Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
Orry
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 08:54
- Nahlásit

brut
me to taky rozesmalo..protoze tam martinovi nechal jenom suchou rejzi je to lump..celej vecer se Martinovi redeji vyhybal

brut
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2006 09:14
- Nahlásit

Orry

žofka
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 17:42
- Nahlásit

Teda holky,nějak to tu zanedbáváte !

brut
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 19:02
- Nahlásit

žofka
Nějak je pořád na pilno a nikdo z nás nestíhá. Počkej až bude víc ošklivo, to se to tady informacema bude hemžit.
Jinak u nás pěkně pršelo a ten můj pitomec ležel venku na kostkách naprosto spokojeně...

monika
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 20:00
- Nahlásit

žofka
zase se Fanynce vrátily problémy a tentokrát je to hodně vážné. Až to budeme mít za sebou tak se ozvu. Brut ví, tak když tak ti písne maila. Myslete na nás, budeme to v nejbližších dnech potřebovat.

žofka
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 21:06
- Nahlásit

monika
Tak to na vás teda myslím už teď !
brut
A ty myslíš,že já stíhám ?! Já si jen teď dala trochu pohov,zase mě chytla ledvina,už si připadám jak mrzák. Zítra jedu na předoperační vyšetření a asi se už dozvím termín. Jsem z toho celá na větvi.

brut
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 21:41
- Nahlásit

žofka
Poslala jsem ti mejlíka.....nešil, budeš v pořádku

Orry
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 07:57
- Nahlásit

ahoj...
tak uz se v praci konecne v racim do starych koleji

žofka
vydrz a nedej se!! bude lip
co psiska???

monika
je mi to moc lito a pevne verim, ze to zase zvladnete!!! Nikdy bych neverila, co vsechno dokaze zpusobit "obycejne" ockovani drz se!!!!

jinak pro odlehceni juknete na nove fotky na www.rocky.wbs.cz

monika
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 09:18
- Nahlásit

Orry
ono všechno zlé je k něčemu dobré. Vyplaval díky tomu očkování na povrch mnohem závažnější průšvih, který fakt nikdo nečekal. Na konci týdne se ozvu a dám vědět co a jak. To už bychom měli mít všechno za sebou a mělo by se vše vracet do dobrých kolejí.

Orry
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 09:23
- Nahlásit

monika
ok, budu cekat a drzet palce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

žofka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 09:55
- Nahlásit

monika
Myslím na vás a držím všechny palce.

monika
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 10:43
- Nahlásit

žofka
děkujeme, zítra dám vědět

brut
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 10:56
- Nahlásit

monika
bude dobře, uvidíš....držíme palce

monika
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2006 22:16
- Nahlásit

Ahojky všichni,
Fanynka je po operaci. Jednu ledvinu musel bohužel vet odstranit. Nedalo se s tím nic jiného dělat. Zatím to vypadá, že to bude dobré, nejbližší dny ukážou co a jak. Fanečka je na dietě, ale pokud se ta ledvina rozjede za dvě tak bude moct prožít život jako každý jiný pesan. Zvládá to dobře, je to velká bojovnice. Každopádně je vidět, že je ji líp a že se jí ulevilo.Moc děkuju všem za podporu.

žofka
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2006 22:26
- Nahlásit

monika
No sláva,já netrpělivě čekám na tuhle zprávu celý víkend. Tak držím dál palce,ať to pokračuje jak má.

cilka
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2006 23:10
- Nahlásit

monika

Omlouvám se , že Vám sem lezu ale byla jsem moc zvědavá co Fanynka a operace ...
Atˇjí vše dobře dopadne , na tak krátkou dobu co je na světě
toho zvládla dost - snad si to vybrala a dál to bude už vše tak - jak má být !!!

monika
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 08:12
- Nahlásit

žofka
cilka
a ostatní

moc všem děkuju, strašně moc mi pomohlo, že jste na nás mysleli a drželi nám palce.
žofka
omlouvám se, že jsem tě tak napínala, ale furt jsem se točila kom ní a moc času nebylo.
cilka
vůbec nevadí že si sem vlezla, taky je vítaná každá dobrá dušička a myslím, že na tomhle webu je jich opravdu dost.

žofka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 09:47
- Nahlásit

monika
Ahoj,vůbec se neomlouvej,mě to bylo jasný. Jsem si říkala,kdyby ses kolem ní nemusela točit a měla čas na PC,to by bylo špatný. Vlastně jsem byla ráda,že se neozýváš,bylo mi jasný,že žije a že ji opečováváš. Manžel to prožívá se mnou,je vždycky zvědavý na každou novou zprávu,vždyť Fanynčin život vlastně sledujeme od narození. Tak ať už je to jen a jen lepší.Jen mi nějak uniklo,budeš s ní doma nebo musíš do práce ?

monika
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 09:50
- Nahlásit

žofka
jsem s ní doma. Můžu si ji sice vzít do práce, ale doma je ji líp. Mám paragraf napsaný na dcerku. Poradil mi to šéf. Je milionový, díky za něj.

Orry
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 09:54
- Nahlásit

monika
diky za dobre zpravy!! At je Fance stale lip a lip!! A tvuj sef je vazne trida

žofka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 10:39
- Nahlásit

monika
Tak to čumím,to je asi rovnou na flašku. (myslím šéfovi)

brut
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 11:56
- Nahlásit

monika
Už jsem ti odepsala....mám radost, ale to už víš...

monika
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 10:21
- Nahlásit

Ahojky kamarádky moje,
Fanynka je v pořádku, dneska už se rve s Dorou. Včerejší testy ukázaly, že ledvina nastartovala a funguje tak jak má, tak snad se nic nepokazí. Dostala dietní granule a ty ji chutnají tak snad i přibere.Příští pátek jdeme na stehy a zase na testy. Jsme doma, protože mám paragraf a já si to fakt užívám. Koukám na ni a jsem tak nějak opatrně štastná.
Ještě jednou moc a moc děkuju všem, kdo nám drželi palečky. Jste supr!!!

Orry
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 10:29
- Nahlásit

monika
jen tak daaaaaal

žofka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 18:39
- Nahlásit

monika
Tak to teda zírám,tak brzy bych to nečekala. Tak snad už tu smůlu protrhla.

monika
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 20:33
- Nahlásit

žofka
je to neuvěřitelné jak se dává rychle dohromady. Skoro mě to až děsí a to myslím doslova.Měla jsem doma dva měsíce skoro mrtvého psa a teď ... Je každý den lepší a lepší. Dneska už neprospala celý den ,ale venku si hrála s Dorkou a honila našeho kočičího nalezence. Ještě máme rozhozený poměr vápníku a fosforu a pak hlídat ledvinu, ale vypadá to prý velice dobře.

žofka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 22:45
- Nahlásit

monika
Na mně to působí tak,že ty dva měsíce byla špatná proto,že se toho sešlo hodně naráz a taky trvalo,než se přišlo na to,že má špatnou ledvinu. Podle mě se tělu odebralo to,co mu nedělalo dobře a proto tolik pookřála. Malé dítě se taky lépe zotavuje než dospělý. A tak nakonec můžeš být ráda,že se na to přišlo zavčasu a že zase budeš (klep,klep,klep) mít zase zdravého hafana.

monika
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2006 17:34
- Nahlásit

žofka
máš pravdu. i vet říkal, že je štěstí, že to tím očkováním vybouchlo. Mohlo to přijít třeba když by čekala mladé nebo při větší zátěži a to by bylo horší. Ted je fakt super a hrabe se z toho úžasně.

žofka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2006 20:30
- Nahlásit

monika
Tak to za ty nervy stálo.

monika
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2006 23:00
- Nahlásit

žofka
asi jo, babi mi vždycky říkala, že všechno zlé je k něčemu dobré a já už to tak dneska beru. Jen jsem z toho ještě totálně hotová a strašně unavená. Dneska jsem dokonce místo do čaje šoupla 4 polévkové lžíce cukru do hovězí polívky. I manžel uznal, že potřebuju vypnout, ale teď to ještě nejde. Až se z toho Fanečka vyhrabe tak jedu na dva dny do Prahy k chovatelce a tam si aspoň trochu dáchnu. Vyslala mě tam rodinka, chovatelka se na mě těší a já se na to těším taky.

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání