Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
žofka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 16:23
- Nahlásit

brut
No krásný,někdy bych ten psí život klidně brala.Ale jen někdy.

brut
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 18:53
- Nahlásit

žofka
děkuji, já taky.....

máš mejlíky nebo teda tvůj manžel má mejlíky na tvým mejlu......teď jsem to napsala jak můj synek...-blbě....zkrátka poslala jsem ti mejlíky, tak se o ně poděl s manželem

žofka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 22:00
- Nahlásit

brut
Jasně,teď jsem je zkoukla. Je to prostě elegán. Musím ho taky ukázat dcerám. A vůbec,myslím si,že lidé tohle plemeno ani neznají. Chtělo by to víc propagace. Aspoň teda já myslím,nikdy jsem o něm dřív neslyšela.je to fakt kus krásnýho psa,vždyť to říkám pořád. Manželovi bych to mohla přeposlat na jeho meil a zítra si to tam může najít,ne ?

brut
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2006 23:31
- Nahlásit

žofka
Děkujeme za pochvalu. Doufám, že jsi to manželovi přeposlala, aby měl taky nějakou radost....ještě něco pošlu, ale musím ty opravdu pěkné ( myslím ty ne mázlé)najít

Orry
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 07:43
- Nahlásit

ahoj brut, tak dneska rano mi volali kvuli tem vyrobkum z lososa a predstav si, ze mi je doruci primo az do prace tedy tomu rikam rychlost, super!

jinak ten mic rockyho zoubkum odolal..je to mini basketak, takze snad vydrzi...nestacila jsem ten nas vyfotit, ale tady mas odkaz na inter. obchod kde je prodavaj (ten nas ale na obrazku neni..my mame takovy vychechtany, orandzovy)

http://www.obchod-tis.cz/zbozi.php?detail=1662

brut
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 08:56
- Nahlásit

Orry
Ahojky, děkuji za odkaz, už jsem se jukla. Míčky jsou hezoučký, tak se pokusím jeden věnovat Balince....to jsem zvědavá, jak dlouho jí vydrží

Takže jestli jsem to dobře pochopila, tak budeš mít mlsky pro pejsky už dneska...to by bylo fajn. To je teda rychlost

Orry
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 09:01
- Nahlásit

brut
no je to basketak tak snad ji neco vyrzi...rocky se u neho vcera pekne vyradil, porad ho chtel vzit do tlamy ale nesel tak ho cumakem posouval a hral se mnou fotbal

jo presne tak, vcera jsem to objednala a uz dneska mi je prinesou do prace (pritom jsem zadala ze to chci dorucit postou, ale asi maj cestu, tak mi to privezou )

Orry
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 09:03
- Nahlásit

brut
pak zjistim kolik to stoji tady v tom zveraku

Orry
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 09:06
- Nahlásit

brut

tak ten vysmaty orandzovy mame my

monika
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 10:10
- Nahlásit

Tohle je foto ze včerejška.

Orry
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 10:12
- Nahlásit

monika
krasna dvojka Fanca bude poradnej obr

brut
koukala jsem do tve galerie...Bali a Brut se skvele vyblnou, vid rockys by taky potreboval takhle nekoho!! Super fotky!!

brut
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 10:51
- Nahlásit

Orry
Už jsem se rozhodla, míček koupím. Balinka míčky neničí na rozdíl od Bruta. Ona má jemný stisk, Brut je fakt jak bulík....když něco drží, tak je to fest, no a balónky to nepřežijou.

Bali je pěkná uličnice, už se na ní těším. Příští čtvrtek si jedeme pro synka na tábor, tak jí uvidím. Brut s ní má neskonalou trpělivost a dokonce se nechává občas od ní "přeprat". Jenže pak si to zase vybere. Co my jsme se nasmáli na chatě...a natočili videa.....v srpnu za náma zase přijedou na pár dní.

Možná by šlo udělat v Praze větší setkání a vyblbnutí. To by jste se seznámili přímo s Balinkou a občas by jste se mohli sejít a zařádit.
Ještě tenhle momentální nápad proberu se ségrou...

monika
Holky jsou teda skvělý. Fanynka za chvíli doroste Dorku. Moc jim to sluší.

Orry
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 12:30
- Nahlásit

tak rocky se opet dostal pod lino ke kabelum a to i presto, ze jsme na to postavili tezky balik dlazdic...
opet nefunguje telefon...

Cezar
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 12:33
- Nahlásit

brut
Fotky jsou moc pěkné, teprve teď jsem se sem dostala. Bali dává Brutovi zabrat, ale aspoň se nenudí. Jo k tomu vyblbnutí bych se přidala pokud to bude v zimě.
Monika
Holky jsou nádherně, Fanynky bude za chvíli pěkný kus.

brut
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 12:39
- Nahlásit

Orry
Teda, ten je opravdu šikulka. No alespoň nebudete mít tolik práce s linem....a kabely se pospojují

Cezar
Děkujeme za pochvalu, určitě se něco domluví....Brut bude muset taky navštívit Balinku doma....tak se pak včas ozvu

Orry
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 12:43
- Nahlásit

brut
jj pasak to je..ale uz zacina v tomhle stvat i mamku a ta dlazba se o vikendu asi delat nebude...chjooo, je to nouma..pritom ma tolik hracek

tak to domluv nejak se setrou a udelame srazik

monika
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 12:53
- Nahlásit

Orry
na naše holky stačí, že když uklízím, tak se hlasitě zlobím a nadávám.Ony už pak vědí, že něco provedly. Jinak na ty kably můžeš ho vzít do ruky, ukázat dacanovi káblík a důrazně zahulákat FUJ,NESMÍŠ!! U nás to fungovalo. Jednou jsme dokonce museli z baterky nechat projít kablíkem napětí, Dorka dostala šupu a od té doby kdyby se válely tuny kabelů na zemi tak je obloukem obejde. Bacha ale na výšku toho napětí, musí to dělat elektrikář a je spíš slabé brnění. Pro pejsu je to ale nepříjemné. Snáší to jinak než lidi. Něco na principu ohradníku na dobytek. Manžel dělá u telecomu tak to vždycky opravil, ale i jemu došla trpělivost.

Orry
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 13:00
- Nahlásit

monika
tata to taky opravi..ale ty reci u toho..mnoo a proto uz ma toho dost i mamka...on se tech kabelu vubec nevsima..jen tehlech pod tim linem..a jen v nasi nepritomnosti
vyresi to ta dlazba..ale do te doby...

brut
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 13:04
- Nahlásit

Orry
Zvedněte kabely do výšky. Stejně je pod lino dávat nebudete - teda alespoň si to myslím, tak je budete mít nahoře o něco dřív.

monika
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 13:06 - Změnil/a: monika
- Nahlásit

Orry
no naše Dorka šla totiž do jakéhokoliv káblu (káblík od počítače, šnůra od hifiny, šnura od pračky, nabíječka na mobil atd,atd.) Jednou i prodlužovačku a to ji šlo o život. Standa tvrdil, že kdyby trefila zubem jeden drát je po ní. Fakt jsem měla už strach. Dej na to bacha, je to nebezpečné.

Orry
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 13:06
- Nahlásit

brut
ja nevim..ale myslim ze tady to prave do vysky nejde... zeptam se taty...az bude ta dlazba tak kabely zaseka do betonu a prikryje dlazbou..(vede tam telefon a TV)

Orry
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 13:08
- Nahlásit

monika
ja vim, ze je to nebezepecne...kdyz je doma sam, ma pristup jen k temhle kabelum (TV, telefon) pod tim linem....ostatnich kabelu si zatim ani v nasi pritomnosti nevsima!!

brut
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 13:10
- Nahlásit

Orry
No "kopnout" ho můžou i tyhle dva kabely. Pokud by nešly dát do výšky, tak co na ně něco položit po celé dýlce?

Orry
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 13:18
- Nahlásit

brut
vcera jsme po cely ty dylce lina polozili schudky...a to to bylo v poradku...tak to asi zase udelame...jen nevim jeslti zrovna vcera nemel naladu a nebo to fakt nedokazal

Cezar
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 13:19
- Nahlásit

brut
Fajn už se těším na zimu, ale hlavně kvůki tomu, že se sejdeme. Jinak i když jsou hnusný horka tak to radši vydržím , něž v zimě klepat kosu.
Orry
Nemáš to s Rockýskem lehké, ale ono ho to také jednou přejde. Kdyť také dospěje. No já vím, že je to těžké rodičům vysvětlovat. Ono je to fakt k naštvání, když přijdeš domu a je to tam jak když tě navštíví likvidační četa. Mě vždycky bral úplně amok a kolikrát jsem měla co dělat, abych Cezara nepřetrhla. S Beníkem je to lepší tím, že je s ním Štefan, ale přesto jsou díry v potahách, takže vidí, že ani tak nejde všechno uhlídat.

Orry
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 13:28
- Nahlásit

Cezar
mnoo ono to neni zase tak hrozne (alespon me to prijde) nici jako kazde stene (skoro kazde) a udelal to podruhy v podstate tam kde ma bez nasi pritomnosti pristup nema ani moc toho znicit...jen kdyby ho furt nenapadalo to lino

Cezar
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 13:36
- Nahlásit

Orry
No jo když ono se mu asi nejvíc líbí, to máš těžký. No a když to udělal terpve po druhý tak to také není tak hrozné.
Jinak děvčeta pěkný víkend, pujdu sbalit jídlo z ledničky a pojedu ta těma svýma chlapama.

brut
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 13:42
- Nahlásit

Cezar
Papa, pěkný víkend a jedno podrbání Beníka za nás, prosím

Orry
Možná ty schůdky jsou pro něj těžký a po celý dýlce, takže se tam nedostane.

Orry
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 13:47
- Nahlásit

brut
myslim ze mu ty schudky brani v poradnem pohybu, takze se tak nezapre

jinak pochoutky z lososa dorazili..a dostali jsme i jedno baleni zadara

brut
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2006 15:09
- Nahlásit

Orry
No vida, takže pesani můžou mlsat po libosti.......jsem zvědavá, jak jim budou chutnat.
U nás hrozně bouří, zatím spadlo pár kapek a myslím, že vše jde na Prahu, takže zase nic.

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání