Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 19:02
- Nahlásit

žofka
Tak si malé pořádně užij, pak budeš mít co dělat s feňulkama. A co mladej .....už si zvykl na chodbu?

Já v neděli odjedu a budu tu zase až 12. nebo 13.7. to záleží na tom, kdy se vrátíme

monika
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 21:45
- Nahlásit

žofka
No Dorka váží 55 kg a Fanynka by měla mít něco kolem 60 kg.

Ukecanou holčičku mám doma taky. Mluví od 1,5 roku a někdy je to na mašli. Miluju když se můžu sebrat a jít s holkama na procházku. To ticho je náááááááááádhera.

žofka
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 22:28
- Nahlásit

monika
No nazdar,to znamená,že už tak bude ukecaná pořád? Já myslela,že jí to za čas přejde. To je fakt dílo,zlatá noc,když spí. A to ještěže,jsem ze školy nezapoměla ruštinu,co se vrátila,mele napůl rusky,kdo neví o co jde,tak nechápe.
Týýý,vo..,60kg,tak to je nářez,to je asi tak moje váha.
brut
Jó,už si zvykl,asi za dva dny,ještě ho nechám občas přes den vklouznout do kuchyně a on tam hne usne. Jen ať si poslední chvilky klidu užije.Za pár dní už bude z kuchyně utíkat. Když jsme si ho pořídily,tak ta mladá feňula se taky na něho chodila do kuchyně kouknou,ale on jí dával tak zabrat,že hned utíkala.Teď ho tam překvapí hned dvě ženský,to teda určitě neustojí a ještě bude rád,že přebývá na chodbě.

monika
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 22:59
- Nahlásit

žofka
bude ukecaná pořád.

No já vážím 90 kilo. Je mě celkem kus, ale aspon je obě utáhnu

brut
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 23:07
- Nahlásit

žofka
To si dovedu docela živě představit, chudák maličkej pesánek...
Jinak vážně počítej s tím, že vnučka bude ukecaná ( taky mám jednu doma a občas mám pocit, že mi hlava upadne, nejhorší je, že ukecaný je i mlaďoch.....takže, když oba spustí, tak utíkám nebo je vykazuji ven)

monika
Máš štěstí, já vážím přesně mezi Dorkou a budoucí váhou Fanynky ....a mám co dělat s Brutem, nedovedu si představit, jak by to vypadalo s doginkou

monika
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 13:24
- Nahlásit

žofka
vnučka už ukecaná zůstane, s tím se prostě smiř Starší syn byl stejný jako dcerka, pořád mluvil a zůstalo mu to do dneška. Teď je v lázních a doma je celkem hlucho.

Orry
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2006 13:38
- Nahlásit

tak ja se svama holky loucim mam na tyden dovcu, tak se tu mejte moc hezky a uzivejte!!

žofka
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2006 06:46
- Nahlásit

Ahoj holky.
Tak mám za sebou velmi náročný víkend téměř bez spánku. Ale když příjdu do kuchyně,tak se tam na mě smějsou dvě sluníčka a rázem je po únavě. Holky jsou krásný,maličký a moc hodný. Vůbec neplačou.Jen ta jedna je taková šmejdilka a trhanka,takže na hotelu,kde jsme spali,jsem ji od půl páté ráno hlídala,ať něco nevyvede. Pláč nebyl a není žádný.
S pátka na sobotu než jsme jeli,jsem taky skoro nespala.Pamatujete,jak jsem psala,že je mé nejstarší feňulce špatně,asi z čerstvého chleba ? A já to tipovala nejdřív na srdíčko ? Tak jsem měla pravdu. V pátek nám několikrát zkolabovala a k tomu patří i to počůrání. Myslela jsem,že už to bude její konec. Manžel už byl doma,takže jsme valili na veterinu,dostala injekci a prášky. Ale moc naděje jí nedával. Má vodu na plicích. No a tak jsem prožila noc hrůzy a až do rána jsem nevěděla co bude a jestli vůbec pro feňulky pojedu. O půlnoci zkolabovala ještě jednou,masírovala jsem jí srdce,namočila studenou vodou a napadlo mě,že jí dám dávku tablet,které má dostat až ráno,hned. A já jí tím zachránila život!!! Do rána se naprosto změnila,úplně pookřála. Doktor říkal,že když se podaří tabletama vztřebat ta voda na plicích,bude to dobrý. Když jsem viděla,jak je z nejhoršího venku,tak jsem tedy s těžkým srdcem odjela. No já to zkrátím. Vet řekl,že když se dožije neděle,bude to dobrý. A je to dobrý !! Bude už samozřejmě na práškách,ale to se nedá nic dělat. Vet řekl,že jí dává rok,nanejvíš 2 roky života. Snažím se to brát sportovně,co jiného mi zbývá. Navíc se tolik po těch práškách změnila,že teď momentálně na to nejhorší myslet nechci.
Byl to velmi těžký a náročný víkend,najeli jsme 800 km,ale všecko dobře dopadlo.
Ale aby to nebylo až tak jednoduché,přeci jen jeden problém nastal. Feňulka,která měla teď ty poslední štěnda,začala hárat a dcera to nevěděla a náš dědek mi ji nakryl. Ona je to totiž ta vyjímka,co potvrzuje pravidlo a nakrývání. Tahle fenka je schopná nakrytí hned první den hárání. Takže to jsem tedy pořádně nasr...,zajedno měla mít pazu a za druhé už jsem dědkem nakrývat nechtěla. Chci ho nechat vykastrovat a já to nějak nestihla. Je to moje vina,měla jsem počítat,že se to může stát,když nebudu doma a měla jsem je od sebe oddělit,než jsem odjela. Já měla v plánu dát dceři kázání,věděla jsem,že může začít hárat,jenže pro starost o feňulku,jsem na to zapoměla.A tak mě nezbývá než doufat,že všecko dobře dopadne,feňulka je zdravá a silná a pokud zabřezne,tak jí snad nic nehrozí. Přiznám se,že už se mi to u ní stalo,její hárání je opravu špatně rozeznatelné a vždycky mě na to upozorní jen pes.
Já se omlouvám,že jsem se tak rozepsala,ale když ono se toho tolik událo. Fotečky zatím bohužel nebudou,máme rozbitý foťák,to je taky jak naschvál.

monika
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2006 13:08
- Nahlásit

žofka
Jejda ty si měla teda víkend. K miminkům ti gratuluju a přeju pevné nervy a ke stařence jen tolik, aby bylo vše v pohodě a mohla ti dělat ještě radost. Já se bojím teď každým dnem o naši kokřandu. Taky byla dva dny špatná, ale včera jsme se vrátili od syna a byla zase v pohodě, tak nevím.Má už 14 let a máme se v podstatě připravit na cokoliv.

žofka
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2006 09:01
- Nahlásit

Ahoj holky.
Moniko,jak se zdá jsme tu samy. Já jdu jen nahlásit,že se štěndama je všecko v pohodě.Každá je úplně jiná. jedna měla jen půl kila,když jsme si ji dovezli. O té vůbec nevím,skoro se neprojevuje a pořád spí. Druhá měla třičtvrtě kila a o té už tedy vím. Bude to asi můj závisláček. Ale asi proto,že jsou dvě,žádné velké pláče nejsou. Hlavně v noci vůbec ne. Tu menší jsem slyšela kňuknout asi jednou za celou dobu,co jsou tady.
Stará babča je v pohodě.Zítra jedeme na kontrolu,tak už dostane léky napořád. Budu brát sebou prďolky,ať je taky zkoukne a taky musíme domluvit očkování.
Chovatelka asi udělala pěkný kopanec. Tu větší nastříkala Frontlinem,já vím,že je tam napsáno,že je to i pro štěňata,ale já bych si to netroufla.A ona se teď neskutečněčně škrabe. 100krát jsem ji celou prohlídla a nic podezřelého jsem nenašla,ani podrážděnou kůži,a tak jsem přesvědčená,že je to tím postříkáním.

monika
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2006 11:02
- Nahlásit

No ahojky, asi jsme tu fakt samy. Takže si to s prďolkama užíváš. Já si to s holkama taky užívám. Fanka řádí jak černá ruka. Už ale celkem poslouchá. Snaží se. Není nijak vzpurná, vypadá to, že to s poslušností bude dobré. Tak si to užívej a zase se brzy ozvi.

Cezar
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 13:49
- Nahlásit

Takže děvčata hlásím se z dovolené, bylo to fajn, až na to, že v Chorvatsku bylo strašné vedro a nedalo se vůbec pomalu spát. Zato pak ten týden na chatě s Beníkem byl fajn i když bylo také horko, ale večer se schladilo, takže jsem pak tady vše dospávala. Zato teď jsem v Praze v paneláku a to je něco strašného. No ale musím do pátku vydržet a pak hurá zase za chlapama. Musím nahlásit, že Beník už neutíká a začíná si mě pěkně hlídat. Také se už koupe i když vždy jen chvilku, ale celkem bych řekla, že se mu to líbí. To právě v soboti jsme byli Beníka vykoupat v řece, ale ještě na šňůře a ona se nám samozřejmě zamotala do nějakých větví ve vodě, takže jsem Beníka přivolala, odepla a snažila se ségrou volnou šňůru vytáhnout, ale šlo to blbě takže jsem nějak na Beníka zapoměla a pustila ho, abych měla obě ruce volné na šňůru, protože se mi do řeky pro ní nechtělo, jelikož v těch místech zrovna bylo dost bahna. No a milý Beníček jak zjistil, že je na volno, tak to nabral směrem ode mě a v tu ránu sem ho neviděla. Přesto jsem na něj zařvala, ale on je fakt gripen, že ani nevím jestli mě ještě mohl slyšet. No šňůru jsme společnýma silama se ségrou vytáhli no a já jsem si holt řekla, že když utekl tak snad příjde domů. No neušla jsem ani 50 m a sestra která šla za mnou, tak na mě volá, tak jak jsem se otočila a vidím, že se na mě něco řítí no a on to Beník. Zřejmě když zjistil, že za ním nejdu, tak se fofrem vrátil. Ale fakt jsem děkovala sestře, že na mě zavolala, protože on jak letěl, tak se mi zastavil až o nohy a kdybych zřejmě k němu byla záady, tak by mi je podrazil. Takhle jsem měla co dělat, abych to vybalancovala. Je to prostě čísílko. Když přijedu na chatu já nebo sestra s manželem, tak už ho normálně pouštíme pod zahradu na volno a on se s námi strašně vítá a pak se v pohodě vrací na zahradu. Je to s ním fakt čím dál lepší. Akorát to loučení po týdnu bylo ještě horší než normálně a muž říkal, že si pak zalezl do tůje a byl tam 3 hodiny. Nevím jak to bude vypadat, až tam v srpnu s ním budu 14 dní. to pak asi neodjedu. Také jsem mu z Chorvatska přivezla takouvou činku z těch barevných spletených nitek a moc se mu líbila a samozřejmě už jsou konce užužlané. I celkem slušně už si hraje i s míčkem, ale jen chvilku a pak ho někam odtáhne. Sestra mu dala plyšového čerta a s tím se také pěkně vyblbne a už chudinka čert nemá rohy a kus jedné nohy. Vždy se strašně nasmějeme jak s ním zápasí. Omlouvám se, že jsem se tak rozepsala. ale musela jsem vše vypsat.
Žofka
Jsem strašně ráda, že to s Tvojí starší čubinkou tak dobře dopadlo, snad už to bude jen lepší s tima práškama. Blahopřeji Ti k tvým dvěma přírůstkům a jak budete mít spravený foťák, tak udělej nějaké fotky. Musí být strašně roztomilé.
monika
Koukám, že Fanča krásně roste a že máš s nima pěkně veselo.
Brut
Fotky jsou pěkné, fenečka sestry je fakt nádherná, moc ji to přeju.
Orry
Jak jste se měli, co Rockýsek jak jemu se líbila dovolená?

Orry
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 14:42
- Nahlásit

ahoj holky
tak ja uz jsem taky zpet z dovoleny, ale mam fofry v praci tak jsem vzdycky jen juknu

žofka
taktez jsem rada, ze cubinka se ma lip..kolik ji vlastne je?? tesim se na fotky prcku

monika
tak nas vcera vazili u veta a mame sest kg

Cezar
ahooooooooooooooooooj vitej zpatky!!! jsem rada, ze sis dovcu uzila...my jsme se meli taky moc fajn!! Pocasi nam vyslo a na horach bylo alespon trochu svezeji!! Rockysek byl uplny zlaticko, cele Jizerky prochodil na volno a poslouchal jak hodinky. Do konce vsechny tury usel po svejch a kdyz jsem ho chtela vzit (neb jsem si rikala, tohle nemuze zvladnout) tak v ruce knucel a drasal se na zem..takze zvladl i vystup na Jizeru coz bylo 24km...unavou padl az doma po prijezdu...to poradne dospaval poprve taky plaval v prehrade...z vody byl uplne u vytrzeni a dokonce se i drasal do reky Jizery, kde byl ovsem na snure, neb by ho vzal proud...na Jizerce (coz je osada na hrebenech hor) potkal bernskyho salasnickyho Maxe a pekne s nim radil v loukach (fotky jeste pridam!) Byli jsme taky na kozi farme kde mel rockys malem infarkt kdyz spatril kozla se zvoncem...strachy se i pocural s koniky byl vsak kamos 2x jsme narazili na zmiji, ale nastesti si jich nevsimal a taky objevil lesni vosy a schytal par zihadel do tvare, takze ji mel nateklou, ale bral to sportovne Tech zazitku bylo opravdu hodne...skoda, ze nemohl jet i Orrycek, ale myslim, ze na nej by ty tury byly uz moc..ikdyz je hyperaktivka, ale ted v tom vedru sotva leze..ale kdo vi...Rockys taky prekvapil svou vytrvalosti...jinak par fotek je uz v galerii tak muzes mrknout..sem dam par na ukazku

PS: Benik se sikula...uz se na nej zase tesime...snad pristi vikend

Cezar
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 14:53
- Nahlásit

Orry
Koukám, že si to Rockýsek doopravdy užíval, je to šikula, že tolik ušel, ale oni mají nepředstavitelnou výdrž až se člověk nestačí divit. Je mi líto, že dostal ty žihadla,hlavně že na ně neměl nějakou špatnou reakci, to by bylo horší. No Beník začíná fakt být dobrej. Ale to si neviděla jak vyváděl když jsme přijeli, mě krásně radostí poškrábal, že muž říkal, že vypadám jak indián na válečné stezce. Takže bylo veselo.
Jinak pomalu pokráčím domů, takže nashle zítra.

brut
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 23:26
- Nahlásit

Ahoj holky, tak už jsem zpátky, sice o den dřív, ale to ani moc nevadí. Sněhulce se po nás moc a moc stýskalo, tak je tady pořádný nepořádek.
Jinak Brut plave jako ryba, skáče do vody pro balónek nebo klacek jak starý mazák. Lidi ho u vody neustále obdivovali a chtěli si ho fotit ( což se teda nikomu moc nevedlo, protože byl jak torpédo). Řádil s Balinkou, která za náma se ségrou taky dorazila, vyblbl se s dalšíma pesanama a proběhl se párkrát za daňkama. Nachodili jsme minimálně 10km denně a to i s Balinkou.
Teď už ale končím a ozvu se zase zítra ( ale až po nákupech - děti jedou na tábor a tak jdeme dokupovat věci.....vůbec se mi ale v takových vedrech nechce)

monika
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 23:30
- Nahlásit

brut
no konečně jste se tulačky všechny vrátily.

žofka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 23:39
- Nahlásit

Holky,já vás zdravím,teprve teď jsem zjistila,že už jste tady.
Včera zemřel manželovi otec. Je to síla,co se tu děje,jsem v jednom kole,takže se víc rozepíšu jindy.
S feňulkou,to vůbec není tak jednoduché. Teď je už zase dobrá,ale ráno,to zase vypadalo špatně. není to s lékama jednoduché,jedny jsme nemohli vůbec sehnat a nakonec jsme je museli vysadit a vrátit se k původním lékům.Mimochodem,máme léky na odvodnění plic stejné,co měl tchán. Mám nervy na dranc,včera a dneska jsem nebyla skoro doma,tak domů chodím ze strachem. Do toho mladej prožívá první háravou fenu,což jsem ještě nezažila,co on dělá.Je to k zbláznění,3 dny jsem se nevyspala,až mě napadlo,fenu si vzít na noc k sobě do ložnice,ona je spokojená a on je nejdál,jak to je,takže tak to snad bude fungovat. Náš dědula,je taky vždycky protivnej,taky se občas ozve,ale mladej ječí od rána celý den,ať je kdekoli.
Musím jít spát,ať se aspoň trochu vyspím,když je teď klid.Já doufám,že tak nebude vyvádět vždycky,protože to by bylo peklo.

monika
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 09:59
- Nahlásit

žofka
to je mi líto. Nemáš to teď jednoduché, ale zkus si najít volnou chvilku a odpočinout si ať to v tom vedru neskolí i tebe.

Cezar
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 10:54
- Nahlásit

žofka
Moc mě mrzí jaké máš nepříjemné starosti. Doufám, že feňulka se dá dohromady, abys aspoň měla trochu radosti. Mladej si snad zvykne. Mi jsme se také poprvé přišli do styku s hárající fenkou a ještě je to ke všemu jeho kamarádka, ale ustál to celkem v klidu. Takže držím palečky ať to nějak slušně dopadne.

brut
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2006 07:53
- Nahlásit

žofka
Ahojky, držím moc a moc palečky, aby feňulce léky zabraly a stav se upravil. Mladík je asi pěkné sex. kvítko, tak si dovedu představit, jak to u vás vypadá.

Připomíná mi to Bastyho a Denynku. Denynka nikdy pejsky nechtěla a když měla před háráním ( popř. začala hárat v jiném termínu než měla a dorazila ségra s Bastym), tak jsme z jeho ječení byli po pár hodinách skoro šílení ( a nejen z ječení..).
Brut sice taky vyvádí, ale zatím to nedosahuje takových rozměrů, co s Bastym ( zaplať pánbu).

Zkus si najít alespoň chvilinku, aby jsi si odpočinula nebo se ještě sesypeš ty a to by potom byl docela slušný průšvih.

brut
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 07:50
- Nahlásit

Ahojky, ještě pořád nestíhám. Zítra odpoledne odvezeme děti na tábor a bude konečně trochu klidu. Dneska se tady můžu ukázat až odpoledne, protože za chvíli odjíždím do Prahy a netuším, v kolik se vrátím. Fotky taky dodám, jen mějte strpení. Snad se mi to povede během víkendu.

Cezar
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 09:15
- Nahlásit

Děvčata koukám, že to tu pěkně teďka flákáme, ale ono to asi přes prázdniny nebude jiné a budeme všechny rozlítané. Já jsem také musela všechno v práci po 14 dnech dohnat takže jsem také moc nepřispívala, ale teď už to snad bude lepší. Dnes jedu za Beníkem tak už se zase na něj těším. Horší je, že jsme na večer pozvanáný k sousedům na 70tiny a tam s námi Beník nemůže, tak nevím jak se mu to bude líbit. No snad ségra přijede včas, aby ho pohlídala jinak si myslím, že Beník příjde za náma a i když už normálně neutíká. No uvidíme snad to nějak zvládneme.
brut
Musím se pochlubit jaký je Beník už pašák, přečti si co jsem psala 11.7. když jsem se vrátila z dovolené. Je si prostě už zřejmě jistý, že je náš a také se snaží všude vecpat k nám první před Matýskem i když volám Matýska, tak je tam Beník první, je to hrozné číslo. Prostě mi jsme jeho páni a Matýska možná když si to rozmyslí, tak ho k nám pustí, ale nesnaží se mu ubližovat to né. Dokonce buď s ním jí s jedné misky a nebo počká až se nají on a pak teprve dojíždí po něm zbytky . Je to prostě naše zlatíčko, to když byl Cézárek tak se i s Matýskem občas klidně servali, ale u Beníka je to úplně jiné. Akorát doopravdy dává najevo, že mi jsme jeho a Matýsek má svoje páníčky, takže je u nás až druhej. Tak se s manželem s nima krásně bavíme, protože je má muž už třetí týden oba na chatě, ale přesto se snažíme, aby se Matýsek necítil odstrčený, protože by nám to bylo strašně líto. Muž je teď z Beníka úplně vedle jak se k Matýskovi pěkně chová. Takže Beník u něj vyhrál na celé čáře.

Orry
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 10:11 - Změnil/a: Orry
- Nahlásit

brut
ahojky brut, vitej po dovce ja taky moc nestiham, takze se tim neptram! Pozdravuj psiska

žofka
drz se!!!

Cezar
tak to jsem rada Rocky si zas ziskal dedu, ten kdyz slysel, ze budem mit druhyho psa tak ho vomejvali
jinak se snazim rockyskovi a orrymu udelat webovky(www.rocky.wbs.cz), ale jsem antitalent tak taky podle toho vypadaji..jsou uplne obycejne, zadarmo, ale myslim, ze svuj ucel splni...uz se mi sem do galerii moc fotek nevejde
uzij chatu!!!! ja se tam snad dostanu pristi vikend

Cezar
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 10:50
- Nahlásit

Orry
Ty si také pěkně užij víkend. Jsi dobrá do webovek bych se asi nepustila. Já se ani nedivím, že si Rockysek dědu získal, je fakt roztomilý. No já se hlavně těším na to že se vyspím, protože v Praze a v paneláku je to za trest. Nejvíc mě ale štve, že musíme večer pryč a to jsem se chystala brzo do postele, no snad to nějak zvládnu. Bylo by to blbé nejít na oslavu k sousedům, když nás pozvali a ještě k tomu když jsou to 70tiny. No musím to přežít. No a aby to nebylo málo, tak máme v neděli s mužem výročí 35 let, takže v sobotu chceme jít na večeři do hospody a chvilku posedět. Tak uvidím, holt si budu muset přispat ráno.

Orry
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 10:54
- Nahlásit

Cezar
diky..jedu zase na stavbu, bez pejsku..takze si budu uzivat v ramci moznosti

a jinak gratuluju k vyroci..to je krasny uzijte si to!!

Cezar
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2006 11:04
- Nahlásit

Orry
Díky, to víš je to pěkná řádka let, tak už to stojí zato vydržet i nadále, ale to myslím z legrace. Zase to asi bude náročný víkend a to nechci vidět co bude dělat Beník, když jsem si po týdnu s ním dovolila odjet.

brut
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2006 10:19
- Nahlásit

Cezar
Vidíš, jak se pěkně ustálil vztah mezi manželem a Beníkem. Oba jen potřebovali čas a taky možná prostor být sami spolu , aby si na sebe zvykli. Teď máš doma psí sluníčko a za chvíli naprostého závisláka na vás. Už nyní je to znát.

Já mám tenhle týden opravdu na prd. Včera jsem dětem dobalila ( teda dokontrolovala ) věci na tábor a synek šel dělat ohníček, no sekl se do prstu a ještě zkolaboval. Půl noci jsem mu převazovala prst, protože si ránu vždycky otevřel.

Do toho se u nás objevila myš a tu jsme ještě v noci lovili ( a ulovili). Sněhulka na ní jen koukala a myslela si asi, že jsme jí pořídili novou hračku. Po chvíli od ní dokonce odběhla. Zabrala až Denča s Brutem.

Orry
Děkuji, na stránky se kouknu, ale až po neděli, to už budu mít trochu klidu ( teda budu malovat, ale v klídku a pohodě ).

brut
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2006 12:31
- Nahlásit

Tak už mám konečně trochu klidu. Od zítřka sice začínám malovat, ale vzhledem k mým zádům nic nepřeháním a tak snad bude vše v pohodě.

Cezar
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 08:22
- Nahlásit

Zdravím všechny po víkendu.
brut
Takže teď snad budeš mít chvilku klidu když máš děti na táboře. Koukám, že jste měli s myší pěkně veselo. Nám se předloni na chatě nastěhovali do předsíně do botníku v patře, byla tam celá rodinka, já myslela, že mě klepne pepka. Když se nám je podařilo zlikvidovat, tak jsem ihned nahoru i dolů zakoupila takový ultrazvukový přístroj a vpadá to, že to zabírá a je pokoj. Nejlepší se mi líbilo jak jí Sněhulka brala jako novou hračku. Oni fakt psi jsou schopni myši zlikvidovat, ale nám se stalo, že bestie myš škrábla Cézara do čumáku a to jsem měla o něj strach a vymývalo mu to jak blbec, naštěstí to dobře dopadlo. No Beník je doopravdy moje sluníčko, nejenom, že mi plně nahradil Cézárka a pomohl mi překonat tu obrovskou bolest, ale ještě je daleko mazlivější než byl Cézárek. Dnes už pokaždé když jdeme z procházky, tak ho na poslední kousek cesty pouštím pravidelně na volno a vždy jde domů.Takže věřím, že až dospěje a nebude takový rapl, tak budeme na chatě moc chodit úplně na volno.
Jinak se opatruj a moc to malování nepřeháněj ať to neodstůněš.

žofka
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 09:27
- Nahlásit

Ahoj holky,nějak mi to nejde se víc rozepisovat, ale máme pohřeb za sebou a teď už jen se naučit s tím žít. Děkuji vám za podporu.
brut
Hned jak včera manžel odjel,odešla jsem se vypovídat ke kamarádce a tak teprve potom to jakoby ze mně spadlo a hodně se mi ulevilo. Co víc k tomu říct,je mi líto manžela a mích dcer,ale snažím se jim pomoct,jak nejlépe můžu. Jenže pomoc jim a tchýni mě málem dostala tam,kde jsem před deseti lety začala(psychina),proto ten inval důchod. Na druhou stranu,jsem už za ty roky s mou nemocí vyškolená natolik,že už si umím zavčasu pomoci a vím,kde je hranice,kdy ještě můžu a kdy už zase musím myslet na sebe.
Psi už se taky uklidnili a tak jsem se dne po týdnu konečně vyspala(díky práškům).

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání