| Autor |
Zpráva |
žofka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2006 22:49
- Nahlásit
brut
Tak jo,já na vás zas budu myslet.
A dej mu chudáčkovi aspoň suchej rohlík nebo piškoty,teda takhle ho trápit hladem . Nebo jsi mu měla uvařit mrkev,ale na to už je teď asi pozdě. Mě ten nejsterší pes te´d nějak špatně žere,tak jsem mu koupila kuřecí stehna(velký) a každý den dostane jedno,ale myslím,že kdybych mu dala všechny,tak by je taky sežral. Už v zimě mi taky špatně žral granule,tak jsem mu chvíli vařila,tak budu muset asi zase.Ale až pojedu k vetovi,koupím mu tam pro nežravce nějaké speciální granule. Tak uvidíme.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2006 23:11
- Nahlásit
žofka
Já bych mu ráda dala alespoň něco málo, ale on se minulou sobotu vysrandil ve výstavním kruhu ( těsně vedle koberečků),tak proto taky je o hladu. ale neboj, hned ráno baštu dostane.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2006 23:41
- Nahlásit
brut
Tý brďo,tak to musel být trapas.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2006 23:45
- Nahlásit
žofka
To teda byl a pořádnej.. ...naštěstí to bylo až po udělení bodíků a titulu Velmi dobrý. Ale přítel, který to uklízel z toho má osypky ještě dneska.....
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2006 23:56
- Nahlásit
Ani se mu nedivím.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2006 23:25
- Nahlásit
žofka
Ahojky, tak už jsme konečně zpátky. Opět jsme excelovali. Brut se hned na začátku vyčůral v kruhu ( naštěstí se výstava konala venku), rozhodčí se pobavila a na konci nám udělila "Velmi dobrý 3", takže jsme dostali trojku ze čtyř. Jinak musím říct, že opět došlo k "nepatrnému" podplácení a vyhrávali vyvolení.
Bylo hrozné vedro a všichni jsme úplně umordovaní. Přeji dobrou noc a zase zítra
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2006 00:05
- Nahlásit
brut
Ahoj,už jsem se nemohla dočkat kdy se ozveš. Komentovat to raději ani nebudu,můj názor už znáš.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 08:09
- Nahlásit
ahojky vsem
cezar
tak jak jste si uzivali na chajde?? tenhle vikend tam urco budu a nejspis pojedem uz v patek s braskou
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 10:27
- Nahlásit
Zdravím všechny po krásném víkendu.
brut
Blahopřeji tobě i Brutovi k hodnocení. Brutovi nic nevyčítej, protože on velmi dobře ví, že vrcholný umístění je jen pro vyvolené, tak se jim aspoň trochu pomstí. Jinak až dnes jsem odepisovala na email, nějak jsem to tam neviděla nebo možná přehlídla, tak se omlouvám.
žofka
Máš šikovná štěňata. Prosím jestli můžeš pošli fotky na email, myslím, že bych ho měla mít také pod členem. Ráda bych se také pokochala.
Orry
Víkend byl doopravdy pěkný akorát Beník zase exeloval. Už suveréně skáče přes vratka. V neděli když přeskočil, tak tam dal švára plechy a mysleli jsme si, že se chytá předníma vrchního mřížový a na spodku se odráží, ale on hajzlík vyskočí a chytne se až nahoře a od těch plechů se odrazí ještě líp. On ho dnes muž při tom pozoroval z okna, takže nesmí jít po cestě žádný pes, protože hajzlík utíká za nimi. Ale přece jenom trochu pokrok je, protože když jsem na něj v neděli zařvala ke mně, tak se ihned vracel na zahradu a nešel dál lítat bůhví kam. Dnes prý se také hned vrátil, ale mám strach jestli se nechce s těma psema prát. Takže uvidíme. On některých psů si nevšímá. ale některý mu zřejmě vyloženě nesedí, tak jen doufám, že to nebudou zrovna ty tví pejsani. No ale on se dá zklidnit, takže to snad zvládneme. Jinak ještě napíši na email.
Jo tenhle týden snad budu mít fotky Bena, synovec o víkendu fotil tak slíbil, že je coi nejdříve pošle.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 10:32
- Nahlásit
Cezar
já někde viděla na vrátkách a na plotě zábranu a vypadalo to tak, že tam byly plechy a ty byly vytočené směrem do zahrady šikmo.Byly jakoby skosené. Pes tamtudy fakt neutekl.
Jinak jedu holky tento víken zkouknout štěníky a snad si už konečně vyberu tu svoji. Strašně se těším.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 10:36
- Nahlásit
Cezar
teda tak to je tedy koumak ten Benik... musite ho prelstit a neco poradneho vymyslet
jinak snad se nam psiska rvat nebudou..Rockysek je jeste tunta, tak ten se nepere....Orry nekdy strasi, ale vetsinou si udela poradek a nevsima si dal...tak uvidime jak si budou kluci vonet na vzajem...ale myslim, ze to bude ok...
problem by mohl byt pak u nas u srubu..to Orry haji teritorium, ale pokud Benik nepujde do vnitr, tak bude klid...les je velkej
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 10:43
- Nahlásit
Orry
To máš pravdu, že les je velký a on by ho prošmejdil rád. Jinak jak říkám Ben se dá dist spacifikovat, takže snad to bude dobré. Jdu napsat ještě email, takže se za chvíli podívej.monika
Děkuji moc za radu, řeknu mužovi, ať to nějak vymyslí jak to tam přidělat. Protože plot se snažil podlézat a to jsme zabezpečili, no ale když nešel plot, tak zkusil vrátka a teď už je vyloženě přeborník.
brut
Dík za email.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 10:49
- Nahlásit
Ahojky, tak už jsem se opět stihla po ránu rozčílit...bezďáci si udělali na ulici skládku bordelu ( flašky, papíry, použité toaleťáky....) no prostě fuj. A co myslíte...oba moji pesánci se k tomu hrnuli. Denču jsem čapla a zvedla nahoru, vyklepala a byl klid. Jenže Bruta jsem musela táhnout... šel akorát soused a mohl se umlátit smíchy....přece jen má Brut čtyři nohy a ty když zapře, tak mám co dělat....jo a ještě k tomu bordelu, šla jsem jim říct, ať si to uklidí a představte si,že jsem ještě dostala vynadáno. Tak jsem volala na město, prý si to s nima vyřídí, to jsem na to zvědavá.
Cezar
Mejlík došel, moc děkuji, už jsem i odepsala...Beník je číslo.....
monika
Jestli se jedeš podívat, tak hlavně tu svojí čubinku pořádně vyfoť,ať víme, jak vypadá. To ti závidím....
Orry
Už jsem ti odepisovala na bojovém psu...
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 10:51
- Nahlásit
monika
Přeji ať si vybereš krásnou a klidnou fenečku, a na fotky se těším.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 11:01
- Nahlásit
Cezar
už jsem si vzpomněla kde jsem to viděla. Jak pojedem kolem tak ti to vyfotím a šoupnu na mail. Jednoduché, ale funkční.
A fotit budu hodně, tak vás tady zahltím
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 11:19
- Nahlásit
monika
Už se těšíme....
Orry
Nevíš, co je s Nikou? Stále čekám zprávy o kočičce a o pesanech..
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 11:30
- Nahlásit
brut
Nemá Nika ještě dovolenou, já si myslím, že jo. Jinak ty ty ruce nebudeš mít asi nikdy v pořádku.
Jo musím se pochlubit Beník si hrál s míčkem dokonce za ním i běhal. Sice jen chvilku, ale věřím , že se to bude prodlužovat. Takže další úspěch.
monika
Předem děkuji, protože je fakt potřeba to zabezpečit, on má takhle sklony k praní a natož ještě aby furt měl možnost utíkat, to by bylo ještě horší. Nevím kdo mu kde ublížil, takže teď když ho pustím k nějakému pejskovi, tak mu říkám, že je hodný a že se nesmí prát a on mi snad doopravdy rozumí a je hodný. No je s ním prostě pořádná zábava.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 11:34
- Nahlásit
monika
na fotky se tesimeeeeee
brut
no to netusim...mela by byt v praci..o dovce nic nevim...mozna je jen hodne zamestnana, kdyz mela dovcu...
Cezar
dik za email ja jsem si jista, ze moc dobre rozumi
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 11:47
- Nahlásit
Cezar
Oni ti pacholci opravdu rozumí...já když vidíme štěníka, tak říkám Brutovi : je malinký, maličký, opatrně, pomalu.......a on je potom klidnější a ne tak hrrr.
Orry
Snad se ozve, jsem zvědavá, jak se má kočička po tý kastraci a budu z ní tahat rozumy.....a taky co jese Sandynkou a jak má Jimmi nožku.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 11:50 - Změnil/a: žofka
- Nahlásit
Ahoj holky,
Cezar
Fotečky ti klidně pošlu,ale jestli jsem ti je ještě neposílala,tak nemám tvůj meil,pod členem ho nemáš.
monika
To ti teda závidím,že se už jedeš podívat na štěndo. Minulý týden se pro mě taky měla narodit v jedné ch.st. fenečka,ale nezadařilo se. Tak prý ještě mám počkat měsíc,to už by se prý mělo narodit,to co potřebuju. Tak už jsem z toho čekání celá na nervy. Ale snad se to vyplatí si takhle počkat. Ono mi ani nic jiného nezbývá,když chci kvalitní feňulu.
brut
Ty to nemáš jednoduché,buď ti něco vyvede Brut nebo někdo kolem baráku. Teda ty máš rušný život ,ale aspoň nezakrníš.
Jinak holky,nevím,jestli jsem vám psala,že štěnda už mám očkovaný a ve čtvrtek a v pátek už jdou dvě do světa. Holčina mi tu zůstane do 16.5.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 12:19
- Nahlásit
žofka
To bude asi těžké loučení,co. Aspoň já bych to asi obrečela. Můj meil je vera.smerekovska@regula.cz. Předem Díky
Orry
Jsem blbá v sobotu bych to viděla spíš na 14.30. Mi totiž dost pozdě obědváme a ještě než umejeme nádobí, tak to chvíli trvá. A můžeme se sejít u splavu já tam klidně dojdu, aspoň se Beník pořádně projde.
brut
Já také když říkám Beníkovi, že pejsek je hodný, tak to povětšinou projde v klidu, jinak když zareaguji pozdě, tak řve jak blázen.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 12:27
- Nahlásit
žofka
Máš pravdu nezakrním a nenudím se, jen občas bych byla ráda za trochu klidu. Už se těším na prázdniny, to odjedu do chaty a po mně potopa.
Cezar
Brut nejenže štěká, ale ještě ke všemu skáče...když mu říkám, že si má dávat potor, tak je hodný.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 12:34
- Nahlásit
brut
Jsou to prostzě naše zlatíčka i když s ním máš také veselo. Já nevím já si myslím, že mu nějakéj pesan když se toulal ublížol, tak teď už preventivně dělá haura. Ale doufám, že i to se srovná. Hlavně se snažím, aby poznal hodně hodných pejsků a myslím, že to pak bude vše uplně jiné.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 12:39
- Nahlásit
Cezar
Asi od nějakého opravdu dostal co proto. Brut se taky nikdy nepral a teď po dvou napadeních to zkouší. Naštěstí neubližuje, jen se snaží vytahovat...děsně vrčí, občas štěká - ale ne zle, a pak by možná chtěl i něco jinýho, jenže to už na něj pro změnu vrčím já a hezky z očka do očka mu vysvětluju situaci.
A tím, že jsou oba v pubertě se ještě umocňuje jejich pocit a chuť.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 12:45
- Nahlásit
brut
Máš uplnou pravdu ta puberta s nimi dělá divy, ale od toho tu jsme mi,m aby jsme je usměrnili, já taky vždy vrčím jak hrom a snad to má i úspěch. V sobotu se doufám sejdu na chatě s Orry, tak jsem zvědavá jak bude Ben reagovat na její pejsky, ale doufám, že dobře aspoň by zase poznal další pejsky a víc se socializoval.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 12:54
- Nahlásit
Cezar
OK, tak ve 14,30 u splavu ja ti na mejla jeste pisnu mobil, kdyby neco ju
jinak neboj..Rockysek je torpedo a takovy trdlo, takze to by melo byt ok...a nejvic se mu libi velci pejsci...s tema si hezky hraje a s Orrym to snad bude ok...on je trosku nevrlej...a v cizim prostredi byva v klidu, jen se umi ozvat kdyz se mu neco nelibi!! a kdyztak bude na voditku, ale myslim ze Orrycek bude rad, ze se na chvili zbavil Rockyska a bude cuhat po svym
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 12:55
- Nahlásit
Cezar
Jj, socializaci oni potřebují......my jsme včera potkali slečnu s vlčákem. Vlčák si vůbec nikoho a ničeho nevšímal, nesl si hrdě pet lahev v tlamě a reagoval na paniččino mlasknutí. Za to Brut se mohl zbláznit, hysterka. Škoda, že jsmese setkali u silnice, být to někde jinde, tak bych je nechala seznámit.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 13:43
- Nahlásit
brut
S tou pet láhví si mě připoměla zase Cezárka, ten je úplně miloval a strašně se mu líbil ten rámus co dělal, když si ji přehazoval v tlamě. Jo holt to jsou už jen vzpomínky. Ale mám Beníka jak říká muž gripena a jsem za něj ráda. Teď jsem četla tu diskuzi Anne a bylo mi z toho špatně. Cézar byl bez PP a nikdo nikdy o něm neřekl, že není NO a ty potíže s nohama mají skoro všichni ovčáci jak říkal vet, takže PP nic nezaručuje. Také tam psali o povinném ručení za psa. Kdyť není problém psa pojistit. Mi to aspoň máme u pojištění bytu, akorát jsme to uzavírali za Cézara, tak musím zjistit jestli to musím přehlásit na Bena a stojí to dvacku ročně a když pejsek něco provede, tak to pojišťovna zaplatí. I když jsme to naštěstí ještě nepotřebovali, ale muže to teď co máme Bena strašně uklidnilo.
Orry
Fajn já ti také napíšu svůj mobil, ten mám na chatě furt v kapse, takže žádný problém. Doufám, že to bude tak i u toho našeho gripena. Už se na Vás těším, ale hlavně na toho mrňouse.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 13:46
- Nahlásit
Cezar
rockysek taky miluje pet flasky a jednou mi po ni skocil kdyz jsem z ni pila
jinak mi Orryho taky mame pojisteneho..a myslim ze se to vztahuje i na me..jako kdybych nekomu zpusobila skodu a Rockymu to taky nechame udelat!
taky se na vas oba tesime
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 13:50
- Nahlásit
Cezar
Já už se u takových diskusí jen bavím. Zjistila jsem, že některé lidi nepředěláš, ani kdyby jsi jim pravdu a důkazy naservírovala na zlatém tácu pod nos. Většinou jsou to lidi, kteří to ani vidět nechtějí ( buď z důvodu , že sami podvádějí nebo o někom něco vědí a bojí se ; nebo jsou tak zaslepení, že je pro ně těžké otevřít oči a přijmout fakta).
Jen mně neustále překvapuje, že se staví do role naprosto zasvěcených. Já když o něčem píši, tak buď vím ( z vlastní zkušenosti ) nebo si to přečtu ( popř. slyším a ověřím). To oni nedělají, jen hluše opakují už dávno řečené.
Já mám Bruta taky pojištěného. Denču už ne, protože je "babuška", která má nemocné packy a nikam mi neuteče a nic nedělá.
|