Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
žofka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 10:09
- Nahlásit

Cezar
Asi ano, i manžel říká,že má o ně jiný a větší strach než kdysi o svoje.

Cezar
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 10:10
- Nahlásit

Orry
Já nezapomenu, když jsem přišla s Beníkem k našemu veterináři, ten vlítl do ordinace jak tajfun, celou ji prošmejdil a vůbec se hajzlík nebál. Když ho doktor naočkoval a očipoval, tak řádil po ordinaci dál, chtěl se mazlit s doktorem až jsme se sestrami koukali jak vejři, tak jsem zvědavá jak mu to dlouho vydrží se takhle nebát. Cézar tam chodil sice dobrovolně, ale s respektem no ale Beníka zřejmě jen tak něco nerozhází. Je to prostě lump.

žofka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 10:37
- Nahlásit

Cezar
To naši psi,většinou chodíme jen na očkování,jen ten nejstarší je tam s těmi žlázami častěji,ti hodijou u brány brzdu a spátečku. musím je vzít do náručí aby jsme tam vůbec došli.Proto chodím,když jsem sama,raději na očkování po jednom,to pak chodím celý večer jak blbá. Ten nejmenší zatím nevím,s očkováním jsme problém taky neměli,ale dovnitř jsem ho nesla,tak uvidím na podzim,jestli tam půjde sám.

monika
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 10:39
- Nahlásit

žofka
raději zbytečně panikařit než něco zbabrat.

A co se týká babiček: naši nás vychovávali spartansky a to co ted dovolí vnoučatům jen tiše zírám. My bychom si to nedovolili a to jsme jejich přímí potomci. Je to nespravedlnost.

Cezar
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 11:59
- Nahlásit

monika
Ale dopřej to babičkám a nezáviď jim, kdyť také jednou babičkou budeš a nebudeš o nic lepší, pak to zase vrátíš ty svým potomkům a tak to bude asi pořád dokola.

žofka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 12:11
- Nahlásit

monika
Cezar

brut
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 12:25
- Nahlásit

Ahoj, tak už jsem zpátky od doktora.

žofka
Mám radost, že je vnoučkovi líp. Snad to byla opravdu jen shoda okolností ( bouchnutí a viróza).
Jinak naše Denynka taky trpí na ucpané žlázky. Musím konstatovat, že jsme zatím ( a to klepu) nikdy žádný zánět neměly. Pravidelně jí je vymačkávají při očkování a v případě nutnosti ve chvíli, kdy začne sáňkovat. Jenže ona sáňkuje neustále ( i po vymáčknutí), takže nám vet poradil nechat to být do doby, než se začne vykusovat u ocásku a pak honem na vymačkání. Zatím nám to takhle funguje. Jo a potíže se žlázkama má už asi 8let.

Orry
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 12:29
- Nahlásit

Orrymu taky vamackavaji analky..a vzdycky u toho silene rveee

brut
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 20:40
- Nahlásit

Přijela mi návštěva, takže se tady objevím až zítra odpoledne nebo večer. Pište pilně, ať mám co číst
Jinak agillity byly bezvadné, jen ty fenky Bruta rozptylovaly ( byl tam ještě s jedním malým štěníkem sám pes na spoustu fenek - mezi nimi byla nějaká před nebo po hárání)

žofka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 21:28
- Nahlásit

brut
Ahoj,tak si tu návštěvu pěkně užij,doufám,že se nejedná o takovou,kdy čekáš,kdy zmizí.
Orry
Náš jednou řve a jindy ne,nevím proč to tak je. Ještěže mi na to netrpí holky(teda zatím),to bych byla na veterině furt.

brut
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 02:09
- Nahlásit

žofka
On přijel chovatel s feňulkama slavit narozky a zítra odpolko jede domů. Zatím vše probíhá dobře, tak jsem zvědavá na ráno.

Orry
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 07:30
- Nahlásit

ahoj, tak my uz mame veterinu za sebou Orry vyvadel u drapku (ze zacatku se vet divil, ze ma Orry kosik...pak uz rikal, jeste ze ma kosik ) ockovani probehlo ok! Rockysek dostal cip, trochu u toho zaplakal, ale oproti Orrymu byl hrdina nejvetsi!! jinak Rocky uz ma skoro 4,5kg Ocka vet zkontroloval a doporucil nam potirat mu je vyvarem ze svetliku lekarskyho...ale ze pry je to ok!

žofka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 07:31
- Nahlásit

Vztáváme,už je ráno.

A jejda,Brut se nám asi moc nevyspinkala. Já teda taky moc ne,pesani mi udělali budíček nějak brzo,jsem jak praštěná pantoflem.

Cezar
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 08:03
- Nahlásit

Zdravím všechny, jste dneska nějak moc čilé.
Orry
Oni ty starší jsou větší uřvanci než ti mladý. Cézarovi jsme dávali stříhat drápy až když už doopravdy chodil málo a nestačil si je obrousit, ale to bylo také divadlo.
žofka
Zatím o té mastičce nic nevím, ségra si to nepamatuje, ale podívá se jestli zbytek doma nenajde. Teď je u zubaře, tak kolem poledního ji zavolám, když tak bych odpoledne zkusila tu sestru u veterináře.

žofka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 08:13
- Nahlásit

Cezar
Dobře jsi hodná,ale nedělej si násilí,když to vědět nebude,nic se neděje,ono to vypadá,že ty antibiotika zabraly a hojí se to dobře. Já zvolila jinou taktiku. Bylo mi divný na hnisavou ránu dávat mast,tak to stříkám jen ajatinem a vypadá to,že to funguje. Celý konečník už se zklidnil,už není tak zarudlý. Myslíš,že bych mu to mohla dneska opatrně osprchovat ? On je od toho hnisu celý zalepený a na to hnisavé místo není ani vidět,takže nevím,jestli tam hnis ještě je nebo ne. Ale jinak to fakt vypadá dobře.Tak jsem ráda,že se to lepší.

Cezar
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 08:37
- Nahlásit

žofka
Tak to jsem moc ráda, že se to lepší, oni antibiotika na záněty někdy fakt dovedou zázraky. Já si myslím, že tím, že to trochu osprchuješ, tak nic nezkazíš, akorát bych to pak ještě přestříkla tím ajatinem, kdyby tam sjelo něco z těch chloupků, tak aby se to vydezinfikovalo. Chudinka malý si užil, mě je těch mrňousů speciálně líto i když to asi bolí stejně i ty větší.

žofka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 10:27
- Nahlásit

Teda tady je dneska nějak pusto. Neříkejte,že tolik pracujete
Náš malej už přišel od doktorky,všechno je v pořádku a hned šel do školky. Akorát testy ukázaly,že málo pije.To taky nejde tak jednoznačně říct. Někdy pije až moc a někdy méně,taky podle počasí. Asi jako každý. A byli tam brzo ráno,takže jestli nevypil,to co měl k snídani,tak podle toho asi vypadaly testy.

Orry
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 11:41
- Nahlásit

žofka
no pracujem pracujem , musim dodelat faktury a pak na postu a cestou se stavim ve zveraku

jj s tim pitim je to tezke...ale hlavne ze je ok

Cezar
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 12:38
- Nahlásit

žofka
No fakt je tu pusto, prázdno. Ale nediv se bliží se konec měsíce a tím je i víc práce, ale snažíme se určitě čas si udělat. Vnouček až bude startší, tak také třeba bude víc pít, ale mě to trvalo až do 57 let. Já jsem pomalu neměla potřebu pít. Stačilo mi jen kafe, které mě odvodňovalo. Pak jsem se přinutila a dnes mi to nedělá problémy, ale dřív jsem pila jen když jsem měla vyloženě žízeň. Stačí když na něj trochu dohlédnete a určitě se to naučí. Co pejsek už jsi mu ten zadeček osprchovala?
Orry
Ty teda pracuješ až moc, to snad není pravda a už několik dnů. Jo a Nika se snad ztratila úplně.

Orry
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 13:51
- Nahlásit

Cezar
neboj, ja zas tak nepracuju, ale mam tu ted sefa casteji a tak to neni tak jednoduche
jinak ja taky pekne spatne pila, ale od te doby co se mi dela zle z toho nizkeho tlaku tak se snazim pit..a proste piju protoze musim a uz jsem se to i naucila

Cezar
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 14:34
- Nahlásit

Děvčata loučím se a jdu domů, takže nashle.

brut
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 14:51
- Nahlásit

Ahojky, tak návštěva už odjela a já můžu konečně taky něco napsat.

Cezar
Papa zítra.......

Orry
Vida, takže z mrňouska bude brzo "velikán" :lol

žofka
To je dobře, že máš zdravého vnoučka.....mám radost..

monika
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 21:20
- Nahlásit

ahojky holky, já se dneska zase vytočila. Mám o 12 let mladší sestru a dneska ji zmlátil její drahoušek. Nakopala bych mu s chutí do prdele. Někteří chlapi jsou vážně kreténi. A nejhorší je, že ta nána pitomá ho ještě omlouvá.

brut
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 21:29
- Nahlásit

monika
Tak to je docela slušný průšvih. Jenže pokud ho ona bude omlouvat, tak se s tím moc dělat nedá. Jedině zkusit zkontaktovat poradnu domácího násilí a tam se s nima domluvit, jak postupovat dál. A dávat pozor,aby se sestra neobrátila proti vám. Pak by byla menší šance jí pomoct. Určitě se ale obrať na odborníky a nic bez jejich rad nedělej. Mohla by jsi ségře moc a moc uškodit. Vím o čem mluvím, škoda, že jsi tak daleko od nás, jinak bych ti pomohla. Ale moje kontakty sahají jen na Prahu a nejbližší okolí.

monika
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 21:38
- Nahlásit

brut
ona pomoct nechce a to je to nejhorší. Já mám spokojené manželství a to ji ničí o to víc. Nechci to řešit, je to její věc a další osoba v tom nesmí figurovat. Já se dneska trošku poptávala, ale i oni mi řekli, že musí chtít hlavně ona.

brut
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 21:51
- Nahlásit

monika
To musí, ale to jsem psala hned na začátku. Jenže já myslela, aby jsi se pozeptala, jak s ní jednat a v případě potřeby jí pomoct, ne že ten její problém budeš řešit za ní. Ona časem bude potřebovat Vaší pomoc a ty musíš být připravená dopředu, aby jsi něco nezvrtala.
Doufám, že jsem to napsala srozumitelně. Tyhle věci se mi lépe vysvětlují ústně.

monika
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 22:06
- Nahlásit

já jsem připravená ji pomoct. Až to bude chtít,tak se do toho zapojím.Řešit to za ni nebudu a ani nechci. Ani ji nemám nijak přesvědčovat.Ona mele, že ho miluje a že nechtěl a že ona ho provokovala a takové ty kecy. Navíc se teď stěhovali takže jsou nějak napjatí oba. Oni jsou jinak celkem v pohodě, jen má Lukáš pár dní v roce takové magorácké. Já bych ho už zabila.Navíc spolu mají malé dítko a usilují o svěření do péče jeho syna z prvního manželství. Segra má strach mu to nějak pokazit. Proště takový ten začarovaný kruh. Někdy jsem ráda, že bydlím celkem dost daleko od nich.

brut
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 22:41
- Nahlásit

monika
Možná se budou divit, že jim dítko nesvěří. Ono se občas ven dostane věcí....bohužel.
A ty kecy si dovedu představit ( nějaký čas jsem se živila jako sociálka a neprošla jsem jen péčí o děti,ale i násilým na ženách atd...)

žofka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 22:49
- Nahlásit

Ahoj holky,
jsem trochu pozadu,nebyla jsem doma. A taky mám vyjmečně muže doma.
brut
Jsem taky ráda,že to s malým nakonec dobře dopadlo.
monika
tohle je opravdu začarovaný kruh a nic s tím nenaděláš. To si musí sestra vyřešit sama,až přijde ten pravý čas. Teď to vidí zamilovanýma očima a s tím nehneš. Já vím,je to hrozné. Ale já znám taky případ,kdy manžel zmoudřel až po asi 15 letech manželstí. Do té doby to bylo peklo,ale pak,jak kdyby ho vyměnili a dneska šťastnější manželství neznám. Fakt,je to asi případ od případu a nejde asi všechno házet do jednoho pytle.

monika
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 22:53
- Nahlásit

žofka
brut
holky dík za podporu. Je mi jí líto. Snad to bude lepší.Já ji vychovala a představovala jsem si pro ni lepší život. Jak si to zařídila tak to má. Jsem tu pro ni a ona to ví, tak jen doufám, že na to nezapomene.

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání