Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 .
Autor Zpráva
žofka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 08:55
- Nahlásit

Orry
Super,naši psi šlyšeli štěkání a vyšilijou jak pominutí. Nemůžou přijít na to,odkud to štěká.

žofka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 08:57
- Nahlásit

Orry
U ní už raději ne,má 7 roků,už to raději zkoušet nebudu. Na řadě jsou mladší.

Orry
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 08:57
- Nahlásit

žofka
jojo Rocky na to taky vzdycky reaguje

brut
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 09:37
- Nahlásit

žofka
Orry
Ahojky, už jsem tu taky. Ale jen na chvíli. Minulý týden jsem byla nemocná ( a stále ještě nejsem úplně v pořádku) a včera jsem kuchala 2 krocany, dneska mně čeká dodělat zbytek. A odpoledne musím na návštěvu k tetě.

žofka
Chyba se nestala, prostě to tak měla být. Hlavně, že je holka v pořádku. My stále ještě "bojujeme" se Sněhulkou.....Brut by jí nejraději radostně oblízal, ale ona se nedá a utíká před ním, takže máme kolikrát v baráku veselo. Ven potvůrka vůbec nechce a tak "bydlí" v chodbě a v obýváku s kuchyní. Denča jestále stejná, už hodně spinká, baští za tři, lítá jak potrhlá, ale udělaly se jí bulky s modřinou okolo cecíků, což u ní většinou znamená první příznak hárání. Teď ovšem nehárá a ani Brutovi nevoní. Takže jsem nás objednala k vetovi.

žofka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 10:30
- Nahlásit

brut
Ahojky,tak koukám,že se u tebe nic nezměnilo,pořád v jednom kole.

brut
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 12:56
- Nahlásit

žofka
žádná změna, jen mi zase po rehabce začala haprovat noha, takže jsem chodila na inijekce a na elektriku atd. Domů jsem se sotva dovlekla a šla spát. Už jsem se zařekla, že na žádnou rehabku nikdy nepůjdu,když pak nemůžu chodit. Musím se dát do pořádku, za 14 dní jedeme na víkend do Rudné pod Pradědem, tak abych byla vůbec schopná nějakého pohybu

žofka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 15:05
- Nahlásit

brut
Tak se šetři,ať si fit.

Cezar
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2008 23:29
- Nahlásit

Děvčata hlásím se zase k Vám, konečně jsem na netu, ani nevíte jak mi to chybělo, ale koukám, že jste téma zrušili, což mě mrzí. Doufám, že se ozvete.

brut
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2008 10:20
- Nahlásit

Cezar
ahoj, nezrušili, jen jsme se tak trochu rozptýlily do jiných témat.
Co je u vás nového, jak se daří a td. Už jsem si říkala, kde jsi

Cezar
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2008 15:09
- Nahlásit

Tak jsem ráda, že se někdo ozval. Máme se slušně, užíváme si důchodu. Teď jsme momentálně v Praze, ale tak za měsíc se odstěhujeme na chatu, tak doufám, že mi to tam pujde. Pořídila jsem si Ufona a nejsem si jistá, že tam bude dobrý signál, ale snad jo. A kde jsem, no kluci mi nejsou schopni dát dohromady ten počítač tak jsem nakonec přesvědčila muže, aby mi k 60tinám koupil notebook a on ani moc neprotestoval a byl rád, že bude mít posaráno o dárek. Sice je mám až v květnu, ale počítač jsem potřebovala dřív. Tak ani nevíš jak jsem šťastná, že mám zase s Vámi spojení. Jinak Beník furt zlobí, jsem zvědavá kdy konečně dospěje. Ale teď už s ním chudákem musím ven. Co ostatní děvčata víš o nich něco? Ale teď už fakt jdu. Až příjdu, tak se zase připojím.

monika
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2008 15:57
- Nahlásit

Cezar
No ahojky duše ztracená,
my jsme taky v pohodě. Holky řádí, ještě sem si přibrala naháče-labutěnku a tak mají holky něco na mordování doma.
Fanynka už snad konečně přestala růst a Dorka dostala rozum. Ale je to už dáma a na blbnutí Fanky nebo Lexinky kouká shora. Někdy ji to ještě veme a blbne s něma, ale většinou jen dohlíží. Fanynka ta asi rozum nedostane nikdy. Je fakt prdlá. Lexik je takový malý pišišvor, je všude a holkám jenom prolítává pod nohama. Když ji začnou moc mordovat, tak vycení zoubky a poradí si s něma v pohodě. Ted se náím podařilo Lexi zbonitovat a vybíráme fešáky.

Cezar
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2008 16:24
- Nahlásit

monika
No to si pěkně užiješ, já si vždycky myslela, že až budu v důchodu tak si ještě jednoho pejska pořídím, ale muž nechce. Nehledě k tomu, že sestra má po Matýskovi čubičku křížence takovou roztomilou potvůrku a ona je s námi skorem celé léto na chatě, takže fakticky stejně dva pejsky máme. Ale aspoň je s nima legrace. Koukám, že se chystáte na štěňátka no to budeš s nima mít fůru práce, ale zase je to krásný. Je fajn, že se se Ti podařilo dát Fanynku doíhromady, já tu vlastně naposledy byla, když byla tak nemocná. Ale teď se budu snažit to dohnat vše než pojedu na chatu, protože tam nevím jak už jsem psala jestli budu mít signál. Ale tvrdili, že v létě už by mělo být 95% pokrytí, protože chtějí spouštět mobilní síť. Takže když se náhodou za měsíc odmlčím, tak už to aspoň nebude tak nadlouho

brut
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2008 17:46
- Nahlásit

Cezar
u nás také nic nového. Babča stále pochrupává, ale jak Bruta, tak ségry Balinku si krásně srovná, takže nehrozí, že by jí zlobili. Brut se maličko uklidnil a začal i poslouchat. Mimo to taky běhá coursing, což se mu moc líbí a tak jezdíme na víkendovky nebo alespoň na jednodenní tréninky a později i závody.
Jestli to dobře dopadne, tak budeme mít letos psí přírůstek, ale vše záleží, zda se narodí optimální spojení.

Cezar
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2008 18:25
- Nahlásit

brut
Vy se obě máte, jak už jsem psala tak muž o druhém pejskovi nechce ani slyčet, no ale máme u sestry Meginku a tak na chatě máme celé léto pejsky dva. Je to fajn, že se Brut zkilidnil, Beník je pořád stejný rapl. Týden poslouchá jak hodiny chodí na volno a drží se u mně a pak se najednou zblázní a zdrhne. Aspoň ale když zjistí, že za ním nejdu, tak fofrem maže za mnou. Tady v Praze je to lepší, ale na chatě jde lítat na louky a to mám o něj strach. Přitom ale zvěř nehoní to jsem se jednou přesvědčila když jsem za ním šla. Běžela srnka tak si říkám to se objeví Beník on se tady objevil, ale za hodnou chvíli a nějaká srnka ho nezajímala. No nevím teď by mu na jaře měly být 3 roky tak doufám, že se doopravdy zklidní. Také mi nic jiného nezbývá.

žofka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2008 18:57 - Změnil/a: žofka
- Nahlásit

No ahojky,tak já vás taky zdravím.
U nás snad nového jen to,že jsme si pořídili před třemi týdny nového hafíka,je to pěkný číslo,ale to jsou všichni v tomhle věku. Příští týden bude mít teprv 3 měsíce. Doufám,že z něho bude šikovný krycí pejsek.
Jinak pořád na domečku makáme. Chvíli ve vnitř a jak je hezky,tak zas venku. Už mi lezou kvítka,co jsem na podzim zasázela a pesani mi je pěkně systematicky ničí,tak jsme teď dělali plůtek k mým kytičkám,taky jsme kopali studnu,no,máme pořád co dělat.

Cezar
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 20:49
- Nahlásit

žofka
Zdravím, koukám, že se Vám to všem pěkně rozrůstá. Já se zatím flákám v Praze, ale počítám, že v půli března se postěhujeme na chatu. Tam zatím vylezly jen bledule. Ale pokud se jseště trochu oteplí tak to začně pak forem lézt vše.

Orry
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 08:40 - Změnil/a: Orry
- Nahlásit

Cezar
Ahojky Vero, nahodou sem po delsi dobe nakouknu a co nevidim...CEZAR se vratila

v sobotu jsme jeli z chaty uvozem a koukala jsem na vasi, jestli se kouri z komina, ale pak mi doslo, ze asi pres zimu budete v Praze...

jinak my se mame porad stejne...z Rockyho uz je velkej chlapak, zavodi v coursingu a jinak lita po lese jak zbesilej...miluje fenecky na psy machruje Orry uz nejradeji spi, ale porad je to stejny blazen, ktery se za kazdou cenu snazi vyrovnat Rockymu...

novinkou je v rodine mimco...bracha ma syna Mateje, takze je ted na srubu veselo a uplne nejvetsi novinka...s Martinem (pritelem) jsme si v osade (kousek od brachy) koupili nedavno vlastni chatu, takze ted o vikendech porad jen pracujem a pracujem

jinak vse o nas na www.rocky.wbs.cz

Orry
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 08:55
- Nahlásit

Cezar
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 22:52
- Nahlásit

Orry
Jsem strašně ráda, že jsi se ozvala. Koukla jsem na stránky na Rockyho už je fakt velkej kluk a taky pořádný šikula, Orry je takový pěkný starší pán. Je fajn, že ho takhle zaměstnáváš aspoň se tolik nenudí. To Beník je na tom o něco hůř, ale zase nás má furt doma a za chvíli se postěhujeme na chatu, tak tam bude mít príma život. Holt se dostal ke starším páníčkům. zajděte někdy k nám počítám, že od půli března budeme na chatě.

Orry
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 08:08 - Změnil/a: Orry
- Nahlásit

Cezar

to vis z Rockyho ta energie uplne tryska...je to fakt posuk, tak ho musim nekde unavovat, ale jinak na "zniceni krtka" staci i vikend na srubu a nebo hazet micek. Akorat je desna machyrka na psy a chtel by se prat, tak nevim jestli by si s Benikem jeste hral

Benik se tedy ma, ze bude ted tak dlouho porad na zahrade...to by Rocky s Orrym taky brali Urcite se nejak stavime a ty taky musis prijit mrknout k nam, ikdyz tam je ted jen velky bordel a hromada prace...ted jsme zarizovali kamna, neb ty co tam byli tak na vyhoreni....a vyklizeli bordel (hruza co vsechno v te chate bylo!!!!), musime jeste udelat poradny dvere a zabezpecit okenice..a pak se vrhnem na podkrovi, abysme tam uz mohli i spat...je toho straaaaaaasne moc, ale bavi nas to! Pozdravuj vsechny!!!

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání