| Autor |
Zpráva |
nika00
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 13:41
- Nahlásit
vsechny vas moc zdravim a omlouvam se ze se tu neukazuju ale jak psala orry mam to v praci ted vic sledovany a je i vic prace takze se moc neodvazim chatovat
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 13:43
- Nahlásit
Orry
Tak to je fajn, já vím, že si Jimma nechala, ale právě, že už jsem o ní dlouho neslyšela, tak jsem měla strach jestli se pejskům něco nestalo. Jimmy žere doma pantofle a Beník se zase specializuje na nábytek a potahy, takže jsou všichni stejní. Naštěstí ho u nábytku vždy nachytáme, protože to je slyšet, když začne něco ohryzávat, ale v potahách na chatě už jsou menší díry. On potvora určitě ví, že se páníčkovi nelíbí a promyšleně je likviduje, abych musela pořídit nové. No když má člověk mladého pejska, tak holt musí něco oželet. No ale když vezmu Beníka a Cézara tak je Beník proti Cézarovi žabař. Cézar tihi zničil daleko víc, ale je fakt, že jsme měli Cézara od štěněte. Je fajn, že Jimmy našel nový pěkný domov.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 13:46
- Nahlásit
nika00
Si hodná, že si se ozvala, už jsem měla strach, jestli není něco s pejskama. Nedá se nic dělat a až to budeš mít trochu v práci volnější, tak se zase ozvi a napiš neco o svých pejskách. Hlavně jak prospívá čubinka se srdíčkem.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 13:48
- Nahlásit
Cezar
tak se omlouvam JImmykovi ze jsem napsala ze kouse pantofle...kez by nas Rocky sezral jen ty backory ted mi volala mamka ze vyrval lino a pod nim prekousal vsechny kabely, takze jsme opet bez telefonu a dalsich veci, kterym prekousal privod
kdybych zitra nedorazila, tak me tata zabil, protoze az se tohle dozvi tak je s nama amen...s rockym i se mnou
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 13:52
- Nahlásit
achjooooo...co ja bych dala za to, kdybych bydlela sama...rocky by dostal sprdnuti, nejak by se to opravilo..ale takhle se musim jeste bat co zas bude doma az to zjisti tata
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 13:54
- Nahlásit
no jo orry.....tak to je....
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 13:56
- Nahlásit
Orry
Neboj to nebude tak strašný, zase se to nějak spraví, jsou to prostě lumpové a nudí se hajzlíci. Tak si hledají nějakou zábavu, co s nima naděláš. Je zajímavý, že Cézar nikdy po linu nešel, ale zato siporex v předsíni to byla jeho doména, aspoň když tomuhle odrostl, tak páníček předsíň obložil palubkama a vypadá to líp. Věřím tomu, že kdyby Cézar nezlikidoval všechny rohy v předsíni, tak by tam dodneška palubky nebyly.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 14:03
- Nahlásit
Cezar
ja vim...jen kdyby tata nebyl takovy b...
palubky mame taky...a az rocky povyroste tak se to lino bude menit za dlazbu
|
monika
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 14:04
- Nahlásit
jj, už je mi líp. Pelíšek a misky jsem ještě neměla to srdce dát pryč. Doginy ji hledají a koukají do pelíšku kde je. Sem tam to na mě ještě příjde, ale vypsala jsem se z toho na Dorčiných stránkách a je mi tak nějak líp. Ulevilo se mi. Ještě, že mám holky. Jsou to čertice a fakt mě zaměstnávají.
brut
Dorka teď taky stávkuje s poslušností. Mám pocit, že když nemůže blbnout kvůli vedru přes den tak si to musí vynahradit večer. Je jak utržená z řetězu a já se můžu zbláznit. Fanynka je celkem v pohodě, řekla bych, že se snaží přiměřeně svému věku. Jen s Dorou to bylo lehčí v tom, že si hodně hrála. Fanynka je venku klidnější a aportky nebo blbnutí ji moc nebere. S Dorkou to jo, ale se mnou ne, to jde a je vážná Hraje si na velkou dogu.
Orry
Já si taky přidám tvoje stránky na naše. Ať každý vidí kolik máme kamarádů ze všech koutů naší vlasti, bez rozdílů plemen.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 14:08
- Nahlásit
orry tata to nak zvladne..no co zabit vas nemuze a to ostatni zvladnete
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 14:10
- Nahlásit
Cezar
no jo hafani jsou v poradku...sandynce jimmy prospel...vsichni rikaji ze s nim ozivla.....naucila se od nej teda trosku zlobit a on od ni trosku poslouchat....
prasky sandynce taky prospivjai,...na tom chjovani se to dost ukazalo..byla fakt jak prastena strela :-D ale ted v tom horku je to stejne bida..to i jimmy ma jazyk az na zem....
jestli chces muzes se taky podivat na webovky....na doporuceni orry, jsem taky zkusila neco vytvorit
www.stesti.wbs.cz
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 14:43
- Nahlásit
nika00
Nika jsou také strašně pěkné a jsem si přečetla tu cenu štěstí a plně s Tebou souhlasím, je to někdy hodně těžké, ale koukám, že Jimmy už je u tebe fakt doma, což je fajn. Je fajn, že Sandynka je v pořádku, dobře jsi udělala, že jsi ji nechala pořádně vyšetřit. Je dobře, že se tak s Jimmym doplňují. U nás si už Benýsek také zvykl a dokonce už přes dva měsíce neutekl. Takže nás vzal konečně jako svoji smečku a snad už to teď bude jenom lepší. Má už celkem slušné přivolání i když je občas na volno, ale to jenom když je vylítaný a jdeme z procházky domů. No ale je fakt, že jsme to ještě nezkoušeli při choulostivých situacích jako jsou jiní pejsci a pod. Tak jsem zvědavá, no nevím vše se uvidí, ale je fakt, že za těch 5 měsíců co ho máme udělal strašný pokrok. Tak za mě oba pohlaď a až budeš mít možnost tak zase něco napiš.
Jinak pomalu pokráčím domů, takže se mějte a zítra.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 15:28
- Nahlásit
Cezar
tak to rada slysim..koukam ze benik zacina byt hodnej kluk....urcite ve vas citi velkou oporu a lasku, a proto uz nema duvod utikat....hlavne byste mu uz poradne chybeli...ja si taky zacla vsimat ze jimmy si me pekne hlida kdyz jsme venku...byla sem s jimmym a sandy na poli a oni mi zdrhli...a ja byla tak nejak v klidu...zacinam jim oboum verit....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 22:36
- Nahlásit
nika00
Ahojky, máš mejlíka. Jsem ráda, že jste v pořádku. Už se nám po tobě stýskalo. Hlavně si dávej pozor, ať nemáš problémy v práci.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 22:39
- Nahlásit
Orry
Doufám, že všechno doma proběhlo bez problémů. Holt se Rockýsek nudí
monika
Oni jsou všichni stejní. Já jsem teď poslala páníčka s Brutem na procházku, aby taky něco měl z toho jeho zlobení
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 22:58 - Změnil/a: žofka
- Nahlásit
Ahoj holky,
koukám na telku a nějak se nemůžu soustředit,myslím pořád na to co musím,nebo co jsem zapoměla,už si připadám jak stroj. A tak si zítra udělám odpočinkový den,jak říká Brut,už jsem si ho udělala v pondělí,hned po pohřbu.Nějak teď musím myslet na víc věcí a je to náročné.Do toho zahrada,okurky,no však to znáte. Takže zítra zůstanu s pesama doma,něco málo pouklízím a večer mám sraz s kamoškou.
Moniko,ještěže máš ty dvě pejsany,jinak to musí být hrozný,když člověk příjde o jednoho jediného.Snad i to je jeden z důvodů,proč jich mám tolik. Chce to čas,to víš sama.Já tu svou taky pořád pozoruju,hlídám. Má už 3. den kašel,vím,že to k tomu patří,jinak je čiperná.Teď jen čekám,jak snese zase změnu léků.Je to prostě pakárna,ale musíme to brát sportovně.Jednou mi můj bývalý šéf,když jsem tak uvažovala,proč se psi nedožívají věku jako my,odpověděl,že pak by bylo přepsováno a má pravdu.Je fakt,že od té doby už tak blbě neuvažuju.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 23:10
- Nahlásit
žofka
Ahojky, jsem ráda, že budeš odpočívat. Myslím, že to je rozumné rozhodnutí. Pohraj si s pesanama, pořádně si pomazli maličké feňulky a uvidíš, že ti hned bude líp. Hlavně se přestaň zaobírat tím, co musíš ještě udělat nebo na co jsi zapomněla. Ty hlavně musíš myslet na sebe a taky pro sebe něco udělat. Zítra má být vedro, tak dej na prcky pozor.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 23:34 - Změnil/a: žofka
- Nahlásit
brut
Jasně,já to všecko vím,neboj,já se hlídám,bylo to krutý,ale už se srovnávám,teda aspoň se snažím. I na pesy celou dobu nezapomínám,nebýt jich....,však víš. Vždyť jsem tady od víkendu do víkendu sama. Někdy potřebuju být i úplně sama,takže mě vytrhnou z mého klidu i vnoučata,ale na to už jsem si zvykla,někdy jsem zas naopak moc ráda,že jsou tady.Však určitě víš,jak to myslím.Teď tu byla vnučka s dcerou včera a dneska znovu,všecko jsem zvládla v pohodě,ale když odjížděly,docela se mi ulevilo. Ale pár hodin klidu a ticha,mě zas srovná a už se zase těším,až zas přijedou. Vnuka mám na zahradě každý den a jsem tomu ráda,zcházíme se tam celá rodina a teď je to náročné na psychiku,tak se s ním aspoň nějak odreaguju. A tak furt dokola.Já sama poznám,kdy už potřebuju být sama a kdy zas ne a tak si to tak sama řídím.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 23:39
- Nahlásit
brut
Já se tak rozkecala tak ,že jsem ti zapomněla napsat,že tě pozdravuje Zdenek(můj muž),ani nevím,jestli jsem já blb,vás představila,ale určitě bude čas to ještě napravit.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 08:04
- Nahlásit
brut
az se sama divim tata to vzal docela v pohode dneska jedem koupit dlazbu a po vikendu bude mit rockysek misto lina dlazdice a bude snad pokoj
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 10:35
- Nahlásit
Orry
Tak to je fajn, já ti říkala, že to nebude tak strašné. Kdyť otec už musí mít také Rockýska rád a dost mu odpustí. Aspoň budeme mít novou podlahu. Já také páníčkovi říkám, že se díky Beníkovi dočká na chatě nových potahů. Takže Rockýska pohlaď, že je šikovný kluk.
žofka
Šetři se práce nemá nožičky a nikdo to za Tebe neudělá. Stejnak to budeš muset udělat Ty.
nika00
Z Beníka se fakt stává hodnej kluk a a ni nevíš jak jsem ráda. Jednou jsem ho také omylem pustila dole u řeky a on vzal dráhu a než jsem ušla 50 m tak byl za mnou. Prostě zjistil, že za ním nejdu, tak mě ihned začal hledat což jsem strašně ráda.
Brut
Bylo by fajn, kdyby Vám to vyšlo aspoň by jsi Žofku trochu potěšila.
Monika
Neboj vše časem přebolí a budeš na ní s láskou vzpomínat.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 10:54
- Nahlásit
ahoj, zdravim vas..uz je skoro patek
dneska bude desnyyy vedro, to bude neco...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 10:58
- Nahlásit
ahojky brut, tak ted sjem docetla mejla dekuju, hned co bude cas, odepisu...
a jakto ze snehulka jeste neni vykastrovanaaaaaaaaaaaaa???? no teda teda, vy to flakate...jinak pry neni problem kdyz se kastrace dela pri mrouskani, dulezitejsi pry je, aby uz za sebou aspon jedno mrouskani mela....
to duffy je ted klidna holka...docela i mazliva, ale taky pekne kouse..normalka jdu po pokoji a ona na me vyskoci a kousne me a pak lita jak torpedo...akorat po ty kastraci ma takovou kapsu na brise asi jak ji to sesily...a ona kdyz si jakby lehne na zada do takovyho polosedu, tak vypada jak klokan s kapsou
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 11:05
- Nahlásit
nika00
Už aby pátek byl. Už se těším až vypadnu z Prahy za tima svýma chlapama. Tentokráte přijede i synovec se svojí nastávající tak to se bude Beníkovi líbit. On je strašně spokojený když je nás tam co nejvíc, aby ho měl kdo drbat a s kým se mazlit. Na to je jak dělaný.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 11:25
- Nahlásit
jj oni maji vazne radi velkou spolecnost..to kdyz k nam prijede treba bracha nebo segra s detma tak psi jsou jak zblazneny.....akorat je bracha ma takovou dceru ktera stoji jak prkno a vzdycky jee, on steka...ja se ho bojiiim
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 12:03
- Nahlásit
nika00
No jo holt některý děcka se bojí, ale to že pejsek štěká to by měla vědět, že je to jeho přirozenost. Naštěstí segra má už děti odrostlé a Ben je miláčkem jak naším tak i její celé rodiny, takže se má fajn. Také když přijedou, tak se může zbláznit radostí a už kouká co mu přivezli. Chudák její pejsek, kterého má můj muž také na chatě, tak ten musí počkat až se Beník s nima přivítá a pak teprve může on. I když sice na něj žárlí, tak mu neubližuje a od první chvíle jsou kamarádi i když Matýskovi je už 12,5 roku. Takže je to fajn, myslím, že ho bere jako správného puberťáka a je fakt, že také ožil než když byli s Cézárkem oba pejsci staří.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 12:10
- Nahlásit
nika00
Jsem ráda, že jsi se tady zastavila. Na odepsání je času dost. Ještě nikam nejedu .
Sněhulka se v jednom termínu mrouskala, pak zase měla zánět v očíčkách a teď se asi začíná mrouskat zase. Do toho má asi uší svrab ( musí ho mít od začátku, jenže vet u nás říkal, že to jsou jen špinavá ouška, že je máme čistit). Tak jsem zvědavá, jak to nakonec dopadne.
Orry
Tak vidíš, ještě díky Rockýskovi budete mít novou podlahu. On ví, že by jinak hned tak nebyla, tak maličko k ní pomohl
Táta si už na něj zvykl a oblíbil si ho....jen to na sobě nechce nechat znát..
žofka
Představeni jsme byli, to jsi udělala hned ve dveřích, moc děkuji za vyřízení pozdravu a taktéž pozdravuj. Pokud se mi podaří dneska odeslat fotky, tak je budete mít večer ( od pondělí nám z mně neznámých důvodů vypínají odpoledne a večer net - funguje až v noci a to jsem na posílání už líná)
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 13:31
- Nahlásit
brut
ten svrab to nic neni....duffy si to prinesla z toho zveraku a ja pred tou kastaci rikam ze si drbe usi..no a doktorka mrkla a rika ze to je svrab a je ji to pri narkoze vycisti....nakonec na to zapomnlea, tak sme to delali po ty kastraci kdyz byla jeste oblbla...dostali sme domu takovou mast ta se stirikne do ucha a vycisti...no a je to ok
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 14:01
- Nahlásit
nika00
Díky moc, tak to jsem už klidnější. U veta mi to nikdo nebere, tak asi mají fofr. Zkusím to později nebo zítra. Ať už to máme za sebou. K tomu ještě vezmu rovnou Denču, ať se jí podívají do tlamičky, nějak se mi ty její zuby nechtějí líbit.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 16:05
- Nahlásit
Ahojky, tak jsem honem dala nějaké fotky z chaty do galerie.
tady je ta první, do ní jsem přidala něco málo:
http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=galeria&gall ery_id=756
No a tady je nová, v ní je fotek nejvíc:
http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=galeria&gall ery_id=943
|