Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 12:56
- Nahlásit

Cezar
Orry
Holky jukněte na "bojovýho psa" , opět Brut nezklamal....

Orry
Tak piš s háčkama a čárkama...mně to problémy nedělá, ale občas se člověk splete

Cezar
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 13:13
- Nahlásit

brut
No holt Brut zase zabodoval, ale omlouvá ho, že je to mladý blázen a neví, že ty ruce také na něco potřebuješ. Myslíš, že někdy budeš mít ruce v pořádku, já mám strach, že ještě hodně dlouho né.
Orry
Hlavně, že se domluvíme i když třeba až dodatečně.

brut
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 13:18
- Nahlásit

Cezar
Neboj, já to zase tak moc neřeším...jsem na bolest zvyklá a proto kolikrát dělám i věci, které nemám....ovšem ty následky!
Já celou dobu mám strach o kyčel a o záda, takže ruka mně přijde ještě relativně v pohodě. Jediný problém, který vidím, je v tom, že se mně špatně bude držet berlička. Druhá ruka už je skoro v pořádku, tak to vidím pozitivně.

Cezar
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 13:27
- Nahlásit

brut
Právě proto, že vím že ty ruce potřebuješ na berle, takže žádná sranda.Fakt tě obdivuji jak to zvládáš, já jsem si připadala jak bezruká. Mě za chvíli bude čekat endoprotéza i na druhé noze a vůbec si nedovedu představit, jak bych venčila Beníka. Když mi dělali tu první nohu, to jsme měli Cézarka a ten suveréně chodil na volno, takže pohoda. Teď by to byla asi větší sranda, no ale pan Dr. prohlásil, že to ještě snad chvíli vydrží, tak doufám, že aspoň než Ben dospěje a trochu se zklidní.

brut
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 13:45
- Nahlásit

Cezar
Mně žádná operace udělat nelze. To co mám jsou následky jiné před delší dobou provedené...ale to nic, už jsem si zvykla.
Brut se to taky postupně naučí....hlavně ho pomalu učím pomáhat mi v různých situacích...tak jsem zvědavá, jak se mi to povede. Zatím nereaguje na berle ( na výstavě po mně pár psů vyjelo), můžu se o něj opřít, kolo a kolečkové křeslo ho taky nebere( vzhledem k tomu, že časem ho budu potřebovat, tak na něj Bruta zvykám už teď), je už schopný mně podat nějaké větší věci aniž by je poškodil.......
Myslím, že se časem naučí být jemnější a ne tak splašený, ale ještě pořád je to štěně, takže má nárok a za jeho chyby si můžu sama.

Cezar
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 13:48
- Nahlásit

brut
No to je fantastický, to je šikulka. Jinak už se mi blíží moje hodina, tak jdu pakovat a hurá za chlapama.
Takže krásný prodloužený víkend a nashle v úterý všem.

brut
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 13:54
- Nahlásit

Cezar
Přeji krásný a klidný víkend bez zlobení s chlapama a hlavně plný radosti.

Orry
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 14:13
- Nahlásit

brut
tak speciálně pro tebe teď píšu s háčkama a čákama to víš ve škole jsem tak psala, ale teď když píšu jakoby potají tak je to rychlejší bez nich

Cezar
jj však my se domluvíme jááááá vím
užij víkend a těším se na příští..na společnou prochajdu

brut
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 14:36
- Nahlásit

Orry
Piš klidně bez háčků a čárek, já to přečtu a rozumím tomu.....
Jinak ti přeji krásný a klidný víkend.

brut
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 18:43
- Nahlásit

žofko
Tak jsem se zase rozčílila a myslím, že tentokrát naposledy. Pokud se chceš kouknout, tak je to hned na první straně velkými písmeny o psech s PP a bez. Nejprve jsem si myslela, že už se vůbec neozvu, ale ta pisatelka byla tak divná, že mně to nedalo.....a samozřejmě jsem nakonec byla dost nepříjemná. Dovedeš si představit, že by jsi si zamilovávala psa postupně? Buďto ho chci a líbí se mi, mám ho ráda, tak si ho vezmu nebo mám nějaké výhrady a najdu si jiného. Opět ten samý problém, co se tu už řešil mnohokrát. Jenže teď je to někdo nový a ani si nečetla předchozí diskuse.

Fuj, promiň, ale já si potřebovala ulevit. Tohle mně hrozně vytáčí...

žofka
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 22:11
- Nahlásit

Ahoj holky,dneska nestíhám.
brut
Klídek,já si to přečetla jen zběžně a ani to celé číst nehodlám.Všimla jsem si,že jsi neodolala,všák já si taky rejpla,ale už se vytočit nenechám. Jsem v klidu a těchto debat už se zůčastňovat nechci. Mě to její povídámí spíš přijde k smíchu,protože se vyjadřuje jak fanatička. A to už tu bylo.

žofka
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 22:20
- Nahlásit

Sakra,já pro samou práci zapoměla,že už hrajem dneska hokej!

Holky,dneska večer jsem byla očkovat štěnda! Zítra je vezmu poprvé na dvorek.

brut
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 22:53
- Nahlásit

žofka
Ahojky, tak podej zprávu, jak se štěníkům venku líbilo. Jsem moc zvědavá. My venčili Sněhulku a ta má chudák šok a s nikým nemluví.

žofka
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 23:07
- Nahlásit

brut
Já se jí ani nedivím.
Já teď nechala štěnda chvíli proběhnout po obýváku,ještě tam nebyli,tak jsem myslela,že se budou bát,ale kdepák,všechno prošmejdili a moc se jim to líbilo. Pak dostali uvařené kuřecí žaludky a šli chrnět.Mamina dostala taky a místo toho aby si to snědla,tak vzala tan největší a donesla ho štěňatům,až mi jí přišlo líto,ona jim tak pořád všechno nosí.A představte si,že oni se zachovali jako psi,oni se o ten jeden žaludek porvali,to sem teda čuměla.Tak jsem jim ho rozdělila.Sakra oni nejsou hloupí

brut
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2006 10:21
- Nahlásit

žofka
Máš šikovnou maminu a moc chytrý štěníky....

aren
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2006 11:10
- Nahlásit

brut
žofka
Mně přišlo, jestli ta Anne není provokatérka, že to snad ani nemohla myslet vážně.
Jen jsem vám chtěla říct, s tím postupným zamilováváním, že mně se to právě stalo.
Jezdila jsem ke známým na chalupu, a tam měli sousedi pejska, na kterého neměli čas. Byl takový vyhublý, zanedbaný a bezprizorní, protože oni bývali často pryč. Bloudíval po okolí a sháněl si něco k jídlu. Pak se naučil chodit k nám a loudit. Mně se zpočátku hrozně nelíbil, takový žebrák jakýsi vychrtly, ale no tak dobře, tak tady máš kousek.. Pošlapal mi záhonky s vysetou mrkvičkou, potvora. Nejdřív jsem se chtěla s jídlem schovávat, aby na mě nečuměl, pak mně to nalomilo a trochu jsem mu vždy dala. Pak jsem i nosila už ssebou něco dobrého pro něj. Začal chodit za mnou jak pejsek.
No, a jednoho dne jsem zjistila, jak se na něj těším. A už tu byla láska. Ale celé to trvalo déle, než rok...
Pak jsem si o něj jeho páníčkům řekla a oni mi ho dali. Šel se mnou ochotně a rád. Byl to, pořád je a vždy bude můj první pes.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2006 12:46
- Nahlásit

aren
Taky mně přišlo, že je provokatérka a jsem ráda, že diskusi ukončila.
K tvému příběhu.....já rozumím postupnému zamilovávání se do psa, ale ona psala o štěněti. Což mně přišlo dost divné. Pokud chci pejska, tak se jezdím dívat na štěňata ( když je to daleko,tak samozřejmě ne často, ale existují fotky.....) a už jen tím si je zamiluju. Ale to co psala Anne mně prostě přišlo divný. A její reakce taky. No, možná jsem už já divná a hledám za vším něco jiného....
A kolik je tvému "žebráčkovi", jak se jmenuje?

aren
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2006 12:57 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

brut
Díky za optání .
Jmenuje se Píďa. Ke mně přišel jako tříletý a teď je mu šest. Pořídila jsem mu fenečku a dopřála jim jedny štěňátka, z nich dva kluci mi zbyli, takže teď má Píďa vlastní velkou smečku. Sárečky se v té vesnici chtěli zrovna zbavit cigáni.
Tehdy na začátku jsem nevěděla, že bych mu měla pořídit fenku stejnou, jako je on, byli to pro mně všechno prostě "pejsci". Taky jsem nevěděla nic o situaci v útulcích, jinak bych to možná s těmi štěňátky zvážila. Nicméně se stalo, a dnes se mají všichni dobře. Jsme taky v galerii "Píďa s rodinkou" - teď na straně 3.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2006 13:00
- Nahlásit

aren
Už se na ně jdu kouknout a ty za nás podrbej Píďu a celou svojí smečku. Je vidět, že si chlapík vybral moc dobrou a hodnou paničku.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2006 13:07
- Nahlásit

aren
Tak už jsem je viděla.....ani se ti nedivím, on má tak miloučký kukuč .a štěňátka jsou prostě k sežrání.....ale ty máš ještě i jiné pejsky viď? Amálku a Aren?

aren
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2006 13:09
- Nahlásit

brut
Taky mi později došlo, že jsem Píďu možná zachránila. Oni ti jeho páníčci totiž měli chovnou stanici jakéhosi velkého plemene (právě s nimi totiž jezdili pořád na soutěže a na výstavy a Píďáska chudáka nechávali doma) a Píďa lezl do kotců háravých fen a kopuloval jim na tlapkách, až si vyhodil plotýnku a zřejmě si ji pořád vyhazoval znovu a znovu. Když jsem si ho brala, tak často chodil po třech, nebo kulhal. Teď už k tolika háravkám nepřijde, a už nekulhá.

aren
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2006 13:12 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

brut
Amálka není moje. To je od jedné holky (jorka Amálka - téma Blížící se porod) tady na diskuzi, která neuměla vložit do fóra fotku, tak jsem ji nabídla, ať mi fotky pošle mailem a vložila jsem ji je tam přes moji galerii.
Aren je psice z Dětmarovického útulku, pro kterou už tři měsíce marně sháním nový domov.
http://www.cz-pes.cz/diskuse/index.php?action=vthr ead&forum=7&topic=3356

brut
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2006 13:26
- Nahlásit

aren
Tak tu diskusi jsem četla, jen jsem si hned nepropojila jméno s útulkem.
Ještě pořád jí nikdo nechce? Zkusím se pozeptat, ale nic neslibuji. Všichni si teď začali pořizovat RR, berňáky a lovecký psy. Tak uvidíme, jak pochodím.

Na Píďovi je vidět, že mu u tebe nic nehrozí a je moc šťastný. Má veselý očíčka a to mluví za vše. Doufám, že plotýnka už sedí na svém místě a nedělá mu problémy.

aren
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2006 13:30 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

brut
Budeš moc hodná, jestli se poptáš. Fakt má Aren smůlu. Minulý měsíc už byla na novém ale po třech dnech ji pán vrátil. Vysvitlo, že předtím nikdy neměl psa a jaksi se polekal, co to obnáší, že se fakt musí pořád venčit, že jsou doma chlupy a tak.
Pak tady byla zájemkyně z vesnice, která očividně stála o psa, který by štěkal na dvoře u boudy. A pak jeden pán, který byl sice Aren sympatický, ale když jsem řekla, že dojdu pro očkovák, tak řekl, že ho nepotřebuje.
Píďova plotýnka je v pořádku, díky. Někdy si tedy pokulhá, ale o třech už jsem ho víc jak rok neviděla.

aren
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2006 13:35
- Nahlásit

brut
Všichni si teď začali pořizovat lovecký psy
Aren JE lovecký pes.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2006 13:42
- Nahlásit

aren
Já vím, ale oni chtějí setry, ohaře....Aren je na ně už moc dospělá. Ale stejně se zeptám, třeba se někdo chytne......pevně doufám.

žofka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2006 21:17
- Nahlásit

Ahoj holky,koukám,že vás to téma Anny pěkně zase rozhodilo.Kašlete na to.
aren
Ten tvůj příběh o zamilování se,je takový krásný extrém,tohle se samozřejmě nepoštěstí každému a pejsek měl štěstí,že si ho našla taková hodná panička.
Jinak holky,dneska se mi štěnda zas proháněly po obýváku a v poledne,když mi na dvorek svítilo slunko,tak chvíli i tam,to byla prča,byly tam poprvé,ale dováděly a dorážely na všechno,co ještě neviděly.Přestávají to být ty mrňavý a vylekaný prďoly a začínají to být zprývný dravci.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2006 22:14
- Nahlásit

žofka
Ahojky, já už jsem v klidu....zařekla jsem se, že reagovat nebudu.
Zítra jedeme na výstavu. Kdyby jsi věděla, jak se mi tam nechce....ale je pro zatím poslední, další bude až na podzim, tak to snad nějak přežiju.....
Máš moc šikovný štěníky, poprve venku a vůbec se nebojí.

žofka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2006 22:21
- Nahlásit

brut
Ahoj.
A na jakou to výstavu zase jedete a kam? To chceš zhrábnout všechny tituly co existujou co?! Tak ať se vám daří.Brut je borec,on jim to tam všem natře.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2006 22:25
- Nahlásit

žofka
Jedeme do Mladý Boleslavi na klubovku...naštěstí máme č. 4, takže budeme brzo hotový. Brut byl dneska hlady ( nějak měl pořád trochu průjem, tak aby vytrávil) a myslím, že za granulku bude zlatej. Teda alespoň v to doufám. Moc děkujeme za přání, budeme se snažit a večer dáme vědět, jak jsme dopadli.

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání