| Autor |
Zpráva |
Cezar
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 12:27
- Nahlásit
žandaNo mi jsme veta absolvovali, hlavně aby měl muž klid, že je to v pořádku. A máš pravdu je s ním hned veseleji než bez pejska.
brut
Myslím, že si Beníka správně odhadla, že to bude právě tak "co kdyby a páníček a panička se mi věnují o to víc, tak co bych si občas nezepajdal", je to prostě čísílko. Je fajn, že jsi zdravá, to se Brutovi bude líbit. To jízdné je fakt síla, u nás by to blo to samé, protože mám také ZTp, tak jezdím skoro zadarmo a pes by platil plně. Ty by měli jezdit jak kterýkoliv jiný cestující a měli by mít nárok i na sedadlo. Naštěstí zatím jezdím všude autem, takže todle neřeším.
monika
Nevím čemu se směješ. Co má co dělat někdo nad jejím barákem rambajs. Takže se nediv, že ho chtěla ulovit, kdo to má poslouchat.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 12:51 - Změnil/a: Orry
- Nahlásit
monika
brut
tak super ze jsi zdrava
jinak to jizdne je fakt hrozny...v MHD se plati dvacka Rockyho ucim v te tazce aby to bylo zadara , ale kdyz jedu treba nekam na prochajdu tak tu tasku tahat nechci...tak jede na cerno ale pokuta je pry stovka...
Cezar
bohuzel psi nemaji narok skoro ani dychat
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 13:00
- Nahlásit
Cezar
Jízdné je opravdu síla, ale nejhorší jsou ještě k tomu lidi a kecy, co mají. Oni si snad neuvědomují, že za pesana musíš zaplatit.
Já chci s Brutem absolvovat jízdu tramvají a metrem ( co kdyby to náhodou bylo někdy potřeba ) a tak teď vymýšlíme nejvhodnější dobu - chceme, aby jelo málo lidí, když netuším, jak se Brutovi jízda bude zamlouvat.
Denynka jezdí jak starý matador a tak si jí vezmu asi s sebou, aby měl hošánek nějaký příklad a choval se slušně. Sice nepředpokládám, že by vyváděl, ale čistě pro klid...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 13:13
- Nahlásit
Cestující, který se nemůže prokázat platným jízdním dokladem za přepravu psa, zaplatí stanovenou cenu a přirážku ve výši 200 Kč. Při zaplacení na místě nebo v doplatkové pokladně DP nejdříve následující pracovní den od 12.30 h, nejpozději 15. kalendářní den ode dne uložení přirážky se přirážka snižuje na 100 Kč.
tak za celych 13let co mam Orryho ho kontrolovali asi 3x...tak to by se ta stovka secsakra vyplatila
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 13:18
- Nahlásit
brut
Myslím, že si moc nevybereš. Po deváté hodině, když přestanou jezdit lidi do práce, tak začnou jezdit důchodci a ty jsou kolikrát horší než lid pracující. Ale myslím, že by to bylo nejvhodnější dopoledne, tak nějak těsně po té 9 hodině, oni než se důchodci vyhrabou ven tak je 11. To je aspoň můj názor. Takže šťastnou cestu, ale obdivuji Tě, dva psi a ještě berle, to si dobrá.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 13:18
- Nahlásit
Orry
Já naštěstí moc nejezdím...přece jen naše městečko hravě přejdu tam a zpět...sice za hoďku a půl, ale přejdu , ale občas právě jsem v Praze a někam se potřebuju dopravit ( ne vždy mám s sebou přítele - řidiče) a se dvěma pesanama nic moc.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 13:24
- Nahlásit
brut
mnoo to ja jenom do skolky jedu pres hodinu ..tramvaji, metrem a pak busem...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 13:24
- Nahlásit
Cezar
Já vím ...ale ne, první jízdu bude se mnou někdo absolvovat....problém je v tom, že Denyna poslouchá jen mně na téměř 100%, ale začíná být nedoslýchavá. No a Brut sice slyší dobře, ale jeho poslušnost ještě není těch 100% ( ach ta puberta ). Takže se sama zatím neodvážím, až si jízdu vyzkouším, tak to bude jiné. Denča se ode mně nehne dál než na krok a na vodítku chodí těsně u nohy ( jen v dopravních prostředcích nebo při nástupu, jinak začala na starý kolena potvora táhnout) a Brut má ještě tendence zrychlovat a předbíhat - a tím táhnout.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 13:26
- Nahlásit
Orry
Já když pojedu od nás k ségře, tak taky pojedu přes hodinu....ale z toho jen půl hoďky do Prahy
Pak to mám metrem s přestupem a autobusem
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 13:41
- Nahlásit
brut
Jo pubertu znám a dnes říkám mužovi, že Cézárek nebyl o nic lepší než Beník. Mi to teď prožíváme také, jen je to umocněný tím, že Beníka nemáme od štěněte, ale ono se to pomalu podá. Minulý pátek když jsem přijela, tak byl zase pod zahradou na volno a po přivítání mazal bez problémů nazpátek a ve středu, když jsem pak s ním byla na procháze, tak šel domů zase kus na volno a bylo to v pořádku. Nedivím se, že Brut zrychluje a předbíhá. Oni v tomhle věku mají strašně energie a potřebují ji někde vybít. Mi když jsem na procházku, tak také Beníka furt usměrňuji a když jdeme domů, tak to ani neí potřeba.
Jinak děvčata krásný víkend, já se jdu pomalu pakovat.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 14:03
- Nahlásit
Cezar
Krásný a slunečný víkend, hezky si ho s těma svýma chlapama užij
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 14:11
- Nahlásit
hezky vikend VSEM
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 14:24
- Nahlásit
Orry
Taky přejeme
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 20:47 - Změnil/a: žofka
- Nahlásit
monika
Sice by tvůj nápad,žádat místo malování něco jiného,by určitě fungoval,ale to by pak zase nebylo nebylo vymalováno .
Orry
S tím košíkem v autobusu je to těžké. On je na to předpis,do dopravy prostě pes bez košíku nesmí,jenže podle mě,by to taky měli rozdělovat. Já s těma míma prďouskama raději autobusem ani vlakem necestuju,protože si nějak na nich ten košík nedokážu představit. Nevím,jestli se na ně dá sehnat jejich velikost,asi ano,ale myslím,že by s ním vypadali jak příšerky s hororu.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 21:00
- Nahlásit
Koukám,že jsem tady chvilku nebyla a vy už jste zase celý rozřehtaný.
Jinak holky,tentokrát to naše malování byl doslova horor. Namíchala jsem zázračný odstín,ale hned jsem říkala,že je to málo. Ale co myslíte,že na to řekl manžel ? Samozřejmě,že barva došla a můj muž mě přesvědčil namíchat barvu znova. Nedal si říct,že stejný odstín už se mi nemůže podařit. No já vás nebudu napínat. Pokoj jsme domalovali a až to uschlo,začaly vystupovat ty rozdíly dvou barev. Dneska jsem ho zbudila brzo ráno,poslala pro barvu a dělali jsme to celé znovu.Raději se mě ani neptejte,jak moc jsem zuřila.
A víte co je na tom nejlepší,že když jsem dneska znovu namíchala barvu,tak mě zeřval,že je to zase moc. A ve finále jsme zjistili,že jsem namíchala přesně ten samý odstín,jako včera ten původní. To už ani nepřijde líto,to přímo nase..
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 22:12
- Nahlásit
žofka
Ahojky, ty taky nevíš, co by, viď? Nejdřív nemalováno a pak najednou hned dvakrát jednu místnost.....
Brut dneska poprve plaval pro klacík....jinak se sice vždycky koupal, ale klacík ho v hloubce nezajímal...až dneska....naštěstí jsem s sebou měla kameru a tak jsem ho natočila i s tím překvapeným výrazem...."hele, ono to jde a já přitom myslel, že ne...to je žůžo...a teď budu zkoušet paničku, jestli umí dost daleko házet" a panička házela a házela, až jí z toho bolela ruka
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 22:21
- Nahlásit
brut
No jo,srandičky,to by ti šlo.Mně teda moc do smíchu nebylo
Brut bude ptápěč ? Hele skus do vody hodit sebe,jestli tě taky vytáhne.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 22:29
- Nahlásit
žofka
Sranda musí být...kór, jestli bude ta slibovaná bouřka s kroupama
Dneska jsem v tý vodě málem skončila....při tom házení mi ujela na blátě noha...naštěstí tam byl strom....ale bylo to o kousek Brut na mně čučel s výrazem nejsi ty náhodou nějaká divná? Do vody lezu já, ty buď na břehu a házej
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 22:32
- Nahlásit
brut
No to je fakt,v Čechách se to už přehnalo. Já mám z toho taky hrůzu.
Hele ale fakt,už tě Brut viděl plavat ? Já myslím,že když je takový vodomil,že by plaval s tebou. Neli opravdu pro tebe.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 22:35
- Nahlásit
žofka
Naštěstí mně ještě ve vodě neviděl...po zkušenostech s Bastym a jeho zachraňováním se obávám, že Brut bude jedno a to samý.........a já bych tady ještě chvíli ráda byla
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 22:38
- Nahlásit
brut
Nebýt netu,tak se ani nezasměju.Po tom našem vydařeném malování je to jak balzám.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 22:58
- Nahlásit
žofka
No, mně při té představě moc do smíchu není ....Basty mně tenkrát málem utopil - plaval teprve podruhé v životě, poprve zkoušel zachraňovat ségru a ta to měla tak tak.....
Takže teď jsem opatrná...ale pokud bude vše probíhat podle plánu a bude pěkně, tak příští týden jedeme do chaty a budeme se koupat ve Vltavě. Tak uvidíme, jak to Brutovi půjde.
Musím končit, žene se sem bouřka, tak jdu vypnout net
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2006 12:37
- Nahlásit
Ahojky, tak už jsem včera viděla ségry maličkou. ....je moc krásná a hrozně malinká ( proti Bastymu)...byla hrozně unavená a tak jsem foteček udělala jen pár. Taky jsem se byla podívat na štěníky australáků a jednu fotečku jsem vám pro srovnání taky vložila ( představte si, že z nich třeba vyroste další Brut)
http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=galeria&gall ery_id=756
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2006 19:01
- Nahlásit
[b]brut[/b
Móóóc pěkný. Tak se segra dočkala,to musí být radosti.
Ta Brutova mamka je proti němu hodně malá. A ty štěnda jsou úžasný. To budou tak světlý ?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2006 22:18
- Nahlásit
žofka
Nebudou....australáci se rodí bílí s černými fleky a postupně získají modrou nebo červenou barvu. Brutova mamka je sice menší než Brut, což je správně, ale zase ne o moc.
Ségra je v sedmém nebi...feňulka je k umazlení. Je zatím strašně moc hodná a klidná. Moc ráda se mazlí, zatím neslyší na jméno a miluje klacíky
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2006 23:15
- Nahlásit
brut
Klacíky,to je mi nějaké povědomé,ten náš nejmenší je první,co ho zajímají. Nosí všecko co potká. Doma se snaží nám donést třeba hračku,ale když ho to učí manžel,tak do toho nesmím přijít já,protože pak na něho kašle a aportík nutí mě. To je pak radosti,když si to od něho vezmu,přeci ho nebudu kárat,že to patří páničkovi a ne mě.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2006 23:22
- Nahlásit
žofka
Klacíky miluje i Brut tak jsem zvědavá, jak se spolu o ně budou dělit
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2006 23:43
- Nahlásit
brut
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 10:33
- Nahlásit
Zdravim všechny po víkendu.
žofka
Koukám, že jste se při malování vyřádili. Hlavně, že to máte už za sebou, to je vždy pak příjemné, když je hotovo.
brut
Tak jsem se zase krásně zasmála, ty to tak pěkně vždycky podáš jak se Brut tváří, že si to člověk úplně představí a musí se smát. Malá ségry je pěkná, prostě štěně je štěně. Věřím, že musí mít strašnou radost, kór když se musela tak s Bastíkem rozloučit. Já vím jakou jsem měla strašnou radost s Beníka i když nebyl štěně. Když odejde pejsek, tak je doma strašná díra, furt něco chybí a nový pejsek je pak strašná záplata na tu bolest i na tu díru, která po tom minulém zbyla. Takže si živě dovedu její radost představit.
Jinak Beník má už nožičku doopravdy v pořádku. Zřejmě si to ošetřil sám, ještě než jsme k tomu veterináři jeli. V pátek když jsem přijela tak šel zase ze zahrady na volno a po přivítání se sám vrátil na zahradu a sedl si nad vrátka a poctivě čekal až vyndáme tašky z auta a příjdem za ním. Pomalu ho nepoznávám, jak je vzorný. Když jdem na procházku, tak ho nechám nejdříve vyběhat na stopovačce a nazpátek ho pustim kousek na volno a on jde poctivě domů. A ani mi nepřipadá, že by chtěl utíkat ze zahrady. Takže to vše bylo doopravdy asi než nám začal důvěřovat a teď už ví, že je u nás doma, také když jsou u mě i s Matýskem, tak se vždycky snaží nacpat před Matýska, ajk kdyby mu říkal to je moje panička, tak já musím být co nejblíž. Natož když zavolám Matýska, to se Beník přižene jak velká voda, jak kdyby byl Matýsek on. Prostě je s ním pěkná sranda, jak se začíná správně projevovat.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 10:55
- Nahlásit
Cezar
Vidíš, že jste se dočkali. Beník už bude v pohodě. Teď se teprve začne pořádně projevovat..a budete z něj mít čím dál větší radost.
Jinak malinká Balinka je hrozně hodňoučká mazlivka. Ségra říkala, že přes noc neudělá ani jednu loužičku...vydrží od deseti večer do půl sedmý do rána, spinká v košíku a jen se jde občas podívat, jestli je ségra v posteli....zkontroluje a zase jde spinkat. Zatím baští málo, ale není vybíravá, tak se snad rozbaští.
|