| Autor |
Zpráva |
Cezar
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 14:46
- Nahlásit
Orry
Tak teď mě to samo odhlásilo. Jinak jdu pomalu domu, takže zbytek fotek zítra.
Všem nashle
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 14:51
- Nahlásit
Cezar
mej se krasne!! pa
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 15:06
- Nahlásit
Cezar
papa, hezké odpoledne!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 21:47
- Nahlásit
Holky, dala jsem nové fotky do galerie, tak se koukněte....to byl ale porod, ještě že mám doma dva počítačový maniaky ( synek prohlásil, že příště mi je raději vloží sám....no, není náhodou trochu drzý? )
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 22:04
- Nahlásit
brut
Ahoj,já tam právě koukala,nejen,že fotky máš pěkný,ale Brut je krásný pes,přímo nádherný pes.Já jsem jím úplně nadšená.
Náš malý psí chlapeček už je v Olomouci,má se prý dobře,je spokojený a papá.Má tam za kamoše malého bišonka. A zítra jde holčička do Českých Budějovic. Do příštího týdne tu zůstane holčina,která už má i své jméno,po své mamině,Nelinka.
Nemám moc ráda,když tu jedno zůstane samo delší dobu,ono nám pak moc přiroste k srdci,chodíme s ním ven,chodí si po bytě,no prostě má se tu dobře a já se s tím posledním vždycky špatně loučím.
A ještě se musím pochlubit,můj Bertík(štěndo) už konečně čůrá a kadí na zahradě,už přišel na to,že domů se to nenosí. Je to šikula a má rád klacíčky až na to,že všechno co najde,tak s tím prchá,ani ho nenapadne mi něco donést. Takže aportovat se asi nebude. Chová se jak zloděj,na zahradě mi krade sáčky od semínek,kterými mám označené,co jsem zasela.Prchá s tím a nechce mi je vrátit.Já teď nevím,kde co mám v zemi.Ale jinak je to zlatíčko.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 22:18
- Nahlásit
žofka
To jsem ráda, že se ti Brut líbí. On je vážně výstavní exemplář...jen o kousek větší, ale zase není tlustý ani vychrtlý. A ještě jedno jeho plus...je rychlý a mrštný, takže mu nedělá problém otočit se na místě....pokaždé tím vyděsí mojí sestru
Je to pěkný kvítko...dneska dostal přes zadek proutkem...zdrhnul a koupal se, i přes moje volání "ke mně". Potom byl za super vzorného pejska, stačilo naznačit a už se mohl přetrhnout...pacholek. Jenže člověk se na něj vydrží zlobit max.3min a pak se zase musí těm jeho lotrovinám smát.
Tak už máš jednoho maličkýho pryč...hlavně, že je mu dobře a je u hodných lidí Já si nedovedu představit, jak bych se s mrňatama loučila....asi by ukápla i nějaká slzička.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 22:36
- Nahlásit
brut
Dřív jsem bulila i dva dny,teď už ne. jen ze začátku víc těm lidem volám a přesvědčuju se,že je u správných lidí,a to mi stačí.
Tak to můj Bertík je taky vzorný a poslechne na slovo,on vlastně ode mě ani moc nechodí,ale jak mi něco uloupí tak nevidí,neslyší ,to by mě urvalo,když sebere něco co potřebuju,čím víc se pak k němu blížím abych mu to sebrala,tím víc prchá. Dneska ho prosil i vnuk aby mu cosi vrátil
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 22:41
- Nahlásit
žofka
To si dovedu živě představit..to dělá ještě dneska Denynka a Basty to provozoval taky. Brut zase pobíhá okolo tebe a drží to něco v tlamě a vesele přežvykuje...to bych je vždycky roztrhla...
Poslala jsem ti mejlíka s fotečkama.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 23:04
- Nahlásit
Dík za fotečky.odepisovat se mi už teď nechce,ale zajímá mě v kterém čísle jsi to četla ten článek,kdy to vyšlo,vždyť já se s tou paní znám,od ní mám toho pejska,kterého tu furt tak vychvaluju. Hned zajdu zítra do trafiky,jestli mají novou planetu,dneska ji neměli.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 23:05
- Nahlásit
Ahá,tak moment,to je měsíční a květnovou už mám,tak kde jsi to četla?!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 23:09
- Nahlásit
žofka
Byla to březnová planeta. zkus se podívat, jestli se nedají objednat starší výtisky a pokud ne, tak se ti pokusím nějak ten článek přeposlat.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 23:13
- Nahlásit
brut
Tak když se ti to podaří přeposlat,byla bych ráda. Docela by mě zajímalo,co tam píše.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 23:26 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
žofka
Já jsem si to myslela, tak se to pokusím nějak vymyslet
Jinak nevím, která z Vás měla před pár dny narozeniny ( myslím že Orry nebo Nika, ale jistá si nejsem)........takže dodatečně přeji všechno nejlepší, hodně zdravíčka, lásky a moc hodné pesánky....a taky splnění tajných snů
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 23:31
- Nahlásit
brut
Pokud se nemýlím,tak to byla Nika,6.5,nějak se tu proflákla a já si to zapsala,ale pak jsem nějak zapomněla. Takže se k přání připojuji.
To jsem zvědavá,jak to s tím článkem vymyslíš,ukaž co umíš
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 00:06 - Změnil/a: žofka
- Nahlásit
brut
Tak už se s kopírováním obtěžovat nemusíš,to jsi ráda .Já si to našla na internetu. Vlastně tam nepíše nic co nevím a je to prakticky i o tom,co jsem ti říkala,jen jsem ti nechtěla zatěžovat hlavu přílišnými detaily. Jó,je v tom bordel a vesele se kříží a přitom by to podle mě nebyl problém oficielně rozdělit na dva druhy. Já ti o tom víc napíšu v meilu,tady to raději rozebírat nebudu.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 06:34
- Nahlásit
Ahojky holky, já se nemůžu na nic soustředit. Zítra se jedu kouknou na to mrně. Budu s ní dva dny. Už teď je mi jasné, že se mi nebude chtít domů. Ale co do 27.5. to nějak vydržím. Vypucovala jsem foťák, takže budu fotit jak šílená a to se teda máte na co těšit.
Včera jsem měla Dorku sebou v práci. Měla jsem celý den klídek, nikdo neotravoval, protože se jí báli . Jeden kolega se mi posmíval, protože se Dora nechtěla nechat pohladit, že je posera, tak jsem řekla tajmné slovo a Dora ho prohnala. Vypadalo to na jedny čistý slipy Holky on se tak, lekl, že pak klepal ještě hodinu. Pak dal pokoj a chodil s respektem. My máme jeden tajemný povel, na který Dorka startuje. Je to kvůli neodbytným chlapům. To se ze zlatíčka stává lítá saň.Musí to být v určité intonaci a reaguje jenom když to řeknu já. U každého jiného ji to nezajímá. Manžel to taky zkoušel a s Dorou to ani nehlo. Manžela by asi nebránila. Je to moje zlatíčko.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 07:01
- Nahlásit
Zdravím při krásném pátečním ránu.
monika
To ti moc přeji a do 27. už vydržíš, kdyť už je to jenom 14 dní a to uteče jak voda. Dorka je výborná a tomu kolegovi to ukázala dobře, nemá rejpat.
Jinak děvčata posílám poslední várku fotek.
žofka
Došli ti fotky, něco mi to psalo nazpátek, ale bohužel anglicky a na to já jsem tupá.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 07:19
- Nahlásit
brut
Teď jsem si prohlížela tvé album Brut je krásný pejsek, Dennynka není moc vidět. Moc se mi libila ta fotka s tím kamarádem, to je strašně roztomilý.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 07:47
- Nahlásit
Ahoj holky,
Cezar
Já ti psala už včera,že mi fotky došly,asi jsi to přehlídla,psala jsem,že je to určitě kříženec NO.
monika
Já ti tak závidím,pro mě se fenečka ještě nenarodila.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 07:59
- Nahlásit
žofka
já na tu svoji čekala rok. Jeden vrh prošel ale z toho jsem si prcka vzít nemohla.Teď je konečně ta moje chvíle. Dočkáš se. Na Dorinku jsem čekala 25 let. A to je teda doba.
Cezar
teď už dá určitě kolega pokoj, dneska hned jak přišel do práce tak se koukal kde je.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 08:01
- Nahlásit
Cezar
já chci taky fotečky prošíííím. maila mám pod jménem
|
monika
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 08:03
- Nahlásit
brut
je fešák a Dennynka je roztomilá
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 08:10
- Nahlásit
monika[/b
Samozřejmě pošlu.
][b]žofka
Doopravdy jsem to přehlídla. Máš pravdu je z útulku, ale teď je náš a to je hlavní. Čistý NO není, je větší střeďák a váží 22,5 kg.
Takže ani velikostí neodpovídá, jinak je tam zkříženo asi kde co, nám to ale nevadí, i když, když jsem pro něj jela, tak jsem chtěla pejska cca 10 kg, no ale to bych Beníka nesměla vidět, právě proto, že mi připomínal NO, tak když jsem viděla, že se snese s Matýskem, tak byl můj. Ošetřovatelé v útulku se mi smáli, že je to pes akorát kolem 10 kg. Ty máš ale také krásné pejsky, to by bylo akorát krásně na mazlení.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 08:14
- Nahlásit
monika
Bohužel meilovou adresu tam nevidím, jen internetové stránky. Takže jdyž tak napiš sem, pokuď ti to nevadí.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 08:25
- Nahlásit
Cezar
fakt, já se omlouvám. zamazalova.m@quick.cz
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 08:42
- Nahlásit
monika
Posláno, je toho trochu víc, takže se nediv.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 08:49
- Nahlásit
ahooooooooooooooj, konecne patek
Cezar
tesim se na zitrek..tak nezapomen, ve 14,30 u splavu ju??
monika
krasne si uzij vikend s mimcem a neboj, brzo ji budes mit doma a to pak bude veselo Dorka je bezva, Orry mi tohle jednou udelala taky na spoluzaky, kdyz si dovolovali stacilo jedno slovo a vsichni byli na plote (podcenovali Orryho jak je malej)
brut
jdu mrknout na fotky, jsi sikulka
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 08:52
- Nahlásit
Orry
Jasně, že nezapomenu, vedu to v patrnosti, přece nemůžu zapomenout, když se na něco těším. Sice skleroza občas už funguje, ale todle je něco jiného.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 09:04
- Nahlásit
Cezar
ja se taky tesim
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 10:08
- Nahlásit
Ahojky, při pátku.....
žofka
To jsem ráda, že jsi to našla....já už příteli nařídila, že to musí nějak dostat do počítače a poslat mejlíkem. To si myslím teď oddychne....
monika
Děkujeme za pochvalu. Těšíme se po neděli na spoustu foteček miminek a taky na ukázku tvé vybrané slečny.. ....koukej jí vyfotit tak, aby jsme si jí mohly pořádně prohlídnout a poznaly jí mezi ostatníma ( můžeš to dávat jako hádanku...která z mimin je moje? ) 14dní uteče jako voda a pak budeš mítdoma veselo. Doufám, že nám budeš posílat pravidelné zprávy.
Cezar
Děkujeme, Denynka se nerada fotí, takže se pokusím dodat nějakou její samostatnou fotečku do galerie, aby jsi se na ní mohla pořádně podívat.
|