Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 23:00
- Nahlásit

žofka
Dovedu si představit tu radost. A dvojnásobnou....
Máš hrozné štěstí, že se ti to takhle sešlo...

Přidala jsem fotky. Je tam Brut s mámou Dinky a tetou Sue
http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=galeria&gall ery_id=756

Orry
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 07:35
- Nahlásit

ciao pejskarky

brut
sedivak je nadhernej a poradnej kusanec

žofka
jeeeeeeee, tak to se mas, to bude ve vasi smecce poradne veselo

my jsme vcera byli ve skolce a Rockysek byl naprosto uzasny...az jsem se teda divila poslouchal jak hodinky...mnoo jsem zvedava co me od nej ceka dneska jinak jsme vytahli dva klistaky a to mame spot...chjooooo...Orry ma ted obojek scalibor...a Rockysovi premyslim o nejakem spreji??!! ale nevim...

žofka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 08:19
- Nahlásit

Ahoj holky,
brut
Ti pesani jsou jeden hezčí než druhý.
Ano,máš pravdu,je to pořádné štěstí už ze dvou důvodů.Nejdřív proto,že hledání a čekání bylo celkem asi 10 měsíců,což zas není tak moc,víme dobře,že se čeká i 2 roky. Ale je pravda,že já si to trošku sama urychlila. Když mi chovatelka řekla,že se pro mě nic nenarodila,začala jsem hledat znovu,protože to druhé štěně co mám zamluvené,tam se pořád čeká na hárání a já se lekla,že tam to nakonec může dopadnout stejně a nebudu mít nic. No tak jsem hledala až jsem našla, no a v zápětí zavolala ta původní chov.že tam jedno přeci jen pro mě má,jak už jsem psala,takže se to tak sešlo všechno naráz a jsem tomu moc ráda. No a druhé štěstí je,že je to celkem brzo na to,že jsem samozřejmě nebrala cokoli a po jakýchkoli rodičích. V tom vidím to největší štěstí.Díky internetu vím o rodičích úplně všechno a jsem fakt spokojená. Navíc v neděli uvidím pravděpodobně oba otce na té výstavě,tak co víc můžu chtít. Jedno však musím oželet,další fenečku,kdyby se přeci jen narodila tam,jak se čeká na hárání. Já bych ji brala,ale to by manžel už neskousl. Tam se ale nejedná o žádné staré rodiče,tak mám v plánu,až odchovám ty svoje do dospělosti,ještě po těchto rodičích si tak za dva roky ještě jednu feňulu vzít. Teď mi to takhle stačí a budu spokojená až tady budou. Nevím jestli jsem tu včera psala o tom druhém jménu,ale nakonec to tedy bude Terezka a Natálka.
Orry
Už aby to veselo bylo tady,už se nemůžu dočkat. A taky hlavně ať jsou do budoucna zdravý.

brut
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 08:47
- Nahlásit

Ahoj holky, za chvíli opět pádím k doktorovi a potom přijede Sarax a Aknah s pesanama na návštěvu, takže nevím, jestli se sem do večera ještě dostanu.

Tímto Vám všem přeji krásný víkend, radost s pejsků a hlavně hodně sluníčka ( i když ho moc nehlásí) a odpočinku.

Orry
Ten náš šedivák asi taky jednou o něco ztmavne, ale doufám, že ne o moc. Takhle se mi mooooc líbí. Zkusím večer přidat ještě nějakou fotečku.

žofka
Já tušila, že se Ti to podaří....mám radost a závidím Ti to těšení, ale ne nedočkavost...

Orry
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 08:49
- Nahlásit

tobe tez brut (a i vsem ostatnim) krasny odpocinkovy vikend
pozdravuj holky a uzijte si to!!!

žofka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 08:58
- Nahlásit

brut
Taky přeju hezký víkend. U nás teď trošku zprchlo,ale protrhává se to a občas i vyleze sluníčko. Potřebuju aby bylo hezky,musím pracovat na zahrádce,tento týden jsem to nějak nestíhala,mám to po těch deštěch zarostlé jak prales. Potřebovala bych nějakého brigádníka

Cezar
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 09:55
- Nahlásit

žofka
Moc blahopřeju a hlavně ať ti krásně rostou a jsou zdraví a představ si povedlo se, ta mastiška se jmenuje Aviril H, ale má to na uzávěru takovou tu špičku, aby se to dalo aplikovat. Oni totiž to samé prodávají pro lidi, ale ve velkém. Jinak s tou zahradou nejsi sama, já to na chatě také těžko stíhám, protože Beník a zahrada nejdou moc dohromady. Naštěstí to co pěstujem tak aspoň něco udělá muž. ale kytičky jsou pro něj zbytečné, tak ty musím[ zvládnout sama a po těch deštích plevel roste jak blázen.
b]brut[/b]
Máš nádherná zvířátka, je radost se na ně dívat. Jinak také pěkný víkend.
Orry
Rockýsek je šikula, já to říkám furt. Teď jsem zrovna na hlavní stránce, jak jsou vlevo v rohu ty klíšťata je inzerovám Fronlayn (nevím jak se to píše) ve spreji a píšou tam, že se to může aplikovat pro šťěňata od dvou dnů, tak by to možná nemuselo být špatný. Jinak mi pro Beníka máme obojek Kiltex a ten je na 7 měsíců a je doopravdy dobrý, používala jsem ho i na Cézárka.
Takže se zkus podívat.

Orry
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 11:13
- Nahlásit

Cezar
ahojky, tak dneska uz zase frcis za Benikem co
na ten sprej jsem se uz koukala...dneska se zeptam i ve zveraku..obojek zatim rockyskovi nechci..on porad roste a urco by z neho jeste vyrostl, ale diky za rady..u orryho mame ted obojek uplne poprve...a zkusila jsem ten scalibor, tak uvidime!! kazdopadne rocky s tim spotem mel uz celkem tri klistaky

Cezar
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 12:08
- Nahlásit

Orry
Je fakt, že ten Kiltex je jeden z nejdražších obojků. ale já jsem s ním hrozně spokojená. Já jsem nikdy nevěřila, že to může působit i na větší psi, ale sestra na veterině mě přesvědčila a po zkušenostech s ním na něj nedám dopustit. Nevím co stál ten scalibor, ale ten Kiltex na Beníka stojí asi 340 Kč. No dneska jedu, tak jsem zvědavá, protože ho zase zkusíme na mé přivítání pustit ze zahrady bez vodítka, posledně po přivítání běžel jen na roh a po přivolání se vrátil, tak uvidíme, snad nezdrhne. Drž palce.

žofka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 12:24
- Nahlásit

Cezar
Díky,tu mastičku si seženu,já myslím,že při nejhorším koupím i tu pro lidi u nás v lékárně. On už to manžel dneska jinde nestíhá.
A díky za přání k feňulká,jsem z toho celá natěšená.

Cezar
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 12:38
- Nahlásit

žofka
Já se ti nedivím, já bych byla také. Já kdyby bylo na mně, tak bych také ještě nějakého pejska pořídila, aspoň by si měl Beník s kým hrát, ale manžel by to neustál, přeci jenom ty začátky s Beníkem byly dost problematický, takže radši počkám až na ten důchod. To je za dva roky to ještě bude Beník mladý a snad už i vychovaný a budou moc spolu blbnout

Orry
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 13:06
- Nahlásit

Cezar
jiste budu drzet palce ten scalibor stal taky tak

Cezar
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 13:20
- Nahlásit

Orry
To by měl být také dobrý, aspoň ta sestra u veta říkala, že nemá cenu na tomhle šetřit, protože to pak je naprd. A Štefan také říkal, že se ho známí ptal kolik vytahuje Beníkovi klíšťat a Štefan mu říkal, že žádný, protože má obojeka on se strašně divil, že jeho čubina má také obojek a je denně obalená klíšťákama. No ale on ho kupoval v supermarketu snad za stovku, no tak mu Štefan vynadal (jak kdyby on byl ten chytrý), že se na tomhle nesmí šetřit a pak to funguje, když mi to povídal, tak jsem se musela smát, né že já bych byla tak chytrá, ale nechala jsem se poučit. Takže i tímhle se člověk pobaví.

Cezar
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 13:27
- Nahlásit

Děvčata pomalu se loučím , jdu zapakovat z ledničky a mažu za svejma chlapama. Takže pěkný víkend a nashle v pondělí.

Orry
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 13:29
- Nahlásit

Cezar
jo jo to znam!!

no jasne setrit se na tomhle nevyplati

monika
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 13:30
- Nahlásit

Cezar
taky přeju hezký víkend. já jedu zítra pro malou, tak držte palčky at dobře dojedem.

Cezar
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 13:44
- Nahlásit

monika
Moc a moc držím palečky a hlavně ať krásně prospívá. V pondělí podej hlášení jaké bylo seznamování ať z toho také něco máme.
Takže teď už fakt končín a nashle v pondělí.

Orry
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 13:44
- Nahlásit

monika
drzim neboj, a moc ti to preju ja si vzpominam jak jsem byla desne nervozni (hlavne taky co na prcka bude rikat Orry a jestli vse bude ok...)

POHODOVY VIKEND VSEM

žofka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 13:57
- Nahlásit

monika
Taky držím palečky a tiše závidím

A pěkný víkend všem. U nás je zatím střídavě oblačno,ale na zahradě to pracovat půjde.Tak počkám až dorazí manžel,zbalíme vnoučka a vyrazíme.

brut
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 20:33
- Nahlásit

monika
Držíme palečky, jsem zvědavá na seznámení Dorynky s Fanynkou....doufám, že vše popíšeš..

monika
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 20:54
- Nahlásit

už mám cestovní horečku. pak vše do detailu popíšu a hodím i fotky. přihlásím se v neděli. páááááá

žofka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 21:53
- Nahlásit

monika
To já už mám taky a jedu až v červenci,takže ty ju máš oprávněně. Přeju hezkou cestu. Bude asi pršet,tak dávejte na silnici pozor.

monika
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2006 21:53
- Nahlásit

ahojky holky, jsme doma,cesta dlouhá, ale v pohodě. Fanynka ji celou prospala. Doma bylo seznámení v pohodě. Nechali jsme je na zahradě a pak jsme šli teprve domů. Holky je úžasná. Zítra stáhnu fotky a ukážu vám ji. Zatím dobrou noc, jsem KO.

žofka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2006 23:32 - Změnil/a: žofka
- Nahlásit

Tak to je super. Na fotečky už se těším.

brut
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2006 23:48
- Nahlásit

monika
To je príma. Dorynka už má kamarádku doma a ty nové starosti moc se těším na fotečky a další info o Fanynce s Dorkou

brut
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2006 21:39 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

Ahoj holky, tak Vám přeji pěkný začátek týdne.

Já jdu ráno do špitálu na menší zákrok a nevím, jestli mně pustí večer domů nebo si mně tam nechají nějakou dobu. Tak mi držte palce, ať už si s Váma můžu v úterý povídat.

Podrbejte pesánky a hezky si užijte odpoledne ( teda doufám, že zase nebude pršet)

brut
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2006 22:03
- Nahlásit

Na bojovém psu je ještě příhoda s Brutem a kačenama...
Brut opět exceloval...

žofka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2006 22:06
- Nahlásit

brut
Ahoj,tak to ti palce samozřejmě držet budu. A taky přeju,ať je všechno v pořádku a jsi brzo doma. Pesánky,drbu dneska celý den. Mám problém s tou feňulou co hlídám dceři. Nechce žrát. Teda granule,jinak vařený jo,ale doma je jen na granulách. Jinak je u nás zvyklá,vyrůstala tady,bydlela tu asi rok. A moje nejmladší feňula si ji velmi oblíbila.

brut
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2006 22:59
- Nahlásit

žofka
Asi holka teskní....a možná taky ví, že by jsi jí uvařila, když by nebaštila....oni jsou hodně vnímaví ,lumpíci

žofka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2006 23:11
- Nahlásit

brut
No jasně,já vím, doma je doma a panička je panička. Je sice fakt,že je tu zvyklá,loni jsem ji hlídala víc jak dva měsíce,když dcera byla u tchýně,ale určitě teskní,to je mi jasný. A určitě jsem udělala chybu,že jsem jí hned začala vařit,když hned první den nežrala. Ale znáš to,nech hladem svého psa,natož když ho někomu hlídáš. Ale dneska jsem byla tvrdá a nedala jsem jí nic,tak doufám,že zítra bude vyhládlá a bude žrát.Je zvyklá i žrát s mými psy.takže snad si zvykne.

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání