Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
Cezar
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 10:17
- Nahlásit

žofka
Máš pravdu, že na zahradě se musí vymezit od začátku kam smějí a kam né, ale musí na to být oba. Já Beníka vyhazuje ze záhonu, kde strašně rád leží a muž mi říká, ať ho tam nechám, že tam stejnak zatím nic není, ale jaksi mu nedojde, že tam poleze i pak až tam něco bude. Takže to není s mužskýma lehký.

žofka
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 10:34
- Nahlásit

Cezar
A na tos přišla až teď !!? Já už to vím 26 let.
Holky,já jsem si udělala dneska pracovní den doma. Zahradu jsem dva dny po sobě hodně zalila,tak snad to jeden den přežije. Mám úklidovej den a docela mi to jde,jsem pilná jak včelka. Uklidila jsem pejskům dvorek,uděla pořádek v kuchyni a vyčistila jsem ledničku.Oni ty nové,co se nemusí rozmrazovat docela lákají k tomu aby se ani po celý rok nevypínaly,tak jsem jí dala pohov,ať si odpočine. Taky jsem rozsázela vánoční růži,zkoušeli jste to někdo někdy ? Mě se nepodařila nikdy uchovat,ale dcera loni dostala od mladýho takovou maličkou a on z ní vyrostl keřík. Četla jsem,že se má v létě ostříhat. Tak jsem zkusila něco zasadit neřakořeněné a něco jsem nechala ve vodě,jestli to pustí kořeny.Tak si tak trochu experimentuju,protože ani nevím na jaké místo mám ty nově zasazené dát. Tak je každá jinde,ať vyzkouším,jaké místo pro ochov nových(já píšu odchov jak o psech) bude nejlepší.
A na odpoledne už má naplanovanou zase jinou práci,připadám si dneska jak uklízečí četa,počet členů však jen jeden.

Cezar
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 10:47
- Nahlásit

žofka
Máš pravdu, já to vím už 35 let, ale nikdy to nebylo tak markantní jako teď a to jsem měla strach, že se s Beníkem nezkamarádí. Obdivuju Tě, že v takovém vedru máš náladu uklízet, já jsem otrávená jen z toho, když si vzpomenu, že příjdu domů a budu muset pakovat kufr na dovolenou. Fakt si dobrá v tomhle horku takhle řádit.

žofka
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 11:04
- Nahlásit

Cezar
Já sebe taky obdivuju,ale já už si včera řekla,že na zahradu dneska kašlu. mám to na ni asi 2km a docela do kopce,tak tam s vnoučkem přijdem úplně vyřízení v tomhle vedru. A tak mě zase ale bylo blbý nedělat doma vůbec nic,ikdyž bych mohla,že. Ale vybrala jsem si dobrý den,ono je pod mrakem a tak nesnesitelné vedro tu zas není. Já myslím,že z toho během dne i zaprší. To by bylo úplně nejlepší.

brut
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 11:25
- Nahlásit

žofka
Tobě bylo líto, že Brut nemohl do kuchyně? To jsi měla říct,já bych mu udělila vyjímku On je totiž jak neřízená střela a pokaždé se mu povede něco rozbít, tak proto ho tam nepouštím.
Fotečky pro manžela už jsou připravený, jen je poslat.....neboj, stále na ně myslím
U nás praží sluníčko a je nesnesitelné vedro, tak pořád čekám s úklidem na ochlazení. Snad se dneska konečně dočkám..

monika
Fanynka je pěkné éro. Je šikovná. .....kočku Brut taky miluje, jen ji nenosí, ale olizuje jí uši, oči a čumáček, Sněhulka už rezignovala a když už jí Brut chytí, tak se nebrání.
U nás si naštěstí psi neumí dveře otevřít a tak máme alespoň v kuchyni a obýváku klid.

Cezar
Ségra je z malý celá nadšená, moc si jí chválí i přes ty lotroviny, které k mrňatům patří.

žofka
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:42
- Nahlásit

brut
Já jsem si myslela,že by tam proletěl jak uragán.
U nás je sice zataženo,ale teď tam to dusno úplně stojí. Určitě přijde bouřka. Teď je teda fakt hnusně i tady,ještěže máme doma chládek.

brut
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:48
- Nahlásit

žofka
Uragán je slabé slovo......všude by šounil, skákal na skříňky, na stůl, snažil se dostat na granule, otevřel by si ledničku a zkoušel, jestli je v ní něco k snědku.....prostě taková chlupatá dělová koule
Tady praží sluníčko a vzduch se nehne....hrůza. Myslela jsem, jak budu uklízet, ale to se nedá

monika
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:52
- Nahlásit

brut
to jsem ráda, že máš taky pošuka. Aspon v tom nejsem sama.
A segra ať rychle procitne. Já si taky myslela první týden, že mám andílka.

brut
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:57
- Nahlásit

monika
Ségra už procitla, teď se těší na víkend....to až bude to její malé tornádo a mojí dělovou koulí.....jen Denynku budeme muset chudinku hlídat, aby se ti dva nedomluvili a nedělali jí ze života peklo.
Neboj, nejsi v tom sama...já se uklidňuju tím, že už bude Brutovi příští neděli rok a za další rok se uklidní - teda alespoň trochu

Cezar
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 13:40
- Nahlásit

brut
Sestře se nedivím, že po nepříjemnostech s Bastíkem si ji chválí. Kdyť to znám po Cézárkovi jsem také byla s Beníka vedle, tím si snad musí projít každý kdo má jen jednoho psa a ten mu odejde. O Denynku se neboj ona se někam šmudla uklidí, aby na ní nemohli. Divím se také, že si Brut ještě nenaučil otevírat dveře, náš Beník to ovládá bravůrně a Cézar to také uměl, speciálně takhle exeloval u veterináře.
žofka
V Praze je dusno také jak hrom a svítí sluníčko, tak se neboj, že budeš mít pod mrakem celýden i když si myslím, že dnes určitě zase nějaké bouřky přijdou.

brut
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 16:12
- Nahlásit

Cezar
Brut si neotvírá, protože hned v začátku dostal vyhubováno a u dveří do chodby ( a dál do baráku) je otočená klika nahoru.....pro jistotu

To je to samý jako s ležením v posteli.....doma neexistuje, aby se k ní byť jen přiblížil. Ale přijedeme k ségře a první věc, kterou udělá, je hup do postele, kde se válí ( teda jen chvíli, ono je mu pak horko) a to samé dělá v chatě...

žofka
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 21:43
- Nahlásit

Holky,já se jdu chlubit. Je ujednáno. Příští výkend si pojedem pro obě feňuly!!! Teda já se tak těším.

brut
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 23:25
- Nahlásit

žofka
Už příští víkend? Tak to je skvělé....to ti to uteklo

Cezar
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 07:23
- Nahlásit

Zdravím všechny po ránu a dnes také na 14 dní naposled, budu na dovolené, takže žádný internet.
brut
Já jsem Beníkovi vždy také vynadala, ale bohužel dveře pro něj nejsou překážka a to ani schrnovací i když nevím jak ty otevírá, to jsem ho ještě neviděla. No a páníček ho kazí takže já vynadám a on ho chrání, to jsem to dopracovala co.
žofka
Moc Ti to přeju. Doufám, že až se vrátím z dovolené tak budou fotky, abych se mohla pokochat.

žofka
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 07:53
- Nahlásit

Cezar
Dík,to víš,že fotky budou,jen jsem si vaše meily neuložila pod jménem,tak teď v tom trochu plavu a nevím,který je tvůj. Ale taky mě napadlo,že to nemusím posílat všem,že si to pak můžete přeposlat mezi sebou. To jsem mazaná,že.
U nás celou noc pršelo a teď začíná lejt znovu. Ani mi to nevadí,hlavně že to zalije zahrádku.Jen doufám,že z toho nebude zase pršení na týden.Docela se mi podařilo i v těch vedrech zahrádku zkulturnit,tak z toho nechci mít zase prales.

Cezar
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 08:15
- Nahlásit

žofka
Můj je vera.smerekovska@regula.cz. V praze neleje a od rána svítí sluníčko, takže neboj dojde to i k vám. Ale prosím tě mě to pošli, protože přeci jenom tu 14 dní nebudu, tak abych o ně nepřišla. Ale té zahrádce ani tohle počasí také moc neprospěje, to prospívá hlavně plevelu a trávě. Mi můžem pomalu každý týden sekat a jelikož můj muž sekačku moc nemiluje a seká švára, který jede s námi takže počítám, že za týdne až přijedem bude tráva po kolena.

žofka
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 08:40
- Nahlásit

Cezar
Jasně,neboj,pošlu.
Jestli sekáte trávu jednou týdně,tak to jste dobří,švagr seká 2krát i 3krát týdně. Oni jsou do sekání úplní fanatici,trávník pěstujou a myslím,že to až s péčí přehánijou. Máme totiž zahradu společnou, no a když tam sekačka hučí téměř pořád,je mi to nepříjemný. Musím hlídat jak vnuka tak pesy aby se moc nepřibližovali. Sečou,když má tráva podle mě 3 cm,možná i míň,prý je to míň pracné,když se seče častěji. Já teda nevím,věřím jim to,ale při té ploše,která se sekat musí se jim divím. A to máme sekačku,v které se jen sedí a jezdí,i tak je to práce na celé odpoledne až do večera. Mně to připadá,že jsou toho trávníku otroci,to by mi teda mohlo....

Orry
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 08:51
- Nahlásit

ahojky holky, zdravim z rozehrate Prahy...

zofka
tak to se nemuzes dockat vid?? moc ti to preju...bude zase veselo

Cezar
uzij dovcu, ja ji mam az 1/7 a jedem do hor, tak snad tam bude trochu vic svezi vzduch..tohle vedro je uz umorne..teda hlavne kdyz clovek musi byt v praci...my mame kancelar v podkrovi, takze fakt hruza

žofka
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 09:09
- Nahlásit

Orry
Ahoj,to víš,že se nemůžu dočkat.
Héč,my tu máme pořád pod mrakem a právě přestalo pršet. Z venku domů jde i chladný vzduch. Je tam jen 19 stunů. Ale už se to protrhává,klidně jsem pro ať to tak dneska zůstane celý den,jen si to vedro v Praze nechejte.

Cezar
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 09:12
- Nahlásit

žofka
No takhle z jara to povětšinou musíme každý týdenm ale později to už tak neroste. Mi zase nejsme moc na trávník háklivý, akorát to nesmí být moc vysoký. Jinak já jsem loni koupila aspoň sekačku s pojezdem, takže to jde a také máme zahradu mírně do kopce tak to moc nepřeháníme. Naštěstí šváru to baví tak není problém, on se prý přitom opaluje.
Orry
Tak to tě lituju, také jsem to zažila a to bylo hrozný. Jinak já ještě také od 2.7. budu ještě týden na chatě, tak si aspoň užiju Beníka.

Orry
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 09:31
- Nahlásit

žofka
tak to zavidim...tady sviti slunicko o stosest ja mam rada vedro, ale tohle dusno mi moc dobre nedela..mam nizky tlak...a fakt nekdy trpim..chjooo
tesim se tez na fotecky steniku!!a snad k nam ty mraky od vas taky dorazi brala bych tak tyden aspon teploty do 25

Cezar
jj je to votres..nejsem schopna nic delat..jen pit a potit se navic za chvili musim na postu..pujdu ted...pres poledne je to desny
tak to se mas, my do tech jizerek jedem i s rockyskem tak na srubu se asi objevim az nekdy v cervenci...

Cezar
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 09:55
- Nahlásit

Orry
Kdyť se taky na ten týden na chatě těším. Včera když jsem pakovala, tak jsem si nadávala, že musim každý rok někam a přitom pakování vyloženě nenávidím. Teď furt přemýšlím, co jsem zapomněla a samozřejmě, že už jsem přišla na to, že jsem si nevzala ani jeden látkový kapesník, naštěstí jsem zabalila aspoň balík papírových, takže budu muset vydržet s nima. Nebo si vezmu nějaký na chatě. Přitom na chatu bych nic pakovat nemusela, protože tam oblečení mám. No ale to jsou ty moje boty z toulavého telete, můžu si za to sama. No ale už je kufr v autě a už do něj nepolezu, co mám mám a co né tak je to moje blbost.

brut
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:12
- Nahlásit

Ahojky, my tady máme docela příjemné počasíčko...občas sice vykoukne sluníčko, ale jinak je pod mrakem a pofukuje větříček
Brut je celý nadšený a od rána zase lumpačí, jen Denynka je taková smutnější...jí totiž ty vedra vyhovují, většinou se peče na sluníčku.

Cezar
Tak si tu dovolenou pořádně užij, vykoupej se do sytosti a pak si užívej s Beníkem a manželem v chatičce. Já až se vrátíš, tak tady nebudu, protože se budu s dětma, pejskama, ségrou a mrňavkou rekreovat v chatě. Tady se zase objevím okolo 15. července, kdy děti pojedou na tábor. A to mně čeká malování a natírání oken.

žofka
Tak prosím fotečky, i když tady nebudu a prohlídnu si je až po návratu...

Orry
Taky mám nízký tlak a vedra nemusím...miluju teploty okolo 26°C

žofka
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:14
- Nahlásit

Orry
Nevím,jestli naše mraky dorazí k vám,ale vaše sluníčko už dorazilo sem. Sice se ještě občas zková,ale je už 29 ve stínu. Trošku ale pofukuje vítr,takže to hnusné dusno,jako bylo včera,tu ještě není. Přeci jenom se po tom dešti vzduch pročistil.Ale na jak dlouho,že.

žofka
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:16
- Nahlásit

brut
Ahoj,jasně,neboj. Od kdy do kdy tu zas nebudeš ty! To mi nějak uniklo. Zbyde mi tu vůbec někdo ?!:

brut
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:21
- Nahlásit

žofka
Já tu nebudu asi od 1.7 ( nebo od 2.7.) do nějakého 12.-13.7.
To budu s dětma a ségrou v chatě. Pak zase pár dní budu a skoro celý srpen budu pryč.
Teda takhle je to plánovaný, ale stoprocentní u nás není nic.

Orry
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 13:29
- Nahlásit

brut
ehh..takze jsi taky jak po opici dneska je to lepsi, ale vcera jsem myslela, ze to se mnou nekde sekne ja mam ty problemy asi od min. rijna...chjooooo

Cezar
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 13:55
- Nahlásit

Takže děvčata loučím se a za 14 dní nashle.

Orry
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 13:59
- Nahlásit

Cezar
ahoooooooooooj, a uzij si to!!!

monika
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 14:04
- Nahlásit

Cezar
užívej si dovču a pááááááá

žofka
já tady budu celé prázdniny. Mám dovolenou celý srpen, ale budeme doma. Jedeme akorát koncem srpna na klubovku.

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání