| Autor |
Zpráva |
žofka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 11:48
- Nahlásit
Mě se ta sránka nechce zobrazit,ale snad to půjde později. Ale jinak můj meil bys měla mít. třeba se mi to ukáže později.
Teď jsem se právě dozvěděla,že dcera přijede až v pondělí. Zrušili prý dnešní spoj a zjistili to až teď na místě. Tak to mají teda asi radost,zase cestovat zpátky domů. Já jsem taky vytočená,lednička plná jídla.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 11:51
- Nahlásit
Tak ta sránka je asi nedostupná dočasně,já tam mrknu později.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 11:55
- Nahlásit
ted jsem na to koukla a mě to funguje.
aspon nemusíš o víkendu na nákup.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 12:26
- Nahlásit
monika
Tak já už se tam taky dostala. Já ten recept znám,je to jihomoravská klasika. Můj problém však je,že je tam sádlo. To mě vadí. Tady se při pečení jakýchkoli buchet používá sádlo,hlavně na svatební buchty. Pro mě je to pak po sádle cítit. Ale jinak ti to nehaním. Je spousta výborných receptů na buchty. I s oleje.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 21:37
- Nahlásit
právě jsme se vrátili z první delší procházky. Holky jsou KO. Dorka z toho, že musela jít pomalu a Fanka z toho šmajdání na vodítku.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2006 08:47
- Nahlásit
A já jdu zase podat hlášení . Druhá noc mezi dospělákama proběhla dobře. Už spal i v pelíšku.Sice ne mezi ostatníma,ale zase u dveří,ale i tak je to úspěch. Pelíšek mu na tom místě zatím nechám,hlavně,že tam spí. Budu ho postupně posunovat,až se zařadí mezi ostatní. Zvláštní je,že do ostatních pelíšku si vůbec netroufne vlízt.Asi proto,že nejsou jeho. A to může být problém,protože naši pesani spí,jak se jim zachce,takže žádný nemá vysloveně svůj.Takže až někdo vleze do jeho,tak jsem zvědavá,jestli si on vleze do jiného.Už si ti dva nejmladší taky tolik nehrajou,přestali si být vzácní.Jeden problém ale máme,ten maličký začal na té chodbě do rána čůrat,občůrá co se dá,tak jsem zvědavá,jestli se to odnaučí.Přes den to zkoušel taky,ale zdá se,že to jsem podchytila,ale to rána si to tedy musí vynahradit.A to mě tedy docela štve.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2006 23:24
- Nahlásit
Ahoj holký, jsem tu jen na rychlo......nestíhám.
Mrňavka je pěkné číslo. Včera se hned "spřátelila" s babčou...ta jí přijala jako další nutný zlo a vůbec jí nerozhodila. Moc nás to překvapilo a potěšilo.
Malá na ní doráží..to by jste měly vidět ten mazec. Babča vrčí a Balinka okolo ní skáče, štěká, lehá si, válí sudy...zkrátka snaží se donutit Denču k nějaké činnosti. Brut pro změnu babču chrání a malou odstrkuje nebo do ní žďuchá čumákem. ale musím říct, že nejvíc legrace si užijeme ve chvíli, kdy Brut s Bali blbnou. On je na ní moc jemný ( teda do chvíle než se pořádně rozdovádí, pak už se musí pro jistotu usměrnit), ale hrozně se mu líbí její dlouhé uši a tak jí je neustále jemně okusuje.
Vložím do galerie nějakou fotku, až odjedou, aby jste si je mohly představit.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2006 18:14
- Nahlásit
brut
já to fakt vidím, mámto samé doma
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2006 18:23
- Nahlásit
Ahoj holky,
a já sice v malém,ale už za týden to budu mít hned dvakrát.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 00:11
- Nahlásit
monika
žofka
Tak holky tornádo odjelo. To si nedovedete představit, jak se za ty dva dny oprskla. Děti jí málem umazlily, Denynka si oddychla a Brut konečně usnul. Jinak Brut už konečně skáče do vody a plave jako ryba. Vůbec nechce z vody
Fotky dodám během zítřka, dneska už půjdu spát
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 05:51
- Nahlásit
Dobré ráno,
holky,dneska budu k mání asi až večer. Jedu naproti dceři a vnučce a budu je tady mít asi až do večera
Brut,na fotky se těším.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 08:29 - Změnil/a: monika
- Nahlásit
žofka
tak si to užívej. Hezký den.
brut
tak to ti věřím, že bylo veselo. Já si to s holkama taky užívala. Bylo prima, jen ten víkend strašně rychle vždycky uteče. Už se těším na srpen. Budu mít celý měsíc dovču.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 23:18
- Nahlásit
Tak jsem vložila nějaké fotečky, další ještě dodám zítra, tak jukněte
¨
http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=galeria&gall ery_id=756
stále nějak nestíhám, snad se to zítra zlepší
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 07:05
- Nahlásit
Tak ještě jedna várka fotek
http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=galeria&gall ery_id=756
|
monika
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 07:20
- Nahlásit
jeje prcek je krásný. úplně vidím, jak si to pesani užívali.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 11:39
- Nahlásit
monika
Užívali.... , když malá odjela, tak Brut naprosto tvrdě usnul. Nevzbudila ho ani vůně masíčka....a to je co říct.
včera tady měl mámu a byl se taky koupat, takže dneska odpočívá
|
monika
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 11:55
- Nahlásit
brut
Dorka je taky vždycky po řádění s Fankou vyřízená. Teď otravujou jedna druhou a tak když jedna spí tak a druhá honem lehá taky. Včera je manžel zlobil a byly obě totálně hotové z vedra. Večer samozřejmě ožily a nešlo je zastavit. Vrchol zábavy bylo lehnout si do jahod a tam se krmit. Jsem myslela, že je něčím picnu.
Taky jsme trénovali přivolání s Fanynkou. Dokud jsem měla v ruce piškoty, přišla vždycky, jen co došly tak ani náhodou. V tomhle je stejná jako Dora, zadarmo ani kuře nehrabe.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 12:02
- Nahlásit
monika
U nás jsou povely ješě pořád za odměnu. Nějakým chválením to nevytrhnu. Snažím se to střídat, ale mlsky vyhrávají. Raději budu u sebe nosit vždycky nějakou dobrotu ( nebo třeba rohlík, to je celkem jedno, hlavně, když se to dá jíst) než aby mi v krizový situaci Brut neposlechl.
Denynka přiběhne na zapískání ( to naštěstí ještě slyší...volání už skoro ne)
S pískání to zkouším i u Bruta a zatím( klep, klep) docela úspěšně. Sice máme píšťalku, ale na pusu je to lepší..
|
monika
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 12:23
- Nahlásit
brut
Na rohlíky čekají holky když přijedu z práce. Zaboří ty svoje "kýble" jak říká manžel do tašky a vytáhnou si rohlík. Spokojeně se někde vyvalí a tam si to žvejknou.
Na píštalku mi reagovala kokřice,ale teď už je hluchá a ani píšťalka nezabírá. Holky přiběhnou na písknutí pusou a Anetka když jdou ony jde taky. Dorka ji většinou pošťouchne a Ančula se pak chytne a jdou spolu. Taky jsem zjistila, že když nechce Fanynka jít ke mně tak ji Dorka postrkuje. Je s něma fakt sranda.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 12:30
- Nahlásit
monika
Denynka se píšťalky hrozně bála ( jednou se totiž po písknutí píšťalky- ale né té mojí- přes ní přehnal nějaký obrovský kříženec a od té doby, jak jí slyšela, tak sebou mrskla na zem a celá se klepala....nic nepomáhalo, tak jsem píšťalku vzdala).
Taky pískám na pusu, ale musím Bruta naučit i na píšťalku ( jinou), protože v lese je to hlasitější.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 21:04
- Nahlásit
Ahoj holky,já nebyla celý den doma. Ráno u doktorky,asi mám ledvinový kamen,v pondělí jdu na ultrazvuk. A do teď u dcery,musela jsem si užít vnučky,když jsem jí tak dlouho neviděla.
brut
Fotečky jsou super,to u vás muselo být veselo.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 07:43
- Nahlásit
monika
brut
holky..to jsem se z vaseho vypraveni zase nasmala
ja na oba pejsky taky piskam...Orry za svych mladych let poslouchal i na tu utrazvukovou pistalku. Jinak Rockanka ucim na piskani od zacatku a prijde mi, ze na cvicaku piskame jediny
žofka
to me mrzi..snad to bude ok, drzim palce!! a jak probihaji pripravy na prichod stenatek???
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 07:52
- Nahlásit
Orry
Ahoj,no přípravy jdou do finále. Včera přišel balík s granulemi a dneska přijde druhý s pelíškama. Takže už budou chybět jen ty holky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 11:39
- Nahlásit
žofka
Orry
U nás je opravdu veselo.
Brut včera opět lovil sousedovic kocoura a protože se blížila bouřka, tak jsem se ho snažila odvolat...zbytečně, prskající kocour byl zajímavější. Musela jsem pro něj dojít a řádně mu vyčinit, jenže mezitím se spustil slejvák a my došli domů jak zmoklé slepice...teda ne že by to Brutovi vadilo, za to já byla pořádně naštvaná...
žofka
Takže přípravy vrcholí Kdy si jedete pro feňulky?
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 12:35
- Nahlásit
brut
Já včera taky šíleně zmokla,vypadalo to,že se přes bouřku a slejvák nedostanu ani od doktorky domů.
Jedeme v sobotu ráno a vrátíme se v neděli večer . Řekli jsme si,že to nebudem honit všechno za jeden den a uděláme si z toho dvoudenní výlet. Aspoň se podíváme,kde jsme ještě nikdy nebyli. S jedním mimčem budeme spát na hotelu,to jsem tedy zvědavá,jak se vyspíme. V autě máme klimatizaci,takže snad bude i mimčům dobře.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2006 20:24
- Nahlásit
žofka
Tak to máte pěkně vymyšlené, škoda, že nebudu v sobotu v chatě, že by jste se zastavili. Odjíždíme až v neděli, protože má Martin pohotovost a ta zatím nestojí za nic. Takže předpokládám, že o víkendu to nebude o nic lepší.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 14:03
- Nahlásit
žofka
tak to ti přeju šťastnou cestu. a užívejte si to s miminkama. To moje miminko váží už skoro 20 kilo.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 15:27
- Nahlásit
monika
Teda to je Fanynka pěkný drobeček. Já jsem vážila Bruta a ten má 34,5kg a už se mi to zdá až moc...
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 18:43
- Nahlásit
Ahoj holky,
monika
díky.Teda 20Kg ,to je kus ,kolik mají v dospělosti?
brut
Škoda,aji by na to asi byl čas,když jsme si to tak rozdělili.
Fanča bude asi o ždibek větší než Brut,to asi snad ani nemůžeš srovnávat.
Dneska tady mám do včerejška vnučku. Teď kouká chvilku na pohádky a to znamená,že nemluví ,takové ticho tu od rána ještě nebylo,už mi z toho štěbetání jde hlava kolem.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2006 18:45
- Nahlásit
Vnučku tady samozřejmě budu mít do zítřka ,já jsem pako.
|