| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 16:08
- Nahlásit
Holky končím, jedu s Brutem k mámě a tátovi.( teda k jeho rodičům)...to jsem zvědavá co zase smečka provede.
Přeji hezké odpoledne, hodně sluníčka a hodné pesánky.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 19:39
- Nahlásit
Ahoj holky,teda vy jste toho zase nakecaly
Niko,nechceš toho Jimmiho přihlásit někam na konkurs do filmu,když je tak upovídaný?
To on ti povídá,jak jsi hodná,že si ho necháš a určitě ti slibuje,že za to bude hodný.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 08:18
- Nahlásit
žofka
Děkuji moc za fotky jsou krásné, štěňata jsou prostě nádherná, ale i ty starší jsou krásní, úplně jsme se tady nad nimi s kolegyní rozplývali. Dnes mi snad pošle synovec Beníka, tak jestli budeš chtít, tak zašlu také. Jinak si to O Jimmym krásně napsala, je to hrozně roztomilé.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 08:30
- Nahlásit
Jo jinak všechny zdravím po ránu.
brut
U doktora vše v rámci možností v pořádku, cpe mě do lázní s tou druhou neoperovanou nohou, ale já zatím nechci, protože si nejdřív musí Beník pořádně zvyknout a musím ho trochu vychovat, pak se teprve můžu někde courat. A abych řekla pravdu už se mi tam ani moc nechce, už jsem si lázní užila dost. Radši se pojedu vyhřát někam k moři a to mi pojišťovna stejnak nezaplatí.
Orry
Takže sobota se blíží, už se těším. Dnes mi slíbil synovec fotky Beníka, tak je snad pošle, tak ihned přepošlu.
Nika
Oni všichni si tak nějak brblaj pod fousy, Cé=zárek uměl pěkně držkovat, když se mu něco nelíbilo, ale krásně ti to napsala Žofka. Uvidíš, že ti Jimmy bude strašně vděčný že sis ho nechala, jen co odroste pubertě. Je fajn, že máš Sandy ještě mladou, že si s Jimmym vystačí. Mi musíme kamarádi Beníkovi vodit, aby se trochu vybláznil.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 08:37
- Nahlásit
Cezar
Ahoj,samozřejmě,pošli mi pak ty fotky,už se těším.
A s tím Jimmym,mě to tak napadlo spíš z legrace,ale od pravdy nebudu daleko,ono to tak nějak určitě bude,ti pejci s nejistou existencí,to nějak vycítí,že už mají vyhráno a pak jsou určitě vděční,já jsem přesvědčená,že to tak je. A za pár let,až si Nika vzpomene,že ho ze začátku nechtěla,bude šťastná,že to neudělala.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 08:53
- Nahlásit
žofka
Máš úplnou pravdu, že bude šťastná. Já jsem také ráda, že jsem si Beníka vzala a už bych ho nedala za nic na světě, i když je to pěknej rapl. Když mu muž vyhrožuje (samozřejmě z legrace), že pujde nazpátek, tak vždy vylítnu jak čert i když vím, že to nemyslí vážně. Také to byla ohromná náplast po Cézarovi, strašně mi to pomohlo a myslím, že dnes už bych bez psa ani nemohla žít, člověk si strašně rychle zvykne a pak když už není, tak doma moc chybí. Nakonec mi chyběli i ty procházky i když jsem už línější, ale pejsek mě aspoň donutí. Můžu ti říct, že i můj muž, který když jsem mu dřív řekla, že by jsme se mohli jít projít, tak na mě koukal jak na blázna a pak když nebyl Cézar,
tak sám přišel, aby jsme se šli aspoň projít sami. Tak teď máme aspoň zase pádný důvod k procházkám. Jakmile fotky přijdou tak hned přepošlu.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 09:52
- Nahlásit
Ahojky, tak mám po včerejší návštěvě u chovatele úplně mrtvého psa........byla tam jen jeho máma a teta ( táta byl v práci), ale to jste měly vidět tu honičku a blbnutí.....Takže Brut dneska odpočívá Myslím, že mu to vydrží tak do oběda a pak zase začne pořádně řádit.
žofka
oni ti naši psíci můžou jík k filmu všichni, myslím
Cezar
O lázních mně ani nemluv. Už několik let mně doktoři lázně navrhují a hrozně se diví, že je odmítám. Naštěstí se vždycky můžu vymluvit na děti. Ale mně se tam vůbec nechce. Stejně jako ty raději pojedu k moři a budu plavet a prohřívat si tělíčko.
A teď co máme Bruta, tak taky nikam nechci, je to závislák na paničce a byl by hrozně nešťastný ( i když děti by si ode mně rádi odpočinuly).
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 10:07
- Nahlásit
ahojky vsem
Cezar
jj blizi,,ja uz ten vikend zase faaaaaakt potrebuju ale zitra patek a tradaaaaaaa
na fotecky se tesim, dekuju
brut žofka
jj k filmu by mohli opravdu vsichni a s tou vdecnosti taky verim, ze je to pravda...Orryho jsme zachranili od smrti a taky jsem tu vdecnost u nej pocitila (je na nas dost zavislak..nikam se nehne, hlida si nas a s nikym jinym by treba ani nikam nesel) ale nekdy teda na tu "vdecnost" zapomina
tak brut odpociva? to je super..me ted napada co doma dela ten nas rajstajbl ale asi naplnuje sily na odpoledne vcera pekne radil...zas otravoval osmaky...a kdyz uz jsem toho mela dost a osmackove taky, tak z meho karani si zase delal ohromnou srandu a lital kolem gauce jak blazen...mnooo ale nejvetsi trest byl kdyz jsem si lehla na postel a nevsimala si ho..on chtel za mnou, ale nevyskoci tam...a ja delala urazenou..a on vam holky zpustil takovy narek...fakt herecka tak jsem mu to pak uz odpustila..mnoo to bylo radosti
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 10:11
- Nahlásit
brut
Já doufám, že už si celkem zvykl, že přes týden na chatě nejsem, takže jedu jen na týdne do Chorvatska, tak to snad přežije. Nejhorší asi bude odjezd, prtože odjíždíme z chaty v pátek v noci a to se mu určitě nebude líbit, ale asi si vezmu v pátek už volno a budu tam od čtvrtka, aby měl dojem, že tam jsem déle. Mě se doktor taky divil, že nechci do lázní, ale já se o ně nezajímala ani po endoprotéze, radši jsem byla na chatě.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 10:19
- Nahlásit
Cezar
Tak to já letos k moři nejedu a budu si užívat v chatičce. Ségra už bude mít štěňátko, takže tam budeme mít 3psy. To bude šrumec a spousta legrace.Moc se těším, už aby ty prázdniny nastaly....děti jsou taky nejraději tam,takže nemusím vymýšlet, kam je pošlu. A o Brutovi a Denynce ani nemluvím...ti dva jsou taaaak šťastní, že je mi pak líto, když musíme jet domů.
A lázně já opravdu nemusím, jako malá jsem byla v ozdravovně a to mně napořád vyléčilo.
Orry
U nás zase hraje divadlo Denynka.....lehne si na záda a dělá mrtvolku.....pak vyskočí a z hlasitým kníkáním začne poskakovat. Prostě herečka....
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 10:32
- Nahlásit
Orry
To je teda zlatíčko.
brut
Já pak další dovolenou trávím také ze sestrou na chatě. A teď mi ještě na ten týden u moře navazuje další týden a to budu s těma mojima chlapama na chatě, tak to Beníkovi vynahradím.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 10:36
- Nahlásit
Cezar
Tak to si budeš pořádně užívat a Beník bude v sedmém nebi. Myslím, že mu ten první týden nepřijde divný, když odjíždíš pokaždé do práce.
To u nás by to bylo horší. Já jsem doma a pokud bych zmizela na víc jak na jeden den, tak Brut si lehne k vrátkům nebo ke dveřím a kňučí. Nechce žrát a ani si hrát. Takže raději s ním budu dál...je to hrozný závislák.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 10:46
- Nahlásit
brut
Tak takhle si zvykl Cézar na muže a když jsem ho před 3 lety přemluvila, aby jel s námi, tak když jsme se vrátili tak mě vítal jak blázen, protože byl také zvyklý, že přes týden odjíždím a s mužem dva dny nemluvil, ten byl z toho úplně nešťastný a prohlásil, že dokud budu Cézar tak už nikam nepojede. ale jeho to už stejnak nebaví, to já mám boty z toulavého telete. Až jsem se musela tedy v duchu, aby se páníček neurazil, smát.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 10:57
- Nahlásit
Cezar
Já mám taky boty z toulavého telete, ale letos se musím držet při zemi. Nejsou korunky. ..koupili jsme barák a stále ho předěláváme, děti jedou na tábor a holka na podzim na týden do Anglie se školou. Takže budu doma nebo v chatě a s pesánkama si budeme užívat hub ( teda pokud porostou).
Zato, pokud to vyjde, tak příští rok taky pojedu na týden k moři. Sama bez psů a bez dětí, abych si od všech odpočinula....tak jsem zvědavá, jestli to vyjde...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 11:44
- Nahlásit
holky, ja taky rada cestuju..mym snem je Irsko a Skandinavie..jinak miluju Italii a u nas srub a Jizersky hory v lete
ted se chci nenapadne vyparit z prace jako na postu, ale zajedu dom a vyvencim Rockyska a vyzvednu si fotky od Kodaku (zase jsem nechala "par" pridelat...to se asi prohnu )
tak zatim a kdyby neco..tak jsem na "poste"
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 12:01
- Nahlásit
Děvčata posílala jsem první várku fotek meilem. Doufám, že dojde. Jde to trochu déle, takže vydržať.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 12:11
- Nahlásit
Cezar
Díky za fotky,přišly v pořádku. Taky je to pěkný rošťák,ten se bude líbit mýmu chlapovi. Jestli se nepletu,on je z útulku,že,takže to čistý NO asi není,teda já nevím,z těch fotek to nepoznám,ale vypadá moc dobře.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 12:14
- Nahlásit
Orry
Vše beze spěchu vyřiď, my ti neutečeme....
Cezar
Mám je!!!! Teda Beník vypadá jako lump.....a je to ještě štěník, určitě není dospělec......
Na těch fotkách je vidět, že moc šťastný
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 12:22
- Nahlásit
Omlouvám se, mezi fotkama je také švára v kuchyni, to si ho synáček musel vyfotit.
brut
Určitě štěník je a myslím si, že je ještě před rokem, protože vše kouše a ničí. Co si pamatuji od Cézara ten přestal likvidovat v roce. Další várku pošlu, až dojde.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 12:46
- Nahlásit
Posílám další. Je tam také hrobeček Cézara na hedné fotce, to s tím křížkem a na poslední fotce je s Matýskem ségry.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 13:00
- Nahlásit
Ještě prý dorazí 2 meily, takže Vám zahltím schránky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 13:23
- Nahlásit
Cezar
Já mám velkou schránku, takže mně to nevadí. Fotky jsou moc hezké
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 13:35
- Nahlásit
Tak to jsem ráda, že se líbí a že nebude schránka přecpaná. Jsou to naše první fotky, tak jsem říkala, že je nechám i udělat, aby je viděl i muž. Jinak prý měl včera Beník na chatě kamarádku, tak se aspoň vyřádil. To je jediné co ho snad dovede utahat.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 13:44
- Nahlásit
jsem tu vycurani a napul vykakani (neb kakani nam v pulce prekazil jeden knirac )
Cezar
Benik je lumpik na prvni pohled..je moc hezky a roztomily...s cim je krizeny?? prijde mi, ze je tam spic ne??!! uz se na vas tesime, snad si Orry a Benik padnou do oci..(o Rockyskovi nepochybuju )
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 13:55
- Nahlásit
Orry
Já ti nevím s čím je křížený, řekla bych, že tam bude i NO, protože ta maska mi ho strašně připomíná. Jinak v koncích, prostě je to směska všeho možnýho, ale moje zlatíčko. Na fotkách si mohla vidět i ségry Matýska a toho od začátku vzal jako nic. Takže snad si sednou a budete moc jít aspoň na kafe.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 14:06
- Nahlásit
Teď jsem posílala další fotky.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 14:10
- Nahlásit
Cezar
jj taky mi prijde i NO vorisci jsou desne chytri...
no s Orrym uvidime, projdem se po lesiku a ja ti ukazu nas srub, tam kdyz Orryho, kdyz bude delat problemy, nechame a k vam bysme kdyztak zasli jen s rockyskem
jdu mkrnout na dasli fotky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 14:26
- Nahlásit
Cezar
Fotky došly...Beník je fakt krásnej pesánek. Taky bych řekla, že má v sobě NO, ale je menší, takže tam bude mít ještě jinou krev
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 14:27
- Nahlásit
Orry
Fajn, ale já věřím, že Orry vezme Beníka ještě jako štěně a že by to mohlo být dobrý.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 14:40
- Nahlásit
Cezar
no jasne, vezme ho jako stendo ale pokud si na nej zacne benik dovolovat, tak mu orry da jasne najevo ze se mu to nelibi, ale myslim ze benik bude zaneprazdneny otravkou Rockyskem, takze na nakyho dedka Orryho nebude mit ani cas jinak si orry nevsima
|