Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
Orry
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 14:38
- Nahlásit

Cezar
ahoj a mej se!! ja jdu az v pul...ale dneska jdu s Martinkem a s psiskama na dlouho a spolecnou prochajdu

brut
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 16:18
- Nahlásit

Cezar
My tam jezdili s dědou asi před 20lety, takže bych to snad mohla poznat, pokud se moc místní poměry nezměnily.
Jinak taky přeji hezký zbytek dne a zítra ahoj.

brut
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 16:19
- Nahlásit

Orry
Já byla na procházce před chvílí, tady fouká hrozně veliký vítr a Denynka chtěla neustále domů ( ono jí to totiž sráželo a pak se po ní párkrát proběhl Brut).

žofka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 19:16
- Nahlásit

Ahoj holky,tak už jsem doma ze zahrády.
A už jsem se stihla i pohádat s manželem přez skype.
Tak jsem si na tebe Brut a na náš včerejší rozhovor hned vzpoměla.

brut
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 19:44
- Nahlásit

žofka
ahojky, víš, že já na tebe taky?
Brut včera dostal kostičku ( trochu větší), páníček mu jí rozsekl a Brut zbaštil morek. No a dneska má pěknou srajdu...chodíme každou chvíli ven, ale občas to nestihne, tak si doběhne na jedno místečko....pak já jdu a uklidím...jenže přišel páníček, viděl hromádku ( samo že tekutou) a hned se jal pesánkovi nadávat. Tak jsem ho upozornila, že pesan má srajdu po kosti. On zase začal omílat, že to není možné, že to nikdy neslyšel a že málo chodím s Brutem ven....Tak mně vytočil, že jsem se sebrala, vzala Bruta a šla na procházku....nechala jsem ho hromádku uklidit. No a když jsme dorazili zpět, tak bylo vše uklizený. Paradox je, že před chvílí šel přítel k autu a už zase narazil na hromádku...takže nic neříkal a uklízel.....no a já se za rohem chechtala. Brut dostal hladovku a živočišný uhlí.....Podle veta ( kterému jsem odpoledne volala) měl toho morku moc...příště musí mít menší kosti...zítra dostane trochu rýže s kuřecím masíčkem a uvidíme....

žofka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 19:55
- Nahlásit

brut
No jo,když téma chlapi,to je na dlouho.To by jsme musely založit nové a nejspíš ne tady.
Já se zas chytla s tím svým kvůli tomu co je přednější letos,jestli koupit nový kotel na topení a nebo vypomoct dceři, potřebuje trochu zkulturnit kuchyň.
Já samozřejmě vím,že bychom zvládli obojí,když na to přijde,ale to by musel chtít,že. Takže dcera zase může počkat.
Tak nevím,asi seženu řemeslníky a nechám jí to udělat sama. Nebo já už nevím.

brut
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 20:28
- Nahlásit

žofka
A to jsem si myslela, že jsme v takovýchto případech blázni jen my. U nás se zase před pár dny řešila dcery Anglie se školou. To byl problém...ještě se do toho zamíchal bývalý manžel a to jsem byla zralá na prášky. Naštěstí jsem to rozhodla sama a tak holka pojede. Jak si poradí s tím pánové to netuším, ale já už jsem jí souhlas podepsala.

žofka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 22:27
- Nahlásit

brut
Ne ne,chlapi jsou asi všichni stejní. U nás není zvykem se hádat,ale někdy mě opravdu dokáže vytočit,když si neumí stanovit priority a taky se svou pohodlností. On má totiž docela těžkou práci,domů jezdí jen na výkendy a nejraději by jen odpočíval.

brut
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 22:34
- Nahlásit

žofka
jsou stejní....a priority? Ty si opravdu stanovit nedovedou....

žofka
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 23:03
- Nahlásit

brut
Teda čím to je,že mi dvě si tak rozumíme.
Hele,až se jednou potkáme,tak ne aby jsi tomu mímu práskla,že jsem ho tady pomlouvala,někde se vykecat musím.

brut
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 23:49
- Nahlásit

žofka
Neboj, já vše v tu chvíli zapomenu....jsem dost stydlivá, víš?

Orry
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 07:44
- Nahlásit

žofka
brut
teda holky, vy mi kazite iluze

jinak vcera prochajda byla skvela....nejdriv bylo vsude hafo lidi..pak jsme potkavali pejsky co si nechteli hrat..no ale nakonec jsme zasli tam, kde jsem si mysleli, ze nebude pres lidi hnuti a ono ejhle, tam nebyla skoro noha pohrali jsme si s dvema parsonama (teda jacka jsme jeste nepotkali) mnoo a nakonec si zaradil i Orry a vsichni se divili, ze je mu trinact...jj ale on ma slabost na cerny cubinky...takze se domluvil s Rockyskem, ze on bude fenecku rozptylovat a Orry se bude snazit uzit to vam byla sranda...ta fenka si vzdycky stoupla nad Rockyska a lehla si na nej aby ho znehybnela pak prisla i doginka (krasna!!!ta by se ti libila monika...barva jako Dorka!!!) to byl teda pomer..Rockysek a ta doginka.. a kdyz uz tech "pracich" psu bylo faaaaakt hodne, tak Rockys usoudil, jako ze by ho mohli slapnout, tak si vlezl pod takovy kos na hovinka a jen klapal hubickou tam odsad a vlastne na nej ostatni nemohli, protoze byl skvele ukryty no a asi po hodinove hre pak Orry sotva lezl..chytly ho nejak zada...ale pak to rozesel a bylo ok

taky me potesil Rockanek...uz to lehni dela uplne perfektne...tak krasne vznesene, predtim do toho lehu skakal mnoo doufam ze mu to vydrzi a ukaze to aspon ve skolicce

Cezar
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 08:31
- Nahlásit

Takže všechny zdravím při pátku, to je stejnak nejlepší den v týdnu.
Orry
Holky ti neberou iluze, to vše je holý fakt. Někdy si to musíš vyříkat a záleží jen na těch dvou, jak to vše vyřeší. Ale vždy to nějak jde. Já letos budu s mužem 35 let a také vždy nebylo vše jen růžové, ale to je život a je dobře, že se můžeme vykecat aspoň tady, pokud teda někdo z mužů sem nechodí také, což by možná někdy byl průšvih.
brutžofka
Nemám pravdu? Já mám štěstí, protože můj manža je naštěstí vyloženě na počítač antitalent, ten by ho snad neuměl ani zapnout.
Orry
Jinak je prima, že se pejsci tak krásně prolítali a jejich spolupráce je úplně ukázková.

Orry
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 08:56
- Nahlásit

Cezar
ahoooooj, no jasne, patek je nejlepsi

mnoo iluze mi trosku berou, kdyz rikaj, ze vsichni chlapi jsou stejni ja si porad myslim, ze mam doma vyjimku

monika
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 09:32
- Nahlásit

Orry
nemáš, on se projeví časem

Cezar
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 09:32
- Nahlásit

Orry
To jsme si mysleli všechny, ale je fakt, že mladý se dá ještě trochu tvarovat. Když pak jsou starší tak už je to těžké, ale si chytrá holka a určitě si poradíš. Bohužel ani mi nejsme bez chyb, tak je vše jen o toleranci a bez iluzí úplně taky není dobře žít.
No už necháme toto vážné téma, ale vyjímka potvrzuje pravidlo, tak se ti to třeby povedlo. Co pejsci já vím, že ti po nich tento víkend bude smutno.

Orry
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 09:48
- Nahlásit

monika
Cezar

jedem az zitra, takze si je jeste uziju jeste ze se o ne mamka dobre postara ale bude se mi styskat

Cezar
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 09:52
- Nahlásit

Orry
To věřím, mě se také celý týden stýská. Je fajn, že máš takovou mamku, že tě to tolik enmusí mrzet, když víš, že tolik netrpí i když jim se bude určitě také stýskat.

Orry
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 10:03
- Nahlásit

Cezar
jj nastesti je mamka taky takovy blazen do zviratek jako ja a vzdycky me v tom podporovala..treba Rockysek s ni spinka v posteli
jinak koncem leta jedem na dovcu k mori..a to na 2 tydny..a to se mi teprv bude styskat

Cezar
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 10:36
- Nahlásit

Orry
No já jedu koncem června a zrovna jsem říkala kolegyni, že mám strach, protože pojedeme v pátek v noci z chaty. Jedeme se ségrou a švárou a kamarádkou autem. Muž bude hlídat oba pejsky. No asi bude muset být Beník zavřený v chatě, aby nás neviděl odjíždět, jinak je schopen za námi běžet. No a pustit ho bude muž moc až ráno, ale stejnak budu mít strach a stejskat se mi každopádně bude. Ale já si každý rok aspoň na týden jedu k moři bez muže (jeho už to nebaví), protože si tam fakt odpočinu a a zbytek dovolené pak už trávím na chatě. A ještě, když se mi před 3 roky po dlouhé době podařilo přemluvit, aby jel s námi, tak po návratu s nim Cézar nemluvil, protože si ho tam dovolil nechat, i když byl u nás na chatě ve vlastním prostředí se synovcem a neteří, které velmi odbře zná a vyrůstal s nimi. Mě to prošlo, protože pravidelně přes týden odjíždím, takže mě strašně vítal a k němu se otočil zadkem, což se muže strašně dotklo a řekl, že už nikam nikdy nepojede.

Orry
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 10:51
- Nahlásit

Cezar
no my taky vzdycky jezdime jen zensky..a teda letost poprve pojede muj pritel a jeho bracha, takze tradice trochu porusena ale tata s nama taky nikdy nejezdil..on se tam nudil a tak hlida zverinec...ale je trochu neschopnej tak bude mit u sebe jen Orryho a o Rockyska se mi postara bud sestrenka nebo kamaradka...nejradsi bych je vzala sebou..Orry je taky vzdycky na nas urazenej, neb predtim byl u dedy na zahrade, ale protoze min rok tam odtud zdrhnul tak si ho tata necha v byte...
a kam pojedete?? my jedem na Gargano (italie) a mamka a zensky jedou busem....a my autem

brut
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 11:19
- Nahlásit

Orry
ahojky, my ti nekazíme iluze, ale jen tě připravujeme na partnerský život. To je něco jiného, řekla bych. Ale jak psala Cézar, jste ještě mladí a tvarovatelní, takže.......

To my letos k moři nejedeme, před rokem jsme koupili barák, takže veškeré peníze jdou na opravy a úpravy. Taky dcerunka pojede na podzim do Anglie a to něco stojí. Takže já budu prázdniny trávit buď doma prací na baráku nebo s dětma v chatě.

Cezar
Taky máš nejraději pátek? Já když chodila do práce, tak jsemse vždycky těšila na pátek. Teď to pro změnu dělá holka.Ráno vstávala a povídá, to je príma, už je pátek.... No a synáček je doma, tak ten vstával před chvílí ( marodí,má zánět spojivek a děsivou rýmu).

Cezar
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 11:23
- Nahlásit

Orry
Jedem na Istrii do Puly, budeme v apartmánech s polopenzí, takže správná oddychová dovolená, už se těším i se to celkem rychle blíží. Jedeme 24.6. takže skorem za měsíc. Ještě musím zase proškolit muže o SMS, protože jsem mu pořídila nový mobil a já přeci musím vědět, co se doma děje. Ale také bych nejradši vzala Bena sebou, ale průšvih by byl, kdyby tam zdrhnul. To bych se s ním asi mohla rozloučit i když čipovaný už je, ale jak bych se tam domlouvala to nevím, protože cizí jazyky moc né.

brut
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 11:28
- Nahlásit

Orry
Nevíš, jak je na tom Niky kočička a psíci? Pevně doufám, že je u ní vše v pořádku.

Orry
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 11:32
- Nahlásit

brut
vsak ja vim, delam si srandu ale kdyz tak koukam okolo sebe, tak se mi vazne ten muj zda dokonaly

jinak dovolena na chate je taky prima!! a ja zboznuju patek..!!!!

Cezar
jj to verim, me taky budou muset informovat pres sms jinak Orry by ani do ciziny nemohl..ma ten cip s kterym by nemel cestovat a navic jak uz rikam je to trochu protiva, takze bych tam s nim mela asi hodne starosti...a Rockysek je zase divoch a vubec italove jsou na ty zvirata takovy jini...a nemaji tolik pochopeni..treba problem by byl jiste s plazi..s pohybem ve meste...v residenci...a navic je tam spousta toulavejch pejsku a kdo vic co by mohlo nastat...lide na jihu jsou v tomhle desne kruti

Orry
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 11:34
- Nahlásit

brut
zatim nic nevim...ona ma net jen v praci..ale pisnu ji smsku jak jsou na tom a dam vedet ju

Orry
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 11:46
- Nahlásit

brut
tak verca se ma fajn a kocanda taky, pry uz vcera skakala ze stolu sandy dostala dalsi prasky...mam vas vsechny pozdravovat

brut
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 11:53
- Nahlásit

Orry
Jsi zlatíčko, moc děkuji......pozdravuj jí...

Cezar
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 12:11
- Nahlásit

brut
Takže jsi se objevila. Jo pátek je nejlepší den v týdnu, hlavně když člověk chodí do práce a celý týden jen si stýská, ještě že jsou mobily, že aspoň vím co se tam děje.
Orry
Si hodná, že takhle informuješ, pozdravuj Niku a ať jsou v pořádku. Máš pravdu těch hadů je tam všude dost jak v Italii tak i v Chorvatsku, takže jistota domova je lepší.

Orry
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 12:27
- Nahlásit

Cezar
jooooo hadu taky, ale ja myslela tim "plazi" pláž.. ehh to je tak kdyz pisu bez hacku vid

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání