| Autor |
Zpráva |
nika00
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 09:10
- Nahlásit
monika
ja ty nahaty taky moc nemusim...ale zase si myslim ze jim to slusi vic....cely nahaty a pankace na hlave
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 09:21
- Nahlásit
nika00
hele martin jednou toho nahace videl a vubec to nechapal...taky se mu nelibi..ale mit alergii a moci mit aspon tohodle pejska tak si ho klidne poridim
ja v TV videla nahata morcata...a ta vypadala jak prasatka...docela se mi libila
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2007 16:25
- Nahlásit
Orry
liboruv kolega (ten jak byl s nama na plese) ma manzelku ktera ma alergii...ale chteli pejska a tak maj nahace s pankacem
je divnej..ale peknej
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2007 18:21 - Změnil/a: Orry
- Nahlásit
tak dneska se nejakym zahadnym zpusobem (no nejspis mamka poradne nedovrela dvere) podarilo rockymu dostat do obyvaku... do obyvaku plneho vsemoznych a hlavne zajimavych "hracek" mnoo cekalo nas prekvapeni...vse zustano na svem miste, nedotknuto a neposkozeno, dokonce odolal i tak lakavy otevreny kos v kuchyni pro jistotu to zaklepu tuk tuk tuk a priste poradne zkontroluju dvere
jinak mame celkovou aktualizaci webu..a nejvetsi novinkou je navstevni kniha, takze budeme radi za vas prispevek
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 17:34
- Nahlásit
Tak holkýýý,kde to vázne ?!!
Chci se zeptat,nebudete některá v neděli v Brně na výstavě? Chceme si tam udělat výlet. Zvažuju,že bych nějakou psinu vzala s sebou,jen tak,ať si zvyká na šrumec. Nevíte,jestli stačí mít v pořádku očkovací průkaz, nebo musí být ještě potvrzení od veta ?
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 17:36
- Nahlásit
žofka
ahoooooooooj, ja jsem porad tady
na vystavu nejedem..ale je tu nekde primo diskuse o tom tak zkus mrknout tam
joooo a ta zahada otevrenyho obyvaku se vyjasnila..rocky umi otevirat dvere, takze ted zamykame
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 17:48
- Nahlásit
Orry
Ahoj,mi měli takovou kočku,pověsila se na kliku a už to bylo. lezla mura i do hrnců.
Já vím,monika tam jede,tak se spoléhám na to,že se mi tu ozve. Chtěla jsem nás trochu vzkřísit
Ještě by mě zajímalo,jaké je vztupné pro nevystavovaného psa,tak jestli to některá víte,tak sem s tím. Já jen aby nás manžel neposlal spátky pěšky .
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 19:03
- Nahlásit
žofka
Ahojky, pes musí mít očkování na vzteklinu, jinak vstupné snad neplatí ( teda neplatil).
Já se teď většinou jen koukám, co je nového.
Brut je nemocný a tak nestíhám. Minulou sobotu dostal společně s Bali uzenou kost a oba se jí trochu přiotrávili. Bali už je v pořádku, ale Brut stále ne. Trpí na průjmy, zvrací...takže krmím každé dvě hodiny rozvařenou rýží a kouskem vařeného kuřecího masa. Do toho dostal nějakou ošklivou vyrážku a na ní bere ATB, hystaminika. Jsem naprosto urvaná. Těším se, až bude zase v pořádku a já se nebudu muset strachovat, jestli se něco neděje.
Monika pojede na kukandu v neděli, tak to se potkáte. Hezky si výstavu užijte...já budu ještě ke všemu hlídat Balinku...ségra jede na hory.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 19:16
- Nahlásit
brut
No nazdar,tak to držím palce. Už by ta smůla u vás mohla zkončit.
Nevystavovaní psi platí a ne málo,jednou jsme to tam četli,ale zapomněli jsme to. Ale o nic nejde,mně to spíš zajímalo ze zvědavosti.
Monika se mi tu snad ozve,chtěla bych se tam s ní potkat.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 19:27
- Nahlásit
žofka
V Praze v Letňanech neplatili... a v Brně jsem si vloni nevšimla. Taky bych chtěla mít konečně klid, už jsem z toho věčného Brutova marodění utahaná.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 16:26
- Nahlásit
Hej,moniko,jsi tu žádaná !
Ozvi se,jedu v neděli na výstavu.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 16:31
- Nahlásit
žofka
nebyla tu už pár dní...asi by to chtělo zkusit napsat mejlík, jinak nevím, co s ní je
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 16:44
- Nahlásit
brut
No,když se neozve,zkusímto. Co Brut ?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 17:18
- Nahlásit
žofka
Brut má stále dietku, krmím pořád po dvou hodinách rozvařenou rýží s kuřecím masem. Naštěstí neblinká a ani nemá srajdu..... tím, že má ATB by to bylo na prd. Začíná mít i víc energie, chce si chvílema hrát.
Ovšem vyrážka je stále hnusná, zatím se mi nezdá, že by ATB nějak zabraly. Musím ho neustále hlídat, aby se nedrbal.
Jsem utahaná jako kotě a konečně bych se potřebovala pořádně vyspat.
Zítra přijede Balinka ( zase na týden), tak jsem zvědavá, jak budeme pak pokračovat v léčbě a klidovém režimu
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 17:28
- Nahlásit
brut
Vůbec ti to nezávidím.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 17:37
- Nahlásit
žofka
No, ono to není všechno. Denyna má po tělíčku spoustu bouliček. Některé jsou měkké, jiné pro změnu tvrdé. Takže mně čeká návštěva veterináře ještě s ní...a mám docela strach, co nám řekne.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 17:47
- Nahlásit
brut
Kolik jí je ? Myslíš na to co já ?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 17:59
- Nahlásit
žofka
je jí 14.... myslípřesně na to samé , vážně mám strach
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 18:07
- Nahlásit
brut
Tak to se s tím asi budeš muset smířit,nic jiného ti poradit neumím. Já s tím taky byla dopředu smířená a fakt to pomohlo. Ikdyž pořád na prdelku malou myslím,ale tak to je v pořádku,tak to má být. Tak přeju pevné nervy.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 18:29
- Nahlásit
Ahojky, jsem tady. Jsem nemocná , beru antibiotika, ale na výstavu se chystám. Ozvalo se mi astma a bylo to docela husté, ted je mi ale líp, tak snad to vyjde.
žofka
Měla bych se motat s Fanynkou kolem dogin a taky se chci mrknout na ty naháče. Číslo mám 606140439 tak snad se někde potkáme. Měla bych se tam objevit kolem 9,30 hod.
Budu se těšit.
brut
já myslela, že už je brut v pořádku. Držíme dál palečky, je to běh na douhou trat a pak ještě určitě dieta. Držte se.
Orry
samootvírací pes je na mašli. Mi tohle dělá Dorka a někdy je fakt na zabití. Hlavně když otevře a všechny tři vplujou tam, kde je nechci.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 18:32
- Nahlásit
brut
ted jsem ještě našla to o Denynce. Je to hrozné, ale asi se budeš muset pomalu připravit na to konečné. Ber to ale tak, že se dožila krásného věku a nenech ji trápit, určitě si to nezaslouží. Já si to prošla s Anetkou, pořád to ještě bolí, ale už jsme schopní na ni myslet a vzpomínat bez slziček.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 18:40
- Nahlásit
žofka
monika
Já vím, trápit jí rozhodně nenechám. Top bych nesnesla. Zatím jí nic nebolí takovým způsobem, aby muselo dojít k nejhoršímu. Jen když jí člověk třeba blbě chytne nebo si lehá, tak kníkne. Ale baští, pobíhá...tak jí nechám prohlídnout a uvidím, co nám vet řekne. Teď má holka nové místečko na spaní. Zabrala Brutovi přepravku, kde spí přes noc. Během dne je se mnou ( dokonce zase za mnou chodí i když jdu jen do koupelny).
Mám strach, ale zase na druhou stranu chci mít jistotu...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 18:42
- Nahlásit
monika
Koukej se pořádně vyzdravit, ať se ti všechno nevrátí. Přece jen tohle počasí je akorát pro zlost. u nás pro změnu všichni postupně popadávají na chřipku, jen já se zatím držím. Ovšem jak dlouho, to nevím....
Teď se duševně připravuji na koupání Bruta v dezinfekčním šampónu a na vytopenou koupelnu.....jdu na to
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 19:41
- Nahlásit
monika
Dík za telefon,já se ozvu,hlavně se uzdrav.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 21:24
- Nahlásit
žofka
budu se snažit, zítra jdu na kontrolu, tak snad mě pustí
|
monika
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2007 21:02
- Nahlásit
žofka
tak bohužel na výstavu nejedu. Dostala jsem další dávku prášků a ven můžu chodit jen v nejnutnějším případě.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2007 23:01
- Nahlásit
monika
Pane jo, ty taky nevíš, kdy si vybrat marodění , hlavně opatrně, ať jsi brzy zdravá.
My máme za ssebou kontrolu na veterině.
Stav po otravě lepší, po malých dávkách lze přidat bašta, moc nemíchat a raději ještě chvíli dodržet dietu. Musím říct, že je Brut tak vyhublý, že se děsila i sestřička.
Vyrážka je infekční zánět folikulů. Dostal další dávku ATB, protože ty co máme konečně začaly zabírat. Už se těším, až se přestane stále drbat a nebudu muset pořád sledovat, kde je a co tam dělá.
Musí být v klidu, teple a v čistotě.....myslím, že jsem schopná dodržet jen to teplo a to ještě ztěží. Klid s Bali nehrozí, ta je jak na pérko, vůbec nechápe, že je Brutovi ještě blbě. Čisto....kopou opět před náma kanalizaci a nedostaneme se nikam bez toho, aby jsme měli bahno až na zádech....časté omývání není úplně nejlepší...tak nevím, jak budu Bruta přenášet přes několik ulic na louku ( asi i budu muset najmout nějaého siláka, já ho skoro ani nezvednu. Teplo...pokud ho udržím doma a nezešílím, tak snad tohle bude v pohodě.
Jo a ještě máme koupat....takže opět vytopená koupelna a gruntování .....
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2007 08:25
- Nahlásit
brut
Tak snad už to bude jen lepší a lepší.
monika
Tak to jsem přímo zdrcená . Vnuk zná všechny fotky Fanči od narození a tak jsme se na ni moc těšili. Tak snad to vyjde příště,to se nedá nic dělat,hlavně se musíš uzdravit.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 15:33
- Nahlásit
Děvčata zdravím
Koukám,že se tu perfektně flákáte. Musím Vám sdělit, že si ségra pořídila štěně fenečku, tak že náš Beník má príma kamarádku. Štěňátko jsme také vzali z útulku co máme Beníka. Ségra je celá šťastná, protože jí bylo po Matýskovi strašně smutno. Je to kříženeček černá se světlými znaky, jsou jí teď asi 4 měsíce a má 4 kg, takže zřejmě bude malá. Teď tu u mne leží a snaží se kousat dráty takže jí musím hlídat, ale je strašně roztomilá. Beníka umí rozparádit tak, že lítá po opěradle gauče. Jinak Beník už je pan pes, snažím se ho pouštět na volno a celkem se nám daří. Sice občas ještě ode mě uteče, ale během dvou až tří minut je u mě nazpátek. Dobrý je , že se na volno vůbec nepere což je u něj strašný pokrok, protože když jsme si ho vzali, tak útočil i na fenky. Dneska už je fakt dobrý ten zimní pobyt v Praze mu v tomhle prospěl, protože na Jižňáku je pejsků hafo. Internet zřejmě budu zařizovat už až na podzim, protože se mi počítač úplně rozsipal a kluci v práci mi ho dávají dohromady. Ale zatím jsem se domluvila se sousedkou, že mě občas na internet pustí, já jí za to zase krmím kocoura, když potřebuje jet za maminkou. Takže dokud budeme v Praze. tak se tady občas objevím. Moc mi to chybí a pevně doufám, že mi kluci ten počítač zprovozní jinak se namíchnu a koupím si jiný. Moc Vás všechny zdravím a doufám, že jste v rámci možností v pořádku a pejsci a ostatní zvířectvo také.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 15:49
- Nahlásit
Cezar
Ahoj,
nevím jak ostatní,ale my v pořádku jsme. jen jsem zjistila u nejmladších,že nevypadli některý mléčný zuby,tak s pesem jedeme zítra trhat a se dvěmi feňulami příští týden. Vet říkal,že někdy se to dá zvládnout i bez narkozy,ale s těmi mími žihadli o tom silně pochybuju,tak už se těším až to budeme mít za s sebou.
|