a pravděpodobně by se to srovnalo samo,kdyby nebyly ty vedra. Tenkrát to bolet přestalo,jenže denně na zahradě na slunku,udělalo svý. Docela už mě to psychicky srazilo na kolena,ale už jsem se s tím srovnala,jen už nechci žádnou další jobovku. Už mám fakt dost. Nejdřív jsem jedla jak o život abych nezhubla a teď zas jíst nemůžu.To je fakt k popukání,ale už se zase snažím brát všechno sportovně,co mi taky jinýho zbývá.
Předevčírem jsem měla takovou ubrečenou náladu. Chtělo se mi řvát a najednou jsem si všimla,že vedle mě sedí ta nejstarší feňulka,co jí léčím srdíčko a koukala mi do očí. To ona tak dělá,když ví,že mi je na nic.Holky,to byla taková medicína,že bylo hned po pláči. Už dávno nebrečím před psama,protože vím,že oni to pak těžce neseou.

monika
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 10:34
- Nahlásit

žofka
nebuď smutná, vzpomen si na to , že máš někde v nějakém koutě republiky internetové kamarádky, které na tebe myslí. a mají tě rády.

brut
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 11:34
- Nahlásit

žofka
Já už jsem moc hodná...neboj do konce srpna budu fit

Na to, jak se bojíš zubaře, máš docela pěkné zkušenosti. Hlavně aby jsi měla konečně klid. Nesmutni, jsme tady, aby jsme ti zvedly náladu....

Orry
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 12:17
- Nahlásit

ahoj holky...tak se uz usmivejte..vzdyt je patek

ja jsem vcera byla taky moc smutna..nekdo mi hodil klacky pod nohy a celkem me to vzalo ale uz je lip...

kdybysme uz spolu nemluvily..tak vsem hezky vikend!! ja jedu pracovat na stavbu

Cezar
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 13:01
- Nahlásit

brut
Vidíš to ono nemá cenu se přepínat. Oni sice prášky hodně spraví, ale ne vše. Vždy se to ozve znovu. Takže odpočívej a naber síli na vypakování dětí a zapakování na chatu. Teď o sobě dost dlouho neuslyšíme, protože ty odejedeš na chatu a já jdu za týden také na 14 dní na dovolenou. Tak se měj dobře a hezky si to s pejsky a dětičkama uží.
žofka
To si si teda užila to tě lituji. Po tom všem co jsi teď měla ještě tohle to je fakt nepříjemné. No ale doufejme, že už to snad pujde vše k lepšímu, že i ten zub se vyléčí. Pejsci ti určitě pomůžou se přes vše nějak přenést.
Orry
Moc v těhle vedrech nepracuj a pěkný víkend.

Orry
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 13:04
- Nahlásit

Cezar
tobe taky hezkej vikend..a neboj, Martin me setri

Cezar
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 13:05
- Nahlásit

Orry
To je dobře. Tak se měj moc hezky.

Cezar
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 13:25
- Nahlásit

Děvčata pěkný víkend a moc se nestrhejte, šetřete se. Jdu se zapakovat a mažu za chlapama.

brut
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 13:34
- Nahlásit

Cezar
Já pojedu na chatu až během příštího týdne, nejdřív musím vyprat dětem oblečení, co měly s sebou.
A odpočívat budu, nic jiného mně stejně nezbývá.

Orry
Hezky si to užij.....a nestrhni se.

Jinak holky, máme tady pěknou bouřku a lije jako z konve. Takže končím a pro jistotu vypínám počítač a modem

brut
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2006 22:32
- Nahlásit

Tak už je mi líp. Sice to ještě není ono, ale od rána se moje záda čím dál víc lepší.
Brut na mně dneska koukal dost vyčítavě, ani jsem s ním nebyla pořádně venku. Tak teď jde s páníčkem.
Zítra mu přijedou děti a tak bude mít o zábavu postaráno.

Orry
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 09:00
- Nahlásit

brut
ahoj, tak to jsem rada, ze je ti lip pro zmenu jsem zase ja o vikendu makala jak sroub jsem pekne namozena a hlavne nevyspala...
vcera kdyz jsem dorazila domu me cekalo obrovskeeeee vitani..takove jsem fakt nezazila...trvalo asi 30minut a Orry s Rockym me pri tom malem zabili

Cezar
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 09:58
- Nahlásit

Děvčata zdravím. Také se musím pochlubit jakej je Beník už číslo. Včera se mi ho podařilo tak rozparádit, že lítal kolem baráku s balonkem v tlamě a vždy když doběhl ke mně, tak na mně vyskočil a jsem od něj poškrábaná jak blbec a i mám normálně modřiny.
brut
Je dobře, že je Ti lépe, Brutovi to určitě vše vynahradíš o to nemám strach.
Orry
Já jsem Ti psala, aby si se nesedřela. Věřím, že pejskové museli mít ohromnou radost když Tě celý víkend neviděli. To pak člověka potěší, když Tě takhle vítají. Beník ten mě málem vždy porazí, ale jak otevřu kufr u auta, tak už kontroluje tašky co mu vezu. Je to hajzlík. Ale on tu radost ukazuje tím, že lítá jak blázen, zato se ale pak celý víkend ode mě nehne. Muž vždy říká, že si od něj aspoň odpočine.

brut
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 11:31
- Nahlásit

Ahojky, tak jsem naprosto fit. Ale už tady mám děti, tak malování kuchyně musím odložit. V sobotu jsem si mimo dětí přivezla i ségru s Balinkou a tak jsme měli do včerejšího večera o zábavu postaráno. Nejen že vyrostla, ale ještě s ní šijí všichni čerti. Lovila Denynku, Bruta tahala za tlamku a ocas, válela se po něm, štípala ho do stehen atd. On je na ní hrozně jemňoučký, takže vůbec nemusíme mít strach, že jí něco udělá - zalehnutí či škrábnutí nebo něco podobného

Cezar
To je dobře, že se Beník umí taky rozparádit....tak teď už budete mít hravého pesana. Škrábance a modřiny znám moc dobře...že jich na sobě taky mám fůru.

Orry
Velké vítání ....to jsi měla radost, viď .....oni se na tebe hróóózně moooc těšili, tak to tak muselo být

monika
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 12:00
- Nahlásit

Ahojky, já měla naprosto pohodový víkend. Takových kdyby bylo víc, s holkama jsme si to užívali. Posílám jednu fotku z úklidu. Šla jsem ustlat postele a nějak se to zvrtlo.

brut
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 12:14 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

monika
Posílám jednu fotku z úklidu. Šla jsem ustlat postele a nějak se to zvrtlo.

To je milé zvrtnutí....teda musím říct, že Fanynka pěkně roste. Za chvíli se nevejde na postel

Cezar
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 12:38
- Nahlásit

monika
Fanynky je už pěkný kousek. Takovéhle uklízení je príma.
brut
Tak to jsi měla veselo, ty spolu asi pěkně řádí když začnou. Beník už je doopravdy hračička. Sestra mu dala asi před měsícem plyšového čerta, takže nejdřív ukousal rohy a uši, pak načal nohu, ale teď si ho nějak šetři a říkal muž, že si s nim chodí hrát pod verandu na trávu a že s ním válí normálně sudy, že je to hrozná legrace ho pozorovat. Bohužel já ho ještě takhle neviděla, protože když přijedu, tak se ode mě nehne. Teď s ním budu 14 dní tak se aspoň užijeme. Jinak už je fakt úplně normální hrací pejsek i běhá za balonkem, akorát ho ještě nechce moc dávat, ani nevíš jak jsem ráda. Budu mu muset těch plyšových hraček opatřit více, nevím kam se po Cezarovi poděly našla jsem akorát gumové a to vím, že měl medvěda, mončičíky atd.

monika
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 13:32
- Nahlásit

brut
Cezar
Fakt kousek měří skoro 60 cm a váží 26 kg. Tolik nemá ani celá smečka Žofinky.

brut
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 13:38
- Nahlásit

monika
Možná by měla, ale na váhu by se musela přidat i cihla a asi nejen jedna

Teda ta fakt roste jako z vody

Cezar
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 13:47
- Nahlásit

monika
Těch 26 kg možná budeme mít také, ale v kohoutku nevím. Teď až pojedeme s Matýskem na očkování tak zároveň nechám Beníka zvážít, protože všichni tvrdí, že přibírá, já tvrdím, že mu tak narostla srst. No ale když tak budeme muset omezit přísun. Ale holka je krásná, určitě Ti dělá radost.

monika
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 14:13
- Nahlásit

Cezar
no jejda, radost mi fakt dělá a největší, když spí. To ji miluju.
Holky to je takový pošuk, že já se jenom nestihám otáčet, když s Dorkou začnou řádit na zahradě. Včera přibraly do hrací zóny lavičku na zahradě a ani jim moc nevadilo, že jsem na ní seděla. Nejdříve se přes mě přehnalo 55 kg a hned na to těch 26. O sukni si můžu nechat zdát a před manželem se ani nesvlíkám, by si myslel, že mě někdo přepadl a zmlátil.

brut
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 14:20
- Nahlásit

monika

monika
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 14:31
- Nahlásit

brut
ty se směješ co? Víš co mi dneska manžel prohodil u oběda? Že měl krásný sen, zdálo se mu, že místo dog jsem se dala na chov "smetáků" jak on říká malým chlupatým pejsům. Tak se mě ptal, jestli to nechci zrealizovat. Jsem řekla že jasně, že mi budou "smetáci" (doufám, že se Žofka neurazí) dotovat chov. Vykulil na mě oči, máchnul rukou, prohodil něco v tom smyslu, že komu není rady tomu není pomoci a odešel. Asi za půl hodiny mi volal a ujišťoval se, že jsem to nemyslela vážně.

Cezar
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 14:37
- Nahlásit

monika
Nediv se když jim ta lavička stála v cestě. Ani se nedivím, že si samá modřina, já ze včerejška také a k tomu ještě škrábance a pochybuji, že to do pátku zmizí takže se manžel také pobaví. Už ho slyším jak říká, že s ním nemám blbnout a ještě ke všemu Beník je na mě strašně fixovaný a tím že s ním blbnu tak prý to ještě zhoršuji. No ale já se nedám a řeknu mu, že mám modřiny a škrábance já a né on. Ale věřím, že ty tvoje dvě racochajdy když začnou řádit tak to musí být síla, to aby jsi byla ráda, že jsi ještě vcelku.

monika
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 14:46
- Nahlásit

Cezar
no to docela jo. Ráda jsem. Ještě, že že s něma dá chodit na procházky (to jsou moc hodné) a mají možnost řádit venku. Tyhle jak si to hezky nazvala racochajdy si nedovedu představit v bytě.

brut
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 14:50
- Nahlásit

monika
A ty se mu divíš? U nás probíhala nedávno dost podobná diskuse. Jen já ještě nemám tu vytouženou feňulku.
Přítele málem trefil šlak, když jsem mu říkala, že by jsme si ještě mohli pořídit čivavy ( jsou v kurzu) a ty by nám dotovali australáky. Prohlásil, že nejsem úplně nomální a těší se až odjedu na chatu. Tam mně snad takové blbosti přejdou.

monika
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 21:20
- Nahlásit

Holky dneska mi došla registrace mojí chovatelské stanice. Jmenujeme se ELIDOR (Eliška-Dorka).

brut
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 23:26
- Nahlásit

monika
Gratulujeme....hezký název

monika
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 23:34
- Nahlásit

brut
no byla to fuška něco vypotit.

brut
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 23:49
- Nahlásit

monika
Já vím, taky vymýšlím...už jsem u třetího názvu...to je docela pokrok

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání