Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2006 18:47
- Nahlásit

Tak dneska jsem byla celé dopoledne bez netu....došlo k nějakému výpadku a opravil to přítel až před hodinou.
Mezitím jsem zabalila Brutíkovi granulky, hračky, pamlsky a deku na cestu s páníčkem. Teď už jsou někde na cestě ...
A už je mi smutno...teda jak to vydržím do soboty ,to nevím, asi budou muset přijet zítra na noc domů.

daliva
Díky, to mně nenapadlo a ty nešiky ( myslím tím vety) u nás taky ne. Proto pojedeme na Spořilov, jenže Sněhulka se nám začala mrouskat a tak musím cestu o pár dní odložit. Ještě štěstí, že ségra stále na Spořilově bydlí, jinak nevím, kam bych s hafíkama a kočkou chodila ( teda jezdila)

monika
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2006 19:41
- Nahlásit

brut
ještě, že mám manžela u telecomu. já bych bez netu nevydržela

brut
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2006 20:45
- Nahlásit

monika
já mám přítele taky u Telecomu

žofka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2006 21:51
- Nahlásit

monika
Ale vydržela,když není zbytí,nedá se nic dělat. Měla jsem poruchu několik dní,tedy ne já,ale správce sítě. Měla jsem doslova absťák,ale vydržet jsem musela.

brut
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2006 21:57
- Nahlásit

žofka
Já taky vydržela, uklidila a přečetla 2 časopisy......jen jsem si říkala, že snad už net večer půjde......jsem sama doma a v televizi opět nic nedávají

žofka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2006 22:18
- Nahlásit

brut
A jakto že jsi sama večer doma?
U mě chrní vnučka,zeť je prý nachcípanej,tak ji šouply do soboty k nám. Oni jedou příští týden k jeho rodičům do zahraničí,tak nechtějí aby onemocněla.

brut
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2006 22:52
- Nahlásit

žofka
Martin s Brutem staví Vodácký maraton a tak jsem doma s dětičkama, Denynkou a hysterickou, mrouskající Sněhulkou
Zítra už tady zase budu mít plno, přijede Martin s Brutem a ještě ségra.
Víš, že se mi po Brutovi stýská? Jak jsem zvyklá mít ho pořád zazády, tak jsem teď nějaká nesvá...

žofka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2006 22:59
- Nahlásit

brut
No to se ti vůbec nedivím,já si nedovedu představit,že by mi tu nějaký pes chyběl.Spíš za týden přibyde,budu hlídat mladým to jejich střeštiprdlo. Je to nšjaký kříženec,už jsem zapoměla čeho,je divoká a ustýskaná,už u nás s mladýma bydlela,tak doufám,že si ti moji na ni vzpomenou a přijmou ji zase mezi sebe,mám z toho trošku strach. Ale dokud u nás bydleli,bývali často pryč,tak snad to zvládnem,já i psi.

brut
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2006 23:05
- Nahlásit

žofka
Já budu mít o pesánka víc hned v červnu...ségra si přiveze štěníka a tak bude první dny trávit u nás....to aby si na fenečku zvykla i Denynka..

žofka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2006 23:15
- Nahlásit

brut

brut
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2006 23:17
- Nahlásit

žofka

Konečně je malá chvilka klidu...Sněhulinka usnula.....to ticho...

žofka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2006 23:38
- Nahlásit

brut
Copak ona tak zlobí?

brut
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2006 23:47
- Nahlásit

žofka
Hrozně.....od včerejšího večera ječí a ječí...nastavuje zadek (dokonce i Denynce), otírá si ho o všechno možné i nemožné...útočí na nás...prostě hrůza.
Pevně doufám, že už se unavila natolik, že bude spát

Hned jak skončí, tak se vykašleme na léčení očička ( teda ne úplně, myslím, že to zvládneme přitom) a půjde vykastrovat

Cezar
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 07:19
- Nahlásit

Všechny po ránu zdravím.Taky mě předevčírem nešel internet a byla jsem z toho špatná.
brut
Denynka si určitě na štěňátko určitě rychle zvykne, je málo psů, kteří by nerespektovali, že se šťěňátku nesmí ublížit i když i s takovýma jsme se s Cézárkem když byl štěně potkali. Spíš se když bude chtít mít svůj klid někam zašije. Orry když byla u nás tak naopak Matýsek byl zvědavý co je to za nového pejska a furt byl někde pobíž a to je mu 12 let a je dost nemocný, takže spíš nevrlý, ale Rockýskovi neublížil. Zato Ben se s ním vyblblnul. Počkej to bude něco pro Bruta, tomu se určitě bude strašně líbit a pořádně se spolu vyblbnou.
žofka
Žofka neboj pejsci jen tak nezapomínají. Ze své zkušenosti můžu říct, že Cézar byl vždy od března do listopadu s mužem na chatě a když na podzim přijeli a šly jsme večer ven s Argem, to je pejsek s kterým pravidelně i s Beníkem chodíme na večerní procházku, tak to bylo jak kdyby se viděli den předtím a ne po 9 měsících. Takže tvoji pejsci si určitě rychle vzpomenou, že ji znají a za chvilku bude vše v pořádku.
Orry
Jedete do srubu? Já samozřejmě jedu, musím za těma mejma chlapama. Už se na Beníka těším, vypadá , že byl celý týden hodný, tak snad se to začíná vše zlepšovat.

Orry
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 07:58
- Nahlásit

krasny PATEK vsem

brut
teda kocicka vaaaaazne zlobi..pripomina mi tu veroniky proste torpeda..a ja myslela, ze jen co je cerny je deeeesne zlobivy (u nas to tak platilo-cerny piskomil=magor,cerny koucour=zabijak, cerny pes=blazen, cerny potkan=hyperaktivka)

žofka
tak snad uz se te fenecky taky dockas

monika
fakt jedina "obrana" proti temhle stupidnim diskusim je IGNOROVAT (ale vim, jak je to tezke ) oni...tedy spis ony si nedaji pokoj nikdy,,,jeste ze mame tuhle "žofku" kde muzem kazdy rict svoje nazory bez ukamenovani (teda pokud tu ty nase nazory tady nekdo "nesmiruje" a pak "pomlouva" na ostatnich tematech )
Mysli na DORKU a FANNYNkU!!!

Cezar
tenhle vikend nejedem..mozna ten pristi...ale to bych jela sama bez Martinka..musim se jeste rozhodnout..zda s nim a nebo na srub s hafanama....(ale na orlik pojede i ten dalsi vikend, takze asi pristi pojedu na srub, pak s nim, a pak oba na srub )

Rockysek byl vcera jak zlaticko..pekne jsme zmokli ve skolce a asi byl hooooooodne unaveny, ale na sidlisti poslouchal jak hodinky a doma si s nama pekne hral v posteli jsme se mu schovavali pod perinu hehehe

Cezar
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 09:03
- Nahlásit

Orry
Rockýsek je zlatý. Hlavně, že aspoň bylo poměrně teplo, že i když jste zmokli, tak aspoň snad nenastydl. Až pojedete na srub, tak se ozvi něco provedeme.
Monika
Já ty diskuze také čtu a kolikrát mě svrbí prsty, abych něco napsala. ale pak si říkám, že to nemá cenu, abych se zbytečně rozčilovala. Je každého věc co si chce pořídit. A je fakt, že každý v dnešní společnosti nemá na pejska s PP a přitom je schopen se o pejska postarat daleko lépe i za cenu, že peníze na něj ušetří na sobě, než člověk, který si pejska s PP pořídí jenom proto, aby ukázal, že na to má. Proto je potřeba, aby byli i rozumní lidé jako je Žofka, aby tito lidé měli kam šáhnout pokud chtějí určitého pejska a nemají desetitisíce na pejska s PP.Takže se zbytečně nerozčiluj a ber to s nadhledem.

žofka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 09:04
- Nahlásit

Ahojky,
Cezar
No,je pravda,že nezapomínají. Byla u nás několikrát rodinka s naším štěndem,když tu byli poprvé,měl pejsek asi 8měsíců,když mě uviděl,úplně šílel radostí.Já tenkrát myslela,že se pos... blahem,i slzičku jsem uronila.

žofka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 09:08
- Nahlásit

Cezar
Mluvíš mi úplně z duše,proč se rozčilovat. Ale jinak děkuji za poklonu.
Teď jsem právě dostala meilem fotku už našeho psího vnuka se svou nevěstou. Fakt můžu být na naše štěnda pyšná a i jeho nevěsta je krasavice.

žofka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 09:11
- Nahlásit

monika
K L Í D E K ! !

Orry
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 09:13
- Nahlásit

Cezar
on je otuzily..jeho naky dest neznici
urco se ozvu az budu na srubu..predpokladam pristi tyden
jinak s tebou naprosto souhlasim...

žofka
ta poklona je zaslozena!! kez by byli vsichni tak zodpovedni

Cezar
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 09:21
- Nahlásit

žofka
Krásně jsi to napsala, můžu Ti říct, že mě pomalu také ukápla slzička. Je fajn, když Ti lidé takkhle posílají fotky a podobné, aspoň víš. že se štěňátka dostali do dobrých rukou. Já osobně, kdybych nebyla rozhodnutá, že další pejsek po Cezarovi bude z útulku, tak jsem také šáhla spíše po pejskovi bez PP, nakonec i Cézar byl bez PP a byl to nádherný pes a nikdo si nedovolil říct, že to není NO. Naopak když jsme s ním poprvé přišli na Jížňáku na veterinu, tak pan doktor svolával všechny doktory co tam byli, aby se přišli podívat, že tam má hrubosrstého ovčáka a že ten se jen tak nevidí. Takže nevím kdo má pravdu, ale já se každopádně vždy přikláním k vyjádření veterináře a né některých přechytralých kynologů.

Orry
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 09:27
- Nahlásit

Cezar
vis ja myslim zeje to v dnesni dobe uplne jedno..na podvodniky muzes narazit jak u PP tak bez PP...lidi jsou ruzni...a vsechno je to jako sazka do loterie! proto se mi nelibi to zatracovani pejsku bez prukazu...je to neobjektivni!! znam spoustu co se u PP spalili (nika, moje sestrenka...)je to o stesti..ne o PP...

Cezar
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 09:29
- Nahlásit

Orry
To je dobře, že nemusiš mít zbytečně strach. Beníkovi déšt také nevadí, mě spíš vadí, že je klidně i v dešti na chatě venku. Cézarek byk naučený, že když začlo pršet tak přišel dovnitř (jinak procházky v dešti mu také vůbec nevadili) a bylo to fajn, protože i nás tím vždycky upozornil a mi letěli uklidit věci z venku. No snad to časem naučím Beník také. No už se za nimi těším, snad bude i celkem slušné počasí, aby jsme mohli aspoň trochu s Beníkem courat.

Orry
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 09:32
- Nahlásit

Cezar
mnoo kdyz se ma jit vencit a prsi tak se mu moc nechce ale na lumparny mu dest nevadi
tak to byl Cezarek sikovnej...Orry muze chodit venku v jakemkoliv pocasi..i v tom psim
jj taky doufam ze bude aspon prijatelne...na nejakou tu prochajdu
pozdravuj Benicka!!

brut
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 09:47
- Nahlásit

Ahojky, jsem tu zatím jenom krátce, za chvíli klušu k doktorce na kontrolu.

Orry
Sněhule vyváděla půl noci a já jsem víc mrtvá než živá. Nevím, u nás platí: bílé klubíčko větší vyváděníčko. Pevně doufám, že jí to mrouskání bude držet jen pár dní nebo se budu nucená na noc vystěhovat

Cezar
Denynka je už hodně nerudná dáma, takže jí začíná vadit kde co. Když k nám přijela Aknah s Fredíkem, tak po něm vystartovala. Pravda je, že neublíží, protože už nemá spodní zuby, ale zase štěňátka vyděsí. Pevně doufám, že fenečku bude brát jako součást rodiny, když jí přiveze ségra.

monika
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 09:53
- Nahlásit

no holky šmírujou a pak pomlouvaj,vyznělo to tak, že se tady staré brécy baví s puberťákama. Ale už na to fakt kašlu. Ani nevíte kolikrát už jsem měla napsanou zase odpoveď ale pak jsem to smazala. To jsem ale holka šikovnažofka, že jo? Jen by mě zajímalo, jestli se toho, co tam všechny tak šíleně prožívají a propagujou taky drží v životě. Někdy by to chtělo studený hadr na hlavu.

žofka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 09:58
- Nahlásit

monika

Orry
Svatá pravda,je to začarovaný kruh.

Orry
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 10:04 - Změnil/a: Orry
- Nahlásit

monika
jj jsme to ale squadra ale hlavne ze si rozumime puberta s nama mava teeeeeeeda

monika
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 10:06
- Nahlásit

tahle věta se objevila na štěněcí diskuzi

Sakra vždyť je to mé právo pořídit si psa, jakého chci... Nemyslím si, že je rozmar chtít psa, který bude povahově stabilní a jestli si ho vyberu podle kritérií takových a makových je moje právo..

Já se z nich picnu. Co teda furt řeší?

Orry
Já mám pubertu ještě v 35ti letech. Aspoň to tvrdí manžel. Proto si asi rozumíme, ze jo žofka. Ty ji máš taky nedoléčenou.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 10:10
- Nahlásit

monika
no a neni to spis tak, ze to furt resis ty s aren (nic ve zlym, ale ta diskuze pomalu usinala, nez jste to zase rozstouraly)

krome toho, co je na te vete spatneho??
pisu to sem, abych nebyl za smiraka, u zenskych se to jeste snese, ale kdybych byl za smiraka oznacen ja, tak bych mohl snad uz jen do parku s dlouhym kabatem

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání