Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
monika
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 09:08
- Nahlásit

žofka
no teď máme 9,5 kg. Za ten týden co je u nás přibrala už 1kg

žofka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 09:13
- Nahlásit

monika
To je pěkná váha,musí být pěkná macanda. Evidentně je u vás spokojená. A co ten plastový pelíšek? Objednala jsi ho ?

Orry
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 09:43
- Nahlásit

ahojky holky, mam fofr...muzete mi nejak poradit...porad bojuju u rockyska s klistakama..spon nam nefunguje...koupila jsem sprej frontline,vcera jsem se ho snazila aplikovat,ale rocky ma z toho zvuku co to strikani vydava uplne panickou hruzu..neda se udrzet a je desne vydeseny (presne to same ma i orry u spreju, ale rikala jsem si ze rocky se bat nebude..)mam aplikovat 24striku...vcera jsem stacila striknout asi trikrat a jeste u toho davat pozor abych nezasahla hlavu a oci..no hruza...premyslim o obojku..orry ma scalibor a zatim vybornej, ale zase z neho asi rocky za chvili vyroste..achjoooo kez by klistaci vychcipali!!!

žofka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 09:51
- Nahlásit

Orry
Ahoj,tak to já ti moc neporadím. Já jsem s Frontlinem spokojená. A před tím jsem používala obojky,s kterými jsem byla taky spokojená,jenže nevím,jaká to byla značka.Ale já jdu za chvilku do obchodu,tak se mrknu,jestli je mají a když tak ti to napíšu. Vím jen,že stál kolem 80 Kč. Já je stejně zase koupím všem psům,mě vyhovovalo,že jsem je na jaře nasadila a na podzim vyhodila.

monika
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 10:23
- Nahlásit

žofka
pelíšek budu objednávat. Jinak to víš, že se má dobře, piškotky, jogurty, žloutky, tvaroh, vločky a tak. Má se teď líp než my. Ale potřebuje to tak to má.

Cezar
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 10:33
- Nahlásit

Zdravím všechny.
monika
Malá je roztomilá a je dobře, že ji dopřeješ. Ona ti to láskou vše vrátí.
Orry
Myslíš že Rocky tak rychle poroste? Já si myslím, že by jste tu sezonu, když ho necháš o kusek delší vydrželi. Cézar se také bál spreje jak blázen. Stačilo jen abych ho vzala do ruky a už přede mnou utíkal.

Orry
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 11:00
- Nahlásit

Cezar
ahoj, nevim..uz jsem se rozhodla ze koupim ten samy obojek co ma Orry a hotovo akorat ted mam doma sprej za 340,- a ani jednomu to nemuzu daaaaat..chjooo

žofka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 11:20
- Nahlásit

Orry
Tak já v obchodě nic nezjistila,šéfka tam není,s tou si rozumím a našli by jsme to v papírech,který ten obojek kupuju. Já nevím,jestli ti pomůže,že krabička je bílá a měla dole červený pruh,prodává se to pořád ve stejném balení. jinak ti teď fakt neporadím. Problém je,že ne každý obojek dobře funguje,asi to holt budeš muset vyzkoušet.
Jinak se sprejem to provádím ve vaně,taky se bojí,tak aby nemohli utéct.
monika
Tak tohle dopřávání já znám. Ono se to vyplatí,i žloutek na srst je pak v dospělosti znát.

brut
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 11:33
- Nahlásit

Ahojky, tak už jsem zpět....mám antibiotika a zápal plic

monika
Fanynka je nádherná, roste jako z vody, za chvíli z ní bude veliká dáma .....jen jídopřávejte, ať je v pořádku..

Orry
My po zkušenostech se spotama a spreyema máme taky obojek. Pro Bruta rozhodně vhodnější, když se neustále někde máchá...to by jsme se při jeho velikosti jinak nedoplatili. a ještě se obávám, že by jsme lovili klíšťata jak na běžcím pásu..

žofka
Jsem zpět a celá, jen z rozpíchaným zadkem..

žofka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 11:44
- Nahlásit

brut
Tak teď už aspoň víš oč jde.Takže,ležet,ležet a ležet ! Držím palce ať jsi z toho brzy venku.
Holky,u nás bude zase lejt. Mě už z toho vážně hrábne.

Cezar
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 12:02
- Nahlásit

žofka
V Praze svítí sluníčko, ale je studený vítr. Tak neboj dojde to i k Vám, ale má se to snad zlepšovat.
brut
Tak to je hezký, takže to koukej vyležet. Nic jiného Ti stejnak nepomůže. Přeju brzké uzdravení a počítač si asi budeš muset vzít do postele.
Orry
To je nepříjemné, ale tak to zkus jak píše Žofka, ale stejnak se toho bude bát. No snad to letos nějak přetrpí a příští rok koupíš obojek.

monika
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 12:10 - Změnil/a: monika
- Nahlásit

brut
tak se vyzdravuj a odpočívej.

žofka
hele jestli nám to červenec a srpen nepokazí tak můžeme říct, že byla letos supr zima.

U nás je tak nějak chvilku hezky a chvilku zataženo.Zatím neprší. V neděli vezeme syna do Jeseníků do lázní Lipová. Bude tam 6 týdnů.Říkal, že si bere sebou snowboard.

brut
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 12:13
- Nahlásit

monika
chytrý chlapec....

žofka
Cezar
Už mám horký čajíček, slupnutá antibiotika a ležím.....ještě stejně musím s Brutem ven a taky jít volit..

žofka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 12:30
- Nahlásit

brut
Můžeš si zavolat na úřad,ať přijdou s urnou k tobě domů,na to máš právo.

brut
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 12:39
- Nahlásit

žofka
Ani náhodou....vím, kdo s ní chodí a toho dotyčného blbce ( červeného) nemůžu vystát.....to mně tam raději přítel doveze autem

Cezar
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 13:04
- Nahlásit

brut
Máš pravdu je lepší se tam nějak dostat, ale hlavně se pořádně oblékni, aspoň v Praze i když svítí sluníčko tak není nijak moc teplo a fouká studený vítr, takže nemá cenu, aby jsi ještě zbytečně přistydla a pokuď tuším ty nejsi moc daleko od nás. Brut chudinka bude muset teď ty dlouhé procházky s Tebou holt oželit. O to víc ho to bude těšit až budeš v pořádku.

brut
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 13:08
- Nahlásit

Cezar
Brut sice procházky se mnou bude muset odložit, ale dorazí ségra, takže o ně ochuzený nebude.....ať si holka zase začíná zvykat, za 14 dní si jede pro štěně...
bydlím poněkud dál od vás, ale ségra je skoro za rohem a já k ní jezdím dost často.

Cezar
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 13:24
- Nahlásit

brut
Já myslela, že si nekdě jako Beroun a to se mi nezdá tak daleko, ale možná je to jen moje fantazie. Tak ségra už si pojede pro štěňátko, to ji přeji. Bez pejska je strašně smutno, to už radši takové starosti jako já měla s Beníkem. Jinak se pujdu pomalu balit abych byla co nejdříve za těma svýma chlapama.
Takže všem hezký víkend, aspoň trochu slušný.

monika
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 13:35
- Nahlásit

Cezar
hezký víkend

brut
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 14:02
- Nahlásit

Cezar
Jsem z Berouna, ale ségra bydlí na Spořilově
Jinak přeji hezký víkend plný úžasných zážitků s tvýma chlapama

žofka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 14:30
- Nahlásit

brut
Tak to chápu,to bych taky do baráku nepustila.raději se plazit po čtyřech. No,já to s tebou myslela dobře. Tak potom rychle do postele. Hele,zápal plic nepdceňuj !!

brut
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 15:22
- Nahlásit

žofka
Neboj, já jsem vzorný pacient....už jsem zvyklá

brut
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2006 21:51
- Nahlásit

Ahojk, takže antibiotika malinko zabraly, ale žádný zázrak to zatím není, no ještě jich mám docela dost zbaštit.
Jinak Brut včera objevil krávy.....to Vám byla legrace.......naštěstí byly za ohradníkem a nedaly se nijak překvapit štěkající a kňučící obludou. Jen si tak líně odháněly mouchy. Za to Denynka se krav vyděsila a fofrem se schovala za ségru a jen opatrně vykukovala.

monika
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2006 23:02
- Nahlásit

brut
to mi připomnělo, jak Dorka jako mrně objevila za ohradníkem býčky. Byla velká hrdinka do okamžiku než se jeden otočil a šel našim směrem. Dora někde ztratila ocas. Nosrmálně zmizel a našli jsme ho srolovaný až pod bradou. Ušiska by víc už ani stáhnou nešly, zadek skoro na zemi a pelášila líp než Šebrle běh na 100m. Myslím, že to byl tenkrát světový rekord.

Jinak holky, co vyvádějí ty dvě to se ani nedá popsat. Barák je vzhůru nohama když si začnou hráta to je Fanynka malá. Už je to potvora vyčuraná a ví moc dobře jak na Dorku. Taky už se naučila somrovat a jde jí to fakt dobře. Stačí vzít sáček a má pocit, že musí upadnout piškot. Chodí krást Dorce a Anetce granule a když jsem náhodou u toho tak jenom u té misky stojí a štěká na ni. Ví že to nesmí tak té misce aspon vynadá, že je plná. Je to vyčůránek

brut
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2006 23:27
- Nahlásit

monika
Docela živě si dovedu Dorku představit.....
U nás není problém se strachem, ale s obrovskou radostí....on si totiž Brut myslí, že budou Krávy běhat podle něj...

Fanynka je správná ženská.....je vidět, že se jí u Vás moc lbí a je šťastná....
Jj, somrovat se všechna štěňata učí rychle...taky tohle uměla Denynka, Basty a Brut jako první..
Ségra si jede za 14 dní pro feňulku, už se nemůžeme dočkat....

žofka
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 00:11 - Změnil/a: žofka
- Nahlásit

Ahoj holky,tak se tady o půlnoci řehtám a manžel na mě hledí jak na blázna. Docelela mi téma psi teď vyhovuje mnohem víc,jak téma politika.

žofka
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 00:18 - Změnil/a: žofka
- Nahlásit

Já se včera nestihla pochlubit.Odpoledne jsme byli na koncertě Dalibora Jandy,bylo to super,zpíval samé staré hity. A dneska jsme s vnoučkem byli na dětském dnu,až na blbý počasí,to bylo taky dobrý,malej se pobavil a já se zhoupla na houpačce. Na takové té,jak jeden druhého převažuje.
Dceřinu pesu,už zítra odvezeme zpátky domů a v poledne pojedem vyzvednout mladýho,vrací se domů. Dcera s vnučkou u jeho rodičů ještě zůstává.

Cezar
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 09:22
- Nahlásit

Děvčata zdravím po víkendu. A musím se pochlubit, Beník v pátek mé přivítání na volno a zajímali ho spíše tašky, takže šel rovnou za páníkem na zahradu. V sobotu z procházky asi 200 m jsem ho také odepla z vodítka a šel rovnou domů. ještě na nás u zahrady čekal, protože běžel před námi. V neděli jsem ještě jeli něco koupit tak šel do auta také na volno, akorát se proběhl pod zahradou a pak rovnou skočil do auta, takže veliký úspěch, on už snad nebude utíkat.

Orry
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 09:43
- Nahlásit

Cezar
tak to je super!!! jen tak dal
jinak rockysek nastydl a ma rymu..tak pšíka...volala jsem vetovi a mam koupit jitrocelovy sirup...

Orry
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 09:45
- Nahlásit

jinak jsem koupila uz ten obojek Rockyskovi..zatim zadne kliste

taky jsem koupila balonek na provazku..super vec..Rockysek aportoval cely vecer..ale jen na vterinku jsem se otocila a Rockys -ten nicitel proradnej -tu snurku od balonku ukousal...vydrzelo mu to jeden vecer...

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání