| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 12:51
- Nahlásit
žofka
Díky, Brut kašle dál, ale vypadá to líp. Ani si už tak moc neolizuje čumáček, takže doufám, že Biseptol zabírá.Nechce být doma v teple, nejraději by řádil venku, jenže to má ještě pár dní smůlu. Stále se při řádění rozkašlává (podle veta by ho to mělo pomalu začít přecházet, tak jsem zvědavá).
Denynka je už úplně fit, jen stále vyžaduje jitrocelový sirup....moc jí chutná.
Za to se Sněhulkou jsou problémy. Tak jí dávám alespoň trochu medu do mlíčka. Pevně doufám, že se taky začne zlepšovat.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2006 10:44
- Nahlásit
Fifi
Moc děkuju za podporu.
brut
Fanka už je zase lepší, včera už zlobila a musím říct, že mi to fakt nevadilo. Ještě hodně odpočívá, ale (klepu, buším na dřevo) vypadá to, že bude dobrá. Fakt nejhorší tři týdny mého života. Ještě ji pár dní nechaám a pak ji začnu stavět do latě. Je to potvora oprsklá.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2006 11:10
- Nahlásit
monika
Sláva, vážně mám hroznou radost. Teď ti to zlobení přijde jak dar z nebes, viď.
Je to potvora oprsklá.
to je dobře, podle toho se pozná, že jim nic není nebo že se vrací do normálu.
Pořádně jí za nás podrbej a pošeptej do ouška, ať už jen roste ve zdraví a dělá vám radost, že si veškeré marodění vybrala na celý život dopředu.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2006 11:22
- Nahlásit
brut
...veškeré marodění vybrala na celý život dopředu.
to doufám!!!
Určitě ji podrbu a vzkazík pošeptám.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2006 11:42
- Nahlásit
monika
|
monika
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 14:28
- Nahlásit
Holky, jsme zdraví, dneska jsme byli na kontrole,zaplatili za třítýdenní chození za panem doktorem a máme požehnání, že za měsíc vzteklina a můžem na cvičák. Já su tak ščastná!!!!!!!!! Pan doktori říkal, že jsme jeho srdeční záležitost.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 15:14
- Nahlásit
monikaTak obrovsky gratulace, jste frajerky, ze jste to zvladly!!!!!!!!! Drzim nicmene palce i nadale, at se Fanca da rychle do kupy a prozity peklo na ni nezanecha zadny nasledky!
|
monika
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 16:11
- Nahlásit
Fifi
díííky moc, jediné následky to zanechalo na mě. Furt ji sleduju, mám pocit, že blbě vstává, málo žere, má smutné oči a furt něco. Je samo v pořádku, ale mě to tak srazilo na kolena, že jsem psí hypochondr. Fanča řádí jak pirát sedmi moří je OK.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 16:45
- Nahlásit
monika
Znam to, prilis nesleduj, kdyz uz radi, bude v cajku. Ted uz jen, aby ses dala do kupy taky ty, abys to nakonec neodstonala taky..
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 20:32
- Nahlásit
monika
Hurááááááááá, gratulujeme, mám obrovskou radost, že už je zase Fanynka jak tornádo.
Hlavně jí moc nepozoruj nebo se zblázníš....je zdravá, tak teď je řada na tobě. Uklidni se, udělej si nějakou dobrou baštu, přečti si knížku...... a hlavně odpočívej.
Brut už je taky v pohodě....dneska po týdnu prohnal kočku, už je vidět ta chuť na blbosti a lumpárny.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 12:07
- Nahlásit
Poslední foto našich holek
a tohle jsou holky s tou kokří kamarádkou, co jsme deset dní hlídali
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 13:01
- Nahlásit
monika
Holky jsou nádherné. Fanynka vážně roste jako z vody. Vždyť za chvíli bude velká jako Dorka
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 13:04
- Nahlásit
monika
Moc gratuluju k uzdravení, holky jsou pěkné a teď se hlavně postarej o sebe, ať se dáš dohromady. Teď se tu moc neobjevuji, ale jsem vždy si aspoň udělám
na chvíli čas, anych si přečetla co je nového a jak jste na tom.brut
Je dobře, že se i tvoje smečka uzdravila.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 13:04
- Nahlásit
brut
ona už skoro je, už jen malý kosek a má ji.
Jak se mají Brut a spol?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 13:32
- Nahlásit
Cezar
monika
Zaplať pánbu dobře, jinak bych se asi zbláznila.
Brut mi přes týden jen ležel a spal, nic ho nezajímalo, nechtěl si hrát,nechtěl být venku, Sněhulka se mu promenádovala skoro po čenichu a nic. Takhle hotovýho jsem ho ještě neviděla. Taky už jsem byla připravená jet zase znovu k vetovi. Nakonec jsem mu volala a on mi řekl,že u některých psů se virová chřipka takhle projevuje, tak ať jsem zatím v klidu. Nejprve se tělo musí vyrovnat s únavou, virama a Biseptolem a teprve pak se začne vracet do normálu. Pokud by se nezlepšil do dneška, tak jsme měli přijet, že by udělal nějaká vyšetření.
Naštěstí to nebylo potřeba. Ze dne na den se vzpamatoval. Nejdřív chtěl jít ven, pak honil sousedovic kocoura a nakonec "ulovil" Sněhulku a celou jí oblízal. To už jsem věděla, že je v pořádku.
Denynka to taky chytila, ale u ní jsme to rozpoznali včas a tak dostala jen jitrocelový sirup, vit. C a byla v teple a klidu. S ní mně čeká návštěva u veta taky. Nejen že blbě slyší, ale taky skoro vůbec nic nekouše a pak zvrací. Tak jí nechám prohlídnout zbytek zubů a v případě potřeby je vytrhat, ať má holka pokoj. Už teď jí dávám máčený granulky a mletý masíčko, tak je v celku jedno, jestli zuby má nebo ne. Mňamky jí taky dávám po kousíčkách, tak, aby je nemusela kousat.
No, jo, starosti s peskama.......
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 13:38
- Nahlásit
brut
Věřím Ti je to doopravdy velká starost kór o tu starší. Ještě furt mám živě v paměti Cézara i když ten do poslední chvíle měl bez jednoho všechny zuby a baštil granulky normálně. Tak Ti přeji, že se z toho všichni dobře dostali a hlavně aby jim to vydrželo hodně dlouho.
Jinak pomalu už pujdu domů, takže přeji všem pěkný víkend a jedu za mužem a Beníkem.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 15:33
- Nahlásit
Cezar
Taky přeji pěkný víkened...sice opožděně, ale přece jen
JJ, s babčou ještě budou starosti. Ale já bych jí nevyměnila, ona je takové moje zlatíčko
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 16:24
- Nahlásit
Ahoj holky.
Tak koukám,že už jsou tady všichni zdraví,to je dobře. Myslela jsem na vás.
Já pořád na PC nemám nějak moc čas. Zubařce konečně došlo,že to se mnou není žádná sranda a jsem tam téměř denně.zabere mi to vždycky celé dopoledne a pak nevím co dřív.
Náš mladej už nemůže být bez vodítka. S vodítkem si lidí ani nevšimne,ale bez, se za každým rozběhne a vyštěkává jak praštěnej. Na přivolání okamžitě poslechne,ale ten blb si vyslechne kázání a valí spátky za těma nohama co ho tak zaujaly. To by nebylo ale to nejhorší. On mi startuje i po cestě na zahradu za autama. Kdyby auto prudce zastavilo nebo dokonce zacouvalo,tak je po něm. Včera se takhle rozběhl za autem a já si mohla hlasivky vykřičet,tak nevím co s tím. Asi jen to vodítko.
Jinak jsem v pohodě,už jsem i něco přibrala. Příští týden a příští měsíc musím ještě absolvovat nějaká vyšetření a snad už pak bude všechno v pořádku. Se zahradou válčím jak se dá,pořád je poznat,že jsem tam přes tu nemoc chyběla,ale už to neberu tak tragicky.Dokud budu pečená vařená u zubařky,tak budu mít hoňky pořád,ale za zpravený zuby to stojí.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 16:47
- Nahlásit
žofka
Tak to jsem ráda, že už je ti podstatně líp a přibíráš. Vždyť jsi taky vypadala jak smrtka. Zahrada to přežije, hlavně, že budeš mít konečně dobré zuby a budeš fit.
Mlaďoch má asi sebevražedné sklony. Jestliže nepomáhá ani vyvrčení a vyhubování, tak to vidím taky na to vodítko. Třeba to je jen momentální zkrat a časem se uklidní.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 22:55
- Nahlásit
Konečně jsem vložila fotky z prázdnin do galerie. Jsou z chaty...něco z července a jiné ze srpna...trochu pomíchané, ale to se omlouvám ( Balinka jak blbne s Brutem, tak je ještě před operací)
http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=galeria&gall ery_id=943
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 09:33
- Nahlásit
brut
Ahoj,tak koukám,že psi si užívali.
Taky si myslím,že to s mlaďochem bude jen přechodné,je to šílenec.Příští týden chci jít na kastraci se starým,ale mám z toho trochu strach,přeci jen už není nejmladší,no a já většinou takové zákroky nesu hůř jak psi,tak nevím,nevím. nejdřív ho nechám pořádně vyšetřit a pak asi zdrhnu a nechám tam manžela.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 15:12
- Nahlásit
žofka
psi si užívali, paničky taky.....škoda, že Baluška musela na tu operaci. Takhle by si užívali i v srpnu.
U kastrace nech manžela a ty se jdi třeba projít, okouknout nějaké krámky a až se vrátíš, tak bude hotovo. Podrbej smečku a hlavně babušku....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 23:34
- Nahlásit
Jak tak koukám, tak nám nějak téma upadá. Zdravím všechny a doufám, že pejsci jsou v pořádku
|
monika
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 08:37
- Nahlásit
brut
já to jenom vždycky zkouknu a když nikde nikdo, tak to zase zavřu. Fanka už je doufám dobrá. Klepu na dřevo!!!!!! V sobotu měla zase teplotu, ale než srovnáme ten vápník bude to trvat. Roste strašně rychle a tělo s tím teda bojuje. Má to chudák malá těžké.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 09:09
- Nahlásit
Ahoj holky,
upadá,upadá,to je fakt.
brut
Poslala jsem ti nějaké fotky,ale nenašla jsem to v odeslané poště,tak mi dej vědět,jestli to máš.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 12:35
- Nahlásit
žofka
Došly, díky....jsou nádherné, počkám zodpovědí naděti....ty budou nadšené, tak potom odepíši
monika
Chuděrka Fanynka, hlavně, že už je zdravá. Ten vápník se ani nedivím, když podle fotek vidím, jak rychle roste. Pokud by to bylo jen tohle, tak je to fajn. Hlavně aby zase nenastaly nějaké jiné problémy.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 15:25
- Nahlásit
ahojky holky, uz jsem zpet z dovci..bylo bajo, ale styskalo se mi hrozne moooooc
jinak jsem rada, ze se tady vsem pomalu zacina zase darit..drzim palce i nadale!!!
mam ted hodne prace, takze se nemuzu moc rozepisovat, ale brzy se ozvu a prinesu nejake informace
opatruj te se!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 17:13
- Nahlásit
Orry
Tak tě tady vítáme zpět, tulačko. To si dovedu představit, jak se Ti stýskalo. Ale už jsi doma, tak si to vynahradíš.
Budeme se těšit na nějaké informace z dovolený a taky na fotečky..
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 07:55
- Nahlásit
brut
diky za mile privitani...brut
pejsku si ted opravdu uzivam jak jen to jde a snazim se jim to vynahradit
jak uz vis, Rocky je prave v puberte, takze se rozhodne nenudime....musim ho hlidat jak ostriz, abych mohla usmernovat v pravy moment..takze jsem jak stihacka
ale v poslouchani to zas neni tak spatny...vcera na cvicaku mel dokonce i privolani..a to byl jak zdivokejch vajec ale stale vic a vic vidim jak ho to cviceni nebavi, takze se uz poohlizim po tech agilitach...
no a jeste vam pridam jeden aktualni rockyho kousek:
vcera vecer po cvicaku si rocky zahral na zlodeje...mel sileny hlad a nez jsem se dostala k tomu nandat mu zradlo povecerel rockysek Martinovo jidlo, ktere mu mamka dala na stul a jelikoz u neho nebyl pritomen..rocky vyskocil na kresilko a z talire slupnul dve obrovsky rostenky a ja ho mezitim naivne volala na misku granuli a bylo mi divne, ze nejde.. no bodejd..kdyz hodoval na lepsim...nacapal ho Martas..takze dostal co proto..ale ja se musela v koutku duse smat (potaji..protoze jinak by martin uskrtil i me...na zradlo..to je pes ) no ale nakonec jsem si stejne par vet ohledne vychovy rockyho taky vyslechla
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 08:42
- Nahlásit
Orry
taky šikulka.....musím se smát, to je ale rošťák
|