Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
monika
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2006 13:57
- Nahlásit

Cezar
já to pojištění ted řešila.mám psy už skoro tři. je jedno co je to za psa, musíš ho mít řádně hlášeného a jestli to udělá ten nebo jiný je jedno.musí být tvůj nebo manžela.my hradili z pojistky hejno slepic, co chtěla dorka oškubat.pojistku jsme uzavírali na kokřici před 6ti lety.nebyl s tím problém.ve smlouvě mám napsano : škody způsobené psem.

monika
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2006 14:01
- Nahlásit

brut
já zase zjistila, že někteří už ani neví, co psali jinde. Pak jsou takoví, co všechno viděli a u všeho byli a taky všechno zažili. Na některé témata ani nereaguju, jen si to přečtu a zasměju se. S některýma je to pořád dokola a to mě fakt nebaví.žofka
nebude ti smutno po malých?
Já to ořvala, když jsme dávali prcky k novým majitelům.Byli bez PP tak jsme jim dokreslili rodokmeny a vystavili rodné listy. Byla u toho sranda.

Orry
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2006 14:08
- Nahlásit

monika
takze myslis, ze nemusim uzavirat dalsi pojistku kdyz mam ted i druhyho pejsu?? staci jedna na oba?? budu se doma na tu smlouvu taky muset mrknout

ja bych stenda obrecela urcite..orvala jsem i morcata

Orry
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2006 14:09
- Nahlásit

monika
jeeeee ted jsem koukala na tebe...tak mame podobne zamestnani..ja delam taky i fakturantku

žofka
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2006 14:10
- Nahlásit

monika
Už nebrečím,už jsem za ty léta obrněná.Ale smutno mi je,první dny na ně vždycky myslím,čekám na každou zprávu.Kdysi jsem počítač neměla,ale teď už snad nebude problém občas mi poslat fotku. Většinou se mi lidi ozvou,když jsou ještě štěňata a pak už spíš ne. Ale je pár lidí,kteří se občas ozvou do dnes a pošlou i fotku. S některými se vidím o prázdninách.
Např. teď si přijede pro fenečku paní,která už má od nás pejska.Vzít ho sebou nemůže,protože nesnáší cestování,ale poslala mi fotku a až přijede,přiveze celé pejskovo album. Má 3 roky a je nádherný,jsem na svá štěňata fakt pyšná.

brut
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2006 14:13
- Nahlásit

monika
Máš pravdu, některá témata jsou k popukání.
A že tady takových rádoby chytráků máme, viď?

Orry
Já mám teda smlouvu přímo na Bruta, ale tu původní ( ještě do starého bytu ) jsem taky měla jen na"psa". Proto jsem už jí po přestěhování neobnovila.

žofka
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2006 14:26
- Nahlásit

brut

Cezar
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2006 14:31
- Nahlásit

Takže doma prostuduju, co tam vlastně máme, když to bude jen na psa tím lepší, člověk nikdy neví kÓr u toho našeho gripena.
brut
Já už na Cézarka bych ji také nepotřebovala, ale ani mě to nějak nedošlo, že bych ji mohla zrušit. Vzpoměla jsem si na ni až když muž teď má furt strach, aby něco Ben někde neprovedl, takže jsem ho celkem i s tou pojistkou uklidnila.

Orry
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2006 14:41
- Nahlásit

tak holky mam zpravy o nicka00, v praci ma desny fofr a vubec nic nestiha..kdyz ji to trosku vyjde stavi se tu

Cezar
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2006 14:42
- Nahlásit

Orry
Fajn, to se dalo tušit, že po dovolené bude mít fofr.
Jinak pomalu pujdu domů, takže nashle zítra.

Orry
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2006 14:43
- Nahlásit

Cezar
ja za chvili taky popadim tak hezky zbytek dne! a ciao zitra

monika
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2006 14:45
- Nahlásit

Cezar

No já ji za celou dobu co máme kokřici (14 let) nikdy nepotřebovala,ale to potrhlo veliké je jedna velká škodná
brut

chytráků tady je víc než dost.

žofka

my prodávali štěnata před dvanácti lety, ale pamatuju si na jedno opravdu hezké poděkování od majitelů. Jeden z páníčků dostal mrtvici a náš odchovanec ho prý zachránil. Tenkrát mi paní přijela pesu ukázat a poděkovat i s manželem. Holky já tehdy bulela. Pesa jim dělá společnost doteď a paní mi jednou za rok pošle pohled a pokec jak se mají.Jsou to moc hodní lidé a to původně pesu kupovali pro vnoučka.

brut
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2006 15:21
- Nahlásit

Cezar
Orry
Ahojky, a pěkné odpoledne.

Orry
Díky za zprávičku o Nice.

žofka
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2006 23:17
- Nahlásit

monika
Tak to je pěkné,moc pěkné.Oni jsou ti nový majitelé každý jiný,tak jak to už v životě bývá,někdo se občas ozve a udělá mi radost,někdy taky zavolají ne zrovna nemilé zprávy,ale to se mi stalo zatím jednou a někdy se neozvou vůbec.Tak někdy vezmu seznam a volám sama. Mám pak radost,když pejska chválijou.

brut
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 10:21
- Nahlásit

Ahoj holky, tak žádnou fotečku louky plné pampelišek nemám, protože jsem byla nakonec na jiném místě s Brutem na procházce.
Šlapali jsme okolo Berounky do Srbska a zpátky. Brut byl naprosto poslušný hafínek. Přiběhl na první zavolání, všechny povely plnil pomalu ještě dřív než jsem mu je řekla, žádní lidi a cyklisti ho nebrali. Prostě paráda. Koupal se ....teda máčel se...nezná to, tak je opatrný. I po Srbsku byl zlatíčko.
Jenže při zpáteční cestě jsme potkali horolezce. Ti co stáli dole, tak ti pro něj nebyli zajímaví - prostě lidi, ale ten nahoře....to Vám bylo něco zvláštního. Asi si říkal, jak je to možný, člověk a ve vzduchu. Tak se milého horolezce jal zdravit ( a že se to jeho štěkání pěkně rozléhalo). Co myslíte, že se stalo? No nebudu Vás napínat.....horolezec se lekl a my měli možnost se přesvědčit, jestli si úvaz udělal dobře. Během pár vteřin visel na laně, pod ním stál štěkající Brut. Musím říct, že pokud si chudák chlapík necvrnkl do kalhot, tak to byl zázrak. Po chvíli ta podívaná přestala Bruta zajímat a spokojeně si odběhl očuchávat zprávičky od jiných psů. Horolezec ještě chvíli visel. Já se několikrát otočila, abych v klidu mohla spát a neměla neklidné sny - nespadl, nějak se mu podařilo ,zase se přitáhnout ke skále.
Po chvíli Brut začal hrozně vrčet a štěkat. Neustále se snažil vrhat do houští. A tak se důkladně kouknu a tam se snaží vylézt nějaký rybář ozbrojený pruty. Pochopil, že bude bezpečnější, když zůstane v křoví a nechá nás v klidu přejít. Od té doby byl Brut zase velmi poslušný pejsánek.
Jo a ještě jsem zapomněla......potkali jsme koně ( v ohradě). Ještě štěstí, že Bruta vedl páníček a ne já........jinak bych dozajista měla další zranění, tak moc chtěl Brut ke koni.

Cezar
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 10:27
- Nahlásit

brut
Tak to jste měli krásnou procházku. Dokonce jsme četla na bojových, že jste se stavili i v pivovaru. To je nejlepší zakončení procházky. Brut je koukám moc šikovný pejsek a správně hlídá, sopak je normální, aby se rybář schovával v křoví a nebo člověk visel ve vzduchu, ani se nedivím, že mu to přišlo divné.

žofka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 10:31
- Nahlásit

brut
Tak taková procházka by se mi taky líbila
Cezar
Ahoj,přišly ti fotečky?

Cezar
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 10:35
- Nahlásit

žofka
Zatím nic nedorazilo, ale nevím někdy mi připadá, že se to někde toulá a pak teprve to dorazí, když nic nepříjde do poledne, tak se ozvu. Je to škoda, protože jsem zvědavá, hlavně na mrňata.

brut
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 10:52
- Nahlásit

Cezar
žofka

Procházka to byla nádherná, Brut byl večer úpně mrtvý pesánek a v pivovaru se choval slušně....ani nevrčel na obsluhu
Zjistili jsme, že se trasa dá projet i na kole ( od povodní jsme tamtudy nešli), takže máme vymyšlenou další procházku. Jsou tam stromy, skála a měkké podloží, tak nemusíme mít strach o Brutovi klouby a packy. Koupat se po cestě taky dá,co jiného si můžeme přát? Jo a ještě po jedné straně skoro nikdo nechodí, jsoutam asi 3 baráky a pár rybářů.

Cezar
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 10:58
- Nahlásit

brut
Já chodím zase ráda kolem Sázavy, ale není to jak u Vás, tam lidi chodí, ale přece jenom ne tolik, občas i tam jezdí na koni, což by Bruta asi šíleně zajimalo, no ale Beníka to zajímá také. Akorát moc ho nezajímá Sázava, na což nejsem zvyklá, protože Cézar byl kachna, no uvidím v létě až se budeme chodit koupat mi co bude dělat.

žofka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 11:10
- Nahlásit

Cezar
Tak to už se mi zdá dlouho,já to posílala už v noci. Když nic nedorazí,zkusím to večer znovu.Ona spíš může být chyba na mé straně.

nika00
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 11:11
- Nahlásit

holky zdraviiiimm
konecne mam trochu cas....no hruza..jak jste se tu mely??musim to vsechno postupne procist

žofka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 11:13
- Nahlásit

Cezar
Když tak mi prosím napiš znovu tvůj meil,třeba jsem ho opsala špatně,už to tu nemůžu najít.
nika00
No slavá,ztracená dušička se nám vrátila.

brut
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 11:14
- Nahlásit

Cezar
My zase v chatě chodíme okolo Vltavy. Před sezonou to jde, nechodí moc turistů, nevyhazují v lese odpadky a nedělají ho*na na cestě. Bohužel o prázdninách můžu takhle chodit jen brzo ráno nebo pozdě večer ( a to musím mít baterku, abych viděla, jestli pesani někde něco nebaští popř. jestli se v něčem nechtějí vyválet).

brut
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 11:15
- Nahlásit

nika00
Tak tě tady zase vítáme. Jen čti, myslím, že budeš mít co dělat.
A hlavně nám podej zprávu o kočičce a psících - čekáme na ní

nika00
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 11:17
- Nahlásit

brut
tak ve zkratce..vsichni jsou ok
mam nove fotky...jdu je prihodit

brut
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 11:24
- Nahlásit

nika00
Na fotky se těším a mám radost, že jsou všichni ok.

Cezar
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 12:03
- Nahlásit

žofka
Můj meil vera.smerekovska@regula.cz. Ještě jsem teď kontrolovala, nic nemám. Děkuji předem
brut
No mi to zvládáme odpoledne, ale na stopovačce, když jde někdo s pejskem tak musím přivolat, Beník se strašně vytahuje.nika00
Tak hlavně, že jste všichni v pořádku.

nika00
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 12:14
- Nahlásit

tak holky...trochu sem to opet preplacla fotkama...muzete se mrknout

Orry
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 12:27
- Nahlásit

taky tak nejak nestiham..tak aspon zdravim vas vsechny

nika00
uzasne fotky

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání