| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 14:05
- Nahlásit
Cezar
Moc pěknou dovolenou a hezky si jí užij
Orry
Já mám tyhle problémy od puberty, tak už jsem si zvykla.....naštěstí už mám vychytané situace a to pak nekompromisně sedám na první místo, které mám po ruce ( klidně i na obrubník). Pravda je, že když někdo vidí ženskou s berlema sedět na obrubníku, tak většinou má tendenci volat záchranku. Naštěstí se mi to nestává zase až tak často.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 15:30
- Nahlásit
monika
Aspoň někdo rozumnej. Ono kam taky s takovýma dvěma žirafkami (doufám,že se mi podařilo najít ten nejvístižnější a zároveň neurážející výraz ). Ne,vážně,občas ta dovolená prozpěje. Ale my jsme to kvůli pesanům omezili a teď budeme muset ještě víc. Ale mě to vůbec neva. CHystáme se až za dva roky a to jen proto,že chceme vzít vnoučka k moři,než půjde do školy. A to stejně bude podmínkou.že jedna z dcer se k nám na tu dobu nastěhuje.My jsme si loni s manželem užívali celé léto. Téměř každý víken jsme někde byli. Hrady,zámky,hudební festivali a ták. A myslím,co se týče peněz,jsme utratili víc,než kdyby jsme jednorázově někam jeli k moři. Letos si moc vyskakovat nemůžem,protože manželovu dovolenou budeme muset pojmout spíše pracovně. Potřebujem doma nějakou opravu a dceři jsme slíbili,že jí pomůžem na baráčku s nějakými úpravami.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 19:56
- Nahlásit
žofka
Já tady taky nějak budu
Jinak zítra jsem pryč...jedu něco vyřídit, pak za ségrou a Balinkou. Večer sice zase dorazím domů, ale přivezu si je s sebou. Už se na ně moc těším. Hlavně jsem zvědavá, jak ta prťavka vyrostla. Taky ségra hlásí, že se z ní stává pěkný poděs ...to bude dvojka - Brut a Bali, chudák Denča
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 21:28
- Nahlásit
brut
No to bude dvojka,tak si to užij a pak poreferuj.
Mě se podařil docela dobrý průšvih. Potřbovala jsem napustit vanu plnou vody,no a protože to dlouho trvá,tak jsem od toho odešla. No ani nemusíš hádat,co se stalo,já vytopila koupelnu a kousek přilehlé chodby. Všude je dlažba,takže by to ani nebyl takový průšvih,ale koupelna je plná nábytku a ten stál ve vodě. Já ho z místa samozřejmě neodáhnu,takže to bude muset počkat do zítřka. už to mám uklizené,možná pod nábytkem ani nic moc nebude,ale ser. mě to. Tohle se mi ještě nepodařilo.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 21:48
- Nahlásit
žofka
já si takhle dneska napouštěla vodu na nádobí a šla jsem se kouknout na ten neštastný první gol co jsme fásli a vytopila si kuchyň. jsem taky nasr...
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 21:55
- Nahlásit
monika
Já nemám slov,jsme ale praštěný. To já pro změnu zase myslela,že hrajem až v18 hod. tak jsem viděla jen konec,ale když jsem to viděla,ani jsem nelitovala.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 22:11
- Nahlásit
monika
Tak si říkám,že když jsem dva dny nebyla na zahradě,tak jsem toho chtěla využít a něco udělat doma,ale přílišná aktivita taky škodí. měla jsem si hodit nohy na stůl a ne vymýšlet ptákoviny. Namočila jsem totiž do vany prošívanou deku,nenapadlo mě blbce,že když se nevejde do pračky,že to bude záhul i ve vaně. Nejde s ní hnout,jak je to těžký. A tak napouštím a vypouštím vodu,ale co pak s tím nevím. Nechám to odkapat do rána ve vaně a pak to asi počká na manžela. Jsem si teda dala. A to měl být dobrý skutek,chtěla jsem to nachystat vnoučatům místo těžké peřiny. Teda já bába mám někdy nápady.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 23:21
- Nahlásit
Dneska prochází maličký zkouškou "zdospělosti". Já se s vámi musím podělit,ikdyž už možná chrníte,ale já jsem z toho možná nervoznější než on."Vypustila jsem ho natrvalo mezi dospěláky. Je tam celé odpoledne a do teď se mu to líbilo. S feňulou si hráli celé odpoledne,ale ta už odpadla a on chuděra neví kam se vrtnout. Přistihla jsem ho,že když jsem dýl u PC,spí na prahu kuchyně,kde bylo jeho teritorium. S pelechů si může vybrat,který chce,ale ne a ne,tam vlízt. Tak jsem mu jeho pelech dala hned za dveře kuchyně(doufám,že ráno do něho vletím a hodím držku) Jestli jste ještě některá vzhůru,myslíte,že nemám polevit a na noc ho třeba ještě ten týden brát do jeho kuchyně? Já nevím,jestli mám zůstat tvrďoch a už ho tam nechat. Ale za týden,by tam stejně musel,tak jsem si řekla,ať si zvyká,ale je mi ho líto.Já jsem měkouš,takhle jsem to prožívala i s mlaďoškou na podzim.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 23:31
- Nahlásit
žofka
monika
Teda musím říct, že jsem taky dneska uklízela, ale naštěstí se mi nepovedlo nic nechat přetéct.
Za to se mi po čerstvě vytřené podlaze ( ještě mokré) proběhl Brut plný písku a bahna - byl se totiž s páníčkem koupat, ten ho pustil u vrátek a Brut to vzal přes písek domů. Jsem myslela, že ho roztrhnu..
žofka
Já bych ho nechala u dospěláků, i když jsem taky měkoň. Myslím, že pro něj bude jednodušší si zvyknout teď, když ještě nemáš feňulky doma, než až je přivezeš. To by mohl ještě na ně začít žárlit.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 23:36
- Nahlásit
brut
Já si to taky tak myslela,jen jsem se spoléhala na to,že ještě nespíš a hodíš mi záchrané lano On blínek trucuje a ani do toho pelechu u dveří nevlezl. Spí na dlažbě jak žebrák. Já se picnu,jsem z toho na nervy. To bude asi brzy ráno budíček.CHjo,chci mít psy,tak je musím taky vychovávat,že,ale někdy je to kruťárna. Nejradši bych si ho vzala do postele ,ale budu teda ten tvrďák,kfyž to musí být.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 23:43
- Nahlásit
žofka
Neboj, on si do pelíšku vleze. Jen si myslí, že si vytrucuje návrat do kuchyně nebo k tobě do postele.
Že by se nachladil se v těchto vedrech bát nemusíš, tak si jdi v klidu lehnout a uvidíš.
Nezapomeň ráno podat zprávu, jak jste zvládli první noc s dospěláky. Já si jí snad ještě stihnu před odjezdem přečíst.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 23:52
- Nahlásit
brut
Jasně šéfe.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 07:38 - Změnil/a: žofka
- Nahlásit
Teď jsem na Seznamu četla,že zas pokousali,dokonce dva psi,čtyřletého chlapce. Sice jen na nohách,ale i tak hrůza.
A teď k tomu hlášení,jak proběhla první noc maličkého mezi dospěláky. Já jsem spala asi 4 hodiny,ale ne kvůli němu,ale kvůli bouřce a dešti. Usnula jsem asi kolem 3.hodiny. Maličký se do kuchyně sice ještě v 1.15 hod. dobýval,ale kdybych bývala dávno spala,tak bych to zaspala. Takhle jsem vyletěla a dostal kartáč,protože jsem byla naštvaná,že ještě nespím. Zabralo to,už byl klid,ale on celkem asi nespal ani polovinu z toho,co je zvyklý. V 7 hod. mě zbudil štěkáním,ale to jen proto,že zjistil,že v koupelně je zavřený nejstarší peso. Zavírám ho na noc,protože mu tam občas některá vleze do pelechu a on mi pak brzo ráno dělal budíček,jak se rozčiloval.
Takže všecko by bylo v normě,kdyby ráno maličký neobchcal na chodně co mohl.Asi na truc,takže dostal další kartáč,na to já jsem háklivá,to mu nebudu promíjet. Teď má maličký očička a je mi ho líto ani si moc hrát nechce.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 08:06
- Nahlásit
žofka
klídek, on to zvládne. Když byla Dorka malinká, tak nechtěla být na noc v koupelně. Řvala tam týden v noci. Bylo to příšerné, ale manžel mě držel skoro násilím ať za ní nejdu a pak to utlo a byl klid. Oni to dacani zkoušejí. Paničky jsou slabé a obyčejně nevydrží. Pak se naučila otvírat si dveře a já pár nocí sbírala odpadky z koše, který v noci rozházela po celé kuchyni. Teď chrní v obýváku na sedačce a ráno když mi zazvoní budík, příjde do ložnice a zavrtá se mi ještě na chvíli pod peřinu. Doufám, že se to Fanka nenaučí, to teda nevím, kde budu ležet já. Fanka spí v koupelně a je v pohodě. Večer se sice zašívá a myslí si, že na ni nepříjdem a zůstane taky v obýváků, ale ten čas ještě nepřišel.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 08:28
- Nahlásit
monika
No jo,člověk musí být někdy tvrdej,jinak by nám přerostli přes hlavu. Teda ta tvoje Fanča je docela naivní,když si myslí,že ji člověk přehlídne
Ti dva nejmladší už jsou z toho řádění od včerejška úplně vyřízení. Všelijak polehávají,ale pošťuchují se aspoň v leže.Malej by potřeboval spát,je mi ho líto.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 08:40
- Nahlásit
Holky,zítra se mi vrátí z ciziny po asi měsíci,dcera s vnučkou.Už se nemůžu dočkat.Jezdí každý rok k zeťovým rodičům. Malá vždycky přijede a na půl mluví jejich řečí. Já se na to tak těším. Za 14 dní bude mít 3 roky,moje podmínka letos byla,že už budou doma,protože narozky vždycky slavila tam a tak ode mě ještě nikdy nedostala můj výtvor(dort).V obchodě už mám zaplacený kočárek,žádná laciná sranda,skoro 2000 Kč. Ale ona má jen ten mrňavý a tenhle jsem slíbila,už jí snad vydrží na furt.
Tak jdu dělat na uvítanou dceřinu oblíbenou buchtu.Jestli bude hezky,malou si do neděle necháme,ale možná bude po cestě otrávená a bude chtít jet domů. Tam se jim,co byli pryč,narodily 3 koťátka,tak bude mít zase zážitky i doma.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 08:41
- Nahlásit
žofka
no já včera pozorovala Dorku. Když Fanka spí, tak ji chodí Dorka zlobit a budit. Včera dělaly v noci takový rachot, že jsem byla fakt ráda, že máme vlastní barák. Posunuly i sedačku.
Fanka se vždycky přikrčí a sbali na sedačce a jenom stříhá ušima. Myslí si, že ji tam neuvidím anebo zapomenu a nebude muset do koupelny. Máš vidět jak se plouží když ji vymáknu.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 08:42
- Nahlásit
taky bych si dala kousek nějakého dobrého koláče nebo dortu. mňam
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 08:45
- Nahlásit
žofka
neboj, mladoch to pochopi..ale reknu ti, ze ja jsem taky pekna mekota
pro me bude utrpeni az pojedu na dovcu a rockyska bude hlidat kamaradka...
tak to se na vnucku a dceru tesis vid?? a jakou druhou reci mluvi?? tyhle deti maji pak desnou vyhodu
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 08:48
- Nahlásit
monika
tak tohle kazde rano predvadi Orry..kdyz nejsme doma zaviram ho do svyho pokoje aby mel od rockyska pokoj a on se vzdycky snazi nekde zasivat..pak se milostive plouzi od pokoje...pritom to delam pro nej...neb myslim, ze by ho rockys utrapil on si normalka z orryho dela hon na lisku orry zalejza za gauc, kde je jako takovy pruchod a on si z toho udelal "boudicku" mnoo a rocky jak je jeste malej tak to dokaze vobchazet kolem dokola..takze kdyz tam orry je, tak si rocky vleze ze zadu a steka tak dlouho dokud orryho nevypudi presne jako tu lisku, kterou ma z nory vypudit
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 08:51
- Nahlásit
brut
uzij si dneska stenulku
vcera odpoledne jsem zase umirala s tlakem...fakt hruza..dnes je lip
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 09:32 - Změnil/a: žofka
- Nahlásit
Holky,ti dva mlaďoši se už jen plížijou.Oni snad usnou i ve stoje
Orry
Vnučka bude mluvit rusky.
To,že si dcera vzala Rusa,je na dlouhé téma. Když jsem zjistila.že s ním chodí,myslela jsem,že ji zabiju. Z jistě vám logických důvodů jsem na ruskojazyčně mluvící lidi byla do jisté doby alergická. Ale když jsem mladýho poznala,musela jsem změnit názor.Pokud se nic nezmění,člověk nikdy neví,tak já hodnějšího chlapa nepoznala. Pak jsem dělala ještě scény,když nás pozvali k nim jeho rodiče. Byla mi doslova hanba tam jet. Věděla jsem,že jeho otec i strýc jsou velkými zvířaty v politice a tak jsem měla hroznou obavu,že se tam pohádám. Jenže oni jsou to pravičáci jak polena,kteří si za komoušů zkusili svý. A tak i tento můj problém se vyřešil. Byla jsem a jsem spokojená a moc se mi tam líbilo. U nich na vesnici,jsem si připadala jak v ruské pohádce.Nevím,jak jinde,ale tam se mi líbilo.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 09:44
- Nahlásit
žofka
mnoo jo nejde hazet vsechny do jednoho pytle a rustina se hodi!!
uz chci dom..v praci je nuda a jsem lina neco delat
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 09:49
- Nahlásit
žofka
Děkuji za podání "hlášení". Jj, u bouřek taky nespím a pak jsem protivná.
Možná, že přišla u tebe včas. Takhle mlaďoch pochopil, že tudy cesta nevede. Však on si zvykne, neboj. A to že sotva kouká, je taky dobrý, alespoň se poučí.
Buchtu bych si taky dala, nějakou moc dobrou......mňam,mňam
Orry
Já jak včera uklízela, tak jsem to taky přehnala a večer jsem honem, honem doháněla pití, pak jsem zase byla jako koroptev a běhala jsem několikrát v noci.
Na mrňavku se moc těším, budu fotit, tak se určitě nějaká fotka povede a přijde do galerie.
Na mejlík ti odpovím buď večer nebo přes víkend a pošlu na soukromý m.
monika
Já podobně naháním Bruta, jako ty Fanynku.
Brutovi je doma hrozné horko a tak chce spát venku. Což by nebylo tak hrozné, kdyby nevyštěkával v noci sousedovic kocoura, který přes náš dvorek chodí domů.
Takže teď ho nechávám venku do poslední chvíle než jdu spát a pak ho ženu do chodby, kde je puštěný ventilátor, aby mu nebylo takové horko. On se pokaždý někam schová a myslí si, že ho nenajdu. Asi by mu to i prošlo, ale má chlapec smůlu, protože jeho ocásek je vidět i ve tmě.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 09:55
- Nahlásit
Holky,tak já udělám buchtu ještě jednu a klidně si přijďte.
brut
Já dělám jen móc dobré buchty.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 09:59
- Nahlásit
žofka
Rus je ještě v pohodě. Kamarádky holka si přivedla domů roma. Ta tak řvala, že ji bylo slyšet na kilometry daleko. Pak sejí holka sebrala a zdrhla s ním. Bydlela u něho asi půl roku a pak to Pavla vzdala a vzala je na milost. V září se mají brát a jenom z jeho strany má být asi 160 lidí. To nechci vidět křtiny nebo jiné oslavy. Naštěstí je z té čisčí romské větve, nebo jak to napsat, že je to slušný rom.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 10:00
- Nahlásit
dneska jsem dostala prima recept na výborné koláčky. jsou fakt supr a dlouho vydrží čerstvé. kdybyste měly chuť tak se s vámi o recept podělím.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 10:27
- Nahlásit
monika
Jasně,hoď ho sem.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2006 10:53
- Nahlásit