| Autor |
Zpráva |
Orry
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 10:24
- Nahlásit
brut
fotky jsou krasne...šedivák je model
PS: to Orry se taky nerad foti...se mi zda, ze by si Orry a Denynka hoooooodne rozumeli
jinak ten odkaz na galerii jsem das takhle : (alespon tak to delam ja )
otevres svoji galerii a nahore v okynku zkopirujes adresu...(to vis jak, ne? ) a pak otevres diskusi, kliknes do tohohle vokna a das vlozit a normalne odesles
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 10:29
- Nahlásit
Orry
Pokud se Orry nerad fotí, tak by si s Denynkou mohli potřást packama......on Brut taky není kdoví jaký model, ale občas se zadaří. Teď mně napadlo, že jsem do galerie nedala Sněhulku, tak to bude mít synáček co dělat...
Děkuji za radu a jdu zkusit vložit odkaz na galerii, tak mně drž palce.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 10:38
- Nahlásit
brut
no Orry na fotak vetsinou steka..takze pak vypada treba jako ufon...a nebo jentak nepostoji a vsude je ho bud pulka, nebo je rozmazanej
tak to musis napravit!! ja chci videt snehulkuuuuu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 10:40
- Nahlásit
Orry
Tak jsem asi pitomá, ale nikde nevidím žádné okýnko, které bych měla zkopírovat.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 10:41 - Změnil/a: Orry
- Nahlásit
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 10:43
- Nahlásit
tak tady mas stranku s mym zverincem (dole se listuji stranky jako v galerii, tak si to muzes prohlidnout )
tim okenkem myslim aby si zkopirovala internetovou adresu (ten radek s tema blabolama..www....co mas nahore!!!)
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 10:44
- Nahlásit
http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=galeria&gall ery_id=756
odkaz do brutovi galerie
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 10:45
- Nahlásit
Orry
Já tam mám po otevření spolužáky....
Nahoře žádný řádek nevidím.....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 10:47
- Nahlásit
Orry
Ty jsi zlato!!!!!!
Asi budu naprosto jedinečný exemplář nešikovnosti na PC.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 10:48
- Nahlásit
brut
uz jsem si taky vsimla, ze to takhle z tech spoluzacich nefunguje
ten radek myslim, presne ten co jsem ti sem uz zkopirovala
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 10:49
- Nahlásit
brut
ja jsem taky pako z toho si nic nedej..ale tohle zrovna umim nooooo
ja ti poslu na mejlik odkaz do me jine galerie na internetu a tam si budes moc prohlidnout celej muj zverinec ju?? (chybi tam myslim jen potkanek Cyril )
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 10:51
- Nahlásit
Orry
Já se totiž většinou učím tyhle věci koukáním někomu pod ruku. Pokud to nevidím, tak mám problémy.....to je případ zakládání galerie a vkládání fotek ( po včerejšku už to umím).
Tak to se ještě musím doučit...ale časem to půjde i mně ( alespoň doufám).
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 10:53
- Nahlásit
Orry
Budu ráda, když se podívám...a já se zase pokusím během víkendu sem dodat fotky Sněhulky a Denynky.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 10:55
- Nahlásit
Orry
Vypadá to, že jsem po několika pokusech pochopila jak sem dát odkaz...jdu to zkusit na Bojovýho psa.......teda doufám.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 10:56
- Nahlásit
brut
email odeslan
drzim palce, zvladnes to
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 10:58
- Nahlásit
Orry
Povedlo se, hurááááá!!!
Teda já mám radost....tak to možná se mnou nebude tak špatný....
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 10:59
- Nahlásit
brut
Budu se těšit na Denynku a Sněhulku.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 10:59
- Nahlásit
brut
jinak mi v te galerii chybi jeste fotky potkanka a gekončíku...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 11:03
- Nahlásit
brut
tak vidis jsi sikulka..
cezar
mamka si mrska vzala dneska dovcu a jedou na srub uz ve 14,00...i s pesanama..ja pojedu az v 18,00 vlakem...musim cekat na Martina az skonci v praci..ja mam dnes jen do 14,30
kdepak se nam toula nika00??
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 11:12
- Nahlásit
Orry
Děkuji, už jsem se pokochala....teda zvěřinec máš pěkný ( není tam i gekončík?)....tak to ještě přidám osmáka, v pořadí třetího.....aby jsi se mohla taky podívat.
Já svoje stránky ještě nemám, protože stále vymýšlím jméno chov. stanice a teprve po odsouhlasení a přiznání chráněné známky, je budu vytvářet. Ale bude na nich i Denynka,Sněhulka, Béda(osmák) a ségry nová čubinka.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 11:13
- Nahlásit
Cezar
Naštěstí je víkend dlouhý a tak se mi to snad povede....
Orry
Taky jsem se divila, kde Nika vězí....
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 11:15
- Nahlásit
ahoooj holky..... tak sem tu zas
brut koukala sem na fotky....hezkyyyy...me se hrozne libi u toho kyblu kdyz byl miminko
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 11:18
- Nahlásit
nika00
To je jedna z nejhezčích fotek, co mám z miminkovského období..........jinak jich máme samozřejmě spoustu, ale když on pacholek nevydrží v klidu, takže už tak pěkné nejsou
Na téhle fotce má na čele křížek a jeho ségra byla stejná, jen místo křížku měla čárku...tak podle toho se dali rozlišit...jinak to byl docela problém
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 11:19
- Nahlásit
brut
gekonciky mam dva..jsou to takove jesterky co lezou po skle...ten jester co tam je..je moje Agáta agama vousata, kocicak je Indy (indiana) a je to britka (je brachy!), osmaci jsou Čuk a Geg, piskomilky Nicola a Piccola, je tam jeste laboratorni myska (ta bohuzel uz umrela..) a zbytek Orry a Rockysek...jinak tam jsou i konici...(jine album)
o Verce alias nice, taky nic nevim...rekla bych ze hodne prace..
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 11:19
- Nahlásit
nika00
Už jsem si říkala, kde si se ztratila....včera nic a dneska to vypadalo, že se tu taky neukážeš
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 11:20
- Nahlásit
nika00
ho ho ho kejhu, kde vezis???
ja jdu ted na obidek...tak zatim!! a jinak uzij vikend!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 11:21
- Nahlásit
Orry
Myslím, že by jsi si rozumněla s mýma robátkama...ty mně taky neustále přesvědčují na další zvířátka. .....a já jsem ošklivá, protože jsem vyhlásila stop stav......povolena je jen čubinka k Brutovi
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 11:23
- Nahlásit
Orry
Dobrou chuť!! Pokud by jsi se tu už neukázala, tak přeji pěkný, slunečný, veselý víkend a hlavně si ho v klidu užij s pesánkama.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 11:36
- Nahlásit
holky ja tu toho mam furt dost ale vubec se mi do toho nechce...
jinak novinky z domova
jimmy skube ten pelech jak pominutej...vcera v noci spim a slysim naky zvuky..jdu do chodby a tam dalsi kus rozcupovanej..chytla sem ho primo pri cinu a dostal ode me vejlupec... :-/ placackou na mouchy...
jdu spat a za 5 min znova...jdu tam znova...on uz byl malinkej jak pinc.....uplne vedel ze neco proved..dostal znova na prdel...chjo...
jinak dobra zprava...uplne vyborne umi cekej...teda kdyz jdeme bez sandy...bezi a zarvu jen "cekej" a on se zastavi jak kdyz ho strelis...
no jinak se sandy zadny novinky....
duffynce se uz hoji to bricho....dneska opet zdrhla na zahradu a doma furt chodi sem a tem a mnouka..nevim proc...
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 11:44
- Nahlásit
brut
Tobě se zdá dlouhý a mě zase krátký. No musím vydržet do důchodu, pak to bude fajn. No ale ve dvě frčím za zlatíčkem na chatu. Mimo pondělka prý byl celý týden vzorný, tak už jsem mu něco na zub hledala v mrazáku, on vždy chudinka projede celou tašku (teda všechny tašky co vezu i tu s čistým prádlem), takže nemůžu přijet s prázdnou, to bych mu nemohla udělat. Ale tentokráte vezu sebou i svoji bývalou koleginy a to je také milovnice pejsků, tak se určitě bude mít dobře. Jinak se moc těším na další fotky, ale Brut je krasavec, já vždy byla na psi typu NO a jim podobný, takže se mi fakt líbí, taky bych si dala říct, ale můžu být ráda i za Beníka.
|