Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
Cezar
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 11:29
- Nahlásit

Orry
Mi ho máme také, ale na silné šňůře a také jí chce Beník kousat. Ale včera si také hrál s balonkem a dokonce mi ho i přinesl, hlavně měl o něj zájem, když mu ho chtěl Matýsek sebrat. To za ním lítal jak splašenej. Chudinka Rockýsek má rýmu, nepromokli jste někde? Ten obojek je asi lepší, kor když jezdíte do toho Vašeho srubu v lese. Tam je klíšťat také plno. Takže aspoň bude trochu chráněný. Jo v sobotu nám chtěl Beník zlikvidovat lavičku. Já na ní v klidu sedím a najednou sliším takové podezřelé zvuky a koukám Beníček si v klidu kousá lavičku. Tak jsem ho okřikla, ale nevím jak dlouho vydrží, než se do ní pustí až tam nikdo nebude. Je to prostě číslo.

monika
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 11:32
- Nahlásit

moje zlatíčko č. 2

monika
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 11:35
- Nahlásit

a takhle mi ten náš drobeček spí na nohách. Jen nevím jak dlouho to ještě bude moct dělat. Už váží skoro 11 kg. Když se probere tak já necítím nohy a nemůžu chodit.

brut
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 11:50
- Nahlásit

Ahoj při pondělku.......

Cezar
Huráááá, budete mít vyhráno...to je pěkný začátek....za chvíli už budete běhat venku na volno normálně. Beník si jenom potřebovalbýt vámi jistý a sžít se s manželem. Dokonce si chce i hrát...tak to je obrovský úspěch.

monika
Fanynka je nádherná.....takové dlouhonohé drobátko
Ani se nedivím, že ti mrtví nohy...mně bohatě stačí Denynka a to má s bídou 4,5kg.

brut
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 11:52
- Nahlásit

Orry
Rockýsek ti malinko přistydl, to v tomhle bláznivém počasí je jedna dvě. Drž ho v teple, v pohybu a ne nikde máčet...dávej sirup a do týdne bude zase fit....

Cezar
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 12:30
- Nahlásit

brut
Ani nevíš, jak jsem ráda, když jsem to říkala mužovi, tak říkal, že jsem hodně odvážná, když takhle riskuji. Tak jsem mu vysvětlila, že mu musím trochu také věřit, protože on na stopovačce na přivolání úplně s radostí vždy přiběhl a to jsem ho vždy jen pohladila a chválila, protože jak starej blbec jsem vždycky nechala piškoty doma. On se šmudla asi doopravdy potřeboval ujistit, že je náš a že už ho nikam nevyženem. Zrovna jsem mluvila s mužem, že je škoda, že nám to neumí říct, takhle se člověk jenom dohaduje. Ale je to zlatíčko, můžu Ti říct, že muže má rád. ale mě si vyloženě přes víkend užívá,pomalu se ode mě ani nehne. Četla jsem jak Brut objevil krávy, je s nima psina když takhle objevují svět, to se člověk vždycky nasměje. Jinak doufám, že se šetříš, abys byla brzo v pořádku.
monika
Fanynky je už pěkný kousek. To se nedivím, že necítíš nohy, když tak krásně odpočívá, ale jí se to určitě strašně líbí.

brut
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 12:54
- Nahlásit

Cezar
Brut krávy zbožňuje.( ale to víme už dost dlouho)....nějak se ty jeho pudy objevit musí......byl by schopen vézt do ohrady k nim. Takže se snažíme jim vyhýbat.
Odpočívám, léčím se...ale zatím je to tak půl na půl. Hlavně mně to vůbec nebaví a tak jsem ještě ke všemu dost otrávená.

Cezar
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 14:03
- Nahlásit

brut
Nedivím se Ti, že si otrávená, ale zápal plic doopravdy není žádná sranda a mohla bys mít zbytečně následky. Takže Ti nezbývá než se pořádně léčit. Brut je krásný pes a ty určitě víš sama nejlépe co mu můžete dovolit. Mě se strašně libilo jak jste potkali ty kachýnky. Je fakt, že takhle mladí psi by si spíše jen se vším živím hráli a vše tím pádem považují za hračku, ale kráva je na hračku moc veliká. Takže hodně trpělivosti a uüvidíš, že se ta nemoc zlepší i když asi to bude přeci jenom chvíli trvat.

brut
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 14:41
- Nahlásit

Cezar
Já vím, jen tu trpělivost jaksi nemám...ale to o sobě vím a snažím se s tím něco dělat......jenže je mi hrozně líto Bruta a Denynky.....pořád jsem si s nima hrála a blbla a teď mají smůlu....

žofka
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2006 17:35
- Nahlásit

Tak jsem dočetla,co jsem zameškala.
Dceřina pesa už je v péči pánečka,je mi po ní i smutno.
Náš nejmladší a nejmenší prďola bude asi pěkný proutník,sjíždí všecko,co nebo spíš kdo,mu drží. Nejlépe nejstaršího desetiletýho psa,ten si nechá líbit úplně všechno a malej trénuje o stošest.
monika
Úžasný fotky i manžel se kochal.To je klídek když spí,co!
brut
Musíš vydržet.Hlavně dokud neustoupí horečka.

Cezar
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 07:56
- Nahlásit

brut
Zdravím po ránu. Vydrž. Brut a Denynka to také nějak vydrží o to pak budou mít větší radost až si s nima budeš moc zase hrát a blbnout.
žofka
Nediv se, on určitě ví, že bude muset přebrat štafetu, tak už trenuje.

žofka
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 08:27
- Nahlásit

Zdravím v novém týdnu. V noci zase sprchlo,je zataženo,ale protrhává se to. Dneska mám v plánu jít pracovat na zahrádku,je třeba dohnat,co jsem těmi dešti zameškala. Celý minulý týden vlastně nešlo nic dělat,tak nevím jestli nepěstuju spíš trávu než zeleninu. Koncem týdne má být líp,ale léto prý bude až v srpnu. tak to se tedy máme na co těšit. Já topím ostošest.
Cezar
Jen ať trénuje,ať ví,co ho čeká,už teď je vidět,že se mu to bude líbit.

Cezar
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 09:02
- Nahlásit

žofka
A topit ještě budeš. Dnes ráno v Praze byly 4 stupně. Ze zahrádky si nic nedělej, nám na chatě také roste hlavně tráva a to co jsme zasadili, tak jenom skomírá a ta zima a přehršle vody tomu vůbec neprospívá. Jediný co máme jsou obalené jabloně, ale také je plno mšič, takže stříkáme jak blbý. Jsem zvědavá, jestli to ty jabloně vůbec udrží.

žofka
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 09:24 - Změnil/a: žofka
- Nahlásit

Cezar
No je to letos fakt hrůza,kdo ví,jestli v takové zimě dorostou i okurky. Třšně,broskve i meruňky jsou u nástaky obsyané,ale jestli to vůbec dozraje,to je záhada.Snad ano,ale určitě bude všechno později.Mám obavu,že než dozrají okurky,tak je napadne plíseň a bude po nich. A to jsem jich zasadila,kvůli dcerám,letos víc. Je to fakt pakárna s tím počasím.
brut
Hele a ty se koukej uzdravit,máš na to přesně týden. 13. 6. jedeme do té Prahy,tak si plánujem se stavit i u tebe.Takže třináctýho žádná nemoc a žádné lítání po doktorech,je ti to jasný !? Já ti pak o výkendu,až se s manželem už domluvíme konkrétně i na čase,písnu meil. Ale kdybys ještě zdravá nebyla a pořád si musela ležet,tak mi to pak musíš písnout,to by jsme tě raději ani neobtěžovali. Ledaže by se nám věnoval Brut a ty jsi pěkně hověla v pelechu. Stejně nevím,jestli tam pojedeme víc za tebou nebo obdivovat toho tvého rošťáka. Manžel je už na něho zvědavý,tomu se určitě bude líbit,on tenhle tip psů zbožňuje.Ale když jsem mu tlumočila,co už všechno proved,myslím,že ho bude obdivovat jen u vás a bude rád za to,co máme doma.

Cezar
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 09:56
- Nahlásit

žofka
No mi jsme zase letos pro změnu dali okurek jen pár, protože máme ještě z loňska, ale i těch pár normálně v té zimě zašlo. Jindy se muž tomu věnuje a dává je do takových nízkých pařníčků, ale letos by musel udělat nové víka, takže když jsme jich moc nepotřevali, tak jsme je dali jen normálně na záhon. No a nemáme nic, bude je dávat znovu. Rajský také skomírají. Dokonce mi i přes zimu vymrznul i libeček a šnitlik. No jsem zvědavá jestli z toho všeho letos vůbec něco bude.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 10:15
- Nahlásit

Ahojky,Jak to tak čtu, tak si říkám, ještě,že nejsem zahradník
Já umořím úplně všechno a ani ségry snaha na tom nic nemění.

Cezar
Kulíruju se, pesani mi dělají společnost společně se Sněhulkou. Včera měl Brut lovící den a pěkně jí prohnal.Dokonce tak moc, že ani ráno neřádila a spokojeně chrupala ( teda chrupe ještě teď).

žofka
13.6. už bych měla být v pořádku...ono se mi to malinko zlepšuje...ale já bych chtěla rychle.....to víš, jsem hrozně nedočkavá a nejsem zvyklá se povalovat. Taky to u nás podle toho vypadá. Děti uklidí jen to nejnutnější a ostatní holt musí počkat.
Rádi Vás u nás přivítáme, Brut bude mít radost, že má nějakou oběť. Jen si vezměte oblečení, na kterém nebudou vidět jeho stopy......přece jen pobývá přes den venku ( teda i vevnitř, ale tady je mu horko)

monika
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 10:32
- Nahlásit

tak takhle ten náš drobeček trpí. holky já chci být pes.

žofka
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 10:35
- Nahlásit

brut
Večer jdeme v Praze na koncert,sice rockový,ale i tak bych tam chtěla přijít slušně oblečená. Já to vidím na dvojí oblečení a protože od vás už nebudem navštěvovat žádné psy,uděláme si u vás převlíkárnu.

žofka
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 10:38
- Nahlásit

monika
Tak to já někdy taky. Našeho nejmenšího si beru večer do postele k televizi,kupodivu můj muž nic nenamítá,na něho se asi jeho přísný zákaz nevztahuje. Však první línání to utne. Taky si tam vychrňuje a lebedí,je vždycky v sedmým nebi,tdyž za mnou může do peřin.

Cezar
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 10:42
- Nahlásit

monika
Úplně souhlasím. Mi taky vždycky všichni říkáme, že až se podruhé narodíme, že chceme být našimi psi. Občas jim je co závidět.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 10:47
- Nahlásit

monika
Já chci být taky pes, ale jen u hodných lidí....třeba u Vás...tam by se mi líbilo.....ještě by jste mně přikryli, aby mně nebyla zima...

žofka
Klidně si u nás převlíkárnu udělejte....my jsme zvyklí, já totiž všem návštěvám říkám, aby si oblékli nějaké pracovní oblečení, že se u nás vždycky můžou převlíknout.......o chlupy totiž tady taky není nouze ( Brut i Denynka stále nějaké pouští a do toho Sněhule.....)

žofka
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 10:58
- Nahlásit

Holky,u nás svítí sluníčko,heč.
brut
To zvládnem a na chlupy jsme zvyklí,teda já určitě,manžel si zvyknout odmítá.

monika
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 11:00
- Nahlásit

u nás taky svítí sluníčko a dneska ještě nepršelo.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 11:33
- Nahlásit

U nás je zataženo a asi za chvíli začne pršet....má se déšť rozšířit na celé území a pršet bude do pátku

monika
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 16:51
- Nahlásit

brut
URL

to je odkaz na chov. stanici co má ta moje známá odtamtud štěndo.Jen jsem se zase zapomněla zeptat, na jméno prcka. To jsem celá já.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 17:41
- Nahlásit

monika
Jsi hodná a moc děkuji líbí se mi celá smečka.Ale tohle jsou australský ovčácký psi a já mám doma australského honáckého psa.
Rozdíl je mimo délky srsti i ve tvaru hlavy a v povahových vlasnostech. Ovčáci se mi moc líbí a popravdě řečeno, taky jsem jeden čas uvažovala nad jejich koupí. Jenže se srst musí pravidelně udržovat a to mně odradilo. Nějak mám raději krátkosrstá plemena.

monika
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 18:01
- Nahlásit

brut
no vidíš, já taky raději hladkosrsté nebo krástkosrsté pesy. Mě se vždycky moc líbili berňáčci, ale taky mě odradila dlouhá srst.
Já ani netušila, že těch australáků je víc druhů. Jsou ale fakt krásní.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 18:05
- Nahlásit

monika
Jsou nádherní....a když se vyčešou, tak je na ně radost pohledět, ale je tam ta starost o srst a česání. Pak mám ještě strach, aby se jim srst nezapařila a oni nesmrděli....i když prý snad ne.
Proto jsem volila honáka, který se sice občas pročesat taky musí, ale chlupy má krátké a na údržbu skvělé.
Australských.....psů je víc a ne všichni o nich vědí a znají je. Myslím, že to zase až tak na škodu není, ale přece jen jde o málopočetná plemena a mám strach aby nedocházelo postupněk nevhodnému křížení....

monika
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 20:40
- Nahlásit

brut
Křížení se časem nevyhne ani tohle plemeno. Jen co to lidí objeví. Já narazila na německou dogu kříženou s brazilskou filou. Jeden byl i na internetu, takže to není až tak neobvyklá kombinace. Pes vypadá nádherně, to je sice fakt, ale nechci domyslet, co to udělá s povahou takového zvířete při druhé třetí generaci. Lidi jsou blázni a pro mamon nadělají spoustu škody.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2006 21:02
- Nahlásit

monika
To je pravda....lidi jsou schopní pro prachy udělat cokoliv......bohužel, jim nevadí, že zničí i práci druhých....

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání