Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
monika
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2006 22:35
- Nahlásit

brut

žofka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2006 22:36
- Nahlásit

brut
Ahoj Brut po pěkném víkendu.
Ale to jsme potom asi cvoci všechny. No,přinejmenším ráno jsem tak vypadala.

žofka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2006 22:38 - Změnil/a: žofka
- Nahlásit

brut
manžel není podsatný,to sedí,ale je to trefný...

monika
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2006 22:39
- Nahlásit

já mám doma další dva potencionální manžely a už teď je mi upřímně líto těch slečen.

brut
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2006 22:40
- Nahlásit

žofka
Ahojky, já dneska vypadám taky jako cvok a hlavně se tak cítím....celá zmožená a hrozně utahaná.

brut
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2006 22:42
- Nahlásit

monika
Z toho si nic nedělej, já mám sice jednoho, ale myslím, že horší bude dcera. Ta představa je šílená

monika
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2006 22:45
- Nahlásit

brut
tak ta moje má zatím jenom 4 roky, ale chlap bude chudák, to je mi jasné už dneska. Ta mu dá sodu. Má dokonalou průpravu s bráchama (15 a 17 let).

žofka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2006 22:48
- Nahlásit

Tak tohle já mám už za sebou,jen si to užijte

brut
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2006 22:50
- Nahlásit

monika
A jaj, tak to bude mít budoucí manžel krutý...to tý mojí je 16 a má zase pro změnu zářný příklad v mojí ségře.....tý bude letos 30 a je stále svobodná a neustále studuje

monika
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2006 22:57
- Nahlásit

brut
to je ale chytrá holka. Já mít ten rozum co mám dneska a ty roky co už jsou v nenávratnu, tak je to o něčem jiném.

Nééééé, dělám si srandu, mám skvělého manžela a prima děcka a neměnila bych a to vím i bez výměny manželek. Máme se rádi, jsme zdraví a jsme v pohodě. Všechno ostatní je nedůležité.

brut
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2006 23:05
- Nahlásit

monika

Já bych ale s tím rozumem, co mám dneska měnila ( i když děti mám skvělý - pokud nemají zrovna pubertální záchvat) alespoň něco málo

žofka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2006 23:06
- Nahlásit

monika
S tím musím jen souhlasit,já to vidím úplně stejně,nic jiného důležité neni. A to tvrdím po 26 letech manželství,to už má svou váhu

monika
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2006 23:13
- Nahlásit

žofka
ještě devět let a mám tě!!

žofka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2006 23:50
- Nahlásit

monika

žofka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 07:49
- Nahlásit

Dobré ráno,vztáváme !

monika
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 08:03
- Nahlásit

žofka
kdybych nemuse do práce tak vstávám se zákrutou. Proč ještě nechrníš? Mě to vstávání jednou zabije.

Orry
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 08:13
- Nahlásit

ahoj holky krasne slunecne pondeli....

monika
taktez se pripojuju ke gratulacim (ikdyz trochu opozdene) !!! neboj, Dorka kamosku prijme skvele

žofka
super, a uz mas pro novou holku jmeno???
jinak dneska se mi vstavalo tedy dost blbe

brut
jako vzdy ses s brutem nenudila..ono to asi ani nejde vid?

cezar
tak jaky byl vikend u kluku??? pristi asi pojedu s martou k tatovi, ale ten dalsi uz bych mela dorazit na sroubek

jinak my jsme meli taky takovy rusny a aktivni vikend v sobotu jsme si udelaly s nikou00 vylet se 4 hafanama to jsme byli teda squadra...Jimmy je kouzelnej, s Rockym si hezky hral a s Orrym nebyl problem, byla sranda tu nasi smecku vsech vekovych kategorii (stene, pubertak, dama a starous) sledovat ale krasne se doplnovali. Do galerie pridam par fotek
v nedeli nam pri prochazce Orrycka napadnul pes od nas z baraku vytrhnul se panicce z voditka....nastesti nic vazneho...Orry pak trochu hystercil, ale to spis z soku ze se nemohl ani branit (byl na voditku a jeste ho drzel martin, ktery chudak ani nevedel co ma delat)...asi ho jen stipnul..takze nenavist k tomu pejskovi se jeste jiste prohloubila... mela jsem strach i o ROckyska aby se k tomu nepripletl...to by asi nemuselo skoncit tak bez nasledku...ale Rockysek mel taky svoje..v patek me neuveritelne vydesil...zacal se dusit takovou tou susenou trubici na zvykani...strasne brecel a divne dychal..byla jsem doma sama a vubec netusila co mam delat..tak jsem mu dala prst do krku a snazila se mu zvednout zaludek..zalezl mi za gauc...a tam ten "kousek" co spolknul nastesti vyzvracel...takovy strach jsem uz dlouho nemela

žofka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 08:25
- Nahlásit

Ahoj holky,
monika
Tobě se to řekne,proč nechrním,spala bych klidně do devíti,ale moji pejsci jsou čistotní,takže mi dělají budíček,když chtějí jít ven.Když mě zbudí moc brzo,šla jsem někdy ještě spát,ale to mi potom připadá den moc krátký a nic nestíhám. To víš,když je člověk přez týden na všechno sám.
Orry
Jé,jména už mám vybraná snad víc jak rok. To já seděla u televize s tužkou v ruce a zapisovala,co se mi zalíbilo. Ale nakonec to stejně vyhrajou ty,co napadnou mě. Tohle je u mě docela zásadní vybrat jméno,jsem tím úplně posedlá. Už přez rok mám na papírku jako první jméno Terezka a na to jsem se upnula,doufám,že všechny Terky prominou. Jestli se letos zadaří i druhá feňula,tak tam už to bude složitější. Nemůžu se rozhodnout mezi Lindou,Julií a Sisi.Asi tady vyhlásím pak výběrové řízení Myslím,že nejvíc se budu rozhodovat mezi Julčou a Sisi,ta mě napadla před pár dny.
tak mě teď napadlo,že na jména má každý svůj názor a tak mě doufám za ně nezatratíte.

monika
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 08:45
- Nahlásit

mě se líbí Terezka. Já to chtěla pro tu malou doginu,ale náš prcek vymyslel Fanynka tak to musíme nechat.

žofka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 08:52
- Nahlásit

monika
Ale Fanča je pro doginu jak vyšitý,mě se to líbí,bude to k ní sedět.

žofka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 09:08
- Nahlásit

Holky,dneska jsem zas celá na nervy. Za jedno jdu za chvilku zase trhat další zub a za druhý dcera je právě u doktora s malým. O výkendu ho začala bolet bradavka na jednom prsíčku a já zjistila,že tam má asi zánětlivý ložisko. Vevnitř přímo pod bradavkou. Dneska už má i teplotu. vy máte některé kluky,máte s tím zkušenosti. Já to vidím poprvé. Mám strach aby mu to nemuseli řezat,co myslíte ?

brut
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 09:15
- Nahlásit

žofka
já vstávám každý ráno (během týdne)po půl šesté a budím celou rodinu. Když odejdou, tak si většinou ještě na chvíli vlezu zpátky do postele a čtu. Pesani jsou totiž po ranním baštění a tak jim nechávám chvíli klidu.
Terezka je hezké jméno.....moje ségra se tak jmenuje

Orry
Jednoduchý to fakt s Brutem nemám...vždycky se něco děje......
Doufám, že pesani budou v pořádku....to dušení znám, Brut hrozně hltal a taky se mu to párkrát stalo. Teď už si dává pozor.

Orry
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 09:22
- Nahlásit

žofka
Terka je pekny jinak s tou bradavkou...bracha meho pritele (14let) to mel ted taky, ale podrobnosti nevim..jen ze se to asi klukum fakt stava...

brut
jj taky doufam ze si da uz pozor a bude poradne kousat...vubec si neumim predstavit kdyby se mu to stalo kdyz je doma sam

Orry
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 09:24
- Nahlásit

tak uz jsem hodila fotky do galerie...tady jich dam jen par na ukazku

tak to jsme my...vyletnice akorat jeste dva dvojnozci chybi

Orry
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 09:25
- Nahlásit

Orry
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 09:28
- Nahlásit

smečka:

zbytek najdete v galerii

monika
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 09:57
- Nahlásit

žofka
mým klukům se to nikdy nestalo, ale měl to děda a muselo se to řezat.

brut
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 10:24
- Nahlásit

žofka
Ani u nás se nic podobného neobjevilo, ale obávám se, že se to bude muset říznout nebo píchnout. Možná pro začátek pomůžou antibiotika....hodně záleží na velikosti atd.

brut
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 10:25
- Nahlásit

Orry
Hezké fotečky.....
A co Nika, už bude mít trochu víc času?

žofka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2006 10:54
- Nahlásit

Tak jsem ještě na chvilku zpátky doma,zubařka tam má moc lidí. Dcera mi zatím jen poslala zprávu,že je to důsledek virózy,víc nic zatím nevím,tak doufám,že budou stačit jen antibiotika. To řezání mě taky napadlo,ale raději jsem to ani nahlas nevyslovovala.

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání