| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 23:05
- Nahlásit
monika
Neboj, pokud má dobrý základ ( a já nepochybuju, že ho má), tak určitě jednou prohlédne a minimálně k tobě přijde pro útěchu a snad i pro radu. Pokud budeš chtít, tak se pak ozvi a já se pokusím ti pomoct.
žofka
Ty se máš, manžela tak brzo doma......to budeš mít o zábavu postaráno
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 23:20
- Nahlásit
brut
No když myslíš ,už koukám na film sama,usnul. A zítra odpoledne zase musí jet. Nepřijel ani na 24 hod.,ale já jsem ráda i za to. Jsem 5 dní v týdnu sama už 15 let a někdy je to hodně náročné. Vlastně jsem naše holky vychovala sama. Asi to odneslo i zdraví,ale nestěžuji si,takový život jsme si vybrali a jsou i někdy chvíle,kdy jsem ráda,že je pryč
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 00:06
- Nahlásit
žofka
chápu.....
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 08:05
- Nahlásit
ahojky holky tak zitra uz je zase patek
musim vam povedet prihodu ze vcerejsi prochazky...
sli jsme s klukama na dlouho prochazku (kde rockysek jeste nebyl), oba se vykoupali v potoce, orry se stacil zase nepozorovane vyvalet v hovne , Rockysek poslouchal jak hodinky..vse ok...proste pohoda...
pak jsme dosli na cestu a tam potakli pejska stredniho plemene, ktery mel v hube velky klacek...Orry se sel k nemu pozdravit a Rocky (prekvapive) zustal v pozdali a sledoval, kdyz Orry poodesel, Rockysek se naprimil a zavrcel jak nejhruznejc mohl pejsa se zvednul, ROcky se otocil a zacal tryskem zdrhat po poli pryc a u toho rval jak male podsvince...strasne hystericky vyl a porad mel otocenou hlavu na tu "priseru" s tim klackem v tlame...zavolala jsem na nej a se smichem jsem ho volala zpet..velikym obloukem dolitl primo do me naruce pak jsem ho pustila zase na zem...a on ocuchal pejska a zjistil ze to co ma v te tlame je vazne obycejny klacek tak takovy je nas rockysek hrdina..jeste ted se musim smat tomu jeho uprku..mnoo reknete, kdo to kdy videl..psa s klackem... Rockys videl teda nejspis certa, podle toho jeho revu
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 08:36
- Nahlásit
Zdravím všechny po ránu.
Orry
Krásná příhoda, nádherně jsem se u toho zasmála a živě si Rockýska představila, nejlepší jak velkým obloukem přistál v tvé náruči. No je s nima legrace.
Brut
Takže návštěva odjela. Z té tvé profese sociální pracovnice musíš mít hodně poznatků a zkušeností a někdy i dost nepříjemných co? Myslím, že to muselo být dost náročný povolání.
Monika
Sestry je mi líto, ale pomoc jí budeš moc doopravdy až ona bude chtít sama.
žofka
Co pejsek, včera jsem zase ségru prošvihla, protože tu otravoval šéf a pak už ségra byla v práci a protože dělá na poště u okýnka, tak ji tam nechci volat. Tak mě to štve, ale asi kdyby to našla tak by zavolala.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:45
- Nahlásit
Ahoj holky,
Cezar
To je dobrý,nelam si s tím hlavu. Včera mi nečekaně přijela dcera s malou,tak jsem pesovi zadek osprchovala až teď. Hnisavé ložisko už tam není,konečník je ale ještě zarudlý. Tak teprve teď ho budu pravidelně mazat,tak snad to bude už dobrý. Už se ani nevozil po zadku,když jsem mu to namazala,to by pak nemělo žádný smysl mazat,ještě by si ho víc poranil. Ještě jsem někde četla,že když je zánět v pokročilém stádiu,že se můžou vytvořit píštěly.Abych pravdu řekla,nevím ani moc co to je, a ani nevím,jak bych to poznala. Dám mu týden na to,aby se konečník úplně zklidnil,když tak by jsme zajely k vetovi. Ale doufám,že to nebude třeba. Ještě večer dostane poslední antibiotikum.Tak uvidíme.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:54
- Nahlásit
holky já už mám cestovní horečku. Už mám vytisknutou trasu a strašně se těším. Včera dorazily tagisky co jsem nechala holkám udělat a dneska musím ještě vyzvednout z pošty balík s obojkama. Ušila jsem potah na matraci a všechno nachystala. Dorča ta jenom čumí co se chystá.
Jejda ještě vám musím říct: já jí včera koupila takové veliké pískací prase na hraní.Řvali jsme smíchy jak si s tím hrála a v noci s tím dokonce spala. Je to pošuk a to mi má pomoct vychovávat další dogu. To bude nářez
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:57
- Nahlásit
žofka
Pišťel je, aspoň vím, že tomu tak říkal v nemocnici, když se někde otevře kůže a vytéká tamtudy hnis a jiné nečistoty. To by jsi určitě viděla. Ale já věřím, že ty antibiotika to pojistili. Asi to vysvětluji blbě, ale snad to pochopíš. Doufám, že vše bude v pořádku, aspoň to hafíkovi přeji.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:02
- Nahlásit
Cezar
to jo, vazne se s nima neda zazit nuda byli jsme mrtvi smichy..
v sobotu jedu s marťou k tatovi, takze se mi po nich zasejc bude styskat
žofka
snad to bude ok
monika
jeeeeeeeeeee...ja se tesim i za tebe ale uplne nejvic jsem se tesila kdyz jsem si jela v tech deseti pro Orracka...byl tolik vytouzeny a prvni pejsek!!!
s Rockyskem to byla laska na prvni pohled..hned jak jsem ho uvidela, vedela jsem ze musi byt nas
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:08
- Nahlásit
Cezar
Aha,tak to už chápu,ale myslím,že to právě tam měl,nebo já nevím,měl tam bouly,která praskla a vytekl z ní hnis a pak z toho byla ranka,která se už ale zhojila. Tak nevím. Ale já myslím,že už to bude dobrý.
monika
Jen se chystej,já už se taky chystám ojednat na internetu pelíšek( vezmu rovnou 2 ).Docela ti to závidím,ale víš jak se to říká,kdo si počká,ten se dočká.
O výkendu se pojedempodívat na speciální klubovou výstavu mého plemene. Bude tam i otec mé feňulky a vlastně možná i otec té další. No zkrátka,jsem už na ten psinec zvědavá.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:30
- Nahlásit
žofka
klubovky já miluju, je to jenom o jednom plemeni a nic mě nerozptyluje. Pelíšek přes internet mám pro tu kobylu strach objednat, aby jí pak nebyl malý.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:49
- Nahlásit
monika
No však můžeš objednat ten největší. Nebo máš strach,že takový obří ani nemají? Já kdysi pro ty moje mrňouse objednala všechny plastový ve stejné barvě a jsem spokojená. Teď jsem našla na jiných stránkách levnější i ve stejné barvě. Nechci to tu mít barevné jak u cirkusu. A vypadá to dobře,když jsou všechny stejný. Občas vyperu polšťářky a mám klid. Ale tuším,že jsi kdysi psala,že plastový nechceš. Já myslím,že až ti Fanča rozkouše všechno,co jí na spaní dáš,tak taky přijdeš na to,že jsou nejlepší. My je máme v rodině všichni. A když ho pěkně vysteleš,není co řešit. Molitanový,jsem nestíhala ani kupovat,polštářky do nich taky dávám jen dospělákům,ty by se štěndem taky nepřežily.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:56
- Nahlásit
žofka
Máš pravdu určitě ho tam měl a já jsem blbá, protože mi to došlo, až když jsi to napsala. Jakmile se to zavřelo, tak by to mělo být dobrý, protože dokuď tam něco je co chce ven tak se ten pištěl nezavře.
Orry
Já se ti nedivím, mě se také po Beníkovi přes týden stýská a Rockýsek je ještě takové mímo, že by ho člověk tahal všude sebou. No musíš to vydržet, právě proto Vám to zřejmě s Martinem jde, protože pro ten vztah umíte každý něco obětovat.
monika
Tak už to máš zapár. Jsem zvědavá jak se na další čubinu bude Dorka tvářit. Musíš pak vše pořádně vypsat, ať také z toho něco máme.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:59
- Nahlásit
Cezar
diky
az se ta chata konecne dostavi, tak tam budou moc byt s nama
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 11:07
- Nahlásit
Ahojky,u nás je zataženo a vypadá to, že za chvíli bude pršet. Brut je nějaký neklidný ...neustále chodí sem tam a to dělá vždycky před bouřkou. Tak jen doufám, že se přežene až večer. Máme jít odpoledne na agillity a to v dešti popř. bouřce by nebylo ono.
Orry
Úžasná příhoda......určitě si mrňousek představoval nějakou obludu a pokud byl pesan větší, tak dost velikou...
Cezar
Návštěva odjela a Denynka si konečně mohla oddychnout.Ona je už opravdu na nějaké hraní s pejskama stará a taky si myslím, že už nemá ráda žádné změny. Za svůj život jich měla dost a tak se jí snažím ušetřit zbytečností. Jenže Brut zase pejsky potřebuje a tak hledáme kompromisy. Ne vždy se to povede.
žofka
My taky nemáme pelíšek. Denynka má nejraději deku, kterou si může nahrnout pod sebe a Brut zase chladnou zem. Takže máme polystyrénové desky, na nich koberce, v zimě ještě deky a pro návštěvy několik dek a koberců. Brut by pelíšek brzy rozcupoval ( plastový by okusoval)a Denyna z nich pro změnu utíká.
monika
Tak už máš připraveno, úplně ti závidím...taky bych si jela pro štěníka, ale ještě musím nějaký čas počkat. To už bude Brut dospělý a nebude tolik starostí s výchovou dvou bláznů.
Já nějak žádné výstavy nemusím. Pokaždé mám pocit naprosto zbytečně vyhozených peněz. A to nemluvím o našem plemeni, ale všeobecně. Když občas pozoruju rozhodčí v kruzích, tak nevím, jestli si dělají legraci nebo jen neznají standarty plemen. A když pak slyším některé popisy psů, tak se musím smát ....vážně mi to přijde jako naprostá zbytečnost, ale bohužel nutná.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 11:21
- Nahlásit
brut
Ale já výstavy taky nemusím,navíc letos jsme se byli podívat v Brně a byla jsem zklamaná. To co jsem chtěla vidět,bylo úplně poskrovnu,ale teď pojedu proto,že mě tam chovatelka pozvala a taky jsem moc zvědavá na dva krycí psy,po kterých budu mít holky. Znám je sice z netu,ale reál je reál.A bude to v přírodě a nám menší výlet neuškodí.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 11:47
- Nahlásit
brut
Ale jo,však o nic nejde,já tu nechtěla rozpoutat debatu o pelíškách,však ať si to každý udělá jak mu to vyhovuje. My máme dlouhou úzkou chodbu a když už chci mít tolik psů.tak prostě řadím pelíšky podél chodby. A když mám manžel špatnou chvilku a má nějaké námitky,tak vždycky říkám,podívej,jak je chodba dlouhá,sem se vejde ještě pelíšků. A on ze mě roste.
Já tím vším chtěla ale říct úplně něco jiného,že už se dívám podvou pelíšcích a přitom se narodila zatím jen jedna feňulka. Já mám obavu,že když je koupím předčasně,že ta druhá zase nebude. Tak zkouším ještě čekat,ale už bych je nejradši tady fakt měla,to už pak člověk ví,že se začíná něco dít.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 11:50
- Nahlásit
brut
No oni tím stářím mají rádi svůj klid, nakonec staří lidé ho mají rádi také, Cézar nebyl jiný. Ale mládí se potřebuje vyřádit, to teď velmi dobře znám a jsem ráda za každou psí návštěvu, protože venku se Beníka na volno neopovážim ještě pustit. Ale už přeco jenom nějaké kamarády má , tak jsem ráda.
Orry
Taky se dočkách a pak bude vše fajn.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 11:58
- Nahlásit
žofka
Já vím, co jsi tím chtěla říct. Jen jsem zase psala naší zkušenost.
Já hloupá si totiž myslela, že když se přestěhujeme do baráku, tak Denynce pořídíme takový ten pelíšek pro malinké pejsky. Že bude mít na stará kolena něco měkkého a teplého.....no a ona z něj utíká a má raději deku. O Brutovi ani nemluvím...ten zase má raději chlad, takže se na nějaký pelíšek s radostí vykašle a flákne s sebou na dlažbu.
Takže mé představy pelíšků a místeček dost rychle vzaly za své. Jinak máme taky delší a užší chodbu na které bydlí oba hafíci.
Cezar
Máš pravdu, proto se snažím Denynku malinko izolovat, aby měla klid a pokoj od dotěrů. Většinou jí nechám očuchat pesany a pak jde na své místečko v koupelně. Tam má klid a nikdo jí neruší.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 12:13
- Nahlásit
brut
A můžu Ti říct, že u nás už dneska nejsou pelíšky také potřeba, přestože jich po Cézarkovi máme plno. Ale ten poctivě na nich lehával, speciálně na chatě na balkoně, kde jsou dlaždice. Ben ten dneska i když mu pelech dáme, tak sebou plácne vedle něj a když ho tam náhodou zaženu, tak je za chvíli zase vedle. Prostě také velké teplo nemusí.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 12:21
- Nahlásit
žofka
no já se rozhodla pro ten plastový. Chovatelka je má taky a je s něma spokojená.Dorísek mi rozkousala všechny matrace a pelíšky co měla. Takže koupím dva plastáky a bude klid.Doufám, že nebudou chtít být obě v jednom. Obávám se, že takový fakt nedělaj.pošleš mi prosím adresu na ten levný pelech?já jí zatím ušila potah na starou matraci.zatím jí to bude stačit a pak půjde do plastu
|
monika
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 12:22
- Nahlásit
Cezar
Dorka má zase poslední dobou teplo v oblibě. Dokonce zalézá pod peřinu.Včera jsem jí tam vymákla i s tím šíleným pískacím prasetem.FUJ!!
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 12:40
- Nahlásit
monika
Cos ji koupila to má. Buď ráda, že si hraje. Já můžu Beníkovi nabízet cokoliv a jeho zajimá teda teď už aspoň chvíli balonek. Ale je fakt, že teplo postele mu tolika nevadí a když jó tak si vleze před postel. Tu postel jsme bohužel neustáli, protože já ho teda ze začátku z ní vyhazovala, ale když jsem odešla do práce, tak ho tam manžel nechal. Takže jsem to pak vzdala a nakonec jsem ráda, protože se doopravdy snaží být hodný, tak aspoň nějaký ústupek má. Holt se musí častěji převlékat.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 14:34
- Nahlásit
Děvčata loučím se a půjdu domů, hurá zítra už je pátek.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 14:38
- Nahlásit
Cezar
papa a odpočívej, ať máš na zítřejší setkání s Beníkem dost sil
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 18:49
- Nahlásit
Tak jsem si právě přivezla další psinu od dcery. Budu ji tady mít asi 14 dní na prázdninách,jedou zítra pryč. Začíná to tu být trošku blázinec,ale já už jsem zvyklá.
monika
Uvidíš,že sama uznáš,že jsi se rozhodla dobře. Na tu adresu se mrknu a hodím ti to sem. Nakonec si to pak můžeš sama porovnat,kde jsou nejlevnější. Já mám ty první od Barona a ty jsou fakt drahý oproti těm,co mám v plánu teď Jinak jsem to s dalšími už moc neporovnávala.
A teď mám bombu. Volala mi dneska chovatelka,u které čekám na narození fenečky asi za 14 dní. Má tam třítýdenní feňulku,kterou měla zadanou,ale nějak se to zvrtlo a nemůžou si ji vzít,takže hádejte,kdo si ji vezme???
Takže v červenci nepojedu pro jednu,ale pro dvě. Nakonec je budu mít ještě dřív než jsem plánovala,takže už s klidem můžu objednat ty dva pelíšky. První je Terezka,to už je rozhodnuto dávno,ale u té druhé nastal zmatek,všechny jména,co jsem měla nachystaný,jak už jsem psala minule,manžel zamítl,tak jsem ve svých zásobách jmen vyhrabala Natálku a asi to tak i bude. Takže holky,někdy začátkem července si jedu pro moje holky.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 18:52
- Nahlásit
Jo,ještě jsem zapoměla,že tu jednu uvidím už v červnu,pojedem se tam podívat.
brut
To bude právě ta cesta,kdy plánuju se stavit i za tebou
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 21:19
- Nahlásit
žofka
Tak to je báječné. To mně těší za tebe, dvě feňulky najednou...
Já s tím počítám, že se u nás zastavíš, ráda Tě poznám osobně..
|
monika
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 22:16
- Nahlásit
žofka
hurááááá, tak vidíš. budeš mít doma veselo hned na začátku prázdnin
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 22:21 - Změnil/a: žofka
- Nahlásit
brut
Ani jsem nevěřila,že to tak vyjde a mám radost. Nejdřív to vypadalo,že nebude žádná a teď tohle. Už se nemůžu dočkat. Asi pojedeme v jeden den pro obě,to bude nářez.Obě jsou od jinud.Ale já bych jela kamkoliv,hlavně,že budou moje. Moje požadavky na rodiče jsou taky splněny,tak co bych si mohla víc přát. Snad jen to,aby už byl červenec
Dneska jdu spát dřív,ráno vedu vnoučka do školky.Tak dobrou noc.
|