Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
Cezar
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 08:21
- Nahlásit

Zdravím všechny při pondělku. Koukám, že jste se všichni flákali a já nemám pomalu co dočítat.
žofka
Neboj ona začne žrát, ale teď se jí stýská, to znám od našich psů. Mi když jsme s mužem si dovolili oba odjet na týden na dovolenou, tak Cézara sestry děti krmili z ruky a to byl ve svým prostředí, tak se nediv i když to tam zná, tak to bude chvíli trvat než se s tím srovná, ale uvidíš, že to bude dobrý.monika
Tak co dělá mímo?

žofka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 10:01
- Nahlásit

Cezar
No snad jo,já už jí teď koupila i jiný granule,s doměním,že ty naše jí nejedou,ale nic. A to jsem jí včera nechala hladem. Tak uvidím dneska,mám pro ni skovaný kuřecí krky,ale pořád to oddaluju,jak jí je dám,bude to u nás od soboty 3. vařené jídlo a to asi bude s granulema konec,ale tak si říkám,že to nějak těch 14 dní spolu přežijem,hladem ji nenechám. Když ona je takový nerváček a to bude celý problém.

nika00
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 10:06
- Nahlásit

ahoj holky, tak jakej byl vikend???
ja tenmuj musim pochvalit...uz od patku op odchodu z prace se vse vydarilo...vcera jsme byli s jimmym na festivalu "mezi ploty" vsichni si ho chteli pujcovat a on byl jak vytrzenej...taky se naucil nastupoval to metra do autobusu, jen ty eskalatory...to byla sranda rozplatcnul se jak placka..predni nohy natazeny dopredu, a zadni zase dozadu...vypadal jak palacinka

žofka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 10:17
- Nahlásit

nika00
Ahoj,to je dost,že jsi nás poctila návštěvou. Jo,víkend docela dobrý,hlídám dceři psinu,tak jsme se věnovali skoro jen jí,protože smutní.
Cezar
Hlásím malý úspěch,trochu jsem si s dceřinou feňulou pohrála a při tom mi z ruky snědla pár granulý. Pak i trochu se země,ale pak jakoby se něčeho lekla a šmitec.Ale i tak je to úspěch,buď si granulku z ruky vůbec nevzala a nebo ji vždycky hned vyplivla. Ona je to fakt neurotička.Já si totiž myslím,že se jí mladí málo věnujou,já nevím z čím je křížená,ale rozhodně má v sobě lovecký pudy a to chce,dlouhý procházky,prostě se jí věnovat. Mladí sice mají velkou zahradu,takže se má kde vylítat,ale to podle mě nestačí. A oni si nedají říct. Oni měli mít společenský plemeno a ne takovou divokou kobylu,která potřebuje neustále pohyb.

nika00
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 10:33
- Nahlásit

žofka
no jo....vedeni ma jednani, tak se tu muzu prohrabat netem....(uz skoncili...jeee ) musim ted bejt opatrna pac je to tu celkem napjaty....

žofka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 10:54
- Nahlásit

nika00
Klídek,my tě neprozradíme.

Cezar
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 11:04
- Nahlásit

žofka
Uvidíš, že se to srovná. Bohužel oni jsou moc vázáný na svoje páníčky a pak trvá než si zvyknou. Já myslím, že pak doma bude baštit granule normálně, ale tady je to fakt tím, že je to zase po roce pro ni velká změna.
nika00
Ty ještě žiješ, já už měla strach, že si se někde stratila. Jimmy je šikulka, myslím, že jsou tak nastejno s Beníkem. My jsem zase minulý týden přecházely potok přes takový železný můstek, který nebyl plný, přecházel vlastně přes mřížový. A to jsem se nasmála jak šel. Nohy roztažený jak nevím co a šel jak připo........, prostě jsou to v tomhle věku čísílka.

Jinak se můžu pochlubit, už jsem 3 týdny nezdrhli.
Brut
Krásně se koukám Brut pobavil, takové krásné hračky a oni si s ním nechtějí hrát, dobře jsem se zasmála.

nika00
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 11:11
- Nahlásit

Cezar
no jo ziju ziju...
na tom festivalu jsem videla pejska a ten byl podobny podle fotek tvemu benikovi....byl to taky takovy ulicnik....
noo a taky sme byli s jimmem v parku a tam byl lanovy most a zebrik....taky to zkousel....no sranda....pak se klouzal na skluzavce a vymachal se v louzi...

Cezar
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 11:20
- Nahlásit

žofka
Koukám, že než jsem to stačila napsat, tak už jsi zaznamenala aspoň částečný úspěch. Ono to myslím pomalu půjde. Ale máš pravdu, jestli to není vyloženě společenské plemeno, tak jim zahrada nestačí, já to vidím u Bena, ten je vyloženě šťastný, když jde ven a čím delší procházka, tím lepší a to s ním chodím na stopovačce, aby měl trochu víc pohybu, než na krátkým vodítku. Jenže to jim asi můžeš vykládat jak chceš, bohužel mladý mají svůj vlastní rozum. Jen jim nepřeji, aby jim náhodou nezačla z té zahrady utíkat. To pak má člověk o ně strašný strach.

Cezar
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 11:23
- Nahlásit

nika00
Ježiž to já krásný, tak takové žážitky bohužel nemáme. Vidíš já si myslím, že teď jsi ráda, že si si Jimmyho nechala. Sárinka je přeci už jen rozumná dáma a takhle by jsi si s ní určitě už neužila.

žofka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 11:33
- Nahlásit

Cezar
No to víš,že jim utíká,jak ze zahrady,tak hlavními vchodovými dveřmi.Oni si ji tak naučili,že to může. Bydlí na dědině,ona to své okolí prolítne a zase se vrátí.No a dcera tvrdí,že když se takhle proběhne,že jí to stačí. Ona utíkala už když bydleli u nás a to pak byly nervy,ale je fakt,že se vždycky jen proběhla a za chvíli už seděla u dveří. Ale i tak,já z toho byla na mrtvici,měla jsem strach,že ji zajede auto,nakonec,to se jim může stát i u nich a pak se budou divit.

nika00
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 11:58
- Nahlásit

Cezar
no Sandynka je sice rozuna dama, ale taky peknej cvok....na skluzavce se taky klouze
navic ted ji nejak extra zabiraji ty leky...takze je jak utrzena...sice je trosku linejsi nez Jimmy, ale zas je to takovej cunik...Jimmy je akcni pes a sandynka je vynalezavy prasatko

Orry
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 14:32
- Nahlásit

ahojky vsem pri pondelku (a uz aby byl dalsi vikend co??!! )

žofka
a copak je to za plemeno??
jsem moc zvedava co bude delat rockysek az odjedem do italie...doufam ze to zvladne!!

Cezar
Benik je sikulka

Cezar
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 14:34
- Nahlásit

žofka
Můžu ti říct, že je obdivuji, protože nám když Beník uteče (i když teď už 3 týdny neutekl) tak jsem vždycky celou dobu než se vrátí špatná, protože mám strach, aby se mu nic nestalo. No snad to bude dobrý, ale moc nevěřím, že máme vyhráno.
nika00
Tak to je fajn, že konečně Sandynce prášky zabraly, aspoň můžeš být klidnější. Můj muž říká o Beníkovi, že je to gripen, ten je akční až hrůza. To víš pro něj je to hrozný rozdíl od 14letého dědka na juniora cca max. 1 rok.

Cezar
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 14:53
- Nahlásit

Děvčata loučím a jdu domů, nashle zítra.

žofka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 15:03
- Nahlásit

Cezar
Tak se měj hezky a zítra ahoj. Matka té dceřiné feny je něco čistokrevnýho,ale já zapoměla co,možná kokr,ale s čím zabřezla nikdo neví,já podle srsti tipuju zlatýho retrývra.

Orry
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2006 08:52 - Změnil/a: Orry
- Nahlásit

ciao holky, tak jak se mate dnes?to je pocasko co?? Rockysek je z toho na mrtvici, on nesnasi kdyz prsi..nechce vubec chodit je to takova nase fajnovka, dokonce zjistil, ze u me pod destnikem neprsi to je pak "chuze u nohy"
vcera nas zase s martinem celej vecer bavil...je to rozeny komediant uz i Orry kdyz ho vidi tak se tlemi a nejradsi ho prohani po byte

brut
doufam, ze uz jsi doma jinak bezva prihoda s brutikem

žofka
tak jak se dari fenulce?? a co smecka?
Cezar
ahojky

monika
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2006 09:09
- Nahlásit

URL

holky tohle je galerie našich dvou holek. Já mám za ty dva dny moře fotek. Jsou obě úžasné. Fanynka doma vůbec nečurá a ani nekadí.Hlásí, že chce ven.Je moc šikovná. Poslední dva dny se doma jenom smějeme a užíváme si je. Fanynka krade Dorce hračky, ta jí je pak bere a provokuje ji ke hraní. Venku jí dělá bodyguarda před cizíma.Měla jsem strach jak ji Dorka veme ,ale jsou fakt supr.

Orry
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2006 09:22
- Nahlásit

monika
mas krasne holky, vsechny tri
umim si predstavit jak si uzivate...ono je to vazne vetsi sranda mit dva pejsky ikdyz u nas si Rocky vystaci i sam, je to herecka
jaky mas vekovy rozdil??
preju more krasnych zazitku!!

žofka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2006 09:30
- Nahlásit

Ahoj holky,
Orry
Fenečce se daří dobře,večer se mi jí zýelelo a dala jsem jí mísu kuřecích krků. Taky mi zahrála pěkně na nervy,samozřejmě mi utekla,když jsem se chystala se svými dvěmi na očkování. Tak jsem jim zase vodítko odepla a šla lapit tu uprchlici.Ona by se vrátila,ale když jsem potřebovala odejít,nechtěla jsem ji nechat venku. Byla to šílená hoňka,samozřejmě se nechtěla nechat chytit. Dneska už mám v kapse u bundy,pro případný další útěk,nachystané pamlsky,na to slyší,bylo mi hrozně,když jsem ji obelstila s prázdnou rukou,příště by se mi to mohlo vymstít.
No a když všechno dobře dopadlo,tak ve finále,když jsem šla už s mýma naočkovanýma holkama domů,vyšla ze svého baráku švagrová,nesla v ruce něco do popelnice,chtěla se pomuchlovat s hafinkama a jak se sklonila,to něco jí spadlo na zem,mladá feňula se toho lekla a vyskočila metr nad zem a rouvnou švagrové do muškátu.Sice to přežil,ale je trošku oholený.Tak jí jdu pro klid v rodině,dneska koupit raději nový.
Tak to jsou moje včerejší psí zážitky,docela mi to zase na nějakou dobu stačí. Do dneška pořád pršelo,vypadá to,že dneska už by to mohlo být lepší,tak vezmu tu dceřinu kobylu odpoledne na hodně dlouhou procházku,ať zapomene na ztesk.
monika
Věřím,že si to s hafinkama pořádně užíváš,hned se jdu do galerie mrknout.

žofka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2006 09:32
- Nahlásit

monika
No krásný,musí to být s nima sranda. Co ten pelíšek,takhle náhodou nezapoměla jsem ti dát ten kontakt na ta stránky?

žofka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2006 09:33
- Nahlásit

monika
Ty sránky jsou www.spokojenypes.cz

brut
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2006 10:24
- Nahlásit

Ahojky, tak už jsem doma.
Koukám, že se nám tady po dlouhé době objevila Nika, to je fajn.

monika
Fotečky jsou nádherný. Je príma, že se obě holky skamarádily a hrají si spolu. Vypadá to, že si budete nějaký čas užívat veselé domácnosti. Fanynka je moc šikovná. Už se těším na další fotečky..

žofka
Asi feňulka má málo pohybu. Zkus s ní dojít na větší procházku, pak by mohla být unavená a mít hlad. Jinak u nás lije a lije.

Orry
Rockýsek je na tom z vodou asi stejně jako Denynka. Ta když prší, tak taky nechce ven. Já jí musím vzít do ruky a vynést....čím je starší, tím je horší..

Cezar
Vidíš, pokrok - 3týdny bez útěku a ještě se srovnal s manželem, tak to je báječná zpráva..

nika00
Jsem ráda, že konečně Sandynce zabraly prášky a začíná se její zdravíčko zlepšovat. Tak teď budeš mít doma dva pošuky.Jimmi je šikulka a asi taky pěkný komediant. My s Brutem budeme nacvičovat jízdu metrem za pár dní. Tak jsem zvědavá na eskalátory. Pojedeme i s Denynkou, ta je už mazák. Naskakuje a seskakuje bez povelů. Pevně doufám, že to zvládne i Brut.

monika
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2006 11:00
- Nahlásit

žofka
to víš, že zapomněla, ale navadí. jdu se kouknout na ty jejich stránky.
taky jsem aktualizovala Dorčiny stránky. Budu tam ládovat fotky tak sem tam jukněte. Já se strašně těším domů za těma mojima zlatíčkama.

žofka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2006 11:16
- Nahlásit

brut
Ahoj,tak tě vítám zpátky,doufám,že už jsi v pořádku.
S feňulkou půjdu na celé odpoledne ven,jenom doufám,že počasí vydrží. Včera do rána chlejstalo,dopoledne se vyjasnilo a pak zase znovu lilo. Teď dokonce vylezlo i sluníčko,tak doufám,že to tak vydrží.
Jinak moje psy taky nedostanu ven když prší.Maximálně se vyvenčí hned za dveřmi do dvora,tam to máme zastřešený,ale do mokra ani náhodou.

brut
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2006 11:33
- Nahlásit

žofka
V pořádku moc nejsem ,ale jsem doma a to je nejdůležitější.
Tady neustále lije, tak se chystám na kratší procházku s Brutem.....velkou nechám páníčkovi na odpoledne.

žofka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2006 11:55
- Nahlásit

brut

Orry
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2006 11:59
- Nahlásit

brut
snad se brzo uzdravis, myslime na tebe!!!

v Praze taky lije...

brut
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2006 12:33
- Nahlásit

Orry
Díky........snad jo, nebaví mi být za maroda...i když jsem jím v posledních letech čím dál víc.

Před chvílí jsem byla s Brutem venku. Vzala jsem ho na volno....malá procházka jen po okolí .....celou dobu se ode mně nehnul na krok. Potkali jsme dva psy a on nic...ještě otočil hlavu směrem ke mně nahoru. Vypadalo to, jako by říkal...dneska si tě musím pohlídat, aby jsi mi zase někam neutekla....na psy mám vždycky času dost.....Když se šel vysrandit, tak mi předtím žďuchal čumákem do kolena a chudák tak fofroval, že mi ho bylo líto. Teď leží před dveřma a nechce mně vůbec nikam pustit samotnou.

Cezar
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2006 13:14
- Nahlásit

Zdravím všechny i když až v poledne, ale dneska toho bylo nějak hodně.
brut
Je dobře, že si doma a snad se vše zklidní. Brut je zlatý, ale oni si dávají pozor, když se vzdálíš třeba i jen na ten den, tak pak si myslí, že jim to musíš vynahradit, kór když si s ním jinak furt.
Jinak Beník si snad konečně uvědomil, že je náš a že už u nás zůstane, tak snad doopravdy bude hodný. Dnes říkal muž, že včera štěkal pomalu hodinu na pole, tak se tam šel podívat na co štěká a on byl opřený o plot a štěkal tam na zajíce, který se tam chodí pást. Tak jsem se strašně divila, že za nimi neutekl, ale on prý na ně čuměl a štěkal, tak jsem fakt ráda. S mužem už se doopravdy skamarádili a i dokonce už muž připustil, že až dospěje, že by mohl být tak hodný jako Cézar, což je velikánský úspěch. To víš jemu dělá dobře, že když tam nejsem, tak se Beník od něj nehne a všude za ním chodí.
žofka
Tak koukám, že máš doma hezky veselo. Snad když s ní budeš chodit na delší vycházky, tak nebude mít potřebu utíkat. Kdyť je to o strach.
Orry
Koukám, že Rockýsek je pěkný vykuk, to víš, že ihned zjistí kde neprší, kór když to nemá rád. Beníkovi naštěstí déšť nevadí, ale on je přeci jenom větší a Cézar tomu vůbec tohle počasí nevadilo, ten chodil ven rád za každého počasí.
monika
Holky jsou obě krásné, ale mimi je mimi i když je skorem tak veliká jako náš Beník. Ale ten rozdíl mezi nima je na těch fotkách krásně vidět. Je fajn, že Dorka je ještě mladá, že se spolu krásně vyřádí.

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání