Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
Orry
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 11:50
- Nahlásit

brut
jj, mamka je v tomhle super, ale ona si proste nemuze stezovat, ja se o vsechny vzorne staram ale ted uz taky mame urcity stopstav, ze nektere druhy nechame zkratka dozit..ale mam zas misto toho Rockyska

diky, mela jsem pizzu od sefa..mnam..ted popadim na postu a na nakupy

vsem taktez krasny vikend plny slunicka!!!

nika00

Cezar
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 11:51
- Nahlásit

nika00
Máš pravdu u kybliku je nádherný, už jsem si myslela, že si na nás zanevřela, ale asi máš hodně práce. Co tvoje zvířectvo, hlavně kočule, ale myslím si, že už ani pomalu neví že na nějaké operaci byla, nemám pravdu? Koukám, než jsem to napsala. tak si podala zprávu. Nezlob se na Jimmyho, Beník není o nic lepší také má pelech s dírama.
Orry
Já také pádím ve dvě, ale ještě budu vyzvedávat svoji bývalou kolegyni, která k nám občas jezdí, ale to je jen malá zajížďka, takže jen tak asi 1/4 hodiny zdržení, což je slušný.

Orry
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 11:53
- Nahlásit

Cezar
tak stastnou cestu!! a zitra

Cezar
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 11:55
- Nahlásit

Orry
Taky dobře docestuj a zítra nashle.

brut
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 12:16
- Nahlásit

nika00
ani se ti nedivím, že se ti do ničeho nechce...já mám jít dělat oběd a neustále to oddaluju. Jinak jsem byla na chvíli venku a nedá se tam vůbec být....horko bez větříku, děs!!
Brut i Denča jsou ve stínu a když jsem chtěla, aby se šli vyčůrat, tak po mně házeli oba otrávené obličeje a musela jsem je jít přemlouvat....zase budou mít spoustu elánu navečer.

Jimmi se zřejmě nudí, v tom mně připomíná Bruta...ten začal taky ničit věci z nudy ( teda začal a hned skončil.....Jiťa i Honzík mají každý okousanou botasku...to byla první a poslední, co udělal).
Sandynce se nediv, v tomhle vedru jí moc dobře nebude. Možná tak v deset večer, jenže to by se už nemohla koupat.
Kamarádka dělá na záchrance a říkala, že vozí téměř všechno kardiaky, takže to je stejný u pejsků jako u lidí. Neboj, ono se jí to srdíčko zlepší...
Duffynka si je asi nejistá,že kňourá. Myslím, že se vše časem poddá, vždyť ten zákrok měladělaný před týdnem....uvidíš, že za chvíli bude zase klid...a pokud ne, tak raději cinkni vetovi a zeptej se.

Holky představte si, že naše Sněhulka šla včera odpoledne dobrovolně sama na chvilinku ven.....sice se pomalu plazila s ocáskem mezi nožičkama, ale byla venku. To jsem měla radost....jenže pak jí uviděl Brut, radostně jí běžel vítat, no ona se schovala a už ven nešla. ale první vlaštovka by tady byla.

Cezar
Já taky když od někud jedu, tak vozím s sebou dobroty...Basty to věděl a vždycky mně radostně vítal...dokonce si i vzorně sedl bez povelu

Cezar
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 12:27
- Nahlásit

brut
Oni jsou všichni stejní, jenže já to teď vozím jednou za týden. ale pak když se vrátí na zimu do Prahy tak to bude náročnější., Cezar hledal každý den a když jsem nic nepřinesla, tak byl nešťastný. Takže panička musela každý den na to myslet i kdyby to mělo být jen kolečko salámu, což ovšem nikdy tak málo nebylo. Takže vidíš, že je to všude stejné. Sněhulka si snad zvykne chodit ven, já myslím, že ji sluníčko časem vytáhne a bude se na něm vyhřívat neboj.

brut
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 12:31
- Nahlásit

Cezar
Sněhulka se vyhřívá na okně a to ještě způsobem, že je napůl schovaná vevnitř....nevím, kde se v ní vzala ta bázlivost....jí stačí, aby pod oknama někdo prošel a hned vyskočí a schová se.....snad časem pochopí, že jí bude venku taky dobře...a když ne, tak místo myšilovky budeme mít domácí kočku

U nás páníček pejskům nosí každý den čerstvý rohlíček...to by jsi měla vidět, když se náhodou objeví dřív a nic nenese...to jsou oba uražení...

Cezar
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 12:53
- Nahlásit

brut
No vidíš to je dobrý nápad Beník má rohlíkčky rád, dokonce chudák i tvrdé. Na tohle furt zapomínám, protože Cezar nic takového nejedl. Ale je fakt, že Ben sní snad všechno, jediné co nechtěl a to mě fakt překvapil, byly buchty a jedno jaké a to jsme měli tvarohové, povidlové a makové a nechtěl ani jedny.
Jinak ostatní koláče mu všechny chutnali, tak nevím.
Kočičku máte zřejmě od koťátka, takže neí pravděpodobné, že by ji někdo venku ublížil. Ale věřím, že se otrká.

Cezar
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 12:56
- Nahlásit

Jéžiš jelikož jsem už krásně líná a nechce se mi už pracovat, tak jsem četla ve starých tématech a narazila jsem tam na "Ještě pár dní a skončím u Chocholouška. Děvčata já brečela smíchy, až budete mít čas, tak si to přečtěte, stojí to za to.

brut
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 13:09
- Nahlásit

Cezar
Jak je vidět, tak Beník bude taky docela slušná "popelnice". U nás stačí zašustit pytlíkem a už sedí v řadě Brut, Denynka a Sněhulka...ještě že ten osmák je v kleci....jinak nevím, jak by to dopadlo. Denynka a Brut sežerou úplně všecko včetně citrónu, ale Sněhulka je maličko vybíravější, i když ani ona se nedá zahambit.
A tvrdý rohlíky a chleba já dávám dost často jako odměnu....čistí si tím zuby.
Teda buchty...ty já moc ráda , ale protože mám bolavá záda, tak je nejsem schopná zadělat, takže mám smůlu ...a abych se dělila s pejskama nepřichází v úvahu, ty já bych zbaštila sama........ale stejně je to podivný, že koláče Beník sní a buchty ne, to vypadá, jako by mu z nich někdy bylo špatně nebo ho bývalý majitel potrestal..

Orry
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 13:17
- Nahlásit

brut
Cezar
to u nas vsechno sezere spolehlive Rockanek tvrdy chleba miluje..a dneska rano jsem mu vytahla z huby supinu od kapra..teda nevim kde ji sebral, tak snad mu prinese stesti

jinak ja kdyz chci byt trochu sobec a chci neco fakt jen pro sebe, tak to vetsinou muzu snist jen venku...doma muzou vsichni spat, ale ja otevru pusu a uz mam vsechny okolo...

no a Orry je teda takova vetsi vybiravka a treba suchy rohlik by do huby nedal..leda s maslem ale cokoliv jim jaaaaaaa (a ja jsem taky vybiravka!!) tak to by Orry tak zral..vzdycky rikam ze mi to dela schvalne a "musim" mu davat dane

monika
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 13:24
- Nahlásit

to naše kokřice nesežere všechno, ale když jí to nachystám na lince a dám jí to pak na talíři jako by ze stolu tak to sežere.Když jí pak nabízím to samé, ale z ruky tak ani náhodou.

Cezar
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 13:25
- Nahlásit

brut
S těma buchtama mě fakt překvapil, asi máš pravdu a má s nima spojenou nějakou špatnou zkušenost. No on časem snad zapomene a mi je také neděláme tak často, spíš koláče jako je cuketový s čokoládovou polevou a takové podobné a ty mu chutnají až moc. Jo jinak se o něm doopravdy dá říct, že je popelnice a pořádná.
Orry
Cézar také jedl jen to co chutnalo nám a ještě ke všemu to měl rozdělené. Já nesměla do ledničky a muž do baru, nevím do dneška jak rozeznal kdo kam jde. Jo do baru chodí muž mimo jiné i na čokoládu. Beník naštěstí ještě na todle nepřišel, ale myslím, že v Praze mu to nebude dlouho trvat.

Orry
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 13:27
- Nahlásit

monika
tak u Rockyska je to obracene, granulky mi zere z ruky jako pamlsky, ale v misce si jich malo kdy vsimne...mamka mu jinak vyvari

Orry vylozene vyzaduje granulky..bez nich by nedal ani ranu

brut
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 13:30
- Nahlásit

Orry
To já jsem dost ošklivá panička, protože moc nedávám. Mají svoje dobroty a ty lidské jsou pro nás.
V téhle věci mně docela slušně vycvičila bývalá tchýně. Byla to zlatá ženská, která by se sama rozdala......a tak když jedla, tak svým jídlem přikrmovala i Denynku. Ta po čase byla jako váleček....odjeli jsme do chaty na prázdniny a Denča zhubla, vrátili jsme se a bylo to nanovo......jenže pak už se Denynka málem ani nezvedla, hrozně funěla...tak jsem nasadila dietu..a hlavně se v té době rozvedla a odstěhovala. Denča zhubla a omládla...teď je to naše hubeňourka.

Orry
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 13:35
- Nahlásit

brut
ja davam vzdycky jenom jako ochutnat...Orry loudi od jakziva a nejde odnaucit..mnoo a kdyz loudi Orry tak loudi i Rocky...opice jedna

Cezar
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 13:35
- Nahlásit

brut
No jo když člověk mu chce vynahradit to strádání. Ale Beník je naštěstí jak lunt, no ale kdyby začal tloustnout, tak má dietu také. Cézar byl celý život štíhlý, takže tam nebylo co řešit.

Jinak děvčata krásný víkend, jdu pomalu pakovat a pomažu.

Orry
Zítra nashle.

Orry
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 13:41
- Nahlásit

Cezar
presne taaaaaaak!! ja se taky muzu cpat od rana do vecera teda zatim

ahooooooj zitra!!!

brut
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 13:41
- Nahlásit

Cezar
Přeji krásný a ničím nerušený víkend, hodně sluníčka a vzorného pesánka

brut
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2006 23:41
- Nahlásit

http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=galeria&gall ery_id=756

Slíbila jsem fotku Denynky, Sněženky a Bruta. Tak tady jsou

Cezar
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 06:48
- Nahlásit

Takže zdravím po celkem slušném víkendu.
brut
Díky za fotky. Denynka je roztomilá no a o kočičce ani nemluvím.
Bruta už jsem chválila před tím, ten je bezkonkurenční, ale to u mně dělá hlavně to , že co se podobá ovčáku, tak se mi strašně líbí.
O víkendu jsme se sešli s Orry. Rockýsek je strašně roztomilé štěňdo, s Beníkem si dodře rozuměli, ale chudinka Orry si tvrdě hlídal svoje území a Beník byl zase neskutečně zvědavý, takže nebylo možno je skamarádit, ale snad se to povede jindy až nebude Orry na svým teritoriu.Zato Rockýska vzal i ségry dědek 12letý Matýsek a ani se moc nerozčiloval. Takže to bylo fajn.

Cezar
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 06:55
- Nahlásit

Orry
Jak jste došli nazpátek, nemuseli jste nést Rockýska a doufám ,že jste nebloudili. Jinak napíši na meil. Doufám, že se nám ještě podaří dát dohromady Orryho s Beníkem, aby jsme mohli vyrazit na nějakou procházku a pak také aby jste mohli k nám i s Orrýskem, aby se mohli Rocky a Ben vyřádit. Beník večer chrápal jak zabitý, ani ho 2x nevzrušovali chlebíčky a ostatní mlsky. Rocky přestože je proti němu malinký, tak mu dal pěkně zabrat. Je to prostě krásný rošťáček.

žofka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 08:13
- Nahlásit

Ahoj holky,
brut
Ty máš kočku alkoholičku?

Orry
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 08:53
- Nahlásit

ahojky!!

brut
krasne fotecky

Cezar
nebloudili,neboj..nasli jsme pro nas bezva cestu k vam...takovou zkratku pres les a Rockyska jsme nenesli..hrde slapal za nama..on ma energie na rozdavani, ale doma padl a chrapal
Orryho priste vezmem na prochazku a tam verim ze to bude ok...srub si nehorazne hlidaaaaa!!!!

jinak jsem rockyska pres vikend naucila povel "dej pac" uz mu to docela jde a vcera pri vecernim venceni byl jak utrzeni ze retezu..lital jak pominutej..jsem si myslela ze bude z vikendu unaveny, ale ono ne nooooo me prijde ze v lese si je jeste takovy nejisty a tak se hezky drzi na pozoru kdezto na sidlisti uz to zna tak ho chyta amok

Cezar
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 09:21
- Nahlásit

Orry
Kdyť je to v pořádku, že si Orry hlídá svoje. Už je také pán v letech a musí mít nějakou autoritu, jak by to vypadalo, kdyby toho mého puberťáka neusměrnil. Rockýsek je zlatíčko a koukám, že má energie na rozdávání no ale les je les, tam si nejsem jistá ani moc já, natož takový malý šmudla, ale byl fajn.žofka
Také zdravím. Ty se také všimneš všeho. Já si prohlížela jen kočičku a flašky jsem si ani nevšimla, až když jsem se teď podívala znovu. Kolik máš ještě štěňátek nebo už jsou všechny pryč?

monika
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 10:54
- Nahlásit

Ahojky, tady máte jednu fotku jako vnadidlo. To je ta MOJE a já. Další fotky šoupnu na stránečky Doríska. Snad to během dneška stihnu. Bylo fantasticky.Mimina jsou úžasné a já se nemůžu dočkat až pro ni pojedem.

Teď mám trochu fofr,ale budu se snažit napsat víc. zatím papa

Orry
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 11:11
- Nahlásit

monika
je krasna

Cezar
posilala jsem ti 3emaily s fotkama...dosly vsechny ok?? a rano jsem ti odpovidala na tvuj email..dosel ti take?? nejak mi to porad pise same nesmysly o dorucitelnosti..dik!!

žofka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 11:28
- Nahlásit

monika
Je božská,jen nějak velká oproti mím prcínkům.

žofka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 11:29
- Nahlásit

monika

Už máš pro ni jméno?

brut
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 11:41
- Nahlásit

Ahoj holky, moc děkujeme za pochvalu...pokud se to dá říci o psovi, tak se Denynka i Sněhulka pěkně červenaly chválou.
Kočka je nejen alkoholička, ale ještě striptérka a provokatérka...prostě uličnice.

Cezar
Orry
Vidím, že jste si víkend krásně užily a seznámení proběhlo ke spokojenosti psí..

monika
Ta je krásná...., napiš vybrané jméno, ať je taky víme

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání