Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
Orry
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2006 07:45 - Změnil/a: Orry
- Nahlásit

ahojky

Cezar brut

no ja se celkem setrila, ale stejne....
modriny znam...ono nekdy to vitani je opravdu brutalni , ja myslela, ze me oba sezerou

monika
krasna fotka...taky bych chtela takhle uklizet a ten nazev je super, preju hodne stesti

žofka
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2006 08:18
- Nahlásit

Ahoj holky,
jen na vás jdu mrknout.
monika
Hezký název,takový dobře zapamatovatelný.
brut
Ty to budeš mít s tou angličtinou těžší,ale určitě něco vymyslíš nebo na ní už netrváš? A co tělo,ještě tě celé bol nebo jsi se už taky usměrnila ?
Holky,mám teď na 14 dní doma manžela,tak trošku doháníme co se za rok nestíhá(myslím úklid,ale snažím nás trošku krotit,manžel je na tom psychicky teď hůř jak já. Věděla jsem,že to teprve všechno dolehne až zůstane doma. Ale to zas bude dobrý,tak nějak ho usměrňuju do klidu.
Udělali jsme nové fotečky,tak až se k tomu dostanu,pošlu.

Orry
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2006 08:20
- Nahlásit

žofka
ahojky, jsem rada, ze se ti dari lip
posles mi taky fotecky prcku?? (ja je vlastne ani jeste nevidela...)

Orry
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2006 09:10
- Nahlásit

žofka

brut
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2006 11:07
- Nahlásit

žofka
Ahojky, už je mi lépe...ale stopro to není, holt tělo trochu protestuje, do toho bláznivé počasí a jsem v pytli. Alebude dobře. Na chatu pojedu asi až v pondělí, děti mají domluvený program do pátku a nevyplatí se jet v sobotu tam a v neděli hned zpátky.
Pořádně odpočívej, ať si zase fit. Na fotečky se moc těším a pevně doufám, že i na setkání.

Orry
Hezké obrázky...nemáš jich tam víc?

Jj, modřiny a škrábance známe důvěrně všichni, já si občas říkám, že bez nich ( teda náhodou)vypadám divně

Cezar
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2006 12:23
- Nahlásit

žofka
Žofka je fajn, že už to líp snášíš a na manžela musíš něco vymyslet, nějakou práci na kterou musí hodně přemýšlet, aby nemyslel na to co se stalo. Fotečky prosím také.
brut
Takže příští týden tu nebudeme dvě. Já také jedu na 14 dní na chatu.
Monika
Blahopřeji k zapsání chovné stanice, jméno je pěkné.
Orry
Pěkné obrázky - krásní pejskové.

Orry
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2006 14:24
- Nahlásit

brut
to vis, ze mam

vlcacek pro cezar

kocicka pro brut

žofka
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2006 14:28
- Nahlásit

Krásný

Cezar
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2006 14:30
- Nahlásit

Orry
Ty jsi také pěkné číslo, ale obrázky jsou pěkné. No jo ovčák už není a nebude nedá se nic dělat, aspoň je Beník. Kdy vy jedete do té Italie? Už se Vám to také blíží ne.

Orry
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2006 15:08
- Nahlásit

Cezar
jsem se nudila v praci nooo...ted jsem mela dalsi serii, ale spadnul mi net, tak to zmizlo

do itosky jedem 25/8...snad tenhle vikend budu na srubu a pak az se asi vratim ale to nevim, neb "svagrova" bude ted nekdy rodit, takze nevim jak to bude s bracho

brut
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2006 15:43
- Nahlásit

Orry
Jsou nádherní...taky je tam setr..Balinka, má bolavou nožku, tak čekám na zprávy o zlepšení či nezlepšení

Orry
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2006 19:00
- Nahlásit

brut
tak to budu drzet palce

brut
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2006 23:34
- Nahlásit

Orry
Děkujeme, Balinka má zřejmě namožený ramenní kloub ( teda doufáme, že je to tak)....hrozně rychle roste a ještě je pořádný pošuk. Dostala inijekci a nějaký sirup, taky má mít omezený pohyb. Pokud tohle nezabere, tak jde v pondělí na RTG a pak se rozhodne co dál....v nejhorším případě dostane sádru

Orry
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2006 09:30
- Nahlásit

brut
doufejme, ze to nebude zly....

jinak vcera se mi nejak doma nepohodli stekove a to kvuli kousku co zbyl z ucha..bylo to rockyska a orrymu to sebral...tak si to trochu hlucne vyrikavali , nastesti stacilo zarvat a byl klid

monika
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2006 09:34
- Nahlásit

Orry
naše holky si furt něco vyříkávají. Dora je většinou rychlejší než Fanka a pak jí to krade. Fanka si to nechce nechat líbit a pak se do sebe pustí. Zatím je to v pohodě. Taky jenom zařvu a je klid. Pak to nechtějí ani jedna. a myslí si, že to chci pro sebe.

Orry
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2006 09:37
- Nahlásit

monika
jj presne tak...pak sou oba urazeny na me, protoze jsem je odtrhla a vcera jsem ten kousek vyhodila a meli po ptakach ...byla tam zvrovna sestrenka a ta si myslela ze se zabijou ale to bylo takovy to hodne revu a nic z toho...oba dva jsou pekny haklivky, takze verim kdyby se jen jeden toho druhyho trochu vic dotknul tak predvedou hystericky zachvat

brut
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2006 10:35
- Nahlásit

Orry
monika
To znám....velký řev pro nic...zařvu, seberu a pak koukám na uražené a vyčítavé ksichtíky

Cezar
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2006 10:49
- Nahlásit

brut
Chudinka Sandinka, snad to dobře dopadne. Ty ji budeš mít sebou na chatě.

Děvčata u nás jsem to znávala, když byl Cezar, to bylo kolikrát mnoho řevu pro nic s Matýskem, ale teď Beník spíš Matesovi ustoupí, jsem zvědavá jak mu to dlouho vydrží, ale je fakt, že Mates se mu snaží sebrat vše co má a začal i jíst věci, které už jako starší nejedl, ale když to panička přivezla Beníkovi, tak on musí mít také to samé a když má nahodou něco jiného tak to rychle sežere a pak kouká jak by to Beníkovi sebral. Je to prostě dědek lump.

brut
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2006 11:00
- Nahlásit

Cezar
Na chatě budou, ale vše záleží na stavu packy. Když dostane sádru, tak by byla chudák...chata v kopci a Brut do toho, to by nedělalo dobrotu

Cezar
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2006 11:11
- Nahlásit

brut
Je to mi jí je líto, to by bala chudinka, ale ona se s tím naučí dobře chodit a za chvilku s tím bude i lítat. Mi když jsme měli kdysi dávno u našich křížence čubička, tak nám ji porazilo auto a tké měla nožku v sádře. Snad vše dobře dopadne. No to už se nedovím, až po dovolené. Takže držím palečky ať vše dobře dopadne.

brut
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2006 11:24
- Nahlásit

Cezar
Děkuji, dám vědět, hned jak budu mít přístup na net

brut
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2006 23:30
- Nahlásit

Ahojky, tak Bali se packa dost zhoršila , tak jde zítra na RTG.
Možností moc není...buď má v loktech nebo ramenech dysplasii nebo má nějaký poúrazový stav. Jsem z toho dost špatná. Pevně doufám, že to bude jen namožené a nebo malé poúrazové zranění.
Přece jen je ještě na doživotní problémy s kloubama malinká.

no a moje ruka opět vypadá jak po boji. Tentokrát se o to přičinili Brut a Sněhulka. Brut si se mnou hrál, tak jsem zeškrábaná a samá modina.
Jenže Sněhule nám dneska v podvečer zdrhla ven. Nikdo mi o tom neřekl, tak jsem předpokládala, že je u syna v pokoji. Před chvílí slyšíme šílený kočičí řev, vyběhli jsme se ( já s přítelem) podívat, co se děje. Nikde žádná kočka nebyla. Dcera začala doma hledat Sněženku....samozřejmě nikde nebyla. Tak vyběhla za náma ven a volá : Snížku, Snížku....Sněženko.....otáčí se na dvorku dokola, najednou povídá: támhle je. Pomalu jsem šla k ní. Seděla na zdi a koukala na mně. Když už jsem byla téměř u ní, otočila se a chtěla skočit k bezdomovcům. Chytla jsem jí za ocásek, v tu chvíli začala šíleně řvát a do ruky mi pěkně zaťala drápky. Když jsem jí pustila, tak si vyskočila na kuchyňské okno a celá se třásla. Znovu jsem jí pomalu chytila a ona se začala lísat. Teď je už spokojeně na svém místečku a spí. Na noze má pěkný škrábanec. Vypadá to, že se setkala na toulkách s jinou kočkou.

Brut byl celou dobu v chodbě a pěkně ňafal. Chtěl asi zachraňovat naší tulačku. S Denčou to ani nehlo

žofka
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 07:17
- Nahlásit

brut
Ahoj spisovaatelko,máme na zahradě,teda spíše tchýně,ale pomalu o ně přebírám starost já, 9 koček,takže vím o čem mluvíš. U baráčku má další hejno koček. Je to taková kočičí máma jak já říkám a já zase psí. A teprve dneska mi dochází,proč chovám zrovna to,co chovám. Za celý život v tom fofru mi nedošlo vůbec nic. Oni nikdy nechovali doma jiného psa,než to co mám já,ale většího a býlího a vždycky se jmenoval Ťapinka (ON).
Nějak mi pomalu dochází spousta věcí,ale to by bylo skoro na knížku.

Cezar
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 10:39
- Nahlásit

brut
S Balinkou mě to moc mrzí, doufejte, že to bude jen něco lehčího, moc Vám to přeju. Ta tvoje Sněhulka je pěkné číslo, jen aby Vám než bude vykastrovaná ještě nepřinesla koťátka. Brut je také pěkné číslo, ale člověk se obětuje a pár nějakých modřin a škrábanců ho nerozhází, hlavně že si pejskové pohrají. Jinak jestli se něco o Balince dovíš do půl třetí, tak ještě napiš. Od zítřka nejsem v dosahu internetu, tak bych ráda věděla co s ní chudinkou je než odjedu. Na displazku a takové nemoce jefakt ještě moc mladá, to bych ji nepřála.

brut
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 10:57
- Nahlásit

Cezar
Na RTG jdou ve 12.30, tak doufám, že do půl třetí budu už mít nějakou zprávu.
Sněhulka se naštěstí už nemrouská, takže snad žádná koťata nebudou. Na kastraci jsme objednaný na začátek září, tak doufám, že tentokrát už se nic nesemele a vše proběhne bez problémů.

brut
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 10:58
- Nahlásit

žofka
Já zase měla psy a tak je mi kočičí život dost vzdálený. Jsem zvědavá, co s ní udělá kastrace. Pak ať si courá po libosti, ale do té doby holt bude mít smůlu.

Cezar
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 11:01
- Nahlásit

brut
Tak to jsem zvědavá, moc bych jí přála, aby to byla jen nějaká prkotina i kdyby ji to třeba museli dát do sádry, ale aby to neměla na celý život. Ono sice dnes už jsou dobré léky skorem na vše cose týká kloubů, ale nevím o žádném bez vedlejších účinků. No doufám, že to bude dobré. A držím palce se Sněhulkou ať to konenčně vyjde.

brut
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 14:29
- Nahlásit

Cezar
Tak výsledek je už známý a nijak povzbudivý. Přečti si víc na straně "veterina".
Já jsem úplně hotová

Cezar
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 14:54
- Nahlásit

brut
Tak to mě hrozně mrzí, no snad se to dá nějak léčit, moc, moc držím palce ať vše dopadne dobře, snad to nějak pujde. Jinak nashle 21.8.
Ahoj všem

Orry
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 15:02
- Nahlásit

Cezar
uzij dovcu

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání