Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:25
- Nahlásit

Cezar
Já ti rozumím. Jenže si myslím, že kastrace tenhle problém nevyřeší. Ale stopovačka je dobrá, snad se naučí přivolání a potom bude moct vesele řádit i bez ní. Jen ještě u něj přijít na nějakou hru, která by ho bavila. Zkoušeli jste schovávání? A taky třeba čmuchání pamlsků? To by ho mohlo bavit...

nika00
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:26
- Nahlásit

brut
no jo v necem mas pravdu..ale problem je v tom ze kdyz si zamilovana, tak to proste nedokazes...teda ja ne..mohla bych bejt s nekym jinym kdo to respektuje, ale nemuzu...

jinak libor byl se mnou driv kdyz sme spolu bydleli furt se mnou...s kamaradame se skoro nevidal..

navic nevim co je udrzitelne a zmenitelne..ja uz to lepsi jinde videla jednou a nastala ta chyba...je to pryc...takze to se uz nestane..

kdyz liborovi reknu ty mas konicek auto a ja psy tak mi odpovi ze on uz na auto ted kasle...co z je teda pravda...a ze navic za autem domu nespecha narozdil ode me...

Cezar
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:31
- Nahlásit

brut
To máš pravdu to jsme nezkoušeli, zkusím. Ale já si myslí, že by ho ta kastrace hodně zklidnila, protože Cézara jsme dávali kastrovat kvůli tomu, že měl 2x zasebou zánět prostaty a vet říkal pokud ho nedáme vykastrovat. tak se to bude vracet a může skončit s rakovinou prostaty a to mu bylo 11 let. Ségra dávala Matýska kastrovat, protože furt otravoval fenky a jí to vadilo. Ten byl mladší. Oba pejsci se po kastraci tak strašně zklidnili i se přestali všímat pejsků. Tak nevím.

brut
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:32
- Nahlásit

Orry
Nevím, jestli to nebyla jen náhoda. Uvidíme odpoledne...to s ním půjdu do města, kde je kachen přehršle....a pokud tam bude v pohodě, tak můžu říct, že ho kačeny už neberou. Ale zajíce on rád....k smrti rád...tak ještě ho musíme naučit, že i zajíc je k ničemu a pokaždé mu uteče ( jenže Brut je hoooodně rychlý a tak má kolikrát zajda na kahánku). Jj, chce to postupně a pomalu....
a s tou výstavou...já bych vážně nejraději šla s Brutem okolo Berounky třeba do Karlštejna a zpět...vykoupal by se, proběhl by se....ale tohle mně přijde jako ztráta času.....jen doufám, že bude alespoň trošku pěkně, aby jsme mohli podniknout od tamtud nějaký výlet ( s koupáním pro Bruta).

nika00
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:35
- Nahlásit

Cezar
a jak pak "funguje" pes kdyz je vykastrovany??? zajimaji ho i tak fenky? nebo uz vubec ne...

Cezar
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:39
- Nahlásit

Orry
Takže ty budeš hezky pracovat, tak se moc nepředři. Aspoň, že je tam budete moc brát až to bude hotové, i když si myslím, že by s nimi neměl být problém když máte chatu v lese, tak si myslím, že je asi také neoplecená, takže psi se drží u Vás. Kde ji máte? Nemáte ji někde na Sázavě u Čerčan? To by jsme se s pejskama mohli vidět i dříve.

brut
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:39
- Nahlásit

nika00
Já vím, že když jsi zamilovaná, tak je to těžký. Proto píšu, že si máte spolu někde v klidu popovídat. Jinak na mně Libor udělal dojem klidného a pohodového kluka, ale to nemusí vylučovat žárlivost. Ono to tak podle tvého popisu vypadá. Libor žárlí na psy....a je na tobě, jestli ho dokážeš přesvědčit, že je to zbytečné nebo ne ( bohužel je žárlivost - i na psy - neléčitelná). Taky to může být spojeno s jeho kýcháním u psů ( že by měl alergii?).

Cezar
Já zase znám vykastrovaného psa, který začal napadat jiné psy, protože se cítil méněcenný a že by ho kastrace zklidnila, tak to se opravdu říct nedá.
Možná by stálo za zkoušku navštívit s ním nějaké výcvikové středisko, kde by Vám přímo poradili co s Beníkem. Kastraci bych si nechala jako poslední možnost.

brut
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:40
- Nahlásit

Cezar
My máme chatu u Štěchovic....tak to tě uvidíme asi až na podzim.

Cezar
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:46
- Nahlásit

nika00
Dá se říct, že je skoro vůbec nezajímali, sice si čuchli co to je, ale žádné jejich otravování se nekonalo. Je fakt, že se strašně zklidnili a to náš vet prohlásil o Cézarovi, že je sexuální erotoman. Ségře právě strašně vadilo jak Matýsek fenky otravuje a kolikrát jí i za nima zdrhnul a teď je maximálně spokojená a říká, že jestli si ještě někdy pořídí psa, tak jde ihned na kastraci. Né že by už žádného nechtěla, ale zatím má Matýska a pak se spíš přiklání k fence.

Orry
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:04
- Nahlásit

Cezar
jj budu pracovat, ale martinek me dost setri to bracha ten me vzdycky strhava no ted jde spis o to, ze Rockysek by se na stavbe pletl a Orry zas nema rad cizi lidi, tak by mohl byt na ne i neprijemny...a u te "tety" kdyby v baraku neco provedli to by byl pru*er ....na tu chatu pak bude moc rocky bez problemu..a Orry jen kdyz tam bude par lidi aby se nenervoval

jinak ten srub mame ve Lštění...zastavka vlaku Čtyřkoly....znas??? je to kousek od Sazavy...a od Cercan

Orry
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:05
- Nahlásit

brut
jj me kdyz se taky neco s rockym povede, tak si hned rikam jestli je to nahoda a nebo to mysli vazne mnoo my jsme jeste miminko, takze jeste pockame co na nas rockysek vymysli

Cezar
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:11
- Nahlásit

Orry
To mi nepovídej, protože mi máme tu chatu také ve Lštění na kopci pod lesem nad vlakovou zastávkou. takže si myslím, že jsme někde blízko sebe. To snad ani není možný a to se domlouváme jak blbci na podzim, tak to doufám, že se uvivíme dříve. Já jsem tam každý týden tak dej vědět.

Orry
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:20
- Nahlásit

Cezar
wow..vazne?? no my jsme primo v osade Montana!!! to znamena ze od vlaku (ctyrkoly) prejdem pres most sazavu a u splavu pres koleje..a tam je les..a srubova osada nerikej ze jste i vy primo tady

Orry
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:21
- Nahlásit

Cezar
budu tam pristi vikend-nejspis

brut
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:22
- Nahlásit

Orry
Na Montaně to znám....jsem tam byla párkrát s dědou....

Cezar
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:24
- Nahlásit

brut
No nejspíš se uvidíme až na podzim. Ale Orry uvidím dříve, máme chatu ve stejném místě, to je psina. Orry já fakt nevím, ještě jsem přemýšlela, že bych s ním zajela za R. Desenským jestli by neporadil, protože jestli takhle bude dál pokračovat, tak raní muže mrtvice a já nechci přijít o žádného, kdyť už s tím svým dědkem budu letos 35 let a to už je sakra dlouho. Ovčary od nás zase nejsou tak daleko, abych tam autem nedojela, ale to už beru jako poslední možnost. Překvapilo ně, že pejsek napadal jiné, protože jak Cézar tak Matýsek byly poměrně rváči a po kastraci jako když utne. No uvidím, samozřejmě, že bych se nejdříve i poradila s vetem. A ještě jedno k tomu. Známá má psa já ho osobně viděla jen na fotkách také kříženec vzhledově úplně stejný jak Ben, ségra tvrdí, že Ben je akorát o trochu větší, jinak že jsou úplně stejný a ten také takhle utíkal a po kastraci je to kliďásek, který se drží doma. No vše se ještě uvidí, ještě na kastraci nejde.

nika00
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:25
- Nahlásit

jee čtyřkoly pišely...tam to taky znam

Cezar
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:27
- Nahlásit

Orry
Né mi jsme přímo nad zastávkou Lštění v tom kopci asi ve 3/4 je napravo cesta k poli a tam jsme. Takže příští víkend by jsme se mohli vidět, tak se nějak domluvíme.

Orry
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:32
- Nahlásit

Cezar
jj tak ja uz vim...hned vystoupis z vlaku a tam kolem plotu beha takovy maly nervacek co na nas vzdycky steka..mnoo a tou silnici teda nahoru joooo?? to je parada, takze urco znas i kostelicek?? tak bysme se treba mohly setkat u toho splavu ja bych sesla z te nasi divociny a mohly jit treba spolecne ke kosteliku

Orry
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:33
- Nahlásit

Cezar
mnoo a pak bych ti ukazala ten nas sroubek a zasla bys na kafco v lese

Cezar
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:47
- Nahlásit

Orry
Klidně, aspoň by se ten náš rarach pořádně prošel, koukám, že ty naše končiny zná i Nika. Samozřejmě i vy jste zvaný všichni na kafe. Myslíš vlak ve Lštění nebo ve Čtyřkolech. Já myslím zastávku vlakovou ve Lštění. Ke splavu jsme se chodili koupat dokud jsme neměli Cézara, pak jsme spíše chodili dolů jak je ve Lštění trafačka. Prostě na druhý konec vesnice. Jinak já tam jezdím autem. takže vlak nic moc pro mě. Pokud jezdíte vlakem, tak jsem schopna Vás i někdy vzít, protože jezdím povětšinou sama. Už se moc těším. Hlavně na toho mrňouse.

Cezar
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:49
- Nahlásit

nika00
Jak ty to znáš, snad tam také někam nejezdíš, to už bys mě vyrazila dech. Nakonec by jsme dělali srazík ve Lštění. Lštění totiž dříve bývala spojená obec s Čtyřkolama, jsou odděleny jen Sázavou.

Orry
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:54
- Nahlásit

Cezar
achaaaa....tak ja jsem to ted spletla ja myslela zastavku ve ctyrkolech..(jak jsou oddeleny jen tou sazavou tak mi porad splyva jako v jednu ) kde je zastavka ve Lsteni ale nevim...vydam tam motaracek...kdyz prechazim koleje do osady Montana tedy na cestu ke kosteliku...takze u toho splavu..jak je ten velky "strasidelny" barak by ten srazik byl nejlepsi jinak bracha jezdi na srub taky autem ale v patek..my vetsinou az v sobotu, ale domu uz taky jezdime autikem faaaaaakt se tesim..svet je malej, vazne

Cezar
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 14:22
- Nahlásit

Orry
Víš kde je ve Lštění hospoda? Tak ta zastávka je nad ní. Nebo také kousek od hospody býval krám. Prostě jsme na druhém konci vesnice, směrem k Čerčanům. Jinak já také jezdím už v pátek ve dvě hidny rovnou z práce, takže jsem dobře pochopila, že jezdíš až v sobotu, tak jsem ani pátek nenabízela. Je dobře, že je svět tak malý, aspoň uvidím mrňouse dříve.

Orry
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 14:23
- Nahlásit

tak tady je důkaz...poznavas to?? Orry s Rockym na prochazce..

Cezar
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 14:24
- Nahlásit

brut
Ty jsi tam také někam jezdila a nebo jste byli jen na výletě?

Cezar
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 14:26
- Nahlásit

Orry
To víš že poznávám.

Orry
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 14:26
- Nahlásit

Cezar
aha..no tak to je presne na druhou stranu nez se vydam od mostu ja tam jsem myslim jen projizdela autem...
obcas jedem i v patek, ale jelikoz na srub jezdi i mamka a ta musi doma jeste "poflakat" tatu tak jezdime vlackem v sobotu..je to prijemna cesta.

Orry
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 14:27
- Nahlásit

Cezar

Cezar
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 14:29
- Nahlásit

Orry
Jdu domu, jdu utrácet u nás je nějaký výprodej zboží z likvidací tak se tam jdu podívat.

Tak všem ahoj zítra.

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání