| Autor |
Zpráva |
žofka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 15:50
- Nahlásit
Zapomněla jsem pogratulovat ke štěňátku,to vždycky potěší a člověk ožije.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 16:09
- Nahlásit
žofka
Jsem ráda, že jste v pořádku. Jak jsem tu četla tak jsem zjistila, že Brut má nějaké potíže s čubinkou to mě mrzí. K těm Vašim zubům to je veterinář dobrej, že chce trhat bez narkozi, ale já bych měla strach, že to pejsky bude bolet. K tomu našemu štěňátku, ségra je v sedmém nebi, protože ji Matýsek fakt strašně chyběl, ale bohužel musela nejdříve přemluvit šváru, protože ten zrovna tak jako můj muž dalšího psa už nechtěl. Zato teď je z Meginky úplně vedle. On furt říká, že jim stačí náš Beník, on ho totiž úplně zbožňuje a furt by chtěk abych mu ho dala, což ovšem nepřichází v úvahu. Já jsem ráda, že ho mám.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 16:47
- Nahlásit
Cezar
To tak bývá,že chlůapi dělaj hrdiny a dalšího psa už nechcou,ale pak jsou z nového nejvíc posr... .
Já nevěřím,že to trhání bude bez narkozy,to on vet jen tak říkal,že někdy se to podaří,proto ani nebudu brát všechny naráz,to by bylo náročné,pokud by fakt všichni museli pod narkozu. Stejně mě to štve,už dlouho jim kupuju všechno možný tvrdý jak na jídlo,tak tvrdý hračky a oni potvory zuby držijou,myslela jsem,že se tomu vyhnem a oni hned všichni 3 psi a to nevím,co bude s tou nejmladší,ta se začne přezubovat každou chvilku. Ale tak snad to přežijem ve zdraví.
Jo,na Brut se toho zase nějak moc sesypalo a nějakou dobu se teď ani neozvala,tak nevím,jak to u nich vypadá. Hlídá myslím taky ještě psa segře. Před několika dny taky měla nějakou nepříjemnost s nějakým cizím chlapem ohledně psů,psala o tom,ale pak to nechala smazat,protože se to vysvětlilo trošku jinak než to vypadalo. No prostě ona má pořád nějaké vzrůšo.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 18:08
- Nahlásit
Cezar
Ahojky, jsem ráda, že jsi se ozvala. Už jsem chtěla vyhlásit pátrání Mám radost, že se Beník tak výrazně zlepšil. Však to je tím, že má konečně hodné páníčky a pevný domov. Dovedu si představit, jak bylo tvojí ségře. Malá jí vynahradí alespoň trochu ztrátu Matýska.
Jinak u nás je už podstatně líp. Brut v sobotu dobere antibiotika, zvládneme ještě jedno koupání a pak snad konečně bude klid. Sice se stále ještě drbe, ale to nejhorší už je pryč...teda doufám. Baští sice ještě dietu, ale postupně zvyšujeme dávky a přecházíme na klasiku. Má stále hrozný hlad, vždyť zhubnul o 5,5kg.
Taky hlídám ségře Balinku...to je pěkné číslo. Naučila se otvírat dveře, skákat po skříňkách a spoustu dalších blbostí. Skoro vůbec neumí chodit na vodítku a hrozně se bojí. Takže se s ní nenudím. Přála bych vám vidět jejich hry....třeba taková honěná po dvorku je moc príma ( vůbec jim nevadí, že jim v cestě někdo stojí...prostě ho smetou s sebou) Myslím, že se ségra bude divit, až se vrátí.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 20:08
- Nahlásit
brut
Ahoj,jsem ráda,že jsi se ozvala. To je dobře,že už je líp. Snad už máte všechny pohromy za sebou. To ale Brut hodně zhubnul,snad to zase rychle nabere zpátky.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 21:35
- Nahlásit
žofka
Taky doufám....myslím, že od srpna toho bylo až dost..... Brut je chudák hubeňourek hladový
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2007 08:56
- Nahlásit
brut
Však on to dožene až bude moct,musíš mu pak podstrojovat .
|
monika
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2007 11:06
- Nahlásit
brut
no Fanynka byla taky po nemoci ja reklama na hlad, no a jaká je z ní čupr baba. Neboj to bude dobrý.
žofka
já víkend proležela a tyhle prášky mi opět nezabírají. Už jsem z toho celkem zoufalá, ale je ještě jedna možnost tak uvidíme. Už mi bylo líp když svítilo sluníčko, ale tohle počasí mě zabíjí.
Cezar
no hurááááá, ztracená duše se vrátila. Gratuluju ke zmoudření Beníka. Ono se to pak líp chodí na procházky, je to o něčem jiném. Takže jen tak dál a už si ten internet brzy pořid.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 15:51
- Nahlásit
Děvčata zdravím, tak jsem opět u segry hlídám Meginku, aby nebyla tak dlouho sama doma, protože ona šla z práce ještě pak cvičit. Počítač ještě furt nemám v pořádku strašně dlouho to klukum trvá, ale já stejnak už příští týden zůstávám na chatě, takže tam stekně bych ho nevezla. Takže nevím jak se znovu objevím na internetu. Jinak jak Beník je v Praze vzorný, tak na chatě na volno ještě nemůže. Když jsem ho tam pustila, tak byl chvilku vzorný, ale za chvíli vzal hajzlík kramle a viděla jsem ho až za 3/4 hodiny. Takže má smůlu a na chatě ven ze zahrady jde jen na vodítku. Je to prostě lump a tam jsou prostě pachy mocnější než celá panička. Jinak jsem ráda, že jste všichni jakž takž v pořádku a zatím se mějte dobře, já se zase někdy ozvu.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 10:56
- Nahlásit
Haló,haló,je tu někdo ? Tak nám to zapadlo,že jsem to ani nemohla najít.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 08:14
- Nahlásit
Zkouším další oživovací pokus.Jste tu někdo,baby ?
|
monika
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 08:16
- Nahlásit
žofka
ahojky, seš dobrá, já už na tebe vzpomínala. Jak si dopadla s domečkem?
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 08:31
- Nahlásit
žofka
monika
tez zdravim a diky za "ozivovaci pokus"
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 09:44
- Nahlásit
Taky už jsem tu
žofka
Tak co domeček, jak to nakonec dopadlo?
Jestli vše bude alespoň trochu tak jak si představuju, tak za 14 dní zase jedeme k tetě. Ale že by mně letos něco vycházelo podle mých představ, to teda vůbec ne....
monika
Jak je u vás, co holky?
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 11:14
- Nahlásit
No já zírám,to je najednou fofr.
brut
Za 14 dní už mně tady nenajdeš. Příští týden se stěhujem. byl to horor,ale už je všechno hotovo. Jen by nám vyhovovalo stěhovat se ještě o 14 dní později,ale další pokusy o vyjednávání už jsem vzdala. Já už se tu k tomu nevracela,nechtěla jsem tu už dál popisovat ty hororové zcény,co jsme kolem toho prožívali. Samotné stěhování proto tomu už bude malina. Mám už zbaleno přez bůl baráku. Téměř půl baráku už je i odveženo. Už je mi úplně jedno co tam bude hotové a co ne,hlavně ať už jsme tam. Asi největší strach mám s psů,jak si zvyknou. jak naschvál mi jedna fena hárá,ale už z ničeho vědu nedělám.
Tak jsem moc ráda,že jste se konečně ozvaly baby.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 11:17
- Nahlásit
žofka
tak to preju bezproblemove dokonceni stehovani a at se vam v novem domove libi muzu se zeptat na jake pekne misto ses odstehovala??
podrbej pejsky...a kdy budou zase nejaka stenatka??
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 11:18
- Nahlásit
Ještě jsem si vzpomněla,nevím,co tam bude fungovat ,pravděpodobně plyn a teplá voda ještě ne,ale internet už je zařízený,takže ten bude asi fungovat dřív,jak všechno ostatní .
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 11:21
- Nahlásit
Orry
Je to jen malý kousek od Hrušovan nad Jevišovkou,víš,kde to je ? Štěňátka nevím,jestli se tahle háravka podaří nakrýt,to se teprv uvidí. Jsou to oba začátečníci,tak uvidíme,jestli se zadaří.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 11:24
- Nahlásit
Jen pro upřesnění,definitivně se stěhujem příští víkend. Já s psama v pátek a manžel se stěhovákama v sobotu. Sem si to šikovně vymyslela,že ?!
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 11:24
- Nahlásit
žofka
nevim kde to je...ale mrknu do mapky
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 11:31
- Nahlásit
Orry
Našli rádcové,našli ?
|
monika
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 11:35
- Nahlásit
žofka
tak to je supr, bude to už za tebou. zabydlíš se a budeš jen vzpomínat na to, jak tě to vytáčelo a libovat si jak je ti tam dobře. Znám to, taky to tak mám.
brut
Holky jsou v pohodě. Dora je supr a Fanka mě vytáčí s pubertou. To jak byla hodné a klidné štěndo mi ted dává pěkně sežrat. Někdy je fakt na zabití. To už to koště umí víc poslouchat než Frantina. Je veliká a zlobí. Říkám si, že to kolem druhého roku přejde tak se strááááááášně těšííííííím.
A co u tebe? Co noha?
Orry
Co ta tvoje banda?
|
monika
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 11:37
- Nahlásit
žofka
jejda, to si skoro u hranic.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 11:54
- Nahlásit
monika
Jo,jo. Na Fanču myslím často,musí to být obřice. A že zlobí,co by jsi v tomhle věku chtěla ? Náš mladej bude mít na podzim 2 roky,ale moc nedoufám,že přestane řádit,to víš,kolem něho smečka ženskejch,tak má co dělat. Nejmladší roční fena ta řádí taky,jsou jak torpéda,no a když se k nim přidají ostatní,pak se může někdo divit,že se stěhuju do baráku s pozemkem,už teď vím,že ho řádně využijou. teda hlavně když je chytne rapl.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 12:52
- Nahlásit
žofka
Našli rádcové,našli ?
nasli...nekde na konci sveta
monika
Co ta tvoje banda?
zlobi a zlobi Orry trosku nahluchnul (jako doopravdy ) a obcas miva slysini a usi mu dela Rocky, takze opravdu sranda...jinak se furt predhanej kdo toho vic sezere, kdo koho driv sezere a tak
s Rockym jsme se vrhli na coursing...a strapecek se stal jeho vasni..a tak by furt jenom behal...
no vse z posledni doby je u nas na webiku :-p
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 13:39
- Nahlásit
žofka
Jsem ráda, že už je vše vyřízené, jen to poslední stěhování je hrozný záhul. Dobře jsi si to vymyslela, ať z toho chlap taky něco má
žofka
monika
Jinak u nás nic nového není. Noha bolí, ale už jsem schopná chodit po baráku bez berlí, venku okolo se plácat zrovna tak, takže se snad blíská na lepší časy. Jen s Brutem ještě nikam nemůžu, protože noha nesnese záběr na plný výkon...a to ani s berlema. Ale Denču venčím v pohodě a Bruta si taky vezmu na chvilku ven...bez vodítka na vyčůrání a celou dobu se modlím, aby se nikde neobjevila kočka nebo pes.
Brut začal dospívat ( ve dvou letech) a má chutě si dokazovat dominanci, takže je s ním trochu práce. Taky pacholek nahání zajochy a v chatě se určitě pustí i za vysokou. Už jsem si připravila píšťalku, kšíry, stopovačku a hlavně stříkací pistolku s vodou....tak jsem zvědavá, jestli pomůže.
Když ne, tak si dám alespoň já sprchu na uklidnění.
Jo a abych to nezakřikla, tak jenom šeptám, že mám vyhlídnuté štěňátka...jestli bude modrá feečka, tak snad bude naše....ale zatím pššššššt.
monika
Taky jsem si říkala, že ve dvou letech se zklidní, ale zřejmě mu ta puberta bude trvat dýl a vygraduje ve třech letech.
Jo a Balinka je po kastraci v naprosté pohodě, nic jí nezlobí, je stále stejně praštěná jak byla.
Konečně jsem doplnila nějaké informace na web stránky a ještě musím dodat fotky, ale to asi až po neděli. Zítra jedeme ke švárům na grilovačku a na pokec...se psama...mají velkikou zahradu, tak Brut bude mít co občůrávat
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 14:03
- Nahlásit
brut
Noha bolí, ale už jsem schopná chodit po baráku
tak preju aby se co nejrychleji nozka uzdravila
Brut začal dospívat ( ve dvou letech) a má chutě si dokazovat dominanci, takže je s ním trochu práce
jojo my se taky nenudime
Konečně jsem doplnila nějaké informace na web stránky
tak to si rada poctu
HEZKY VIKEND a uzijte grilovacku
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 15:10
- Nahlásit
Orry
děkujeme, taky si užijte pěkného víkendu
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 18:42
- Nahlásit
brut
diky..jedeme na zavody coursingu..takze me zitra ceka vstavani v 5 , ale v nedeli to dospim
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 20:25
- Nahlásit
My vstáváme taky v 5,ale úplně z jiného důvodu,stěhujeme do domečku náklaďák dřeva,které manžel za ty leta nazhromáždil na půdě,když ještě pořád věřil,že bude dělat podkroví. Tak teď se nám bude hodit zase na něco jiného.
brut
Stěhování se vůbec nebojím,za jedno už měsíc balím a odvážíme a za druhé,už tu snad toho pro stěhováky ani moc nezbyde. no a tam pravděpodobně budu moct vybalit jen ložnici a nějak provizorně si udělat kuchyň,těmi problémy se to všecko pozdrželo a tak linku mi přijdou namontovat až asi za měsíc. Na dlaždu v obýváku asi budu muset týden počkat,takže vybalovat se opravdu bude jen postupně,takže se toho fakt nebojím,abych pravdu řekla,spíš se na to těším. Mám jen strach o psy,bude tam šrumec a na to neksjsou zvyklý,zedník má práci ještě asi na 3 týdny,s toho se uštěkají,mít cizí lidi doma,to ani nesnesou. A kdo ví,jak dlouho jim bude trvat,než jim dojde,že jsou doma. A starej slepej dědek,toho se bojím nejvíc,tady to má na dvorek po rovině,tam bude mít jeden schodek,ten ale asi ještě není udělaný,tak zvažujem,že tam necháme udělat jen takový spád místo schodku,aby si chudák ještě nepolámal nohy. A že musíme ještě dotáhnout takový ty formality jako je odhlášení,přihlášení atd,to už je mi fakt jedno. Oproti tomu co máme za sebou,jsou tohle už jen prkotiny.
|