| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 17:47
- Nahlásit
Cezar
Mám hotovo, alespoň ty dvě místnosti. Ale jsem naprosto hotová a to ještě jedeme na návštěvu, asi tam usnu...
Zítra mám krocany a pozítří pokračuju v gruntování...teda doufám, že to přežiju.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 23:02
- Nahlásit
brut
Tak nevím,mám tě zprdnout nebo pochválit. Hlavně,že mě dáváš kázání.Koukám,že je to všude stejný.Hele neblbni,já jsem přeci jen o nějaký pátek starší,jsem taky takový plašan jako ty,ale dneska už vím,že zdraví je přednější. Taky jsem malovala,tapetovala,no prostě jsem zvyklá dělat si všecko sama.Na plnou hubu ti tady řeknu,že teď mám díky tomu ženské potíže. Stejně tak jako moje babička i mamka,prostě dřeme až se udřeme,to jsme mi ženský. mě tady dáváš takové rozumné rady a sama si takhle ubližuješ. Tak hele,i pro tebe v tomhle vedru platí: BRZDI ! Já se tě chci do srpna dožít zravou.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 23:32
- Nahlásit
žofka
Tééda, už jsem hodná. Já stále to malování odkládala s tím, že bude pršet a bude chladněji. Ale ono nic, tak jsem se do toho musela pustit. Ve čtvrtek jedeme pro synka na tábor a pak už nic neudělám. V neděli mi ségra přiveze holku a pak pojedeme do chaty. Takže mi nic jiného nezbylo. Ještě potřebuju vymalovat chodbu a kuchyň, ale oboje už nestihnu. Tak alespoň uklidím.
Všude jsou Brutovi a Sněhulky chlupy, nějak se jich nemůžu zbavit ( a to mám pocit, že Brut už nelíná)
Neboj, určitě dorazíme, přítel bude řídit a já odpočívat...teda odpočívat budu i v chatě - aktivně- procházky, koupání atd.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 00:10
- Nahlásit
brut
|
monika
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 07:07
- Nahlásit
brut
žofka
vy jste teda dračice.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 08:01
- Nahlásit
monika
Jj, to my rády ...a co ty dvě tvoje uličnice?
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 08:46
- Nahlásit
brut
Pěkně řádíš, ale je fakt, když jsem byla mladší a měla nohy v pořádku tak jsem také tapetovala. Dnes už mi to lezení na židle dělá přeci jenom problémy i když jsme zakoupili schůdky, tak už to radši nechávám na mužovi. Mě stačí pak to gruntování. Takže také spomal v tomhle vedru se takhle honit není žádná sranda.
Orry
Papriku mají také asi nejradši, ale Cezar ten nevzal zaleninu do pusy ani náhodou. Pak když si segra pořídila Matýska tak jsme s mužem koukali jak to jak Mates baští zeleninu a ovoce.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 10:49
- Nahlásit
brut
já ti ani nevím, jestli ještě žiju. Přes den je to pohoda, holky jsou mrtvé z vedra, ale sotva se ochladí, tak twister je proti nim procházka růžovou zahradou. Energie uspořená za den musí ven a to máš vidět co se u nás děje. Nechám je tak hodinu blbnout na zahradě a teprve pak vyrážíme do okolí. Kdybych vyrazila hned, tak se asi vracím sama a za pár dní by se vrátily holky. I tak Dorka dělá neplechu a ještě někdy si zastávkuje, ale myslím, že je to tím, že se fakt přes den nedá s něma nic podnikat a večer nestačí. Vracím se po dvou hodinách totálně vyřízená, mé astma se soustavně připomíná a holky se jen nadechnou, napijou, nažerou a stojí u dveří na zahradu zase. Upadnou na sedačku až kolem 23 hodiny a pokud má manžel ještě snahu o nějaké sbližování tak já jen tiše úpím a snažím se usnout dřív než on příjde do postele. Nejsem si jistá, jestli i ženská může selhat, ale mi by se to určitě povedlo.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 11:21
- Nahlásit
monika
Pěkné, nějak je mi tohle povědomé. Brut přes den chrní, přemisťuje se jen z místa na místo. Večer začne řádit a končí někdy okolo půlnoci, kdy já už padám s prominutím na hubu a zavřu ho ke spící Denynce. Do toho se začala mrouskat Sněhule a tak jsem dnes ráno vstávala naprosto hotová. Moje záda a noha prosily ještě o chvíli klidu, který jim nebyl dopřán.
Brut nejradějii loví kočky, ptáky a občany nepřizpůsobivé nebo ty méně přizpůsobivé.
Zrovna včera jsem měla zase o zábavu postaráno. Do azyláku šlo večer několik bezdomovců v mírně podroušeném stavu. Brut miluje opilce, to je totiž nejlepší živá hračka pod sluncem. No a Brut byl na volno, pomalu si očuchával patníky, rohy a travičku - teda její zbytky. V tom je zmerčil. Zastavil se, kouká a vrní. To už jsem tušila, že je zle. Tak jsme nastoupili s povelama ...sedni, lehni,vstaň atd. Bezdomovci se zastavili kousek od nás a sledovali moje snažení, samozřejmě s patřičnými komentáři. Po chvíli jsem dala povel Vzad a otočila se....jenže sama.
Brut s radostným vrtěním ocásku, pobubláváním šel vítat čučející bezďáky. Cikáňata se rychle rozprchla domů a nic netušící opilci na Bruta mlaskali. To byl ten poslední zvuk, který vydali před řevem....Uáááááááááá...Brut se rozběhl a jal se na ně skákat a nahánět je do skupinky.
Nějaké moje přivolávání v nastálém hluku naprosto zaniklo. Tak jsem si pro něj došla.
Výsledek: 5 bezďáků na zemi, totálně pošlapáno, dva smrděli...zřejmě si cvrnkli do gatí a jeden naprosto zelenej stojící a blekotající něco v tom smyslu...tak hodný pejsek, já ti nic neudělám, jen mně nesežer.
No co by jste udělali na mém místě? Já ho sice sepsula, ale vím, že příště předvede opět něco podobného...vždyť ty hračky nám chodí skoro domů, ne..
Jinak už mám vykoštěno a jdu krájet a porcovat.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 11:45
- Nahlásit
brut
jj, naše Dora v růžovém
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 11:48
- Nahlásit
monika
Tak to si jí dovedu opravdu živě představit.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 13:01
- Nahlásit
brut
I když vím, že je to hrozné, tak jsem se krásně zasmála. Brut je fantastický. U nás je prý jedno jestli je horko nebo né. Ten náš gripen, kdykoliv se mu nabídne procházka, tak jde a lítá jak pošuk. Nevím co je to za psa. Ale už se aspoň koupe, ale tak jako Cezar neplave, to byla vodní krysa, ale Beník tam jen vleze, chvilinku plave a pak zase honem ven čuchat, aby mu něco neuteklo. Takže muž je ohromně nadšený, protože každý den kolem 14.00 psi ho chodí otravovat, že už by měli jít na procházku. No ale zase to má aspoň rozložené do celého dne a večer je jakž takž klid, teda v rámci možností.
Jinak doufám, že teď budeš aspoň chvilku odpočívat.
monika
Koukám, že máš také s holkama veselo.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 13:12
- Nahlásit
Cezar
no to si piš, o víkendu vyděsila sousedy při hrabání sena a kluka co šel po kolejích vystrašila tak, že jsem myslela, že mu budu dávat umělé dýchání a čisté spodní prádlo. Ten kluk už kolem nás nepůjde. Někdy mám pocit, že to dělá schválně. Ona sama má přitom strach, stačilo by, aby na ni někdo zadupal a ona zdrhne (teda aspon si myslím:confused , ale stejně je oražená jak nádražní vrabec. Včera jsem na ni byla fakt zlá a řekla jsem jí "ty mrcho žlutá". Ležela v klidečku pod houpačkou a já myslela, že chrní. Vracel se dětský tábor z koupaliště. Ani nevím kdy se zvedla a jen tak si bafla zpoza křoví. Vypadalo to na té cestě jako když sundáte šutr z mraveniště. To jí stačilo a odkráčela si to zpátky pod tu houpačku. Je fakt, že se dětičky zklidnily, ale tentokrát se i já lekla. Fakt jsem to nečekala.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 13:23
- Nahlásit
monika
Děvčata tak mě vždy krásně pobavíte, ale je fakt, že občas když některý z našich psů blafne a já to nečekám, tak se pěkně leknu. Takže se ani nedivím, že si se lekla protože Dorka musí pěkně silný hlas, asi bych také nadskočila. Prostě jsou to pěkný čísílka.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 16:00
- Nahlásit
monika
My máme všude zeď , takže se oba řídí jen sluchem, ale stačí to. Okolo našich vrátek chodí jen "cizáci", protože se už několikrát stalo, že Brut na ně skočil ( s rozběhem), to byla rána...no a lidi měli v gatích
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 16:50 - Změnil/a: žofka
- Nahlásit
monika
Jo,jakej je život,takový jsme i my
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 18:02
- Nahlásit
Holky, mám hotovo...krocaní masíčko se už mrazí a já jsem hotová. Těším se na večer, až se trochu ochladí.
Na zítra jsem si vyhlásila odpočinkový den
|
monika
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 21:24
- Nahlásit
žofka
já když brala antidepresiva, tak to bylo nejštastnější období mého života.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 21:26
- Nahlásit
brut
já si vyhlašuju odpočinkový den furt, ale ještě nebyl
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 23:18
- Nahlásit
monika
Taky nějak na ten odpočinkový den pořád čekám,já zas mám pro změnu zavařování okurek. Ale tak nějak už se nehoním,ty doby už jsou pryč. Jinak antidepresiva už budu brát do konce života,tak to tedy nevím,proč neučínkujou jako u tebe !
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 23:31
- Nahlásit
monika
Já ho zítra mít budu, nic jiného mně nezbývá. Moc mně bolí záda a noha, takže budu mít klid a pohodičku.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 23:51
- Nahlásit
brut
|
monika
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 08:22
- Nahlásit
brut
ty zlobíš, v nemocnici budeš rodince prd platná
žofka
no já to brala zezačátku na kila , ale mám naštěstí odstraněný největší problém a teď je relativně pohoda. Nesmím se rozrušit, jinak se dusím, mám to propojené s astmatem, ale protože mám doma zázemí a oporu, tak je to už v pořádku (snad). Vydrž, bude líp
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 11:41
- Nahlásit
žofka
monika
Teď už jsem hodná. Sedím, odpočívám, přemlouvám Bruta, aby se mi neválel po nohou a Denynku, že na mazlení je moc velké horko. Nožka už je lepší a záda po několika prášcích taky.
Ono to s tou nemocnicí není zase až tak reálné, řekli mi, že se s tím nedá nic dělat a musím zkrátka jen bolest tlumit. Takže dneska tlumím a odpočívám.
Sice vím, že musím dělat pomalu, ale to já jaksi neumím...takže raději rychle a pak mít klídek.
Pro děti si jedu až v sobotu, tak jsem si myslela, že bych ještě zítra vymalovala kuchyň. Uvidím, co na to řekne přítel....ten by totiž už musel uklízet
|
monika
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 11:46
- Nahlásit
brut
ten bude na 100% skákat radostí
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 11:56
- Nahlásit
monika
To bude...už se těším, až mu to večer řeknu....už jen to, že mi musel pomáhat v pondělí, byl skoro trest a teď ještě tohle.... ale zase na druhou stranu si stále stěžuje, že je totady od psů a kočky zaflákané, tak ať se taky trochu snaží...
|
monika
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 12:05
- Nahlásit
brut
no já to poslouchám taky furt a když po něm něco chci, tak je přepracovaný. Má toho moc, já vím, ale chce to mít hezké tak ať se snaží. Taky mám slíbené malování, ale ... Od 8.8. máme až do 4.9. dovolenou, tak třeba ho chytne pracovní ďas
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 12:56
- Nahlásit
brut
Ty si také nedáš pokoj, ještě si se nezotavila z jednoho a už se ženeš do dalšího. Jsi pěkné číslo, ale je fakt já také když začnu něco dělat tak to chci ci nejrychleji a může mě ranit mrtvice když něco dělá muž. Ten má na všechno dost času a já jsem fakt mrtvičná. Ten je schopen když uklízíme na vánoce mít koberce a okna když ne na štědrý den a tak maximálně den před a to bych ho zabila. Takže ještě radši o kuchyni přemyšlej. Jeden den na bolesti nohy a zad není moc velké odpočinutí.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 14:56
- Nahlásit
monika
Cezar
Tak to jsou ti chlapi všude stejní....už jsem hlásila malování kuchyně....a malovat se asi nebude...teda ten můj chlap si to myslí, ale já asi rozmaluju a bude klid....
Já vím, že jeden den je málo, ale zase to chci mít hotový, než se vrátí děti, s nima už to bude složitější. A pak bych chtěla příští týden odjet na chatu, pak zase začne škola a to budu mít jiné starosti než malování.......tak nevím, nevím
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2006 09:46
- Nahlásit
brut
Fakt si to rozmysli, ona ta kuchyň skutečně ještě určitě něco vydrží a později se určitě také nějaké volno najde. Kdyť jsi toho udělala dost a teď spíš odpočívej. Ono i návrat dětí z tábora Ti dá zabrat. Jen než je vypakuješ a vypereš. a pak pakovat zase na chatu. Tak o tom fakt popřemyšlej. Nemá cenu se uhnat a pak až budeš na chatě se třeba nebudeš moc ani pořádně hýbat a přitom zvířátka i děti tě budou potřebovat.
|