Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
Cezar
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 11:11
- Nahlásit

žofka
Je fajn, že se aspoň pejsci uklidnili a že to máš vše už za sebou. Hlavně se dej ty dohromady a pak teprve ostatní, protože když ty nebudeš v pořádku, tak nebudeš moc pomoc ani dcerám. Takže se drž a dej se nejdřív do pořádku ty.

brut
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 11:13
- Nahlásit

Cezar
Ahojky, tu myš mi raději ani nepřipomínej. Myslela jsem, že mně klepne. Naštěstí byla ještě malá a blbá.
No a aby se to nepletlo, tak v sobotu, když jsme odváželi děti na tábor, tak utekla ven Sněhulka. Nedala se chytit ( zalezla si pod střechu na zídku) a tak zůstala venku. My jsme se vrátili okolo půlnoci a ta bláznivá kočka nám běhala po střeše sem tam a nechtěla dolů. Původně jsem myslela, že jí tam necháme, ale dělala takový rámus, že jsme jí museli jít chytit. Tak teď má holka smůlu a je doma. Snad nám jí už vykastrují a pak ať si trajdá.

žofka
Během dne ti písnu mejlíka. Pořádně si odpočiň a v klídku vše vrať do starých kolejí.

Cezar
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 12:52
- Nahlásit

brut
Takže je se Sněhulkou doopravdy veselo. Ale ty už jsi snad měla vykastrování domluvené a nebo si to možná pletu, že jsi jen o tom mluvila, takhle je to dost nebezpečné, aby jste ještě neměli než bude vykastrovaná koťata.

brut
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 13:09
- Nahlásit

Cezar
To jsme měli domluvené, jenže ona měla zánět v očíčku a nebyla těsně předtím odčervená, tak se to posunulo. V náhradním termínu se začala mrouskat a od té doby má pro změnu nějaké problémy s kůží. Teď budu volat veterináři a zkusím se domluvit na nějaký šibeníční termín. Do té doby bude venku běhat na vodítku a jinak bude zavřená doma ( teda ona se spíš celý den vyvaluje na okně a dráždí sousedovic kocoura)

Cezar
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 13:31
- Nahlásit

brut
Tak jsem se pěkně nasmála, je to pěkná potvůrka. Máte smůlu, že do toho vždy něco vlétlo, snad Vám to tentokráte vyjde. Já jsem měla ze začátku strach, že budu nechávat Beníka také vykastrovat, aby se zklidnil, ale naštěstí si myslím, že to nebude potřeba, to byly jen začáteční úvahy, ale teď je to s ním fakt o něčem jiném, hlavně, že jsem to zbytečně neuspěchala a nedělala mu zbytečnou bolest a ani muž s tím moc nesouhlasil i když k němu měl ze začátku své výhrady. Oni jsou chlapi v tomhle divní. Náš soused má kavkazáka a on mu utíkal, tak říkal, že mu pořídí kamarádku fenky. Tak jsem se ho ptala, jestli je míní chovat nebo jak to bude dělat až bude fenka hárat nebo jestli dá Chárona vykastrovat a on na mě koukal jak kdybych odněkud spadla, no přece že nebude nechávat kastrovat Chárona, ale prý nechá vykastrovat fenku, tak jsem nestačila koukat. No ale myslím si , že stejnak žádná fenka nebude, protože nechal udělat elektronické zabezpečení plotu a Cháron už neutíká. Ale to jen tak pro ukázku jak na to nahlížejí páni.

brut
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 14:47
- Nahlásit

Cezar
Jojo, to jejich mužství...
Sněhulka je pěkná opice, myslím, že s ní bude postupně víc starostí než s ostatníma zvířatama.

monika
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 16:10
- Nahlásit

Před hodinou jsem se vrátila z veteriny. Museli jsme nechat uspat naši starou kokřandu. V pátek začala kadit krev v průjmu a včera večer ji zkřečovaly zadní nohy a nemohla vůbec chodit. Dneska už nic nežrala , ani nepila a knourala. Po dohodě s veterinářem a vzhledek k jejímu věku jsme se rozhodli, že ji nebudeme trápit. Sedím tady a bulím jak želva.

brut
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 19:40
- Nahlásit

monika
Bulím s tebou. Na druhou stranu už je jí dobře a nic jí nebolí. Máš Dorku s Fanynkou, ty tě určitě nenechají dlouho smutnit.

Děsím se chvíle, kdy budu muset s Denčou postupovat stejně....

Orry
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 19:43
- Nahlásit

monika
jezis monco, to me mooooooooc mrzi... jsme s tebou, vsichni tri!! Snad te Dorka a Fanka pohladi po dusi!!!

Orry
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 19:44
- Nahlásit

brut
prave ze ja se taky desim...clovek nikdy nevi kdy to prijde

monika
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 21:10
- Nahlásit

Holky my se o tom posledních pár měsíců doma bavili a čekali kdy se na ní nějak stáří projeví. Ještě v pohodě stačila prohnat Dorku i Fanynku. Měla chuť k jídlu a sem tam ještě i zazlobila.Čekali jsme srdíčko, nebo něco jiného, ale bylo to hnusné a bylo to rychlé. V pátek průjmovala a zvracela krev, dala jsem jí dietku, antibiotika a čekali jsme že se to upraví. Sobotu zase průjmovala, ale v neděli byla celkem v pohodě, přišla za náma na zahradu, což už poslední dobou nedělala a usla pod lavičkou. Nechali jsme ji tam chrnět, jenže ona se nechtěla probudit. Měli jsme co dělat abychom ji probrali. Už se nemohla postavit na zadní nožky. Bylo dojemné, jak se ji snažily doginy pošťuchovat a pomáhat ji. Došlo nám, že už to prostě nemá cenu. Dopoledne ji hlídali kluci, celé ho prospala a pak jsme ji odvezli. Bylo to naštěstí rychlé a doktor říkal, že jsme se rozhodli správně. Jen to hrozně bolí a moc mi chybí. Byla to naše rozumná babča. Srovnala i ty dvě kobyly. Holky dík, že tady jste.

žofka
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2006 08:09
- Nahlásit

Ahoj holky,koukám,že jsem sem vlezla v pravou chvilku ! Teď ani nevím,co jsem sem přišla napsat.
Moniko,je mi to samozřejmě líto,ale jak už jsme tu o tom mockrát mluvily,tohle si musíme prožít všichni,já taky nevím,jak dlouho ještě vydrží ta moje feňula. nevím,co všechno jsem tu psala,stratila jsem přehled a vracet se mi nechce. Ale tak moc jsme sháněli jedny prášky a nakonec je nesnese. Takže nevím,co bude,je čiperná,zdá se v pohodě,ale od včerejška začala kašlat. Budu muset zase zkusit pomalu nasadit zpátky to,co jí neudělalo dobře,ale v menších dávkách. Já jsem byla se vším smířená,ale teď bych potřebovala aby aspoň nějaký měsíc vydržela. Ale lámat přez koleno,to samozřejmě nebudu.
Chtěla jsem psát úplně něco jiného,ale kašlu na to,život jde dál a musíme si zvyknout všichni. Jsem celkem v pohodě,jen se mi trošku vrátily psychické potíže,které k mé nemoci patří. Ale už spím,trošku mám rozházené trávení,ale to se taky zpravý. Jsem až obdivohodně silná a nevím,kde se to ve mně vzalo. Tchán tu prostě není a já mám v hlavě trošku zmatek,nevím co cítím,ale to chce čas já to vím.
A tak jsem stejně ve zkratce napsala,co jsem chtěla.

žofka
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2006 08:21
- Nahlásit

Ještě jsem zapoměla na to nejdůležitější. hádejte,kdo nebo co mě nejvíc v poslední době držel a drží nad vodou ?
Ano,jsou to psi a hlavně moje nová štěnda. je to balzám na duši.Holky jsou moc hodný,nemám s nimi žádné starosti.Nechají se obě pěkně česat,no prostě pohoda.musely jsme koupit nový foťák,proto žádné fotky ještě nejsou,takže až budou,samozřejmě pošlu,jak jsem slíbila.
Ten kravál,co dělal mladej kvůli hárání,trval 5 dní.Pak jsem to rázně ukončila. Háravka šla do ložnice a mladej zůstal tam,kde je zvyklý.moje feny smí v ložnici jen rodit,jinak mi tam psi nesmí,ale asi z této zásady budu muset ustoupit. Hlavně,že to splnilo účel.Tak jo,teď už je to snad všechno,co jsem vám chtěla říct.

žofka
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2006 08:34
- Nahlásit

brut
Děkuji ti za mejlík,já ho oběvila až teď.Na odepsaní si musím najít chvilku a ty já mám hlavně po ránu,dneska už to asi nebude. Jen ti chci říct,že máš ve všem pravdu,já to vím a taky se podle toho snažím chovat.Proto jsem totálně neodpadla.

Cezar
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2006 10:58
- Nahlásit

monika
Teprve teď jsem si přečetla co se Vám stalo. Moc s tebou soucítím a brečím tu jak želva, protože jsme toto prožívali letos v lednu tak vím jak ti je, ale věř že jste udělali správné rozhodnutí než ji nechat trápit. Určitě Dorka a Fanynka se budou snažit ti vše vynahradit a také tě rozveselit, oni doopravdy vše vycítí a uvidíš, že se ti budou snažit dělat jen radost. Přeji ti pevné nervi a věř že vše přebolí, ale chce to čas.
žofka
Máš pravdu pejsci dovedou člověka podržet a i potěšit, ještě že je máme.

brut
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2006 11:16
- Nahlásit

monika
Už zase bulím....moc dobře vím, jak ti je. Myslím, že nejtěžší jsou první dny, pak nastane takové smíření. Ještě že máš Dorku s Fančou. Tyhle dvě uličnice tě nenechají dlouho smutnit. Za chvíli vymyslí nějakou lotrovinu a tyse zase budeš smát. Anetka zůstane napořád mezi váma. Tak se drž a podrbej ty dvě velké uličnice.

žofka
S odepisováním si nelámej hlavu. Až budeš mít chuť a čas, tak napíšeš. Hlavně se drž a čerpej sílu z pesánků. Taky pořádně odpočívej, to ti moc pomůže. Pokud se nic nesemele, tak i já mám pro tebe překvapení ve formě naší návštěvy. Tak drž palce, ať vše dopadne podle plánu a dorazíme.

žofka
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2006 22:22
- Nahlásit

brut
Tak to už se těším teď.Právě to oba s manželem potřebujem.

brut
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2006 22:32
- Nahlásit

žofka
Zatím jsem to pěkně naplánovala a čakám na to, jestli schválí příteli dovolenou. Tak drž palečky, cestovali by jsme samo se zvěřincem

Orry
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2006 08:08
- Nahlásit

ahoj, tak jsem vcera udelala zase par fotecek...koupila jsem rockymu velkej mic..(byl ve vyprodeji) on po nem desne touzil mnoo tak mu vydrzel ve 2sekundy a prasknul..byl to asi nejaky smejd, ale nestihla jsem ho ani s nim vyfotit . Kvuli vedru jsme zrusili skolku, neb to cestovani v MHD je hruza!! ale vcera si to Rocky na 100% vynahradil...byl porad venku a hral si s pejskama...dokonce zvladnul i odvolani od nich - asi nahoda vecer potkal dvoumesicni amer.staforda, to se tedy vyblbnul tak davam par fotek...ostatni na http://www.rocky.wbs.cz

tak tohle zbylo z micku

together forever

nas to proste nebavi

rocky si nasel novou panicku

monika
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2006 08:39
- Nahlásit

Orry
Tak nějak dopadají i naše hračky. Koupila jsem jim hračky a buď je rozervou když se o ni přetahujou, nebo ji prokousnou.

Cezar
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2006 08:54
- Nahlásit

Orry
Stránky se ti povedly, jsou pěkné. Beník už má také nějaké své hračky, ale dopadají jak míč. Od ségry dostal takového pěkného plyšového čerta a už mu chybí rohy a kus nohy. Já mu z Chorvatska takový ten uzel z barevných nitek a ten už je také pěkně ohlodaný. Takže neboj se, že je Rockýsek sám.

monika
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2006 09:03
- Nahlásit

Orry
Stránky máš suprové.

Orry
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2006 10:50
- Nahlásit

monika
mnoo on zatim nici v ramci moznosti, ale uz jsem si zvykla ze musim nektere hracky kupovat dvakrat treba ten micek na snurce, ktery aportuje..tak prvni co udelal bylo ze ukousnul tu snurku a pak uz ho to nezajimalo
ten mic byl smejd...myslela jsem ze kdyz ho nevezme do pusy, tak to prezije..ale stacilo aby se ho zubem jen dotkl..a ten jeho pohled kdyz se vypustil

Cezar
monika
diky..tak nejak objevuju svet webu

monika
doufam, ze uz je malicko lip na dusicce

Orry
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2006 11:12
- Nahlásit

monika
tak jsme si dali tvoje stranky do pratel

brut
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2006 12:29
- Nahlásit

Ahojky, tak jsem zase tady. Nějak se mi kupí problémy a tak místo malování řeším "drobnosti".

Pevně doufám, že tyhle vedra brzo opadnou. Ani psům se nechce pořádně ven. Brut skoro celý den leží na dlažbě a chladí se, no a babča se válí v pelíšku.
Večer chodíme na dlouhé procházky spojené s koupáním ( teda Brut se koupe a Denča na něj kouká ze břehu). Spokojeně se vracíme okolo desáté domů.

Brut se rozhodl, že bude bojkotovat veškeré povely a tak se s ním musím denně zlobit. Ach jo, ta puberta.

A aby toho nebylo málo, tak mně na táboře z horka omarodil synek ( zatím to vypadá úžeh). Pevně doufám, že se už nic jiného nestane.

Jinak Sněhulka se už zase mrouská, tak z kastrace zase nic nebude. Jen doufám, že si nepřinesla z posledního výletu koťata. To by mně asi kleplo.

Orry
Stránky máš moc a moc hezké. Rockýsek se na úvodní stránce tváří jak velký pes. Odkud máš mrňouska? Kamarádka shání také štěnítko ( a bydlí stejně jako já), tak že by se zeptala, jestli nějaké nebudou brzy mít.

Orry
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2006 12:48
- Nahlásit

brut
ahoj...my bysme taky brali trochu min toho tepla, ikdyz slunecne leto mam rada...kvuli horku rusim i cvicak..v MHD se to fakt neda..staci mi cesta z prace

doufam ze uz vsechny problemy mas za sebou a synkovi se ulevi, a snehule neprinese kotatka...
ohledne rockyska mas email

Cezar
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2006 13:01
- Nahlásit

brut
Tak to taky nemáš lehké. Já to se Sněhulkou myslela z legrace a nakonec doufám ,že jsem neměla pravdu, snad si z té vycházky doopravdy nic nepřinesla. Horka jsou fakt nesnesitelná, ale aspoň že večer se to trochu ochladí, že se dá jakž tak spát. Já minulý týden přijela na chatu úplně vyřízená a těšila jsem se jak se tam vyspím, no tënhle týden je to zatím lepší. Takže držím palce, aby si Sněhulka nic nepřinesla.
Orry
Koukám, že se už dlouho neizvala Nika, nevíš co je s ní. Má ještě Jimma.

Orry
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2006 13:09
- Nahlásit

Cezar
Nika se ma fajn, uziva leta s psiskama, Jimma si nechala a uz byli spolu s pritelem nekde pod stanem! Je to rostak, zere doma pantofle V praci ted moc nestiha a jsou nejak vic kontrolovany, takze si nemuze dovolit travit tolik casu na diskusich
psala jsem ji at se stavi..tak snad se objevi

nika00
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2006 13:36
- Nahlásit

hola hej

Orry
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2006 13:39
- Nahlásit

nika00

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání