Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 10:58
- Nahlásit

Cezar
Je mi o něco líp...ATB konečně začaly zabírat...už mám druhou krabičku a víc jich nemůžu, takže doufám......

Denynka je v pohodě, stejně je zvyklá skoro celý den prospat a děti když přijdou ze školy, tak se jí věnují ( no já taky přes den, ale doma )
Brutík se zatím přizpůsobil....je jen venku jak z divokých vajec...to víš, ten pohyb mu moc chybí....děti ho jen vyvenčí a honem zpátky domů a blbnou s ním na dvoře. Přítel ho bere večer na 2hodinovou procházku, ale není to ono.
Už se těším, až budu fit...hned mu to vynahradím a půjdeme na dlouhou prochajdu a pokud bude pěkně, tak se cestou i vykoupe.Já se na to moc těším. Jak nejsem zvyklá být takhle doma, tak mně pomalu hrozí blázinec..

žofka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 11:02
- Nahlásit

brut
Doufám,že jak Brut nebude vyřáděnej,že se v úterý nevyřádí na nás ? Manžel už spekuloval,že mi koupí maskáče,abych měla co na sebe.

brut
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 11:19
- Nahlásit

žofka
V úterý už bude vyřáděný...je přece před náma víkend a tak ho v sobotu čeká veliká procházka ( asi 8km) s páníčkem a cvičák, v neděli by měli jet ke známím, kde si bude hrát s jejich pesanama
V pondělí bude odpočívata připravovat se na Vás

Orry
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 11:19
- Nahlásit

žofka
jeeeeee jahudky

cezar
uvidim jak budu stihat...(ted zas pro zmenu budem slavit my ) musim delat pomazanky a tak...kdyztak pisnu smsku a prijdem

žofka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 11:28
- Nahlásit

brut
Tak jo,už se na něho moc těším.

Cezar
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2006 12:50
- Nahlásit

žofka
Máš pravdu, plevel roste jak hrom. Tomu jedinýmu to svědčí. Ale snad už doopravdy bude teplo a něčeho se dočkáme. Mi máme jahody ještě zelené, tak mám strach, že začnou dozrávat tak za 14 dní akorát až pojedeme do Chorvatska, takže budem muset zaukolavat sestřiny děcka, aby si je přijeli orvat a sníst. Jinak ten koláč by prozměnu chutnal nám, protože mi všichni máme rádi jak tvaroh, tak banány.
brut
To je dobře, že prášky zabírají. Neboj za chvíli se dočkách a budeš to moc Brutovi vše vynahradit a uvidíš jak bude ěťastný, hlavně že s ním děcka blbnou aspoň na dvorku i to mu aspoň trochu vynahradí ten pohyb, který mu chybí. Denynka holt už je starší dáma, takže jí to možná spíš vyhovuje, že si s ní víc než když couráš po procházkách s Brutem.
Orry
Uvidíš jak budeš mít čas, když tak se ozvi.

monika
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2006 22:31
- Nahlásit

Hurá dneska celý den nepršelo. Malá byla celé odpoledne s Dorkou venku. Ted spí jak zabitá a ani nedutá. Jen sebou mrská. Je totálně K.O. Já jsem sice nic doma nezvládla, ale holky si to užily. Dokonce naše důchodkyně vylezla na sluníčko a byla s náma dost dlouho venku a na Fanynku ani nevrčela. Celý příští týden hlásí tropy, tak si to užívejme.

p j petra
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2006 10:16
- Nahlásit

ahijte ludkovia,mila žofka

aj my sa velmi tesime na slnko a na to aky vyrazime aj s hafanom k vode.dnes je u nas krasne a tesim sa ako malych vyberem von na slniecko a trosku sa snimi popisit v parku.
Namate niekdo znamich co prenajimaju chatu niekde pri vode,kde je krasna priroda a kde moze aj hafan???Samozrejme aj za rozumnu cenu.Okolie Brna.vdaka

žofka
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2006 10:43
- Nahlásit

Ahoj holky,
my se tady taky těšíme ze sluníčka. I psi už tolik nepospíchají domů a vyvádějí venku.
monika
Náš prďola,se taky vrací ze zahrady takhle zmožený,předevčírem,jsme přišli o něco později a to už na něho bylo asi moc,doma sotva chodil a chrněl a chrněl. Protože mám psů víc,snažím se to poctivě prostřídat a beru pokaždé jiného,když jedem autem,tak beru i 3 ale to pak nic moc neudělám,protože je uhlídat,to je síla. Zahrada je veliká a taky spousta překážek,tak je vedu k tomu,za jedno aby všeude nelezli a za druhé aby nezkákaly z různých zídek,přeci jenom jsou malý a není třeba aby skákali třeba z metrové zídky. Ale v tomhle počasí je to s nima paráda být venku. Ten nejmenší tam chytne vždycky rapl a lítá jak splašenej,dospěláci ti už jsou nad věcí,ti jen tiše pozorují,kde se co šustne.

žofka
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2006 10:45
- Nahlásit

Omlouvám se za hrubky,tentokrát jsem jich tam teda nasekala.

žofka
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2006 19:37
- Nahlásit

brut
Napsala jsem ti meilík,ať se můžem domluvit na to úterý.

monika
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2006 21:21
- Nahlásit

my jsme prožili báječný víkend, Fanynka průzkumničí a tak ji musím pořád hlídat. Dneska vyběhla s knučením z kopřiv, potkala koně a hrdinně se postavila na odpor kupce sena, která ji nechtěla uhnout z cesty. Pak se přidala k Dorce a statečně vrčela na sousedy, kteří si to seno přijeli vyzvednout. Jen na ni soused promluvil, okamžitě si vzpomněla kde nechal tesař díru. Pak taky držela basu s Dorkou když jsem ji na chvíli zavřela do kotce, tak se nechtěla od kotce ani hnout. Na vodítku jsem ji táhla smykem. Práskla sebou na zem a koukala na Doru. Dora jí dělá bodyguarda a ten prcek na ni spoléhá.Dora koukala smutně z kotce a já si připadala jak idiot.

brut
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2006 22:58
- Nahlásit

žofka
Díky za mejlíka....odpověď odešla, taky se těším

monika
My jsme měli víkend oslav....dvoje narozky (oboje kulaté) a každé na jiném místě.
Dneska jsme byli konečně na slíbené óó´br procházce...Brut se konečně vylítal a vyřádil

Teda ty máš doma dárečky.....je hrozně fajn, že se obě holky tak spřátelily a nenastávají u vás boje. Fanynka je naprosto skvělá... taky, za to s jakou tu malou uličnici přijala...

žofka
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2006 23:25
- Nahlásit

brut
Tak ty sis teda užívala,co tvůj zápal plic,to už si tak zdravá ?
monika
Brut už napsala to,co jsem chtěla napsat já. Když má člověk minimálně dva psi,je to určitě větší sranda,pozorovat je,jak spolu vychází a jak se po sobě opičí. My dneska vzali ven oba nejmladší,to byl nářez. Společně nahánějí kočky,jsem zvědavá,jak se budou tvářit až je nějaká vyvackuje.

brut
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2006 23:40
- Nahlásit

žofka
Zdravá úplně nejsem ,ale doma bych se brzo zbláznila a tak po dobrání ATB, jsem se rozhodla jít konečně ven. Hlavně Brut už potřeboval pořádnou procházku a cvičení poslušnosti. Za těch 14 dní spoustu věcí zapomněl (nebo se tak alespoň dneska tvářil).

Cezar
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 07:45
- Nahlásit

Děvčata zdravím po víkendu. Koukám, že jste měli všechny veselo.
brut
To je fajn, že Ti už je lépe. Teď když konečně snad bude chvilku jezky, tak by to byla pěkná otrava. Také Ti musím napsat, jak muž brání Beníka. On se hajzlík strašně rád válí v hlíně a mi tam máme záhon, na kterém z části zatím ještě nic není a já ho furt odtamtud vyhazuju, protože ho musím naučit, že záhony jsou pro něj tabu. Ale muž mi furt nadává ať ho tam nechám, že tam zatím stejnak nic není. Takže vidíš, jak si na něj zvykl, což jsem strašně ráda. Jo jinak když v pátek přijedu, tak ho už Beníka pouštíme beze všeho ze zahrady a on nikam neuteče, jen se se mnou přivítá a pak maže s námi nazpátek do zahrady a více ho zajímají tašky a co je v nich, než nějaké lítání.
žofka
Tak si představ, že už jsme utrhli také první tři jahody. Já myslela, že to bude červenat až buhví kdy, ale ono jak se oteplilo, tak začali, což jsem ráda, aspoň budeme z nich také něco mít.
monika
Koukám, že máš teď damy správnou dvojku. Aspoň máte s nima zábavu.

monika
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 08:06
- Nahlásit

takhle holky spí.

monika
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 08:12
- Nahlásit

už mám celkem problém ji narvat na váhu

monika
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 08:14 - Změnil/a: monika
- Nahlásit

a tohle je vzácná fotka, protože tu malou dračici je těžké odchytit v klidu.

Cezar
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 08:33
- Nahlásit

monika
Fotky jsou nádherné, úplně ti je závidím. Nejvíc se mi líbí ta co spolu spinkají, ta je fakt rozkošná.

žofka
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 10:37
- Nahlásit

monika
Moc hezké,mě se taky nejvíc líbí,jak spí spolu na křesle.
Holky,já jdu zase za chvilku trhat další zub.

brut
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 11:48
- Nahlásit

monika
Tak musím říct, že fotečky jsou naprosto skvělé. U mně taky vyhrává ta první, kdy obě holky spí spolu. Jinak musím říct, že ti to "mimino" hrozně rychle roste.....je fakt krásná

Cezar
Já jsem ráda, že je teploučko ( i když teď až moc, ale lepší teplo než zima), Brut dopoledne odpočívá ve stínu a ani nechce moc blbnout. Ožívá až okolo čtvrté, kdy se malinko "ochladí". Teď už ani nechce ven čůrat.
Na odpoledne máme naplánovanou zase procházku spojenou s koupáním. U nás totiž nesekají trávu a jak v ní Brut lítá, tak má plný kožich pylu.....a hned je problém : jednak se drbe a taky děti začnou pčíkat a kašlat, popř. se drbat ( oba jsou alergičtí na trávy a seno). Takže dopřáváme Brutovi koupele a potom spoustu pohybu, aby oschl.
Tak vidíš, pánové se natolik zžili, že teď budeš ty ta "ošklivá", když nebudeš chtít přijít o záhonky
To je moc a moc fajn. Beník má opravdu obrovské štěstí na páníčky

žofka
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 12:14
- Nahlásit

Tak už jsem zpátky. Dneska se zubařka překonala,udělala mi 3 zuby naráz. Než prý začne učinkovat umrtvení,vyvrtala a udělala plombu. To vrtání teda bolelo jako hrom,nevím proč nepočkala až zabereinjekce.Noa hned vedle mi vytrhla dva křeny vedle sebe. To už bylo dobrý. Překvapila mě,že toho tolik udělala,ale to proto,že už tam nikoho neměla a možná proto,že teď si mě pozvala až za 2 měsíce. Tý brďo,to nemá konce.
brut
Ty si mě prosím tě zítra moc neprohlížej,já jsem docela kvůli těm zubům,teda spíš kvůli tomu co z nich zbylo,zakomplekxovaná.není mi jasný,proč mi nejdřív nezpravila to,co je vidět.

monika
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 12:17
- Nahlásit

žofka
brut
vy se máte, že se můžete sejít. Já bych taky chtěla

brut
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 12:36
- Nahlásit

žofka
Neboj, já si nevezmu brýle a nic neuvidím ...
Prosím tě neblázni....o zubech vím své a o zubařích obzvlášť..
Buď v klidu..

monika
Taky bych se s tebou ráda sešla a viděla obě uličnice na živo. Jenže to je skoro přes celou republiku a tak musím něco vymyslet, aby jsme si naplánovali cestu někam poblíž vás......ale letos už to určitě nebude.....nějak nestíháme časově ani finančně.

brut
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 12:38
- Nahlásit

žofka
máš mejlíka

monika
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 12:57
- Nahlásit

brut
Sejít se by bylo prima. Snad to někdy vyjde. Párkrát do roka jezdíme na pražskou stranu, ale ted to bude mín než holky odrostou. Každopádně budu vymetat s Fanynkou výstavy at si zvyká. Tak snad to někdy vyjde.

brut
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 13:13
- Nahlásit

monika
Pokud jezdíte poblíž Prahy, tak to by se zařídit dalo...a na nějaké výstavy taky chodíme ..takže by jsme se mohly sejít alespoň tam

Cezar
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 13:18
- Nahlásit

brut
No štěstí měl, že jsem jela zrovna tam, ale jinak nic vyjímečnýho nejsme, akorát máme zvířata rádi a on je fakt strašně roztomilý, toho snad ani není možné nemít rád. Je fajn, že už aspoň trochu můžeš ven, to se určitě Brutovi líbí, kór když s ním chodíte k vodě. Beníkovi zatím voda nic neříká, Cézar byl kachna, ale já si myslím, že když mi se budeme chodit koupat, tak tam vleze také. Ale začíná si pěkně hrát s tenisákem, což jsme rádi, protože se při tom perfektně vylítá, ale zatím ho nechce sám dávat, no to se naučí. Takže hlavně se nepřepínej, ať tě to znovu nepoloží.
žofka
Je fajn, že máš další zuby za sebou, ale nediv se, že tě objednala až za dva měsíce. To víš oni si povětšinou snaží udělat prázdniny, pokud teda je soukromá, přece se nebudou v létě zbytečně moc namáhat. Je fajn, že se sejdete aspoň Brutovi i paničce zvednete trochu náladu. Doufám, že se s Vámi oběma také někdy setkám.

žofka
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2006 19:01
- Nahlásit

brut
Tak jsme si tvoje návody na cestu vytiskli,tak snad se nám to bude hodit.
monika
Já nějak zapomněla,od kud jsi,ale když nic jiného,tak se můžem za tebou někdy podívat na výstavu třeba do Brna. Taky bych tě ráda poznala a pejsany samozřejmě taky.
Holky,už vás někdy bolel čerstvě zablombovaný zub ? Já s tím moc zkušeností nemám,ale vím,že ještě ten den jsem na blombu mohla jíst. Mě ten zub celé odpoledne bolí. Já si nebyla jistá,jestli je to ten zub nebo díry po vytrhnutí,tak jsem na něho zkusila teď kousnout. A to jsem neměla dělat,mě se chtělo až omdlít,jak to rozbolelo. Takhle špatně mi ještě nebylo. Beru si s sebou zítra prášky. Brut,kdyžtak mi dáš první pomoc.

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání