| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2006 11:52
- Nahlásit
Přidala jsem zase nějaké fotky. Tentokrát i jednu Bastyho:
http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=galeria&gall ery_id=943
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2006 10:03
- Nahlásit
Ahoj holky, tak jsem včera s přítelem strávila moc pěkný večer. Kousek od Křivoklátu jsme se sešli s Gájou a její rodinou včetně Sáry. Setkání bylo moc hezké, všichni jsou moc fajn.
Sára je malá lumpice, která se ráda probíhá. Je strašně miloučká a vůbec nevypadá na neposluchu. Prý nechce do vody, takže jí tam musí nosit a nechat plavat ke břehu, aby se ochladila.
Tak si myslím, že mají po včerejšku po starostech. Brut lítal ve vodě, Sára tam vběhla taky a dokonce se snažila aportovat klacíček, když byl kousek od břehu.
Za to Brut se zase předvedl. Nejen, že povely plnil až po výhružném zvednutí hlasu nebo skoro vrčení ( a taky v nich nevydržel déle než pár vteřin ), ale ještě měl občas tendence na Sáru naskakovat. Dostal sprdunk, taky šlehnutí vodítkem a bylo líp. Ta jeho puberta mně teda ničí.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2006 08:23
- Nahlásit
brut
krasny fotky, brut!! a Denynka ma super polohu
jinak s kabelama uz snad bude klid...tata je vsechny zasekal do betonu a uz v cele predsini nema sanci zadny objevit
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2006 08:29
- Nahlásit
Moc všechny zdravím a všechno co psala brut je pravda... Díky Brutovi se už naše hafule nebojí vody a jde do ní dobrovolně, zvlášť, když má po boku takového fešáka, jako je Brut. Je pravda, že ho všichni v kempu obdivovali. S tou poslušností na tom Brut není tak zle, prostě je to mladý krásný pes, plný energie a to je dobře. Moc se chtěl s naší Sárou galánit, ale ta ho chtěla jen na dovádění a stále se před ním vykrucovala a trošku provokovala a potom zdrhla. Chudák Brut to pak od páníčka trošku schytal, ale to se nedá nic dělat, poslouchat se musí. Byl to vážně moc hezký večer a doufám, že si to brzy zopakujeme a snad se k nám někdo ještě přidáte...
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2006 08:29
- Nahlásit
brut
Fotka jsou pěkné, Bastík byl také moc krásný pes, je ho škoda, ale bohužel nemoci si nevybírají.S Bruta si nic nedělej, holt puberta s nima dělá divy, já to také na Beníkovi vidím. Také jak se ujistil, že je u nás doma, tak zkouší co vydržím. Včera mě poprvé viděl odjíždět z chaty, jinak s ním vždy muž šel v neděli radši na pivo a já mezitím odjela no a co si myslíš samozřejmě, že šel přes vrátka a zřejmě se mě snažil dohnat, abych ho vzala sebou. Segra mi ihned volala a já se jak blbec vracela asi 10 km. Když už jsem byla skorem u chaty tak volala, že se vrátil. Tak jsem to zase obrátila a jela do Prahy, abych ho zbytečně znova nestresovala. Hlavně, že jsem říkala mužovi, aby ho nejmíň 1/4hodiny hlídal, aby neutekl no a on si myslel, když Beník zalezl do tůje, takže tam bude trucovat no ale bohužel se spletl. Ten hajzlík mě vůbec nesmí vidět odjíždět, je na mě pěkný závislák. No za 14 dní budu mít zase 14 dní dovolené, tak si mě zase trochu užije. Jinak se ale musím pochlubit. Už si pěkně hraje. Nosí balonek i ho občas pustí, abych mu ho mohla znovu hodit a včera se snažil dokonce vyprovokovat Matýska, aby se s ním honil, ovšem to se mu nepovedlo, ale furt ho provokoval s balonkem v hubě. Už se zřejmě doopravdy cití u nás doma, ale panička by prostě měla být jenom s ním a nechodit do práce. Tak vidíš, že je to všude stejné. V pubertě všichni zkouší co vydržíme.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2006 08:30
- Nahlásit
Orry
Děkujeme za pochvalu. Copak Denynka, to je stále stejné kvítko. I když už se tak moc nemazlí jako dřív, tak tohle jí naštěstí neopustilo.
Tak táta Rockýskovi znemožnil zábavu....to si bude muset uličník najít něco jiného
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2006 08:33
- Nahlásit
Gája
Jj, galánit se chtěl, potom s náma doma nemluvil...asi mu došlo, že jsme mu znemožnili námluvy
Zítra jedeme na návštěvu, tak jsem na něj zvědavá. Tyhle pejsky ještě nezná, tak jak se bude chovat.
Taky doufám, že se brzy sejdeme a někdo další se k nám přidá.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2006 08:40
- Nahlásit
Orry
Takže Rocky má po zábavě, ale neboj se on si najde něco jiného a vy budete muset vydržet než dospěje, jsou to prostě čísílka.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2006 08:40
- Nahlásit
Cezar
Tak to je báječná zpráva. Beník je naprosto normální, zdravý pejsek. Snad jeho zkušenosti nebyly tak hrozné a nikdy s ním nebude problém.
S tím odjezdem to u nás funguje stejně. Pokud budou odcházet nebo odjíždět ostatní, tak bude chvíli Brut smutnit, ale pak bude v pohodě. Ovšem ve chíli, kdy mizím já, tak začne vyvádět. Doma ani tak ne, to si jen párkrát smutně štěkne, ale třeba v chatě ňafe jak o závod, s nikým nemluví a neustále kouká na cestu, kdy se už vrátím.
Taky je to závislák. Ale zjišťuju, že mu začínají chybět děti. Přece jen pro něj bude 14 dní až dost.
Denynka už je zvyklá, takže u ní víme, že vyvádět nebude, ale bude poslušně čekat na náš návrat ( a pak radostí tak kňučet, že u nás zvoní sousedi, co tomu nebohému pejskovi děláme ).
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2006 08:53
- Nahlásit
brut
Já se nedivím, že mu děti scházejí, kdyť mu chybí kus smečky. Jo já jsem mužovi říkala, že vezmeme teď čubinu, že ta bude spíš na něj a on nechtěl. Chtěl zase psa a ten ja závislej na mě, no a hajzlík se také snaží občas si něco vynutit. Máš pravdu s tím odjezdem, když odjíždí ségra tak je smutný, ale neutíká za nimi. No ale jak odjedu já tak je zle. Cézar býval taky smutný, ale zvykl si. No já doufám, že si Ben také zvykne, ale nevím jak dlouho to bude trvat už se mi to zdá dost dlouhé, no ale přeci jen Ben je jiný než byl Cezar. No ale když mu páníček v pátek řekne, že panička přijede, tak prý hlída od rána každé auto, jestli to už nejsem já a pak ho mám pomalu až na hlavě jak se může zbláznit radostí. Denynka už je dáma a je hodňoučká. Matýsek tam teď také s mužem zůstáva a je také hodný , ale holt Denynnka i Matýsek už jsou rozumní pejskové.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2006 09:01
- Nahlásit
Cezar
ale holt Denynnka i Matýsek už jsou rozumní pejskové.
Nebo spíš babča s dědou, které už jen tak něco nerozhází
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2006 09:31
- Nahlásit
brut
To máš pravdu, jsou to babča a děda. Tomu už jen řekneme, že tam bude s páníčkem, že je mu tam lepší než v Praze v tom teple a on poctivě sedí na kopečku a kouká jak mu pánička s páníčkem odjíždějí. A pak má v pátek ohromnou radost když přijedou. Ale někdy mi je chudáka až líto, protože ten náš hajzlík se všude snaží nacpat první a než se dostane Matýsek ke své paničce tak to chvilku trvá. Je to až neskutečné jak si každého Ben přivlastňuje a Matýsek je také už takové staré zlatíčko, no asi jako Denynka. Ale přeci jenom si něco vydobil, začal spát s mužem a lehne si přímo k jeho hlavě a Beník se tam může cpát jak chce, ale má smůlu on ho tam prostě nepustí až jsem se musela smát jak Matýsek ležel jak prkno a snad i kdyby si Ben na něj lehl, tak by se neuhnul. Jsou to prostě čísílka.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2006 10:02
- Nahlásit
Jo ještě musím na Beníka něco prásknout, představte si, že krade nakladačky z kýble a žere je zloděj jeden. Je jich schopen ukrást za den i pět. Tak nevím jestli máme psa a nebo nějakého zeleninožravce.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2006 15:34
- Nahlásit
Cezar
to je ale labuznik
brut
orry se uz taky moc nemazlikuje...spis si prijde pro podrbani a pak chce mit zase svuj klid...ale on nebyl mazlivej ani jako stene..proste takovej svuj..kdezto rockys to je mazel od prirody a hlavne za mnou vzdycky prijde lumpacit
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2006 22:22
- Nahlásit
Ahoj holky,
zdravím,vůbec nic nestíhám,nějak je pořád všechno jinak a tak jen aby jste věděly,že na vás taky myslím.
Pesani jsou v pohodě,babča se ustálila. Štěnda jsou oočkovaná a užívám se je. Jsou to lumpice,ale jako zprávné ženské velice rozumné a chápavé.
brut
Na mějlík myslím,ale nějak na to pořád nemám tu zprávnou chvilku.Nejsem a dlouho nebudu v pořádku,musela jsem zpomalit tempo a tak mám furt co dělat.Pořád moc málo spím,ale máme to s doktorkou pod kontrolou. Však já ti to pak všecko napíšu.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2006 22:51
- Nahlásit
brut
Dík za mejlík,já ho teprvě objevila. Jasně,už jsem si termín raději napsala. Už se moc těšíme,přijedete i s Brutem? Já jen abych promyslela,jak s psama,velký asi pro ně bude velké sousto. . Škoda,že v té době,už nejsou meruňky a okurky,no jo no,nejde všecko,jak by člověk chtěl.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2006 23:02
- Nahlásit
Žofinko drž se, držím palečky ať vše zvládneš a si v pohodě.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2006 23:22
- Nahlásit
žofka
Pojedeme s Brutem a starosti si nedělej, Bruta ohlídáme nebo ho necháme v autě, on je zvyklý.
Hlavně se dej do kupy, vše pomaloučku, polehoučku a hlavně odpočívej.
Podrbej psíky už se na ně těším.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2006 23:25
- Nahlásit
Holky,kdyby jste mě viděly... ,hned je mi líp na dušičce.Díky,dělám co můžu,abych to ustála.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 10:33
- Nahlásit
žofka
Buď si jistá, že my ti tady vždycky dušičku pohladíme. Tak se pomalinku, polehounku dávej do kupy a zase se ukaž.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 12:50
- Nahlásit
brut
ahojky
ted jsem zkoukla fotky a brutovi to slusiiiiiiii, hlavne jak je uplne vytuhnutej, jak spinka
no a co jinak, jak se mas a co snehulka????
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 12:53
- Nahlásit
brut
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 13:52
- Nahlásit
žofka
Držím palečky a dej se dohromady, to že ti jde vše teď pomaleji, z toho si nic nedělej. Práce nemá nožičky, ta neuteče. Takže se hlavně ty opatruj a neboj vše se časem udělá.
Orry
To že Beník baští zeleninu to jsem zjistila celkem brzy, ale že bude takhle krást nakládačky, to mě nenapadlo. Je to prostě číslo. Jak se líbí Rockymu zabetonované kabely?
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 13:55
- Nahlásit
Cezar
juu benik zere zeleninu a okurky??? si predstav ze sandy zere krom jahod, melouna atd dokonce i grep!!! je to proste cunik
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 14:01
- Nahlásit
nika00
To je zajímavý grep nejím ani moc já, tak to jsme ještě nezkoušeli, ale nakladačky krade přímo z kýblu a že jich tam má dost, protože je pěstujeme jak mi tak i ségra a muž je průběžně přes týden trhá a mi je pak až v neděli nakládáme, takže si může hajzlík vybírat.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 14:30
- Nahlásit
nika00
Sněhulka se nám zase začala mrouskat, tak tady vydatně vyvádí. Je mi jí hrozně líto, bohužel zase z kastrace nic nebude ( měli jsme jít v pátek). Takže to odložím na začátek září, protože během příštího týdne odjedu do chaty a budu se vracet až poslední srpnový týden ( nebo první zářijový, to ještě nevím).
Brut je v těhle vedrech víc mrtvý než živý, ale okolo šestý se probere a začne řádit. Denynka je zase pro změnu spokojená přes den, kdy se i praží na sluníčku a večer se honem schovává do pelíšku.
Holky, já včera malovala dvě místnosti , to je hrůza. Brut mi vylil barvu, pak se zase prošel v kapkách a naposledy si jen očuchával. Takže mimo malování jsem ještě drbala Bruta. Denča už je zvyklá se klidit ( nemá ráda vodu, tak se jí nedivím) někam dost daleko od mého šílení.
No a dneska gruntuju. V tomhle vedru si připadám jak cvok. Brut pořád codí se mnou nebo si alespoň ke mně lehne ( nejlépe těsně za mně, takže jsem ho už několikrát šlápla nebo o něj zakopla), Denyna je raději na sluníčku.
Zítra budu zase dělat krocany, tak se na to moc "těším".
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 14:31
- Nahlásit
Cezar
nika00
Denyna baští veškerou zeleninu a ovoce včetně citrónu a grepu. Brutsi trochu vybírá, ale už pochopil, že mu to jinak bába sbaští a tak se trochu snaží. To máte vidět ty ksichtíky...
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 14:55
- Nahlásit
brut
Nepřeháníš to trochu. Asi chceš v tomhle vedru zkolabovat. Beník hajzlík ale žere i kyselé okurky, tak se ani nedivím, že žere i ještě nenaložené, jinak ze zeleniny baští dost ani si teď nevzpomenu co by nejedl. Jsem zvědavá teď nám dozrávají letní jablka a Mates má jablka moc rád, tak jak se na ně bude tvářit Beník.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 14:57
- Nahlásit
Jinak děvčata loučím se a jdu domů. Takže nashle zítra.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2006 14:59
- Nahlásit
rocky taky zere vsechno...nejradsi ze zeleniny ma asi papriku ...a z ovoce nektarinky a melouna
jinak Orry kdyz byl stendo tak byl normalka vegetarian a dneska by to nevzal do huby...jen obcas boruvku ci malinu a to jen kdyz ma zizen
|