| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2006 15:31
- Nahlásit
Cezar
Ahojky a hezky si dovču užij. Já tady budu až na začátku září ( nebo nejdřív na konci srpna)
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 13:18
- Nahlásit
Ahojky, tak mně se odjezd na chatičku opět posunul...tentokrát ale díky počasí. Moje děti budou u táty a přítelův syn u nás. Tak jsem naplánovala pár výletů po okolí a návštěvu přítelových příbuzných. Pokud se udělá líp ( alespoň nebude pršet), tak odjedu ve středu jinak v pátek. V neděli za mnou dorazí děti a to už tam zústanu do konce prázdnin...teda mimo výletu ( a návštěvy mých příbuzných) na jižní Moravu .
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 22:40
- Nahlásit
Ahojky, tak v pátek konečně odjíždím. Už se moc těším.
Koukám, že sem nikdo nechodí....
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 07:36
- Nahlásit
brut
mnoo joooo..vsichni na zofce nejspis uzivaji prazdnin
mej se tam moc hezky, uzivej a hlavne odpocivej!! budes mi tu chybet!!
ja odjizdim az 25/8...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 19:55
- Nahlásit
Orry
Tak odjezd je u nás opět posunut, tentokrát na neděli, ale to už jedu na 100%.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 23:51
- Nahlásit
já si užívám dovolenou až do 4.9.. Holky jsou supr a už dneska se mi nechce do práce
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 06:44
- Nahlásit
Ahoj holky,jen vás chci pozdravit, ať víte,že žiju. Já sem už zapoměla i heslo. Měníme v baráku kotel a topení,tak tu mám už týden 2 plynaře. Je to pěkná pakárna,ale dneska už skončijou. Přez výkend si uklidím a po neděli snad už budu mít trošku času sem mrknout.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2006 01:19
- Nahlásit
monika
žofka
Orry
mějte se tady krásně, podrbejte pesany, užívejte si dovolené a asi tak za 14dní papa
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2006 01:20
- Nahlásit
žofka
Ozvu se hned, jak se vrátím z chaty a budu vědět, kdy jedeme. Ale počítej s úterým nebo středou.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2006 07:33
- Nahlásit
|
monika
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2006 09:14
- Nahlásit
žofka
jééééééjda, já si už myslela, že si na nás zapomněla.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2006 17:13
- Nahlásit
tak jsem se dneska konecne stala tetou
|
aren
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2006 19:59
- Nahlásit
Orry
Lidskou, že. Psí už jsi určitě dávno. Co máš, synovce nebo neteř?
|
monika
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2006 21:00
- Nahlásit
Orry
gratuluju, já jsem už 5ti násobná a je to prííííma
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2006 22:33
- Nahlásit
monika
Ale nezapomněla,jen toho bylo najednou nějak moc.Ještě děláme doma nějaké malé úpravy,ale manžel už odjel do práce,tak už toho nebude tolik naráz jako posledních 14 dnů.
Orry
Taky gratuluju.
Jinak pesani i přez to co se tu dělo,jsou v pohodě,všechno jsem měla promyšlené,tak aby nepřišli k úhonu ani oni,ani plynaři.Byla to fuška,ale šlo to,teď už si zase užívají svého klidu.Malé feňulky mi dělají radost,každá má jinou povahu,ale obě jsou rošťandy,když potřebujou jsou chytrý jak opice,ale když se jim nechce,dělají,že jsou hloupý a nerozumijou. Je s nima sranda.Teď jsem dospělákům koupila lososovou PURINU,už jsem to dávno chtěla vyzkoušet,tak jim na to chodí,když se jim podaří utéct z kuchyně.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2006 07:32
- Nahlásit
aren
ano lidskou od brachy a je to kluk Matej
monika
tak to se mas...Matysek je prvni mimco v rodine, takze super
žofka
dekuju
fajn, ze se pejskum dari...losososa znam...ja koupila na doporuceni brut lososovy olej ktery davam do granuli a taky se po tom muzou utlouct...navic i pamlsky z lososa a ty zavidi Rockymu cely cvicak
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2006 08:07 - Změnil/a: žofka
- Nahlásit
Ahoj holky ,
moc vás všechny zdravím. Ač nerada,začnu nejdřív špatnou,ale nebojte zkončím dobrou zprávou.
Mimo mé nemoci,na kterou mám inval.důch. mám za sebou nejhorší marodění mého života a pokud by se nepřišlo na to,co to může být,dnes jsem měla nastoupit do nemocnice,ale všecko je už na dobré cestě a dneska si po týdnu ležení i troufnu už i jít nakoupit.
Od minulého úterka mě postihli obrovské,až kolikové bolesti v celém těle,zkusím to napsat co nejstručněji. A postupně se přidávaly i teploty a nakonec skoro čtyřicítky. Nemohla jsem se hýbat,řvala jsem bolestí. Chodila mě obsluhovat,tedy i pejsky ,dcera,takže jsme to jakžtakž zvládly. 4. den,odnesla dcera k mé lékařce moč,jelikož už jsem asi tušila,která bije. Na ledviny jsem v mládí hodně trpěla,koliky znám moc dobře,před měsícem jsem byla na ultrazvuku a prý jsou čisté. No prostě na 99 procent se jednalo o těžký a můj nejhorší zánět(myslím si,že to asi postihlo spodek celý). S teplotami jsem tohle ale ještě nezažila,měla jsem strach,protože ty bolesti v celém těle vypadaly původně na chřipku,pak to vypadalo na prochlazená celá záda a pak mi docvaklo,že den před,než to vypuklo,mi trošku záda na zahradě namokla a na to já jsem háklivá.
Takže jsem opět něco zhubla,ale nevadí,není to jen tím,já i díky zubům musela změnit trochu způsob stravovavání,jen s vitamínem C už musím brzdit,ať se neosypu. Jsem už docela v pohodě,jen trošku zase oslabená,ale jde to. Taky jsem na pár dnů vysadila kouření a pokud to zůstane,tak jak to je teď(CHCI),budu snad už kouřit o polovilnu méně než doposud,to je velký úspěch,ale bohužel ne můj,ale té nemoci,ona si to sama vyžádala. Možná to povede pomalu k tomu,že přestanu úplně,po mnha pokusech,to teprve teď vypadá reálně,protože to tělo samo odmítá. A to jsem potřebovala. Bohužel.Jinak pod lékařským dozorem budu i nadále,mám poctivou a pečlivou lékařku.
Koukám,že si všichni užíváte prázdnin,to je dobře,já už se taky těším s bafíkama na zahrádku a i se štěníkama na procházku. Výbavičku pro ně mám už dávno.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2006 09:17
- Nahlásit
žofka
ahojky Žofinko, to je mi líto, tak se dávej dohromady a budu držet palečky.
Já si to taky "užívám". Minulé pondělí jsem nechala potřetí naočkovat Fanynku a ona mi zkolabovala. Vůbec nežrala, vysoké horečky, vodu jsem do ní rvala stříkačkou a brečela bezmocí nad skoro mrtvým psem a to nepřeháním. Po třech dnech vetka rozhodla, že to nemá smysl a nasadila antibiotika. Píchala jsem do ní každý večer antibiotika a celé noci bděla u psa. Dneska už aspon reaguje a trochu žere, ale nechodí. Nebo jinak- chodí jako čerstvě narozené hříbě nebo tele. Když do ní drcnu, tak se svalí na zem a už se nezvedne. Za chvíli s ní jedu na veterinu, protože se mi to nezdá. Nosím ji a snažím se aby to zkoušela. Váží přes 30 kilo a není to teda fakt žádná sranda. Takže tak já si užívám dovolenou.
Mějte se všichni fajn, já se zase ozvu jak to dopadlo.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2006 09:59
- Nahlásit
monika
Až mi husí kůže naskočila,na toto téma,já už tolikrát s různými vety mluvila,už by se to prý dneska mělo stávat jen vyjmečně.Držím moc palce.
Jinak mě nelituj,to já moc ráda nemám ,já spíš se tak vykecávám a vysvětluju tu svou nepřítomnost. Ono letost už těch důvodů k mé absenci tady už bylo tolik o těchto prázdninách,že si snad asi po 15 letech poprvé přeju aby už byly vánoce a dokonce se na ně i těším. Všechno je to najednou nějak jinak,ae o tom život je. Já ty moje zdravotní potíže beru sportovně a celkem jsem s něčím podobným počítala. Beru to jako celkové selhání mé imunity,protože i zvíře nevydrží všechno a já už cítila,že se musí něco stát. Pár dní před tím,než jsme začaly měnit to topení doma,jsem selhala psychycky,noa fizycky, to byla jen otázkačasu. Doma to pořád není podle mích představ,ale budeme mít na to ještě celý podzim. Malovat a nějaké úpravy jak doma,tak kolem domku,tak na zahradě. Už nechci,aby bylo všechno hned jako dřív. Vždyť on by se uhnal i manžel. Když jsme ten plyn dodělaly,tak jsem ho poslala na dva dny na ryby,no a já se chci příští týden zeptat doktorky na lázně. Chtěla bych do Jeseníků.
Tak já budu netrpělivě čekat na nové zprávy o Fanče,myslím na vás.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 06:53
- Nahlásit
monika
Dodré ráno,tak jak to vypadá?Tak jsem zrovna myslela na,že to musím říct i manželovi,on se mnou sleduje Fanču od jejího narození.No ten bude koukat. Teda ti psi někdy zkusí víc jak lidi a to se může člověk třeba pro ně pos...
|
monika
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 09:14
- Nahlásit
Ahojky Žofinko, Fanynka je už lepší, veterinář ji dal další dávku antibiotik a další nějakou injekci. Ráno to bylo o poznání lepší, už reaguje, vítá nás a dokonce ráno sežrala rohlík. Byli jsme na další injekci a budeme jezdit až do konce týdne. Byla to ta nejhorší dovolená co jsem měla za posledních 10 let. Tu hrůzu, co jsem s ní prožívala byla příšerná. Fakt jsem se bála, že umře. Shodila 3 kila ,ale snad to rychle doženeme. Snaží se chodit aspon venku když ji vyneseme, ale sama se do toho nepouští. Vodu už dneska pila z misky,ale sama si tam nedojde. Musím jí to pořád přistrkovat pod čumák. Vařím jí kuře a krmím ji z ruky a brečím radostí s každým zbaštěným soustem. Už to fakt nechci nikdy zažít.Dorka do ní pořád štouchá a čeká, kdy bude její parták zase v pohodě. Snad to bude brzy. Tak si říkám, že je štěstí, že mám dovolenou a můžu s ní být. Nehnu se od ní, v noci s ní spím na sedačce a furt ji hlídám.Domácnost je jak po bouři,ale je mi to jedno. I teď když vidím, že je lepší, tak se bojím aby se to zase nezvrtlo. Zatím veteriář zjištuje jaké očkování pro ni bude bezpečné a já stejně budu trnout strachy aby to bylo dobré.
Manžela pozdravuj a do těch lázní si určitě zajeď. V Jeseníkách je nádherně, měla jsem tam kluka na šest týdnů v lázních a jezdili jsme tam za ním. Bylo tam úžasně. Na to jak to máš doma se vys.. Já zkolabovala z baráku taky a dneska když mě dali doktoři dohromady je mi jedno, že mám už dva roky rozkopanou zeď v kuchyni. Prostě to tak musí být a já to tak beru.Nic nejde dělat najednou a když to člověk lepí jak vlaštovka hnízdo tak to prostě musí vydržet. My jsme si koupili starší barák a dáváme ho dohromady. Máme tři děcka a s pěnězama furt bojujeme, plány a sny se plní strašně pomalu, ale když máš někoho, o koho se můžeš opřít jde to tak nějak líp. Užívej si prázdniny a zatím ahojky
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 10:28
- Nahlásit
monika
drzime palce Fannynce
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 10:37
- Nahlásit
Děvčata zdravím po dovolené, která byla také jak vyšitá, ale Moničině se nevyrovnala. Chytil mě po letech krásně zub a skončila jsem na antibiotikách po celou dovolenou a aby toho nebylo málo, tak moje zubařka onemocněla a já když jsem hledala u nás na na Jižňáku žurnál, tak jsem si zvrkla nohu a tu mám ještě dnes nateklou. Taže dovolená doopravdy krásná. Ještě, že jsem byla jen na chatě a né někde mimo republiku to by bylo horší. No ale jak říkám proti Monice jsem žabař. No moji dovolenou si ale hlavně užil Beník, protože jsem s ním byla 14 dní v tahu a to byl velmi spokojený. Je to pěkný lump a za těch 7 měsíců co ho máme, tak přibral 7 kg, takže náš miláček váží 25 kg. Doufám, že to už je konečná váha, jinak dostane dietu, takhle má hajzlík sílu jak hrom a mám co dělat ho kolikrát udržet, když se náhodou zblázní a myslí si, že by nemusel poslechnout. No holt puberta s ním ještě mlátí.
monika
Moc držím palečky a doufám, že už to bude s Fanynkou jen lepší. Věřím, že to byly pěkné nervy, já bych se asi zbláznila. Když si vzpomenu jak jsi na ní čekala a jezdila za ní a teď když si představím ,že by jsi o ní přišla, to je hrozná představa. Takže doufám, že to bude dobré.
žofka
Koukám také, že už nevíš co by jsi roupama kde chytila, myslím to samozřejmě z legrace. Jo dobře, že se z toho dostáváš a šetři se, jak říká Monika nic nejde dělat najednou. O ty lázně si zažádej ať tě tam dají pořádně dohromady, měla jsi toho letos myslím dost a potřebuješ si pořádně odpočinout a doléčit se ze všeho.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 10:38
- Nahlásit
Orry
Tak tobě se dovolená blíží. To bude stýskání co?
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 10:38
- Nahlásit
monika
Tak to jsi napsala moc hezky,není co k tomu říct,snad jen to,že to vidím stejně. Musíme ještě vymalovat celý barák,protože nové topení je nové topení. Ale už nenaléhám. Kdy to budem dělat nevím,ale rozhodně to bude postupně a do jara to snad bude. Už se těším až tu bude čisto,ale srát magi v kostkách kvůli tomu nebudu. Já se vlastně nehonila ani teď,už dávno vím,že ničit si vědomě zdraví kvůli práci je blbost. Byla to spíš spousta okolností,které se sešli moc naráz. Příští týden požádám doktorku o nějaké vzevrubné vyšetření,protože se pořád necítím dobře.
Fanince držím palečky,snad už to bude jen lepší a lepší.Kdo ví,proč se to stalo.Chuděrka,ta musela trpět.
Já mám ze svých princezen jen samou radost. Teď chodí pořád načesané,jak dvě primadony,jelikož,se tu hodně držel prach a na dvorku už pěkně řádijou a vymetou kde co,tak hřeben jen sviští.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 10:41
- Nahlásit
Orry
Jo blahopřeju tetičce.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 10:55
- Nahlásit
Cezar
ahoj cezar, tak te vitam po dovce, doufam ze krom tech neprijemnosti sis ji krasne uzila
my odjizdime v patek...a rockyse vezu na hlidani ve ct vecer bude se mi styskat..to se vi...ale rocky se zamiloval do te abbynky co s ni bude, takze myslim, ze to zvladne dokonce si pred ostatnima pejskama brani...z cehoz tedy radost moc nemam, protoze po psech vyjizdi a je mu jedno jake je ten druhy velkosti a rasy....mnooo jo...jdem do puberty vsema ctyrma nohama takze ho ted krotime jak se da...vcera dostal pekne sprdunk...a zmetek vedel ze je v trestu tak za mnou porad dolejzal a pokladal mi hlavu do dlani a delal smutny voci
žofka
preju brzke uzdraveni, at uz muzes v pohode radit se smeckou
jinak jsem zvedava na novinky od brut ohledne balinky....
|
monika
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 12:33
- Nahlásit
Cezar
už je to lepší, dneska vymetla misku a i sama se napila. Opravdu si nedovedu představit, že by se jí něco stalo. Před měsícem jsem musela nechat uspat naši babču a teď Fanynka. Málem jsem se z toho složila, ale Fany mě opravdu potřebuje a to mě drží nad vodou. Taky manžel je skvělý a moc mi pomáhá. Jsem vyčerpaná, ale ta vidina, že se Fanečka lepší je skvělá. Dneska jsme byly na 10 minut venku a už měla zájem i o včelu. Brečela jsem radostí. Už jsem dneska na veterině říkala, ře až se rozběhne tak se půjdu ožrat i když nepiju.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 12:34
- Nahlásit
Orry
Jak to s Balinkou vůbec dopadlo, já četla jenom něco o kloubech a pak jsem jela na tu dovolenou, takže vůbec nevím co s ní dělali. Jestli něco víš víc tak napiš.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 12:39
- Nahlásit
monika
To jsem moc ráda, že se to lepší, bylo by to hrozné nechat uspat dvě po měsíci za sebou. Vím co to je se rozloučit se starým pejskem, ještě to mám v živé paměti, kdyť jsme to doma prožívali v lednu, ale kdyby ještě se něco mělo stát tomu mláděti to by bylo hrozné, to už by bylo fakt na blázinec. Takže přeju moc, moc, moc, aby jste brzo běhali a hráli si s Dorkou, protože té to určitě také moc chybí.
|