| Autor |
Zpráva |
Cezar
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 09:16
- Nahlásit
žofka
No to ti nezávidím, úklid po malování moc nemusím. Klouby mu prohmatával a různě mu ji i vykrucoval, tak fakt nevím. A on je doopravdy pečlivý, s Cézárkem jsem tam chodila celý jeho život a mám k němu doopravdy důvěru, nikdy mě nezklamal a vždy přesně určil diagnozu. Díky jemu snad Cézárek až do poslední chvíle chodil, přestože měl od 8,5 let artrozu. On je doopravdy dobrý a má i velmi slušně vybavenou ordinaci. No pokud doopravdy bude dál pajdat, tak v pátek razíme na rentgen, ale teď jsem volala mužovi, tak mi říkal, že už skorem nepajdá, akorát, že si ji jen občas odlehčuje. Ale kdybys viděla jak včera lítal, tak také řekneš, že mu nic není.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 09:23
- Nahlásit
Cezar
Je to divný,ale třeba si tam fakt jenom něco zapíchl,už to třeba má pryč a jsou to jen dozvuky. My před 25 lety měli fenečku,která občas kulhala,taky prošla vším možným vyšetřením a na nic se nepřišlo. Nakonec se dospělo k názoru,že jde o zlozvyk.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 09:24
- Nahlásit
žofka
Hele a nenavrhnul ti manžel abys místo malování raději přibrala ještě pár psů? Já když navrhnu takovou činnost, tak mi povolí vše na co si vzpomenu, jen když to odvolám.
Cezar
já kdysi cvičila rotvici a ta kulhala vždycky když jsme šli na cvičák. Tam pak dělala obličeje a byla strašně ztrápená. Když už bylo po cvičáku a šlo se domů, tak byla jak motýlek.
Snad to bude jen ta simulace. Bylo by to prima.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 09:44
- Nahlásit
žofka
monika
Mě tu kolegyně také říkala, že jejich pes, kterému je shodou okolností Beník strašně podobný, tak když měli odjíždět z chaty a on tušil, že tam zůstává jen s dcerou, tak prý také pajdal a dělal jak chudinka netrpí jen aby neodjeli bez něj. Mě připadá, že je pěkný komediant a snaží se vynutit, abych tam s nima byla, ale to má zatím smůlu. Říkal muž, že také pěkně kňučel, když slyšel odjíždět auto, ale za chvíli se zklidnil. Takže on je na mě vyloženě závislák, sice muže miluje, ale panička je panička. Věřím tomu, že kdyby byl venku, tak noha nenoha, tak by šel přes branku a utíkal za mnou, jako už se to jednou stalo a já ho musela vzít sebou nakoupit. Ale do Prahy ho tahat nechci, protože kór v těch vedrech je mu na chatě daleko lépe.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2006 20:40
- Nahlásit
Ahoj holky, dneska jsem byla u doktora a pak na návštěvě u Sarax. Musela jsem okouknout Trinču, jak roste a Ronýska po operaci. Ve finále jsem jela s dcerunkou nakupovat....domů jsem se dostala naprosto hotová. Brutík měl tak velikou radost, že mi totálně pročůral nohavici tříčtvrťáků
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 06:57
- Nahlásit
Zdravím všechny po ránu.
brut
Tak jsem se po ránu hezky zasmála, Brut je zlatíčko a ty si dovolíš ho tam nechat celý den samotného. Já už dnes zase pojedu za svýma chlapama, tak jsem zvědavá co Beník. Já se na něj vždy moc těším, to je takový mí zlatíčko. Jsem zvědavá na nožičku, protože muž včera hlásil, že si ji odlehčuje jen minimálně, jinak že už lítá jak střelený. Už jsme dokonce našli na tom záhoně co hajzlík lehává balón, takže už si ho i sám občas vezme. Tak mu asi hodně dlouho trvalo než nám začal věřit. Asi byl doopravdy moc lidma zklamaný, tak holt mu to trvalo 4 měsíce. Ani se mi letos nechce na dovolenou a to už příští pátek jedeme, ale jedem jen na týden, tak to bude jak kdybych byla v práci. Doufám, že Ti je už lépe a doktor konstatoval zlepšení.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 07:44
- Nahlásit
ahoj holky...
vcera jsem se pekne rozcilila mamka mi privedla Rockyska do prace (to bylo prekvapko!!! ) a pak jsme s nim sly domu a zastavily se v jednom parku, aby se Rockysek vyvencil...bylo desny dusno a rockys mel jazyk az ne veste...mamca pospichala ke kadernici tak jsme se rozhodly ze dve stanice pojedem tramvaji..na rockyska mam takovou tu cestovni tasku...ale v tramvaji bylo na padnuti, tak jsem ho tam na dve stanice nechtela cpat..sedla jsem si a rockys mi lezel v klidu v naruci..najednou se pritil revizor ci ridic-nevim a zacal na me desne rvat, ze at tomu psovi nandam kosik!!!!!!!!!!!!! rikam mu...vzdyt je to stene...a on ze ho to nezajima!! ze kazdy pes ma mit kosik!!! pripadala jsem si jako bych tam nastoupila nejmin s dobrmanem rekla jsem mu jak si jako predstavuje aby melo 4mesicni stendo kosik a koho by jako mel pokousat...(vzdyt von chudak ma jeste i prvni zoubky)..no nakonec me donutil dat rockyska aspon do te tasky... lidi mi pak rikali, ze on takhle se snazi vyhodit vsechny psy z tramvaje...asi byl dlouho na slunicku!!
cezar pozdravuj na chate!!! a doufam ze benik nic s tapkou nema..orry nam jednou taky takhle simuloval
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 08:59
- Nahlásit
Ory- je ti sice nějakej pátek zpátky a měla jsem štěně amerického kokra....taky mu bylo asi tak 4-5 měsíců a 4 autobusáci po sobě po nás nevzali, tak že jsem šla s hafíkem pěšky-docela dálka tehdy.....paradox byl ten, že já jela shánět náhubek......ale tehdy na američana nikde neměli....nebylo to moc rozřířené plemeno a na klasického kokra prostě nepasoval....stejně jsem pak nikdy sedící náhubek nesehnala tak měl jen jakousi atrapu do MHD.
ted mám opravdu psa, co ho lidi označují jako bojové plemeno......a když mu bylo asi opět 4-5 měsíce jsme jeli trénovat nástupy a výstupy z busu- to neřekl ani jeden autobusák nic a koš neměl.......ale je fakt, že jsem se ptala nejdříve...
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 09:12
- Nahlásit
Orry
ty blaho, pan se asi spatne vyspal, nic z nej nedelej, vsichni ridici nejsou spatni. my Fredyho vozime v tasce, ale ne v psi, jen v takovy ty cestovni, psovi kouka cela hlava a zbytek tela, jen zadni tlapicky ma v tasce. dokud se jede, je to dobre, to tasku snasi dobre, ale nerad se v ni nosi, to mu asi ty otresy nedelaji dobre
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 09:20
- Nahlásit
žanda
ja mam jeste dospeleho psa...maleho, ale ostreho...a ten ma vzdycky kosik!!! jen proste rocky je prcek..sotva videt...na prvni pohled stene, nevim co by mel komu udelat...a navic porad roste...nerekla bych nic kdyby byl dospely (i tak by nikomu neublizil je to narozdil od druheho pesana lidumil) jen me nastvalo jak jsou lidi nevrly..mnooo videl mladou holku (vypadam o hodne mladsi) a tak me sel zbuznout...
jendou me takhle zbuzla tramvajacka se starsim psem...vynadala mi ze jsem ji nedala znameni..pritom jsem na tramvaj dobihala tak asi jak... a pak tramvaj byla skoro prazdna, jen to misto pro slepeckyho psa a sedadla za nim obsazena..tak jsem si stoupla se psem do predu ale na druhou stranu (jako k tem invalidum, ale nikdo tam nebyl) a ona na me jedovate jako jestli jedu se psem poprve v tramvaji jestli nahodou nevim kde je misto pro psy..kdyz jsem ji rekla, vim, ale je tam obsazeno, tak to mam jako dat psa panovi na klin?? chtela me za to vyhodit...pan mi misto radsi uvolnil jeste me buzerovala jestli jsem psovi stipla listek...no jela po me hrozne...nejredsi bych vystoupila ale pospichala jsem na vlak...baba jedovata...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 09:43
- Nahlásit
orry-je to zase o lidech,ale je divné,že doku jsem měěla kokrouše,byli lidi i v busu i normálně většinou dost otravný......ted ti nějak raději asi mlčí,když jdu s krakenem-že by měli strach ,aby je nesežral? )
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 09:47
- Nahlásit
Orry
Někteří dopraváci jsou blbci. Nic si z toho nedělej. Jinak pozdravovat budu a už se na to naše číslo těším. Volala jsem Štefanovi a říkal, že Beník dnes už vůbec nepajdal a že si to nechal i prošahat a vůbec neutíkal, tak snad to bude v pořádku. Jinak bych dnešní horké odpoledne strávila na veterině. Tak doufám, že spíš budeme moc jít na prochajdu, aby se pořádně protáhnul.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 09:48
- Nahlásit
žanda
Nediv se je ho pěkný kousek, ale je to krásný pes.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 09:55
- Nahlásit
cezar-no zase o proti jiným jeho plemene naštěstí "kousek " není, spíš patří k těm "štíhlejším"-jinak venčí mě ) ale děkuji )
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 10:02
- Nahlásit
žanda
to vis ze maj respekt
jinak si z toho nic nedelam..jen jsem ocekavala trochu lidskosti
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 10:14
- Nahlásit
žanda
Já nemyslela, že je kousek jako tlustý, ale že vypadá pěkně, že je samý sval. Tydle plemena jsem nikdy moc nemusela, ale on vypadá fakt pěkně, že bych ho klidně brala. Ale já teď mám to svoje štíře z útulku a jsem spokojená. Konečně si na nás zvykl a začal nám věřit, což je fajn.
Orry
Kde budete trávit víkend? Doufám že né v Praze v tom horku. Já možna zkusím Beníka vykoupat. No uvidíme jestli bude chtít, zatím mu voda moc neříkala, ale když tam vlezu já, tak možná půjde.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 10:20
- Nahlásit
Cezar
no jedu s uz dneska na Orlik na stavbu...
mamka zitra pojede na vikend s pesanama k babicce na chatu na zahradu, takze si budou uzivat venku
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 10:29
- Nahlásit
cezare- ani já tahle plemena dřív nevyhledávala a dokonce jsem si kdysi byla jistá,že ho mít nikdy ani nebudu....uteklo pár let a je vše jinak........asi to tak mělo být )
vím,že jsi nemyslela že je tlustý.......ale já tím zase myslela, že je drobnější něž někteří jeho kolegové,co jsem viděla na výstavě.
Cezare jak máš dlouho hafíka doma?
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 10:45
- Nahlásit
žanda
Od 28. ledna 2006. Trvalo mu 4 měsíce, než nám začal důvěřovat. Ze začátku se furt snažil utíkat a venčit se sám, ale naštěstí se vždy v pořádku vrátil. Teď už 6 týdnů vůbec neutekl, dokonce když za mužem a Beníkem přijedu na víkend na chatu, tak ho můžeme úplně na volno pustit ze zahrady a on se krásně s námi vrátí. Asi ho lidi hodně zklamali a on byl strašně nedůvěřivý.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 10:48
- Nahlásit
Cezare-jé tak to ti gratuluju, měla jsem kdysi fenku co byla týraná a taky trvalo,než nám věřila.....to je dobře, už ví,kde se má dobře.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 10:54
- Nahlásit
žanda
Ani nevíš jak jsem šťastná, že to vše takhle dobře dopadlo, protože i s mužem byli problémy, tím že Beník utíkal, tak se muž strašně nervoval a furt vzpomínal na Cezárka, ale teď je to o něčem jiném, Beníka si zamiloval a je z nich správná dvojka a tráví spolu léto na chatě a mě akorát honí, protože tenhle týdne Beník pajdal a já za nima musela ve středu jet, abych jela s Beníkem k veterináři, ale naštěstí si asi pomohl sám, protože vet nic nenašel (on totiž než jsem ve středu přijela z práce, tak pajdat přestal) a dnes mi také muž říkal, že běhá jak čamrda. Je to teď prostě náš mazlík.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 11:10
- Nahlásit
Cezare- on holt tu lásku potřeboval víc,než rozmazlené štěnátko z dobrého domova ).....teď ví, že jí má a bude za ní vděčnej.......a situce je hned veselejší,že!!!!!!
Jéje taky jsme kulhali a už i nás obejdnali......a pesan se uzdravil taky hned a sám -než prý lítat po doktorech- )
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 11:26
- Nahlásit
Ahoj holky, už jsem doma a zdravá!!!!
Orry
To víš, někteří řidiči jsou naštvaní jen vidí psa......já teda nemůžu říct, že by se mi něco podobného stalo s Denynkou, ale ségra jednou měla výstup s řidičem kvůli Bastymu - to už byl dospělec s košíkem. řidiči se nelíbilo, že nastoupili do autobusu a ječel na ségru, ať okamžitě vystoupí nebo nikam nejede. ségra je sice malá, ale hrozně rázná ( a taky stále vypadá jak holčička), tak mu velmi slušně odpověděla, že je jí to jedno, za psa zaplatila štípnutím lístku a pesan má košík. Jestli se mu to nelíbí, ať teda nejede, ale ona vystupovat nehodlá. Řidič stál a něco si brblal......nakonec se rozjel, protože mu začali nadávat lidi
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 11:28
- Nahlásit
Cezar
Beník možná jen blbě šlápl a tak ho ta pacina občas zabolí....no a pak taky může být krapítko bolestínek.....ví, že ho packa bolela, tak na ní raději pajdá...co kdyby náhodou
žanda
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 11:28
- Nahlásit
brute- hihi, a má ségra pravdu- navíc někdy jezdí pesan dráž než já, tak má nárok i na misto v sedadle,ne-hihi.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 12:01
- Nahlásit
žanda
Ségra opravdu vypadá jak školačka ( v jejím věku je to obrovská výhoda), ale zdání klame........nechtěla bych být na místě řidiče...ona se totiž ještě vždycky usmívá a to ho muselo nas**t ještě víc....
Ona tomu říká asertivní chování, já zase občasná provokace , ale účel světí prostředky
Já jsem koukala na ceník jízdného - potřebuju jet vlakem jednu zastávku od nás do Zdic...plná cena 16,- tu by platil Brut, já má ZTP tak by mně to vyšlo na 2kč a děti mají slevy, tak by platily 8,- to je jen jedna cesta....docela síla a to nemluvím o autobusu
V tu chvíli si myslím, že by měl mít každý majitel psa nárok na velmi slušné zacházení
|
monika
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 12:06
- Nahlásit
ahojky, já se včera málem umlátila smíchy. Naše Dorka lovila rogalo. Seděla se mnou na lavičce a v dálce letělo motorové rogalo. Dora ho uviděla a tak ho soustředěně sledovala. Když se to začalo blížit nad naši zahradu,tak seskočila z lavičky a šla tomu naproti. Byla totálně napružená a soustředěně sledovala nebe. Pak to bylo skoro nad ní a ona začala skákat jako koza a chtěla to chytit. Zuby jí cvakaly naprázdno a když to už bylo nad barákem tak to aspon mohutně poštěkala. Fanynka utekla jen co rogalo uviděla v dálce a schovala se mi pod nohy. Fakt jsem litovala, že nemám kameru.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 12:15
- Nahlásit
monika
to víš, ten obrovský brouk na obloze byl pro Fanynku dost nebezpečný, tak jí musela Dorka chránit...
V takových chvílích si vždycky říkám...že já blbec tu kameru všude s sebou netahám, to by byly záběry
|
monika
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 12:19
- Nahlásit
brut
bylo to naprosto úžasné, Dora byla v tu chvíli nádherná. Všechny svaly napružené a ten výraz čuminy Vypadalo to fakt bombovně. Večer jsme šli ještě na procházku a když něco letělo, tak kecla na zadek a čekala co to bude. Manžel jenom prohlásil, že pro pilota bylo dost dobré, že je tak vysoko.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 12:22
- Nahlásit
monika
Už se zase chechtám....ach ta představivost
|