Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 23:19
- Nahlásit

žofka
z toho si nic nedělej, občas se překoukne každý...

žofka
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 23:21
- Nahlásit

Holky,já teď byla úplně mimo,nějak jsem přeskočila na jinou stránku a nevěděla jsem o tom. Už jsem myslela,že mám halucinace
brut
Tak aspoň v pátek,však uvidíš,jak ti bude zítra.
Jinak u mě taky funguje živá představivost,myslím,že toho zařve víc než pivoňky a jeden plyšák.

žofka
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 23:22
- Nahlásit

brut
No,já se vykecávám zároveň na skypu s manželem,tak je toho na mě asi moc naráz,už z toho blbnu

brut
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 23:23
- Nahlásit

žofka
Možná že budou předělávat znovu barák, když tam mají hurikán........

brut
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 23:25
- Nahlásit

žofka
Co feňulka, baští?

žofka
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 23:29
- Nahlásit

brut
To nejspíš ano,třeba má fanča nějaké vlohy architekta.
Jinak já to s tou dceřinou feňulkou dneska vyřešila jinak než jsem plánovala. Právě proto,aby zahrada nedopadla jak ta moničina,jsem ji nechala doma a šla jsem s ní ven až na večer. Když jsem se vrátila ze zahrady,prolítla mi dveřmi ven na ulici,tak jsem se obrátila,že ji zase půjdu hledat,ale ona nikam neutekla,asi si hned uvědomila,že se nestihla se mnou přivítat,tak se hned vrátila,byla spokojená,že už jsem doma,tak se nažrala a pak jsme šli ven. už mi tolik ani neutíkala. Už se zdá,že je tu spokojená,žrala granule i ráno.

monika
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 08:22
- Nahlásit

brut
žofka
teda holky vy mi přejete je to fakt rapl. dneska chtěla ulovit naši číču. Má už holka chudák 6 let a asi si myslela, že u nás dožije v klidu. Fanča se rozhodla, že když je Dora venku tak si s ní teda bude hrát. Začala na ni dorážet a štěkat. Číča se jenom stáhla a čuměla jak puk. Fanča měla pocit, že kdyby se ta kočka hýbala tak by to bylo akčnější a tak do ní začala šťouchat tlapkou. Pak už to fakt bylo akční, číča se vytočila a tak ji vyfackovala (ale něžně bez drápků, byla to jen výstraha).Holky těch facek co Fanda dostala, ty kočičí tlapky se jen míhaly. Fanďa kecla na zadek a nechápala co se děje. Bojím se ale, že tohle nebyla jejich poslední příhoda. Fanka je drak a jen tak něco ji nezastaví.

žofka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 08:30
- Nahlásit

monika
Ahoj,
nechceš o soužití vašich mazlíčků napsat knížku? Ty to píšeš tak věrně a akčně,že to úplně vidím a musím se řechtat. Myslím,že něco podobného brzo hrozí našemu prďolovi taky. Tchýně má zahradu plnou koček a on pořád nechápe,proč před ním všecky utíkají,když se za nimi rozběhne. Jedna před ním neutíká,takže vím,že si je chce jen prohlídnout,očuchat a zjistit,jestli je to kamarád na hraní. A tak kočička prská a on neví proč. Oni nechápou,že je má rád. Až dostane facku jako Fanča,myslím,že bude po zbližování.

monika
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 08:59
- Nahlásit

žofka
no to by nebylo až tak špatné, ale lepší by byl film. Točit ty jejich průšvihy, pak to nějak sestříhat a dát dohromady. Byl by to kasovní trhák.

žofka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 09:26
- Nahlásit

monika

Cezar
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 09:46
- Nahlásit

Děvčata zdravím.
monika
Teď jsem se teda zasmála, až mi tečou slzy. Ta Fanča je fakt správná. Myslím, že letos se můžeš se vším na zahradě rozloučit, příští rok už to snad bude lepší.
žofka
Váš mladej by se také rád kamarádil s kočkama, ale když na něj syčí, tak by se s ním asi moc nekamarádila. Tak asi lepší, že jenom kouká a dál k ní nejde. Náš Cézar se popral na naší zahradě se sousedovic kocourem a můžu Ti říct, že byl pěkně zeškrábaný a to hlavně kolem očí a měl natržené ucho. Já byla strašně ráda, že se mu do těch očí nestrefil, to by byl průšvih jak hrom. Tajže jestli už není vyloženě štěně jako Fanča, tak od koček radši dál. Pokud tedy s nima nežije v jedné domácnosti, To je pak o něčem jiném. No a vidíš feňule se srovnala, to byl určitě jen počáteční stesk.
brut
Tu horečku radši fakt nepodceňuj, buhví co to je když k tomu nemáš žádné jiné příznaky.

žofka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 10:08
- Nahlásit

Cezar
Neboj,však já to hlídám,taky mám strach aby po něm některá nevyjela. On je chce spš zkoumat a jak se přiblíží,tak se možná i bojí,já nevím přesně o co mu jde. Ale hlídám to. Já myslím,že je prostě jen zvědavý a chce si hrát. Taky z toho nemám dobrý pocit,ale oni si mezi sebou drží odstup a už si snad i na sebe zvykli,tak snad nic nehrozí.Nakonec oni se možná bojí jeden druhého.

Cezar
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 10:32
- Nahlásit

žofka
On je určitě jen zvědavý a hrál by si, ale některé kočky jsou potvory, ale snad spíš kocouři. Známá dole ve vesnici co máme chatu tak také říkala, že jejich kocour se chce se psema prát. U Moniky ta kočka určitě ctila, to že je to štěně, jinak by jí taky asi poškrábala.

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 11:11
- Nahlásit

monika
Má představivost pracuje na plné obrátky........
U nás Sněhulka takhle vyfackovává Bruta a ten je z toho celý zmatený.....teď už se naučil jí chytat a jemně zalehnout, aby jí umyl ty hroooozně špinavý ušiska... , ale ze začátku...něco se nám i podařilo nahrát na kameru a vyfotit...

Cezar
Zítra jdu k doktorce, tak jsem zvědavá........stále mám teplotu, ale už ne horečku

žofka
Myslím, že se feňulce od tebe nebude chtít......

žofka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 11:38
- Nahlásit

brut
Asi moc ne.
Jsem zvědavá,co ti doktorka řekne.

monika
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 11:41
- Nahlásit

žofka
doufám, že nepřibírá tak jako Fany. Ta od soboty přibrala půl kila. To by tě mladí asi nepochválili.

Cezar
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 11:53
- Nahlásit

brut
No snad to bude lepší, ale určitě to doktorce řekni i když bys ji třeba ráno už neměla. Brut je šikulka ,ale to říkám, že je to o něčem jiném, když žijí v jedné domácnosti.
monika
Teď jsem blbě četla a zhrozila se. Četla jsem, že od rána přibrala 1/2 kg. To jsem blbá co? Ale ona má nárok, kdyť roste. Ale fakt jsem se zasmála až mi tekly slzy, když jsi psala jak ji kočka profackovala.

monika
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 11:59
- Nahlásit

Cezar
manžel jí začal říkat sešívačka. Furt jí ta čumina na něčem cvaká a do něčeho kouše. Ubrus na stole v kuchyni mám jako jízdenku z vlaku. Samá dírka.

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 12:03
- Nahlásit

žofka
Já jsem taky zvědavá......ono si totiž moje tělo občas dělá co chce, a pak to dopadne takhle...

Cezar
Neboj, já už jsem jí volala včera, takže o mně ví. A protože jsem ve špitále dělala, tak mně i zná ( nehledě na to, že pokaždé mám nějakou jinou reakci na narkozu či zákrok...) Ona vždycky říká, že se na mně mají ještě co učit..

monika
Od soboty půl kila zase není tak moc na doginku ( nebo je?), vždyť ještě pořád roste......myslím, že si s ní pořádně užijete..

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 12:04
- Nahlásit

monika
Sešívačka....to je dobré....
Hlavně, že to nejsou vaše nohy, ruce.....

monika
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 12:13
- Nahlásit

brut
na dogu to není moc.Já jen když to porovnám s Žofkou

A ruce a nohy zatím neokusuje. Ale holky ráno byla ještě jedna sranda. Manžel je hodně vysoký a čouhají mu zpod peřiny nohy když je natáhne. Fanka za mnou letěla do ložnice budit malou a manžel těma nohama zrovna pohnul. Kdybyste viděli ten úprk a jak pak načumovala do ložnice. Já ji pak nalákala dovnitř a ona ho kousla do palce a když se z té postele vymrštil jak se chudák lekl tak začala štěkat jako bláznivá. Dorka přiletěla co jí zase děláme a začala vřískat taky. To byl přesně ten okamžik kdy sem děkovala Bohu, že bydlíme v rodinném domku.

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 12:26
- Nahlásit

monika

Při štěkacích záchvatech našich miláčků, taky děkuji Bohu za barák.....

monika
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 12:29
- Nahlásit

brut
no víš co je na tom nejlepší? já někde četla, že doga neštěká. Je to LEŽ!!!!!!Dorka řve děsně na cokoliv a kdykoliv. Naučila ji to kokřice. A nejlepší na tom je, že je kokřa už hluchá takže neslyší zvonek, někdo zazvoní, Dora začne štěkat, přidá se ta hluchá kokřa a ani neví proč štěká a do toho Fanynka. No blázinec. Ani docent Chocholoušek by si s tím nevěděl rady.

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 12:43
- Nahlásit

monika
Tak to je stejné, jako u australáků. Taky jsem slyšela, že neštěkají......omyl řvou
k Brutovi se přidá Denynka a máme o zábavu postaráno.....Brut po chvíli přestane ( nebo alespoň reaguje na okřiknutí), ale Denynka už je taky nahluchlá a tak stále ječí, ječí, ječí.....tak k ní musím dojít a houknout z blízka nebo se jí dotknout....tak tohle praktikují několikrát denně, protože sousedi jsou bezdomovci a dělají děsivý kravál....taky jsem občas zradlá k Chocholouškovi.
A to chci příští rok ještě slečnu australandu.... lol:

monika
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 12:49
- Nahlásit

brut
škoda, že bydlíš takhle z ruky, máme mnoho společného
Taky musím na kokřu šáhnout aby toho nechala.

jinak jsem potkala známou a ta má taky australáka. jen si teď nejsem jistá, jestli psa nebo fenečku.

Cezar
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 12:52
- Nahlásit

brut
Tak to je nepříjemné, doufám, že se toho brzy zbavíš a Brut bude aspoň klidnější.
monika
Koukám, že máte doma doopravdy veselo. Ani se nedivím, že máš ubrus jak jízdenky z vlaku, ona má ještě ty jegličky, takže jí to dobře jde. Buď ráda za ubrus, na rukou a nohou by to bylo horší.

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 12:54 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

monika
Taky mně to mrzí, ale třeba se jednou někde sejdeme.....na výstavě, na srazu....

Až zase potkáš známou, tak se jí, prosím, na austaláka vyptej....
zda je to pejsek nebo fenečka, jak je stará/ý a odkud jí nebo jeho má, popř. i na jméno...........moc jich tady není a já sbírám informace, přece jen chci ještě tu feňulku

Cezar
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 12:57
- Nahlásit

Jo a ještě Vám musím něco napsat. Náš soused na chatě má kavkazáka 2letého. Manžel říkal, že včera s ním na zahradě blbnul a náš Beníček si myslel asi, že mu ubližuje nebo co a vylítl z chaty jak gripen a letěl tak, že přehlédl plot a zarazil se až o něj. Ale prý do něj vlítl tak, že si sednul na pr..... a čuměl prý jak vejr.

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 12:58
- Nahlásit

Cezar
Brut dneska řádí jak černá ruka....mám doma synka, tak má asi pocit, že mně nemusí tak moc hlídat..........před chvílí lovil sousedovic kocoura, předtím se snažil prohrabat do Austrálie a vyházel veškerý písek, ráno zase štípal Denynku do zadečku....myslím, že si musí vybrat ty starostlivé dny.......
Ale venku se ode mně nehne na víc jak dva - tři metry

monika
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 13:00
- Nahlásit

Cezar
Tohle znám u kočky. Umyla jsem balkonové dveře, ona chtěla zdrhnout Dorině a zastavila se o dveře. Taky si kecla na zadek a čuměla jak puk.

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání