Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 21:37
- Nahlásit

žofka
Hodit se Vám určitě budou, kdyžtak volej....jsem schopná navigace ( naštěstí cesty znám )
Jestli tě bolí zaplombovaný zub, tak je špatně udělaná plomba a bylo by potřeba jí nechat předělat....jinak hrozí, že budeš mlátit hlavou o zeď

monika
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 21:41
- Nahlásit

žofka
nově zaplombovaný zub bolet nesmí

žofka
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 22:20
- Nahlásit

Holky,je v pr....,pořád bolí. To mám teda na zítřek vyhlídky.

brut
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 22:39
- Nahlásit

žofka
Myslím, že ho máš blbě udělaný....nemohla by jsi si ráno dojít nechat ho předělat? Myslím, že jinak z celého dne nic mít nebudeš a ještě někde budeš hledat pohotovost

žofka
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 22:58
- Nahlásit

brut
Tys mě teď rozesmála,zajedno vyjíždíme v 6 a za druhý zrovna říkám manželovi,jak dneska s něčím podobným nechali klidně paní odejít,místo toho aby ji vzali dřív,protože jí jel autobus domů. Já si vezmu s sebou prášky,no a když tak to budu řešit ve středu. Snad mě nenechají trpět a čekat,až budou mít volno,to stejně mají až v srpnu. Ach jo,to je to,čeho jsem se celý leta tolik bála a proto jsem to furt odkládala v domění,že mi udělá rovnou celý nový zuby. Já z toho dřív zcvoknu,než to zkončí.

brut
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 23:04
- Nahlásit

žofka
Tak to máš pravdu...v 6 ráno je ještě brzo, ale ještě fungují pohotovosti...nemáte nějakou poblíž?

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 23:10
- Nahlásit

monika
Ta tvoje holka je ale náááádrernáááá

monika
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 23:13
- Nahlásit

Jumi
dííky moc, dělám co můžu

žofka
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 23:18
- Nahlásit

monika
Já myslím,že spíš Fanča dělá co může.
brut
Jo,je asi 15km. Ale to mě mělo napadnout dřív,teď už je pozdě,to bych se vůbec nevyspala,když chcem stávat už v 5. Já vyvenčím pesy a jdu spát. Možná to půjde i bez prášků,zdá se,že se to trošku uklidňuje. Tak dobrou noc a zítra nashle,už se moc těším,doufám,že ten blbej zub mi to nepokazí.

monika
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 23:21
- Nahlásit

žofka
no můžu ti říct, že tady i na té klavesnici klapu potichu. Sotva se to vzbudí tak to otravuje Doru a se chytne okamžitě. Pak je problém uhnout. Dneska prolítly kupkou sena a já to pak zase dávala nahoru. Fanča prskala ještě před chvílí seno z čumáku.

monika
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 23:22
- Nahlásit

žofka
brut
užijte si to

brut
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 16:13
- Nahlásit

Ahoj holky, tak jsem tady měla moc a moc milou návštěvu.....Žofku s manželem. Bohužel je povinnosti hnaly zase rychle dál, tak si jen vypili kafíčko a hurá za dalšími povinnostmi.
Žofka je hrozně milá a její manžel taky.

monika
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 21:37
- Nahlásit

brut

to jsem fakt zvědavá co řekneš až se ti životem proženem my

brut
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 23:46
- Nahlásit

monika
To jsem taky zvědavá....doginky ještě u nás nebyly

Orry
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 08:59
- Nahlásit

zdravim holkyyyyy
tak v praci probiha porada tak mam konecne klid
pridala jsem opet dalsi fotky do galerie..o vikendu jsem fotila o sto sest
pesani byli vzorni..byla jsem s nima v poli..a chytli stopu..mely byste videt Rockyska jak cmuchal...lovec jeden

tak tady na ukazku:
fešák Orry

značkuju...

zbytek zde: http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=galeria&gall ery_id=856

Cezar
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 09:50
- Nahlásit

brut
Je fajn, že Vám to vyšlo. Co Žofka, přestali ji bolet zuby a jak jsi na tom ty?
Orry
Hezký fotky, kde jste se toulali. Já dnes jedu na chatu, musím s Beníkem k doktorovi, něco si zřejmě vrazil do packy a běhá jen po třech a nic tam muž nevidí, ale klouby to snad nebudou, na ty nereaguje. Ale nechce si dát šáhnout na packu, to píská jak hrom, takže jsem zvědavá co nám doktor řekne.

Orry
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 10:46
- Nahlásit

Cezar
ahojky
doufam ze to s Benikem bude ok, vet mu od bolistky pomuze neboj
na srubu jsem mela hafo prace...od vareni obeda az po pripravu pomazanek a chlebicku, tak snad priste..

brut
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 10:47
- Nahlásit

Orry
Opět krásné fotečky.....Rockýsek je pěkný neposeda a taky už hrozně vyrostl

Cezar
Je mi líp ( ale ještě pořád to není ono). Brut řádí jak černá ruka, ale tak v deset večer. Do té doby je mu hrozné vedro a je ochotný se tak akorát koupat.
Beník by mohl mít v pacce zapíchnutou osinku. To je pěkné svinstvo. Je dobré, že s ním jedeš k veterináři, určitě zjistí, co s ní má. Dej pak vědět. Jen doufám, že to není nic vážného.

žofka
Tak jak jste dojeli? Doufám, že v pořádku....už jsem doma mluvila o návštěvě u Vás, tak snad se uskuteční..

Cezar
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 10:59
- Nahlásit

brut
Já si myslím, že to bude trn nebo ta osina. Horší to bude s ním ho udržet, no ale musím to nějak zvládnout. Projistotu vezmu košík kdyby se chtěl ohánět i když jinak jezdíme k vetovi bez košíku. Jasně, že zítra poreferuji. Musím mu to dát do rychtyku, protože už přístí pátek jedu na dovolenou, sice mužovi tam nechám auto, ale on a veterinář, to by byla pro něj katastrofa. Ten se mnou jezdil, jedině když Cezárkovi dělali něco v narkoze,aby ho odnesl a nebo když jsem po endoprotéze chodila o dvou berlích . Jinak vždy doktora zvládnu sama. Takže nám držte palce, ať to není nic horšího.

brut
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 11:15
- Nahlásit

Cezar
Držíme palečky...

Cezar
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 11:17
- Nahlásit

brut
Díky.

Orry
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 11:18
- Nahlásit

Cezar
my samozrejme taky

žofka
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 11:57
- Nahlásit

Ahoj holky,
jdu vás po včerejšku jen pozdravit.Jsem jak praštěná pantoflem. Přijeli jsme domů až ve 4 hod. ráno. Byl to záhul,ale pěkný výlet.Návštěva u Brut sice krátká,ale jsem moc ráda,že jsem ji poznala(je stejně ukecaná jako já,proto si tak rozumíme). Ale musím říct,že už nesmíte věřit tomu,co tu píše o Brutovi,jsou to jen pomluvy,je to moc hodný a milý pejsek,nevěřím tomu,že by mohl vyvést takové lumpárny,jak se tu o něm mluví . Hned si mě oblíbil a celou mě zlíbal a pes,který miluje mě,můsí být zákonitě jen hodný. Však já to Brutovi na paničku práskla,jak ho tady pomlouvá.
Taky jsme se byli podívat na tu naší fenečku,pro kterou si máme jet asi za měsít. Je samozřejmě kouzelná.
No a koncert,na který jsme jeli do Prahy,sice začal až před půlnocí,ale byl super. Vlastně celý včerejší den se nám vydařil. Teď jsme jen s manželem šíleně unavení,takže se naobědváme a jdeme dohnat spánek.
Jo a zub sice teď nebolí,ale dobré to není. Včera v autě jsem na něho zkusila kousnout,ale co následovalo,se popsat nedá. Prostě hrůza. Takže si to co nejdřív nechám znovu zpravit. Zatím musím kousat na druhé straně.

monika
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 12:06
- Nahlásit

taky držíme palečky

monika
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 12:08
- Nahlásit

žofka
ty si tu zubařku přechválila

Cezar
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 12:10
- Nahlásit

žofka
Je fajn, že Vám to takhle vyšlo a ten zub si nech určitě opravit. A aspoň také víš na co se můžeš těšit, když už jste fenečku viděli.
Orry
Díky a zítra napíši co s tim má.

Cezar
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 12:11
- Nahlásit

monika
Také díky, večer bude chytřejší.

brut
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 13:09
- Nahlásit

žofka
Teda teď jsi Brutovi zkazila reputaci
už mi nikdo neuvěří, jaký je to zločinec...

Jinak se zubem si určitě dojdi, za bolest a trápení ti to nestojí. Pozdravuj manžela, fotky pošlu...

Cezar
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2006 08:30
- Nahlásit

Děvčata zdravím a podávám hlášení.
Včera když jsem přijela na chatu, tak Beník lítal jak splašený a vůbec nepajdal. Packu jsem mu promačkala a nereagoval. Ale prý začal takhle lítat až ve tři hodiny. Přesto jsem nechtěla nic zanedbat, tak jsme jeli. Pan doktor prohlédl a prošahal celou nohu a nic jsme neobjevili. Protože lítal i po ordinaci jak pošuk, tak ho nechtěl trápit a říkal, pokud by znovu začal, tak by se to muselo zrengenovat. Když jsme se vrátili, tak jsme byli ještě na procházce a vše bylo v pořádku. No a co myslíte, zůstala jsem tam spát, že pojedu ráno rovnou do práce a miláček když jsem vstávala tak zase pajdal po třech, takže nevím a v pátek pojedem asi rentgenovat. Takže doufám, že to nebude nic vážného. Mě Vám připadá, jak když simuluje, abych tam s ním byla, já fakt nevím.

žofka
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2006 09:01
- Nahlásit

Ahoj holky.
Cezar
Tak to jsem sama zvědavá jak to dopadne,asi bych s nožičkou na rentgen taky jela ? A prohmatával mu klouby ?
brut
Však o to mi šlo !

Holky,to by jste neuhádly,co jdem s manželem dělat. Protože pracuje daleko,tak si vzal kvůli tomu výletu do Prahy dovolenou na celý týden. Tak jsem si řekla,že toho musím využít a jdeme malovat. Sice jen malou místnost,která je po dětech skoro prázdná a teprve si ji budem zařizovat,takže žádné stěhování nehrozí. Ale i tak už mám hrůzu s toho bordelu,ten bude stejný,ať se maluje cokoli.

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání