Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
žofka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 10:44
- Nahlásit

monika
No právě,to byla ta moje chyba,že jsem to netrénovala. Ikdybych to měla potřebovat jen pro sebe (nevím jestli se někdy na výstavu odhodlám),tak mě to štve. Jednou jsem si všimla,jakou fintu na to má vet,ale to platí asi jen u veta,snad proto,že se bojí,u mě tedy rozhodně ne. Budu to zkoušet při česání,to musím taky vyčkat až jsou pořádně vydováděné(myslím ty nejmenší),jinak to berou jako hru. Nejvíc mi dá zabrat do budoucna s česáním asi ta dvou měsíční,té se to nelíbí,ta začne vrčet,sotva se jí hřebenem dotknu a ještě si budu dovolovat lézt do huby no to bude mazec. Jinak s česáním problém nemám,len tahle naše potvůrka protestuje,má to po mámě.

brut
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 10:49
- Nahlásit

žofka
My taky trénovali zuby od malička....sednout a nejdřív ukázat přední...za chvíli sednout a ukázat špičáky, pak zase zadní, do toho kartáček s pastou a čistit zuby, pokaždý hodně odměnit ( u nás se teda odměňuje čištěním zubů - máme moc dobrou pastu, kterou Brut miluje) a postupně jsme se dopracovali k systému: Brute ukaž zuby.....sedne a nechá si je prohlídnout bez problémů.
Ze začátku se cukal, kroutil, odstrkoval nás, pak zase cvakal zubama, ale bylo mu to houby platný, tak boj vzdal

žofka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 11:29
- Nahlásit

brut
No jak říkám,nějak jsem to podcenila,teda spíš zapomněla,že tohle se taky musí,ale já se polepším. Česání a koukání psům na zuby mi doktoři nezakázali ,tak začnu hned dneska.

monika
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 12:09
- Nahlásit

Holky tady máte budoucího ženich anší Fanynky. Tenhle drobeček mi stál na ramenou, váží 90 kilo a na zadních je přes 2m vysoký. Na fotce mi stojí hned vedle nohy a fakt to není zkreslení ale je tak obrovský. Je to úžasný mazel, ale prát bych se s ním nezačala ani u zubů a ani u česání.

brut
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 13:18
- Nahlásit

monika
Teda to je ale kousek......já bych měla problém si s ním i hrát, natož se s ním prát
Ale je nádherný, to se musí nechat

monika
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 14:01
- Nahlásit

brut
je fantastický. Kdybych chtěla psa, tak tohodle beru okamžitě. Je to zlatíčko. Fanynka se mu moc líbila, ale vlezla by do něj 3x.

žofka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 22:45
- Nahlásit

monika
Co prát,já bych se ho bála i pohladit.

monika
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 14:28
- Nahlásit

kde jste?

Orry
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 15:40
- Nahlásit

ja jsem porad tu, ale tak nejak to ted mame divne v praci, takze jen nakukuju....

ale i s psiskama se mame fajn co vy?? o vikendu vyrazime opet do lesa na srub,,,

brut
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 15:46
- Nahlásit

monika
Nějak nestíhám....Brut má opět bolavou packu - tentokrát druhou zadní, Sněhule kočičí svrab v uších, Denyna nám nějak "babkovatí", děti marodily,do toho chodím jednou týdně do práce a jsem pak hotová. Blíží se konec roku a tak jsou ještě v pořadníku divadla, kam chodím s holkou.....

Jak je se žofka nevím, zkusím jí poslat večer mejlík....dělám si o ní starosti, už se dlouho neozvala.

žofka
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 16:00
- Nahlásit

Ahoj holky
brut
Žádné starosti si nedělej,jsem v pohodě,jen se nic neděje,vy tu nejste,tak taky sem tam jen nakukuju.
Teď se chystáme s dcerou loupat ořechy. Pesy jsou taky v pohodě. Ta maličká,co jsem si nechala před dvěma měsíci už váží téměř tolik co půlroční feňula,takže to nebude žádný trpaslík,ale to neva,je krásná a hlavně je moje.

brut
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 16:09
- Nahlásit

žofka
Uf, tak to jsem ráda, že jsi v pořádku. Maličká nebude maličká, ale pěkná kulička, viď.
Já sice nějak nestíhám, ale mejlík určitě pošlu ( když ne dneska, tak stopro zítra)

žofka
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 16:22
- Nahlásit

brut
Jasně,už jsem si říkala,co s tebou je,že se neozýváš.

monika
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 18:54
- Nahlásit

To je bezva, že jste v pořádku. Fanynka už je vyšší než Dorka a taky ji dohání s váhou. Je to teroristka a Dora trdlo si nechá všechno líbit. Už mi nikdo nevěří, je je Fany štěndo.Ted je chvilka klidu a holky chrní. Jdu dělat večeři, tak se holky zatím mějte a pa,pa

brut
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 18:59
- Nahlásit

žofka

monika
Ona to musí holka všechno dohnat, proto je už větší, víc lumpačí atd. Jsem ráda, že je v pořádku.
Já minulý pondělí potkala doginku...teda kluka....a když jsem se postavila k němu blíž, tak jsem ho měla těsně pod pas ( možná i do pasu, zase tak blízko jsem pro jistotu nestála)......musím říct, že mně trochu vyschlo v puse. Naštěstí to už byl dědek, takže naprostý kliďas.....ale stejně, ta výška

monika
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 22:08
- Nahlásit

brut
mě to ani nepříjde, že jsou tak velké. Když přijedu ke tchýni, má srnčího pinče,tak mi připadá jak blecha

brut
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 22:39
- Nahlásit

monika
to se ani nedivím....

žofka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 14:46
- Nahlásit

brut
Dík za mejlík,odepíšu asi až po víkendu.

brut
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 14:47
- Nahlásit

žofka
Není zač

Orry
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 10:58
- Nahlásit

ahoj holky, tak jak se mate v tomhle predvanocnim case?? ja jsem nastydla..takze si uzivam s rymou a kaslem

jinak psiska jsou v pohode..akorat Orry ted trpi kvuli petardam, z nichz ma cely zivot opravdou hruzu, takze venceni je pro nej ted prave horor

jooooo a jeste vam chci napsat jendu historku co se ted nedavno stala
urcite jsem vam v lete psala jak jsme s rockym navstivili kozi farmu a rockys se tam desne bal kozlu s obrovskejma zvoncema a bal se tak az se i pocural...(jina zvirata byla v pohode)
...no a ted jsem se bavila na chodbe se sousedem a on mi ukazoval takovy ten africky buben na ktery hraje a rocky jakmile ho uvidel stahnul ocas a zmizel v byte...tak jsem sla za nim jako co blbne, vzdyt je to jen buben tak at si ho ocucha...tak si k nemu rocky opravdu cuchnul...vyvalil oci, stahnul ocas, pocural se a zmizel opet v byte. A kdyz jsem se zeptala sousedka z ceho ze ten buben je, tak mi rekl ze ta kuze je z KOZLA cely vecer pak rocky chodil a hledal toho strasidelnyho kozla v bubnu

brut
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 11:40
- Nahlásit

Orry
To víš, poznal kozla...i když jen jako kůži na bubnu

žofka
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 11:46 - Změnil/a: žofka
- Nahlásit

Orry
No přeci naši psi nejsou žádní blbci,že?!

Orry
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 11:47
- Nahlásit

brut
jj poznal ten pach a hned si vybavil kozi farmu z leta jsem fakt netusila ze to bylo takovy trauma, ikdyz takhle se neboji fakt niceho..jen ten KOZEL je postrach :-p

Orry
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 11:49
- Nahlásit

žofka

žofka
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 11:53 - Změnil/a: žofka
- Nahlásit

Já mám zas jiný problém. V létě jsme koupili do kuchyně nový stůl,nebyl zrovna nejlevnější,je z masivu. No a naše nejmilejší štěňěcí feňule se nám pustily do okousávání jedné nohy. Podotýkám,že je zajímá jen ta jedna. Včera jsem ji namazala pepřem,ty potvory to očuchaly,olízaly a nic. Tak jsem to omotala izolepou,to sice taky okusují,ale zas tak dobře jim to nejde a já tam dala takovou vrstvu,že to mají na dlouho. Potvory,nevím,co je k tomu vede. A to jedou jen po jednom místě,celá noha je nezajímá,ale třísky teda dělat umijou.
Já to před manželem tajila a on se mě nedávno ptal,kdyže jsem se mu s tím chtěla pochlubit.

brut
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 12:01
- Nahlásit

Orry

žofka
Možná tam cítí nějakého červíka nebo je tohle místo ošetřeno nedbale či něco podobného.......Basty ( když byl malý)ségře okousával poslel ( taky masiv doma dělaný) na jednom místě, když už nevěděla kudy kam, tak celou postel přelakovala a od té doby si jí nevšiml. Tak třeba je to u vás něco podobného

žofka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 18:32
- Nahlásit

A pečeme a pečeme........,to je pakárna.

brut
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 19:30
- Nahlásit

žofka
já opět dneska zpracovávala krocana....minulý týden měl 22kg a dneska jen 20,80kg.....ale už je hotovo a od zítřka můžu péct. Těsta čekají v lednici.
Brut dneska běhal od dveří ke stolu a zpět...stále chtěl něco podnikat a taky mlsat masíčko, za to Denynka si chytře vlezla pod stůl a čekala, až mi něco upadne ( a dočkala se )

monika
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 21:55
- Nahlásit

brut
fanka s dorou mi sežraly dva plechy lineckého. nepeču, s**u na toStačily jim na to dvě minuty.

brut
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 22:23
- Nahlásit

monika
Mně Brut před chvílí sežral pro změnu medailonky připravené na zítřejší oběd......protáhl se okolo kluka do kuchyně a byl super rychlý....ještě štěstí, že jsem ostatní maso už uklidila

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání