Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
monika
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 13:01
- Nahlásit

brut
Ona pracuje ve zveráku kde nakupuju mlsání pro psy takže jak tam půjdu tak se jí vyptám.

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 13:05
- Nahlásit

Cezar
To musela být rána....

monika
Díky, to budeš hodná

monika
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 13:06
- Nahlásit

brut
já jsem dycky hodná

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 13:20
- Nahlásit

monika

Cezar
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 13:33
- Nahlásit

brut
Muž říkal, že se smichy málem po, jak byl pry Ben vykulenej, Je to fajn, už se z nich stává správná dvojka a já nemusím poslouchat mužovi stesky. Už pevně věřím, že bude jednou chodit na volno. Jinak je to hrozný mazel, nikdy bych tomu nevěřila.

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 13:40
- Nahlásit

Cezar
Je vidět, že si jen oba na sebe potřebovali zvyknout....teď už vám věří a vše se bude postupně zlepšovat.

Cezar
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 13:53
- Nahlásit

brut
Já si myslím taky, že se potřeboval ujistit, že je u nás doma a že teď to pujde vše jen k lepšímu. Ani nevíš jak jsem šťastná, protože ty začátky byly krušný až jsem ze všeho měla strach. Teď už aspoň v klidu budu moc jet za 3 týdny na dovolenou a nebudu se třást strachy co se doma děje. Akorát ještě musím znovu mužovi vysvětlit SMS (nový mobil přijal dobře), aby mě mohl informovat.

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 14:35
- Nahlásit

Cezar
Beník měl asi špatnou zkušenost, proto mu zvykání trvalo trochu déle. A manžel se naučí i s mobilem, když to zvládl s Beníkem, neměj obavy...

Cezar
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 14:41
- Nahlásit

brut
Ale jo, bude to spíš opáčko, protože před tím měl také Nokii, tak by to neměl být velký rozdíl. S Beníkem, kdyby člověk věděl co prožil, tak by to bylo určitě jednoduší, ale naštěstí mě trpělivost vůči němu nepřešla a tak je to fajn.
Jinak už pomalu pokráčím domů, takže se loučím a zítra nashle.

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 14:46
- Nahlásit

Cezar
Papa, zítra tu budu později

žofka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 16:13
- Nahlásit

Tak já se vydala pro malýho do školky,že půjdem na zahradu a než se převlíkl,tak se ztrhl šílenej slejvák i s kroupami. Takže teď zase trčím doma a zahradu po těch kroupách už nechci raději ani vidět. S takovou to za chvilku bude vypadat,že tam pěstuju jen trávu.

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 17:26
- Nahlásit

Tak u nás kroupy padaly včera, ale před chvílí pršelo.

Jinak Brut dneska potkal poprvé dogu....lítal okolo ní jak blázen, štěkal, vyskakoval do výšky, kňučel, lehal si na břicho atd. Dogina koukala jako puk a ani se nehla. Páníček se řehtal, až jsem měla strach, že spadne a natluče si. Po chvíli oba dva v klidu a pohodě, pomalým krokem odešli. Brut nechápal.....

žofka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 17:36
- Nahlásit

brut
Já už to četla v jiném tématu,no jo no,když ono všechno nové je vyvede z míry. Hlavně že není agresívní,pokud takhle radostně řádí,tak je to dobrý.
A jak ti je,je to už lepší ?

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 17:37
- Nahlásit

žofka
Teplotu mám stále, ale není to horečka....tak téměř celý den ležím nebo sedím....jsem zvědavá na zítřek...

žofka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 18:10
- Nahlásit

brut
Tak to já taky,ale třeba to zpraví jen nějaká antibiotika.
Já čekám až to venku oschne a půjdu s tou dceřinou pesou chvíli ven. Teda ono to čekání asi moc nepomůže,stejně bude jako prase,ale já být nemusím. jinak už se úplně zklidnila,zdá se,že už je v pohodě. U nás se holt mají psi dobře.

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 18:18
- Nahlásit

žofka
U nás zase chvíli svítilo sluníčko...pěkně bláznivé počasí...
Jak dlouho budeš mít feňulku u sebe? Ta bude potom nešťastná..

žofka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 18:29
- Nahlásit

brut
Do příštího výkendu. Já bych to tak zas černě neviděla. Oni mají u baráku obrovskou zahradu a tam jsou prakticky pořád. Horší je,že se vrátí teď jen mladej a ten půjde hned do práce a ona tam bude celý den sama. Ale já mu poradím ať nechá otevřeno na zahradu ať může jít kdykoli ven. A dám mu kázání,jak přijde z práce aby se jí věnoval a nenechával ji ani na chvilku samotnou,když bude doma. Jinak ona je zvyklá být doma sama,tak snad jim to bude klapat. A kdy se dcera s malou vrátí to nevím,oni se k jeho rodičům dostanou jednou za rok a tak to praktikují takhle,dokud dcera nechdí do práce. Jeho rodiče si chtějí taky malé užít,ale mě už se to letos moc nelíbí. Už mají svoje bydlení,zahradu,barák spravují ,no prostě spoustu starostí. Dokud bydleli u nás,bylo mi to jedno.

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 19:50
- Nahlásit

žofka
Snad se nechá poučit a bude se jí věnovat...

žofka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 20:25
- Nahlásit

brut
Víš,já bych si ji mohla nechat,než přijede dcera, i jsem o tom uvažovala,ale mám obavu,že to bych mladým moc ulehčila a mladej se aspoň naučí feňulce se víc věnovat. Já mu dám kázání a s manželem tam budem jezdit,tak to pohlídám a nakonec s ní můžem na procházku i tam. Nakonec je tam i lepší prostředí na lítání po venku.

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 21:33
- Nahlásit

žofka
kázání ještě nikomu neuškodilo

žofka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 21:48
- Nahlásit

brut

Jinak ti musím říct,že feňula už vůbec nevyšiluje. Venku jsme ani nebyli dlouho,protože opět začalo pršet a ještě furt leje(už mě to se..). Ani ode mě neutíkala,byli jsme se jen proběhnout na fotbalovém hřišti a když sem řekla,že jdeme zase domů,ani neprotestovala.Myslím,že ten déšť byl na vině,že šla poslušně až domů i bez vodítka. Teda nemám žádné zkušenosti s výcvikem velkých a divokých psů,ale evidentně dělám něco dobře.

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 22:09
- Nahlásit

žofka
Vidíš, tak to už si můžeš pořídit i australáka

žofka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 22:45
- Nahlásit

brut
A taky se můžu rovnou třeba odstěhovat,ne? Já pořád říkám chlapovi,že koupíme obrovský barák s velkým pozemkem někde na samotě a pak bych klidně mohla mít psinec jaký chcu. Ale můj už na stará kolena žádnou změnu nechce. Já bych se kvůli hafíkům stěhovala klidně hned.

Hele ta politika to je síla co. Já jen říkám,že pro začátek by stačilo,kdyby šli volit všichni lidi.Dkud na to lidi budou kašlat,nezmění se nic.

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 23:18
- Nahlásit

žofka
Odstěhovat se na samotu se spoustou zvířat je i můj sen ( bohužel zřejmě taky neuskutečnitelný)

Já se do politiky moc nepletu...více méně mám jasno a nehodlám to měnit. Jen bych byla ráda, aby šli volit všichni a když nepůjdou, tak ať potom drží papulu.

žofka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 23:34
- Nahlásit

brut
Já se do ní teda trochu pletu a už pěkně dlouho a proto mám už 16 let taky jasno.
Hele,tak ať zítra u doktora dobře pořídíš a jsi brzo spátky doma.

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 23:37
- Nahlásit

žofka
Díky, vyrážím brzo ráno a doufám, že budu do oběda zpátky..

žofka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 23:40
- Nahlásit

brut

monika
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 08:41
- Nahlásit

to je ale andílek, že?tohle jsou božské okamžiky

monika
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 08:45
- Nahlásit

hlásím,že máme kilo navíc

žofka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 08:59
- Nahlásit

monika
Ahoj,no je andílek,ale asi jenom když spí.že? Je úžasná a ty skopičiny co dělá k jejímu věku patří,až z ní bude klidná dáma,tak budeš ráda vzpomínat,jak dováděla,když byla štěně. Je fakt nádherná.. A kolik tedy teď váží ?

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání