Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
monika
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 21:05
- Nahlásit

brut
no a nejhorší je, že i když to děláš s láskou a snažíš se to dělat co nejlépe (viz .žofka), tak ti stejně hážou ostatní klacky pod nohy a snaží se ti to vše rozhodit a znechutit. Lidská blbost nezná mezí a kdyby toho nebylo, jak by nám všem bylo fajn.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 21:42
- Nahlásit

monika
My jsme asi vážně naladěný na stejnou vlnu..
Přesně takhle bych to napsala já.

žofka
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 21:46
- Nahlásit

Ó já se klaním a děkuji,jsme na jedné vlně všechny tři. Snad jen,já už sama sobě slíbila,že už se od nikoho rozhodit nenechám.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 21:52
- Nahlásit

žofka
Já sice taky, ale občas mi to nedá...

Jinak u nás nepršelo a chvílema i svítilo sluníčko....ale byla zima.

Za Brutem dorazila Aknah s Fredíkem, tak se trochu vyřádili...

žofka
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 22:01
- Nahlásit

brut
Taky dneska vyjmečně nepršelo a zimu jsem při práci na zahradě moc nevnímala.
Když přijímáš návštěvy,tak doufám,že už se cítíš líp.

žofka
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 22:21
- Nahlásit

Jedné známé dneska vet poradil,aby pes nežral trávu,dávat mu jogurt s živými kulturami,tak jsem ho pesanům hned taky koupila. Ale asi to chce dávat jim ho delší dobu,protože malej se na zahrdě zase pásl. Jezevčík té paní,měl plný žaludek nestrávené trávy a málem pošel. Dostal projímadlo a později i antibiotika.
Zítra celý dvorek vyplením,ale na zahradě to jaksi nejde.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 23:04
- Nahlásit

žofka
Tak to se asi pásl hodně.....Brutovi nezabírá nic jiného než pěkná travička..... a Denyně taky...

žofka
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 23:09
- Nahlásit

No nevím,já si taky vždycky myslela,že je to normální,ale asi zas tak moc ne. Já o tom nikdy moc nepřemýšlela,připadalo mi to normální,ale už se tu o tom mluvilo i jinde,četla jsem odkaz na nějakého veta. Sice nepsal,proč,ale taky tvrdil,že žrát trávu dobré není.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 23:33
- Nahlásit

žofka
Jenže to bych musela zalepit Brutovi tlamu...jinak jí žere i přes košík......a trocha trávy nevadí....vždyť si jí psi vždycky čistili žaludek. Spš si ´myslím, že k tomu musí mít i pohyb a ne se napást a lehnout si do pelíšku.....to pak žaludek pracuje trochu jinak

žofka
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 23:39
- Nahlásit

brut
Nevím,mě taky zaskočilo,že by to měl být problém. Ale dávat psům jogurt,je fakt,že mě do teďka nenapadlo,tak jim aspoň obohatím jídelníček. Když mlaďoch sežere trávu,má vždycky zelenou srajdu,vždycky sem si myslela,že to tak má být.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 23:48
- Nahlásit

žofka
Brut po trávě nezvrací a srajdu nemá, jen mu visí hovínka jakoby na provázcích

Jogurt dávám stále jako přilepšení, ale žádnou změnu nevidím. Teda možná si už na to Brut zvykl a Denynka ho nestráví...ta po něm zvrací a má šílenou srajdu na několik dní

monika
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2006 12:52
- Nahlásit

Dorka se mi taky často pase a taky má pak provázky u zadečku. Nic jí ale jinak není a ani trávu nezvrací. A na jogurty je taky zvYklá, cpala jsem je do ní,aby dohnala ztráty jako mrně a ona je miluje. Fanynka taky.

brut
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2006 13:07
- Nahlásit

monika

monika
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2006 13:32
- Nahlásit

brut
čoveče já si potřebuju nějak ulevit.Dorka dostane asi dneska venku zabrat. Dáme si jedno kolečko navíc. Furt čekám jak to dopadlo, manžel se mi ještě neozval. Jsem tady dost nervozní.

brut
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2006 13:45
- Nahlásit

monika
Snad to dopadne dobře.....neděs se dopředu. Může taky čekat u doktora, řádí nějaká viróza....tak se zbytečně nenervuj. Udělej si kafíčko nebo dobrý čajík a v klidu si ho vypij, to tě uklidní...a za chvíli budeš vědět výsledek

žofka
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2006 15:09
- Nahlásit

Ahoj holky,
tak dneska bylo dopoledne krásně,ale v poledne se zatáhlo a do teď lilo.Tak zas budu trčet doma.
Víte o tom,že už je podaná první žaloba na spochybnění voleb? Kupodivu,ale Pablbek nebyl první.

žofka
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2006 15:22
- Nahlásit

Ještě k tomu jogurtu,mě to vážně nikdy nenapadlo jim ho dávat,snad jen,když ho děti nedojedli. Asi proto,že jim dávám tvaroh a dost často,i se žloutkem.Ale jogurty už jsou v ledničce.

brut
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2006 16:19
- Nahlásit

monika
Už jsem si přečetla, že vše je zaznamenáno...tak doufám, že je ti líp a chudák Dorka nebude muset běhat o kolečko navíc..
Halvně ať se rána nezanítí....pozor i na psí chlupy..

monika
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2006 17:50 - Změnil/a: monika
- Nahlásit

brut
ne, Dorka bude mít obvyklou dávku. Já mu to kousnutí zase večer po koupání postříkám jodisolem, nebo jak se ten humus jmenuje.

Už se těším jak vemu ven na malou procházku Fanku. Zatím nemáme druhé očkování tak musí čekat doma. Strašně mě vítá když příjdeme s Dorkou domů, neví jestli má větší radost z Doríska nebo ze mě.

brut
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2006 18:02
- Nahlásit

monika
To jsi na Dorku hodná, jodisol určitě použij.....
Myslím, že vás Fanynka vítá obě......určitě se taky těší na společné venčení a další lumpárny.

žofka
Tady se nám počasí tak nějak pořád honí...chvíli tak a za chvíli zase jinak....
Jogurty mám stále v lednici, teď jsem zase dělala pudink...pro změnu

žofka
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2006 18:50
- Nahlásit

monika
tak jsem si přečetla,co se přihodilo manželovi,snad to bude dobré.
brut
Už je zase hezky,ale napršelo hodně.

Holky,já už několik roků po sobě zapomínám na dnešní výročí svadby. Manžel mě vždycky tak zaskočí,on ještě nikdy nezapoměl. Já mám normálně výčitky.

brut
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2006 19:04
- Nahlásit

žofka
Gratuluji......z toho si nic nedělej, já taky zapomínám.....a to si všechno píšu do blbeníčku....

žofka
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2006 19:14
- Nahlásit

brut
No jó,tohle já si nikdy nikam nepsala,myslela jsem,že je samozřejmé si to pamatovat. Ale už asi pátý rok mě manžel vždycky dostane tím,jak si to pamatuje.
Děkuji za přání.
Jinak debilníček nemám,já jsem samý lísteček,všude se to válí a běda,jak mi na to někdo šáhne.

monika
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2006 21:02
- Nahlásit

žofka
já jsem taky sám lísteček a pak zase hledám kde ty lístečky mám a furt dokola. Taky gratuluju k výročí svatby.

brut
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2006 21:07
- Nahlásit

žofka
monika
Já mám oboje...a stejně je mi to k ničemu

žofka
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2006 21:16
- Nahlásit

Orry
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 08:18
- Nahlásit

Ahojky, tak jsem se sem konecne dostala..nejak nestiham (spis to tu procitam)

Rockysek uz ma skoro po ryme..sirup zabral , zitra odjizdime do lesa...

monika: dorka a fanynka jsou skvela dvojka doufam, ze s tim kousnutim to nebude nic hrozneho a pujde to rychle vyridit
pripomnelo mi to jak byl u nas taky opravar v monterkach a ja byla doma sama a Orry se jal obranarstvi, neb ten opravar byl nas znamej a on ke me prisel a objal me (dost razatne) a orry malem zesilel...pak chudak musel stat na staflich a orry sedel pod nim a hlidal ho..a jakmile slezl o stupinek niz tak orry zavrcel, byl ale s kosikem..protoze ho znam jak je posedlej tim hlidanim

Cezar
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 10:46
- Nahlásit

Zdravím všechny, včera jsem tu nebyla, byla jsem na školení a koukám, co se vše událo.
monika
Udělali jste dobře, kor když se k tomu takhle blbě postavili, tak ať se starají.
brut
Jak marodíš, je ti aspoň trochu lepší? Co Brut a Denynka jsou hodně smutní?
žofka
Dodatečně gratuluji k výročí svatby. Co zahrada? Tady už včera bylo celkem slušně a říkají, že by už mělo být konečně teplo. Tak to snad začně všechno růst.
Orry
Takže jedete do lesa, když budete mít chuť, tak se zastavte.

žofka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 10:50
- Nahlásit

Ahoj holky,
já experimentuju.Dělám banánovou buchtu. Těsto je:bílky,žloutky,cukr,mouka,kakao,pr. do peč. a 2 banány. Na to přijde tvarohovobanánová želatina a nahoru čokoláda. Neznáte to? Já jsem na to zvědavá,těsto už mám upečené a vypadá normálně. Jen nevím,kdo to bude jíst. Já nemusím banány ani želatinu a manžel tvaroh. Dělám to spíš za zvědavosti a co na to ostatní

žofka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 10:53
- Nahlásit

Cezar
Ahoj,včera lilo,tak jsem tam nebyla a v úterý jsem tam toho moc nestihla. Ale dneska se tam chystám,vypadá to,že bude konečně pěkně. Svítí sluníčko a je i docela teplo. Začínají nám dozrávat jahody a jinak to vypadá na tu bídu docela dobře.Jen nevím,kde mám po těch deštěch kopat dřív.

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání