Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
monika
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 11:24
- Nahlásit

Včera jsem si uvědomila, proč doma nemám prach na nábytku. On totiž nemá šanci se tam usadit.
A taky jsme si s manželem uvědomili, že jsme doma vlastně týráni my a ne ti naši dva mamuti. Na sedačku nemůžem, bo není kde, do postele se nevlezem když jsou tam ony, ven se chodí, organizujou mi volný čas a manipulujou s prachama.

monika
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 11:34
- Nahlásit

monika
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 11:36
- Nahlásit

brut
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 12:33
- Nahlásit

monika
Já tady budu mít od zítřka týden Balinku ( bez ségry, ta jede někam na školení). Jsem moc zvědavá, jak zvládnu nápor těch dvou uličníků. Ještě že je Denynka tak hodná, jinak bych se asi zbláznila....jo a Sněhulka se naštěstí domrouskává, takže od ní snad taky bude klid ( Brutovi její kňourání nevadí, ale Bali vyvádí).

Fotky jsou úžasný..... jak holky pěkně spinkají v posteli nebo na zemi...prostě paráda

Cezar
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 19:05
- Nahlásit

Devčata zdravím jsme zase na návštěvě, přišli jsme potěšit segru se švárou, protože jsme ve čtvrtek pohřbili jejich Matýska. Takže jim je moc smutno, ale už pomalu koukáme na útulky a hledáme náhradu. Jinak přeji hodně zdravíčka a štěstí Vám všem v novém roce.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 19:42
- Nahlásit

Cezar
ahojky, ráda tě zase vidím. Už aby jsi měla doma počítač a net, aby jsi si s náma mohla povídat....jsme zvědavý na zprávy o Beníkovi. Matýska je nám líto. Snad najdou v útulku pejska, který Matýska nahradí.

žofka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 17:11
- Nahlásit

Ahoj holky,
musím vám poreferovat,co ty moje štěňěcí holky vyvádějí.
Noha u stolu už je přestala bavit. Teď se už delší dobu zaměřují na zeď,vydlabali v ní pořádnou díru. No a nejmenší se pustila do šňůry od sporáku do elektriky. a to už přestala být sranda,včera se dostala až na dráty. Ten kousek šňůry,do kterého se pustila je totiž jediný,co je vidět,jinak je na celé kryt. A tak jsem tam zatím něco postavila a snad s tím manžel něco udělá. Dneska jsem valila do zverimexu,že jim koupím nové hračky,ať mají zatím jinou zábavu. Vždycky jsem byla proto dřevěným,říkala jsem si,že to musí hned rozkousat,ale když se jim původně tak líbila ta noha u stolu,tak jsem všem koupila dřevěné kostky. A co myslíte,že teď dělám ? Nedělám nic jinýho,než že zametám třísky. Kdo ví,proč se ty dřevěné hračky dělají. Snad proto aby nekousali něco jiného,ale ty třísky,to je síla. Myslím,že za chvilku jim zbyde jen to lano,na kterém visí.

brut
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 17:21
- Nahlásit

žofka
Ahojky, už jsem si říkala, co je s tebou
Holky pěkně řádí, to aby jsi se nenudila a neměla doma klid, ale vzrůšo. Přece jen by ti mohlo být občas smutno a to nemůžou dopustit Jsou to holky šikulky. Pořádně je od nás pomazli a ty ostatní taky.
Já od víkendu hlídám Balinku a začínám docela slušně šedivět a a Balinka poslouchat. Musím říct, že tak vylítaná a unavená normálně nebývá. Večer sotva doleze do pelíšku....spí za chůze. To ti je pak klid....teda pokud se pro změnu nerozhodne Sněhulka neustále otvírat dveře do kuchyně....to pak vstávám taky 10x za noc.

žofka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 17:30
- Nahlásit

brut
Ahoj,tak dveře do kuchyně zamykej,my to tak kdysi taky provozovali kvůli kočce.
To hlídání ti nezávidím,měli jsme tu dceřinu čubinu 14 dní a to je taky vždycky záhul. Potřebuje utahat a tak je s ní taky pořád někdo venku. Je zvyklá bez vodítka a na to já nemám nervy. Je to zdrhačka,ale pak jsme zjistili,že když to má povolený zdrhnou,oběhne ulici a hned se vrátí. Byli jsme s manželem na prochajdě s malejma a starší dcera vzala tuhle můru. My ji pak potkali úplně někde jinde,než měla být,lítala po jakési cizí zahradě a nevěděla jak spátky. Od jakživa se mi nelíbí,že si ji takhle naučili. A tak se nám taky uleví,když ji vždycky vracíme.

monika
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 17:30
- Nahlásit

žofka
brut
Koukám, že jste taky týrané. Ujme se nás někdo?

žofka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 17:32
- Nahlásit

monika
Někdy to tak fakt vypadá.
Jdu zametat třísky,teda jestli ty můry nespijou.

brut
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 17:33
- Nahlásit

monika
Myslím, že ne....o mně doma říkají, že patřím do blázince ( to vždycky, když řeknu, že se blíží čas na výběr feňulky) nebo že se oni zblázní, když 90% hovorů skončí u psů a jejich problémů .... prý jsou tím týráni oni

žofka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 17:34
- Nahlásit

Chrníme,tříska ani jedna.........zatím

žofka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 17:36 - Změnil/a: žofka
- Nahlásit

brut
Ahá,tak proto se na mě vždycky tak divně divají,když mluvím o psech,už je mi to jasný.
Já snad teď nějakou dobu do blázince posílaná nebudu,neb novou feňulku nepotřebuju (zatím). Snad si vystačíme s tím co máme

monika
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 17:37
- Nahlásit

brut
žofka
no já mám zákázáno se jen zmínit o dogině. Zatím vede to štěndo co chce manžel a já počkám. Na holky jsem čekala 25 let a tohle vydržím taky.
Fanynka mi domů postupně nosí les. Vždycky zahučí do lesa a vyběhne s ohroumnou větví, hodí mi ji k nohám a zase zmizí. Nevím jestli si nechce skládat puzzle

žofka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 17:39
- Nahlásit

monika
Se tady dusím smíchem. Ji s těmi větvemi úplně vidím.

monika
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 17:39
- Nahlásit

Já tady jsem za obecního blázna. Podle jména mě nezná asi nikdo, ale když se zeptáš na ženskou co chová mamuty, tak tě bezpečně pošlou k nám.

žofka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 17:40
- Nahlásit

monika

monika
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 17:43
- Nahlásit

žofka
Na jaře stavíme plot a pak jestli bude Fanka v pořádku a bude mít štěnda si chci jedno nechat. To bude v dědině mazec.

brut
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 17:49
- Nahlásit

žofka
Se máš...já budu brzy poslaná na vyšetření a po týdnu s Balinkou tuplem. Musím se smát, když vidím rodinku, jak vrtí hlavou a potajmu si klepou na čelo

monika
O větvích mi ani nemluv. Dneska jsem se rozhodla uklidit na dvorku......přece jen nemusím mít stále v baráku pískoviště, les atd. Začala jsem úklidem větví ( by jsi měla vidět ten ublížený výraz, který na mně Brut házel, když jsem mu je štípala), pak jsem pokračovala k pískovišti ( půlka byla venku...takže nejdřív koště - Bali se schovala strachy do boudy a Brut útočil na koště, pak lopata...vše se opakovalo). Pak jsem začala čistit kanálky....musím říct, že to se teda nelíbilo ani jednomu, takže společnýma silama vytahali prkna a začali je přetahovat ke mně. Skončila jsem po dvou hodinách naprosto utahaná ( ono přerovnat hromadu prken a uklidit to, co miláčkové roztahali by utahalo každýho). Dvorek vydržel přesně půl hodiny viditelně uklizený, pak se dostal do stavu v jakém byl předtím...teda písku je venku zatím o trochu míň.

brut
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 17:50
- Nahlásit

Já chci feňulku na léto...jsem zvědavá, jestli se mi to povede....

žofka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 17:58
- Nahlásit

brut
Nebude lepší,když ten dvorek nebudeš uklízet vůbec ? Já mám něco podobného. Mám tam zasazané ve velkých květináčích stromky, no a malým se zdá,že je tam moc hlíny a že mají dlouhý větve a tak uklízím a uklízím.
Teď musím zavolat veovi jestli je doma,potřebuju oočkovat jednoho pesu. Teda myslím,se v tom očkováku nevyznám a přehled kdo kdy má být očkovaný už strácím úplně a tak očkováky furt studuju jak blbá.

brut
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 18:25
- Nahlásit

žofka
Taky jsem si říkala, že se na to vykašlu. Jenže u nás v ulici je stále plno bláta ( to víš kanalizaci sice udělají, ale asfalt na silnici už ne) a já mám v baráku furt bordel, tak jsem zkusila uklidit alespoň něco.....příště se na to vykašlu a počkám až bude jaro

Orry
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 17:34
- Nahlásit

ahojda, zdravim vas tu vazne se s pejsky ani jedna nenudite
Monci fotky jsou uzasne..jen chybi ta treti doginka

o triskach vim taky sve..rocky nejradsi hloda tu drevenou cinku u me na koberci, takze bych mohla furt jenom luxovat dneska pekne vyoperoval plysoveho medvidka..byl v nem nejaky polysteren ci co..no byla toho plna chodba a taky se dal "konecne" do svych dvou pelisku a taha z nich molitan, takze brzy bude potrebovat nove

jinak aktualizase stranek a nove fotky jsou tady: www.rocky.wbs.cz

monika
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 13:22
- Nahlásit

Ahojky holky
tak minulý týden Fany rozebrala v kotci dřevěnou paletu a nadělala z nich malinke dřevečka - jak to nazvala naše dcera, jinak třísky. Sem myslela, že mě šlehne. Kotec plný třísek. Pak se vys**la a bylo to samá tříska.
No a taky hlásím, že nám v pátek přibude další psí kamarádka. Nebude buldoček, jak jsem chtěla já a ani kokr jak chtěl manžel, ale labutěnka.
Dostala jsem se k ní náhodou, je to už větší fenečka (7 měsíců) a tak doufám, že to holka u nás zvládne.

Orry
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 14:55
- Nahlásit

monika
tak to rocky ted mel hovinko same jehlici jak jsme prijeli ze srubu

gratuluju k nove kamosce a doufam, ze ukazes nejake jeji fotecky (nejak si nevybavuju jak ta labutenka vypada...) a co tak nahle takova zmena??

a tady si neodpustim vtip ze zivota pro zasmani

.... Uvařila jsem hrachovou polévku, dojedli jsme jí a já jsem napustila vodu
do hrnce, aby se odmočil. Druhý den jsem přišla z práce později než manžel a
ptala jsem se jestli má hlad. Odpověděl, že dojedl tu polívku.......

monika
Člen
# Zasláno: 21 Led 2007 15:24
- Nahlásit

Orry

monika
Člen
# Zasláno: 21 Led 2007 15:26
- Nahlásit

Orry
šoupnu je tady ,ale jinak má svoje stránky tady

Orry
Člen
# Zasláno: 21 Led 2007 17:12
- Nahlásit

monika
tak to jsi mela rict hned ze jde o nahacka tedy ta vase je chlupata verim, ze se ji u vas bude mooooooooooc libit

brut
Člen
# Zasláno: 21 Led 2007 18:10
- Nahlásit

monika
Už jí máš doma? Jsem zvědavá, co na ní říkají holky?

Orry
Ty jsi tu? Víš jak je se srubem?

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání