| Autor |
Zpráva |
nika00
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 08:15
- Nahlásit
Orry
dneska nas cvici naka Bara...nevim ktera to je..ale uvidime...
jj sandy vyfotim jdeme tam zitra ale dneska ji musim sama vykoupat...a vyfenovat to bude neco
jinak mas link na ty agi?? my chcem taky nekam chodiiiiit
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 08:18
- Nahlásit
nika00
Bara?? taky nevim..asi zase nejaka nova duse , kazdopadne mi dej reference
oni na netu nejsou, pisnu ti mejlu
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 08:33
- Nahlásit
Ahojky,
koukám,že jsem vás pěkně rozhejbala. Tak se mi to líbí,vždyť už to tu spalo.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 08:34
- Nahlásit
žofka
no to jo...bejvavalo kdy jsme byli na prvnim miste statistiky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 12:30
- Nahlásit
Ahojky, já jak tady mám Balinku se ségrou, tak nějak nic nestíhám.
Hlásím, že u nás Denynka hárá, Brut válcuje Balinku, Balinka likviduje na co přijde a hrozně provokuje Denynku. Sněhulka se všech strašně bojí a tak skoro nevychází ze své chodby ....teda pokud nemá jistotu, že oba uličníci jsou venku, tak je i schovaná za mrazákem.
nika00
Já nebalím, stále nevím, jestli pojedu ( záda bolí a bolí, takže mám strach, že bych fyzicky nezvládla Bruta ve chvíli, kdyby se rozhodl poprat s nějakým bručounem....a hlídat ho nonstop 3 dny, ve kterých by byl případně jen na vodítku a s košem se mi nechce - při těch bolestech, bych pak nemusela hýbat rukou ani nohou).
Rozhodnout se musím do zítřka, tak uvidím, jak na tom budu. Balím vždycky stejně na poslední chvíli, takže si nějaké strarosti dělat nemusím. Granulky pro Bruta mám, odměny taky....a víc snad nepotřebuju.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 18:17
- Nahlásit
Tak nejedu. Byla jsem u doktora a zjistila, že mám problém a velký. Nejdřív jsem seděla a bulela, ale teď už jsem v klidu. Příští rok bude srazík taky a tak pojedu později. Nějaké lidičky snad zase poznám na výstavě v Letňanech a ostatní na dalším srazu.
Alespoň vím, že uklízet musím na etapy, malovat s velikou rozvahou ( jestli ještě vůbec) a s Brutem pokud možno chodit na volno ( to jsem zvědavá, jak to budu dělat ve chvíli, kdy zmerčí kočku ). Tohle všechno až po léčbě
|
monika
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 19:48
- Nahlásit
brut
kdyby to šlo, tak tě pohladím.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 20:11
- Nahlásit
brut
To mě moc mrzí,ale nepřekvapuje. Už když jsi v létě psala,jak doma řádíš,tušila jsem nějakou zradu. To jsme teda letos dopadly. Tak dávej na sebe pozor a šetři se,teď už jsi určitě ponaučená.
Já se taky už modlím,ať práce na zahradě skončí. Už se to sice chýlí,ale ještě konec úpně není. V tomhle tom počasí jsem denně spocená a to mím ledvinám vůbec nesvědčí. Teda letos si v zimě toho nic nedělání budu užívat.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 20:32
- Nahlásit
monika
hladíš na dálku
žofka
Poučená jsem...že mám jít k doktorovi hned a ne to stále odkládat. Takhle mám po srazu
Ale je fakt, že problém nastal už v létě a stále se zhoršoval. Takže tohle je prostě vrchol
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 22:21
- Nahlásit
brut
Doufám,že jsi aspoň skončila s tou brigádou. To jsme celý my ženský. Děláme dokud nepadnem. Mě taky nejdřív jen řekli,že nesmím tahat víc jak 5 kg. Tak já se snažila všemožně to dodržovat. No a když mi řekli,že stejně musím na operaci,tak na to kašlu. Zrovna dneska jsem sotva došla z nákupem domů. Jestli chceš napiš mi mejlík,ať jsem z toho moudřejší. Asi to přestala být legrace. Buď už na sebe opatrná.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 22:29
- Nahlásit
žofka
mejlík napíšu zítra. Jdu spát, mám tady ještě Balinku a ta vstává se slepicema
|
monika
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 08:49
- Nahlásit
Jejda holky dávejte na sebe bacha Já mám dneska sebou v práci Fanynku. Doháníme ty dva měsíce co jsme ztratili a tak socializujem. V práci na ni všichni šišlají a ona na ně čumí a myslí si, že se museli všichni zbláznit.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 10:17
- Nahlásit
monika
Dáváme, ale obě až když nás porazila nemoc, znáš to
Fanynka se má, s paničkou v práci.....já tady mám Balinku a ta už zase řádí s Brutem. Zatím to u nás vypadá na déšť, tak ať se vyblbnou. Za chvíli půjdu venčit....Balinka se hrne ke všemu, co se kde pohne. Chybí jí těch pár týdnů po operaci, takže musíme opatrně, aby se jí něco nestalo.
Venčení s Brutem je strašná sranda. Chodíme na louku nebo na pole, kde oba můžou lítat po libosti. Brut štěkne na Balušku, žďuchne do ní čumákem a utíká. Ona se ho snaží kousnout do ocasu nebo do stehen, běží ze všech sil a ňafe. Brut běží tak, aby ona byla vždycky jen kousek za ním ( vůbec s ní neběhá naplno, spíš jen tak, aby se holka musela snažit)....musím říct, že to nemá chybu
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 09:29
- Nahlásit
Ahoj holky,
tak se nám zase naše téma trošku zatoulalo.
Brut,jak je ?
Já mám na vás dneska nepsí dotaz. Nemáte náhodou některá zaručený recept na vyléčení bolavých koutků na puse ? Asi to jsou opary,nevím,nikdy jsem na to netrpěla,nemám s tím žádné zkušenosti a nemůžu se toho zbavit. Už se to táhne několik týdnů. Nejdřív jsem na to nedávala nic,pak zubní pastu,což vím,že se dřív dělalo,pak framykoin a teď jsem si koupila nějakou bylinkovou mast a pořád nic,možná se to trošku zklidnilo,ale zdá se mi,že se to zvětšuje. Baby,už si s tím nevím rady,vypadám jak puberťák,vůbec nevím,kde jsem k tomu přišla.
Tak sem s radama. Dík.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 10:00
- Nahlásit
žofka
ahojky, je líp. Inijekce zabraly, prsty na rukou cítím, jen ta noha stále zlobí. Ale o ní ani moc nešlo, tam je jasný problém, který se prostě bude horšit. Uvidím, co bude po dobrání léhků. V každým případě stále se doma flákám, hlídám hárající Denynku ( docela mně překvapuje Brut....sice jí očuchá, snaží se jí občas olíznout, ale to je všechno....když je nechám pod mým dozorem chvilku pohromadě, tak se nic neděje......vůbec tomu nerozumím), Zlobivou Balinku - ta pro změnu vůbec neposlouchá, stále po někom skáče, žere kde jaký fujtajblík a dneska jsem jí načapala, jak baští svoje ho*no. No a taky hlídám řádícího provokatera -Bruta. Do toho nám překopli včera vodu a mladá ve škole chytila nějaký kašel. Taky mám doma asi 30kg jablek, z toho tak půlku na okamžitý zpracování. Fakt nemůžu říct, že bych se nudila
S těma koutkama........zkus Mundisol gel - nevím ale, jestli není na recept, mně vždycky zabral, ještě jsem k tomu baštila vitamín B forte
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 23:00
- Nahlásit
brut
Ahoj,to jsem ráda,že ti je líp.
Toho Bruta s Deninkou bych moc pohromadě bez dohledu nenechávala. To najednou přijde ani nevíš jak. Ale je fakt,že jsem zapomněla,jak je Brut starý,třeba je na to ještě hloupý. Náš mlaďoch taky teď přestál hárající fenu bez povšimnutí. Ještě jsou asi mladí a houpí. Zato když nehárá tak ju bere blbec furt. Teď se dokonce zaměřil na tu jednu pětiměsíční feňulu. Je to pako.
A dík za ten tip na mast,vyzkouším to. Dneska mi jedna známá poradila dokonce dávad na to med.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 23:15
- Nahlásit
Ahojky Holky,
já se doma trápím s malou Eliškou. Dostala spálovou angínu a takjsem doma na paragrafu. Holky si to pochvalujou, jsou furt se mnou a já si ani na chvíli nevydechnu. Bud něco potřebuje Eli nebo otravujou holky. Fanka je jak dělová koule a Dora je chudák.
Jinak hlásím, že bude u nás přírůstek. Manžel chce pro sebe mazlika a vybral si zase kokra. Chce modrého bělouše. Tak mi držte palce at ho na vánoce seženu. Nějaký tip mám, ale mrnata se budou ted někdy rodit a paní neví jestli bude nějaká fenulka.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 09:58
- Nahlásit
žofka
Já je pohromadě nenechávám...tak maximálně když jdou žrát....a to musím, protože Balinka by se jim hrnula do misky a to by byl problém. Dávám si pozor, štěňata fakt nechci
monika
Jé, vy budete mít další štěňátko
Závidím, já bych chtěla taky, ale mám smůlu...teda zatím
Je už Eli líp? Já mám doma holku taky, má nějakou virovou chřipku
|
monika
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:14 - Změnil/a: monika
- Nahlásit
brut
no kdybych nebyla s Eli u doktora, tak bych řekla, že simuluje. Nechce do školky a někdy to na mě zkouší, ale fakt je nemocná a tak si doma lebedí. Čumí na pohádky a hraje si, je moc hodná.
Já už další štěndo nechtěla. Ale večer z něj vypadlo, že by chtěl psa pro sebe, něco jako byla Anetka. Měl ji moc rád, byla v podstatě jeho a já vím, že mu moc chybí. Holky jsou moje a i když se za ním zrovna neženou má je rád. Jen mu chybí to mazlení a to, že se kolem něj motá pejsina. Anetku si sám vycvičil a byli fakt dvojka. Ta potvora, mě totálně přehlížela když byl Standa doma. To samé dělají holky jemu a on se asi cítí sám. Jestli se zadaří, tak by na Vánoce bylo štěndo u nás doma.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:36
- Nahlásit
monika
jeeeee....tak to se mate opravdu vazne na co tesit, mas prima manzela
jak vypada modry belous??
jinak pozdravuj doma maroda Eeeeelisku
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:44
- Nahlásit
brut
tak jsem si cetla tvuj vcerejsi zazitek se zverincem..no fakt bomba , doufam ze te neznici
rockys jde dneska na agi,tak se aspon vyradi a da zase chvili pokoj..teda snad, u nej jentak nekdo nevi
jinak se z nej stava peknej zavislacek...hysterci kdyz se mu smecka rozdeli a se mnou by nejradsi delal uplne vsechno...sprchoval se, chodil na zachod..je to muj ocasek
o vikendu se pekne vydovadel na srubu v lese...bylo bajo jako vzdy..akorat to kazili reci nekterych nepejskarskych clenu nasi rodiny...achjooo..nekdy me ta slova tolik mrzi a boli
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 14:10
- Nahlásit
monika
To chápu. Já jsem taky říkala, že si pořídíme ještě jednu feňulku. Brut by měl kamarádku na hraní, přítel na mazlení ( Brut se totiž moc nemazlí a když už, tak se mnou) a já bych zase mohla bez průpovídek nakupovat spoustu blbinek a mňamek. Teď tady mám už skoro 14 dní ségru s Balinkou a jsem z toho dost hotová ( jen Brut je hrozně moc šťastný)....dokonce jsem včera přemýšlela, jestli bych byla schopná zvládnout dva psy velikosti a síly Bruta. Nakonec jsem se z toho vyspala a dneska už si zase myslím, že bych je zvládla.
Tak držím palce, ať se zadaří a pod stromečkem opravdu je feňulka
Orry
Ale zničí...ještě ár dní jako byl ten včerejší a jdu se dobrovolně přihlásit do blázince. Fakt jsem si šla odpolko lehnout, jak jsem byla hotová.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 14:41
- Nahlásit
brut
Co vykládáš,se mnou se Brut taky mazlí ! Jen se zase tolik nevytahuj.
Tu mast na pusu jsem si koupila,už je to má poslední naděje,víc experimentovat nebudu.
monika
Ať žije psinec.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 14:55
- Nahlásit
žofka
jj, s tebou vlastně taky
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 15:27
- Nahlásit
brut
Jen škoda,že je to tak daleko a nemůžem se mazlit častěji.
Ale je fakt,že já bych těď na to mazlení potřebovala víc ruk. Už je jich na mě moc,už začíná škemrat i ta pětitýdenní.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 15:42
- Nahlásit
žofka
Taky říkám, že bydlíš moc daleko...a nejen ty i Monika. Jen Orry s Nikou bydlí kousek....a snad je uvidím v listopadu na výstavě. Pak už snad bude mít ségra hotový byt a já budu moct zůstávat u ní i přes víkend
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 16:57
- Nahlásit
brut
Jak přes výkend,pěkně jí to vrať i s úrokama !
|
monika
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 17:17 - Změnil/a: monika
- Nahlásit
žofka
to už nebude psinec, ale blázinec.
Orry
modrý bělouš je tohle
je moc krásný.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 17:54
- Nahlásit
monika
Jestli chceš vidět pravý psí blázinec,to musíš přijet k nám. Ccccc,co to jsou 3 psi !
|
monika
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 19:29
- Nahlásit
žofka
no jo, to je vlastně fakt. Tak to musím říct manželovi, že je třeba vzít celý vrh.
|